خب معمولا ما اول میبینیم که چه کار مثبتی انجام شده. من با نظر آقای حسنپور و لومیون موافقم و تاییدشون میکنم.
قبل از اینکه بخواید کاری بکنید ببینید که چقدر تابحال با همین شرایط تونستید مفید باشید؟ این همه آدم اومدن و برای تیم مستندات خودشونو کاندید کردن اما موقع کار تقریبا نه شما و نه هیچ کس دیگه پیداشون نبود. کل کارهای تهیه مستندات به عهده چند نفر بود که با دیدن سطح تمایل کاربران هر کس دیگری هم بود سرد شده بود.
آقای پیشگوی و بهنام جان. من اگر به شخصه جای شما بودم اول چند تا کار مفید انجام میدادم بعد میومدم برای گروه مستندات انتخابات راه میانداختم. (به انجمن کاری ندارم).
از نظر من تابحال خیلیها زحمت کشیدن اما کسانیکه همواره حضور داشتن محمد بوذری و سجاد (بدجوکر) بودن. لطفا لیست کارهای انجامی
http://wiki.ubuntu.ir/DocumentationTeam/ToDo رو ببینید و بگید کدوم یکی از این کارها رو انجام داید یا چه کاری رو شروع کردید؟
خوشحالم که دوستان به همکاری علاقه دارن اما خود شخص من نظرم اینه که بهجای اینکه بیام اینجا تاپیک یک کلمهای بزنم و توی کافه اوبونتو بیشترین پست رو داشته باشم، میرم روزی ۱۰ دقیقه وقت میگذارم و یک راهنما مینویسم که اقلا کمکی کرده باشم در مقابل این سیستمی که هرچی داره از کاربرانش داره و گروه توسعه و برنامهنویساش از ما هیچ انتظاری ندارن.
دوستی رو میشناسم که توی پروژهی اپنآفیس خیلی کمک میکنه برای زبان فارسی. حتی خودش به تنهایی بانک کلمات فارسی رو برای اپنآفیس ساخت و در نسخه ۳ و ۳/۱ داره ازش به طور پیشفرض استفاده میشه. اسمش هیچ جا نیست و همیشه ازش سوال میکنم که دلیل این سکوت چیه؟ و جوابش همیشه اینکه که من میخوام کمک کنم و این کار رو هم انجام میدم!