انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: انتخابات  (دفعات بازدید: 8234 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
پاسخ به: انتخابات
« پاسخ #15 : 03 اردیبهشت 1388، 09:31 ق‌ظ »
نظرتون چیه این تاپیک پاک بشه . چون انگار کسی مایل نیست همکاری کنه . من از این همه ادعا و تعصبات بیجا بیزارم و تو اسرع وقت این تاپیک رو اگه همکاری نشه پاک میکنم . بهتره این همه به ویندوزی ها گیر ندیدن اونها واقعا کاربران فعال و متعصبی هستن ما چی ؟ یه مشت حرف میزنیم و ...

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
« پاسخ #16 : 03 اردیبهشت 1388، 10:32 ق‌ظ »
من که رای دادم . ولی به نظر من هم نظر سنجی انجمن بهتره .به دو دلیل :

یکی اینکه نظر دادن توی ویکی مستلزم ثبت نام در ویکی هست.
بعدی اینکه هر کسی میتونه بینهایت تا رای بده.

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #17 : 03 اردیبهشت 1388، 10:34 ق‌ظ »
مشکل اینجاست که  کسی نمیاد اسم بده من کیا رو بنویسم . تنهایی که نمیشه

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #18 : 03 اردیبهشت 1388، 10:43 ق‌ظ »
خوب من اینها مد نظرم هست :

کرگدن
علیرضا طالقانی
مهدی پیشگوی
فاراب
ناربه
حسن حبیبی

فعلا همینا یادم میاد... :-k

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #19 : 03 اردیبهشت 1388، 10:54 ق‌ظ »
خوب این اسامی رو برای کودوم بخش بنویسیم

ازشون تشکر می کنید یا ...

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #20 : 03 اردیبهشت 1388، 11:04 ق‌ظ »
به نظر من همشون برا ی گروه راهبران مناسب هستن .
کرگدن و فاراب  به عنوان ناظر و مهدی پیشگوی  و  حسن حبیبی برای مستند سازی هم جواب میدن  ;D

منظورت از "یا" رو متوجه نشدم . ولی از همشون تشکر میکنم. 

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #21 : 03 اردیبهشت 1388، 11:06 ق‌ظ »
بهنام به جای اسم من اسم خودتو بنویس.  :D

نظر من:

کرگدن - علیرضا طالقانی - مهدی پیشگوی - فاراب - بهنام - حسن حبیبی - snake (گفته دوباره میاد) - iqson716 - ROSHA

زیاد شد؟ شرمنده. :) امیدوارم موفق باشید.

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #22 : 03 اردیبهشت 1388، 11:18 ق‌ظ »
اختیار دارید استاد ناربه من همچین جسارتی نمیکنم .

مهدی پیشگوی عزیز اسم من توی انتخابات اشتباه ثبت شده  :(

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #23 : 03 اردیبهشت 1388، 11:46 ق‌ظ »
خب معمولا ما اول میبینیم که چه کار مثبتی انجام شده. من با نظر آقای حسن‌پور و لومیون موافقم و تاییدشون میکنم.

قبل از اینکه بخواید کاری بکنید ببینید که چقدر تابحال با همین شرایط تونستید مفید باشید؟ این همه آدم اومدن و برای تیم مستندات خودشونو کاندید کردن اما موقع کار تقریبا نه شما و نه هیچ کس دیگه پیداشون نبود. کل کارهای تهیه مستندات به عهده چند نفر بود که با دیدن سطح تمایل کاربران هر کس دیگری هم بود سرد شده بود.

آقای پیشگوی و بهنام جان. من اگر به شخصه جای شما بودم اول چند تا کار مفید انجام میدادم بعد میومدم برای گروه مستندات انتخابات راه می‌انداختم. (به انجمن کاری ندارم).

از نظر من تابحال خیلی‌ها زحمت کشیدن اما کسانیکه همواره حضور داشتن محمد بوذری و سجاد (بدجوکر) بودن.  لطفا لیست کارهای انجامی http://wiki.ubuntu.ir/DocumentationTeam/ToDo رو ببینید و بگید کدوم یکی از این کارها رو انجام داید یا چه کاری رو شروع کردید؟

خوشحالم که دوستان به همکاری علاقه دارن اما خود شخص من نظرم اینه که به‌جای اینکه بیام اینجا تاپیک یک کلمه‌ای بزنم و توی کافه اوبونتو بیشترین پست رو داشته باشم، میرم روزی ۱۰ دقیقه وقت میگذارم و یک راهنما مینویسم که اقلا کمکی کرده باشم در مقابل این سیستمی که هرچی داره از کاربرانش داره و گروه توسعه و برنامه‌نویساش از ما هیچ انتظاری ندارن.

دوستی رو میشناسم که توی پروژه‌ی اپن‌آفیس خیلی کمک میکنه برای زبان فارسی. حتی خودش به تنهایی بانک کلمات فارسی رو برای اپن‌آفیس ساخت و در نسخه ۳ و ۳/۱ داره ازش به طور پیش‌فرض استفاده میشه. اسمش هیچ جا نیست و همیشه ازش سوال میکنم که دلیل این سکوت چیه؟ و جوابش همیشه اینکه که من میخوام کمک کنم و این کار رو هم انجام میدم!
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #24 : 03 اردیبهشت 1388، 12:09 ب‌ظ »
جناب  mohi شما چقدر ناراحت هستی عزیز من  ;D   خدارو شکر که شما جای ما نیستی یا ما جای شما ...
در هر صورت خوشبختانه تا این لحظه کسی به خودش رای نداده که شما اینقدر با توپ پر جلو اومدی و ...
من که هیچ فعالیتی توی این انجمن نکردم  و اگر هم بوده به قول شما وقت تلف کردن بوده .تمام حرف هات درسته. ولی ای کاش  کمی آرام تر مخالفتت رو با این انتخابات اعلام می کردی. به هر حال خیلی ممنون که خط مشی من و امثال من رو مشخص کردی.برای اینکه مرهمی بر زخم شما گذاشته باشم  انصراف خودم رو اعلام میکنم.
خدا شما و دوستان زحمت کش و فروتن شما  رو حفظ کنه آمین . 

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • as in freedom
« پاسخ #25 : 03 اردیبهشت 1388، 12:14 ب‌ظ »
والا من نه توپ دارن و نه این وصله‌ها به من میچسبه! دوستان همه میدونن که من آدمی هستم که اصولا عصبانی نمیشم!  تازه چه برسه به این قضیه! ;)

من حرفم اینکه که میشه بجای حرف، کار کرد! یک نگاه به ویکی بندازید! توی کل ویکی به اندازه‌ی همون صفحه‌ی انتخاباتتون مطلب نوشتین؟ چرا باید انرژیمونو بجای اون صفحه، صرف یک راهنما نکنیم که به درد چند تا آدم و اجتماع کاربریمون بخوره؟

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #26 : 03 اردیبهشت 1388، 12:28 ب‌ظ »
خب معمولا ما اول میبینیم که چه کار مثبتی انجام شده. من با نظر آقای حسن‌پور و لومیون موافقم و تاییدشون میکنم.

قبل از اینکه بخواید کاری بکنید ببینید که چقدر تابحال با همین شرایط تونستید مفید باشید؟ این همه آدم اومدن و برای تیم مستندات خودشونو کاندید کردن اما موقع کار تقریبا نه شما و نه هیچ کس دیگه پیداشون نبود. کل کارهای تهیه مستندات به عهده چند نفر بود که با دیدن سطح تمایل کاربران هر کس دیگری هم بود سرد شده بود.
خوب عزیز دل برادر برای هیمن هستش که انتخابات رو راه انداختیم قروبونشکل ماهت برم . اینطوری یه تیمی داریم که همیشه هستند و کار می کنن و به وظایفشون باید عمل کنند . تام تاپیکها رو بخونین متوجه منظورم میشین

آقای پیشگوی و بهنام جان. من اگر به شخصه جای شما بودم اول چند تا کار مفید انجام میدادم بعد میومدم برای گروه مستندات انتخابات راه می‌انداختم. (به انجمن کاری ندارم).
بی انصافی است واقعا .
یعنی هیچ کار مفیدی انجام نشده ؟ آخر صحبتهاتون رو تو همین تاپیک بخونید . میگین دوستی تو پروژه آفیس کمک می کنه ولی اسمش ....
من هم از این به بعد همه جا اعلام می کنم من دارم فعلا بهمان کار رو میکنم تا حداقل اسمم باشه . اینطوری خوبه ؟

از نظر من تابحال خیلی‌ها زحمت کشیدن اما کسانیکه همواره حضور داشتن محمد بوذری و سجاد (بدجوکر) بودن.  لطفا لیست کارهای انجامی http://wiki.ubuntu.ir/DocumentationTeam/ToDo رو ببینید و بگید کدوم یکی از این کارها رو انجام داید یا چه کاری رو شروع کردید؟
اگه سازمانی باشه که اینکار ها رو سازماندهی کنه همونی میشه که شما میگید

خوشحالم که دوستان به همکاری علاقه دارن اما خود شخص من نظرم اینه که به‌جای اینکه بیام اینجا تاپیک یک کلمه‌ای بزنم و توی کافه اوبونتو بیشترین پست رو داشته باشم، میرم روزی ۱۰ دقیقه وقت میگذارم و یک راهنما مینویسم که اقلا کمکی کرده باشم در مقابل این سیستمی که هرچی داره از کاربرانش داره و گروه توسعه و برنامه‌نویساش از ما هیچ انتظاری ندارن.
اینجا فکر کنم منظورتون من هستم . اگه اینطوریه خیلی خیلی در اشتباهید . حضور من در انجمن به این خاطر نیستید که فرمودید . من مشتاقم به هر چیزی که می تونم بهش پاخ بدم و رفع اشکالی بکنم حاضر میشم. ای خدا !!!!

دوستی رو میشناسم که توی پروژه‌ی اپن‌آفیس خیلی کمک میکنه برای زبان فارسی. حتی خودش به تنهایی بانک کلمات فارسی رو برای اپن‌آفیس ساخت و در نسخه ۳ و ۳/۱ داره ازش به طور پیش‌فرض استفاده میشه. اسمش هیچ جا نیست و همیشه ازش سوال میکنم که دلیل این سکوت چیه؟ و جوابش همیشه اینکه که من میخوام کمک کنم و این کار رو هم انجام میدم!
بسیار عالی . بهتره اسمشون هنوز هم معلوم نباشه اینطوری پاداش خیرشون رو اون دنیا می بینند . تشکر خشک و خالی ما به درد نمیخوره
« آخرین ویرایش: 03 اردیبهشت 1388، 12:40 ب‌ظ توسط مهدی پیشگوی »

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • as in freedom
« پاسخ #27 : 03 اردیبهشت 1388، 12:40 ب‌ظ »
اگه سازمانی باشه که اینکار ها رو سازماندهی کنه همونی میشه که شما میگید

اگر یک نگاهی http://wiki.ubuntu.ir/DocumentationTeam مینداختید میفهمیدید! اصولا حرف زدن در یک مورد خیلی راحت تر از انجامش هست! ;) شما اگر خیلی مایلید کار کنید ما هم خیلی خوشحال میشیم که کنارتون باشیم و کار رو پیش ببریم. تازه این به نفع همه هست وقتی شما که این همه اطلاعات دارید و مفید هستید راهنماهای خوبی بنویسید و همه استفاده کنن. این بهترین کاره!

راستی اگر خواستید شروع کنید همین لینکی که بالا دادم میتونه کمکتون کنه. :)

پ.ن: چون الان شدیدا درگیر تهیه مستندات اوبونتو و کوبونتو جدید هستم بادوستان، ممکنه وقت نکنم دیگه ادامه بدم این بحث رو! قبول کنید ترجیح میدم اونجا مفید باشم تا با این بحث‌ها! :)

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #28 : 03 اردیبهشت 1388، 12:50 ب‌ظ »
ولی آخرش منظور همه دوستان رو نگرفتید . موفق باشید . تنهایی ببنیم تا کجا پیش میرید . این یعنی بی سازمانی در تهیه مستندات

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #29 : 03 اردیبهشت 1388، 12:52 ب‌ظ »
مهدی پیشگوی عزیز اسم من توی انتخابات اشتباه ثبت شده  :(
صحیحش چیه ؟