نظر من اینه که به یه تغییری توی انجمن فکر کنید
من توی چند انجمن دیگه هم فعالیت میکنم که بخاطر مدیریت خوب خیلی پیشرفت کردن
مثلا اومدن مدیران رو تقسیم میکنند که فلان مدیر مربوط به قسمت "میزکار فانتزی و سه بعدی" و اسمشم بالای سر تاپیک هست خوب این باعث میشه اون مدیر یا مدیران اطلاعاتشونو در اون مورد ببرن بالا و حدف مشخص باشه و انجمن پر بار شه و خود مدیر مستند برای انجمن خودش قرار بده
+۱ اتفاقا خیلی خوبه مثل سپاه قدیم روم که هر قسمت در عین هماهنگی با مدیریت کل و سایر بخش ها یک مدیر داشت.
۱− هر انجمن می تونه یه مدیر چند تا ناظر برای مدیریت داشته باشه (گروه کاربران ) (که با اینها کاری نداریم و مثل سابق برای انتخاب عمل کنند)
۲− هر انجمن می تونه مدیر محتوایی داشته باشه و گروهی برای تامین محتوا
۳−هر کس که میخواد عضو گروه محتوایی بشه باید حداقل سه مطلب ارسال کرده باشه و حداقل هر ماه یک مطلب تهیه و ارسال کنه و گرنه از گروه محتوا کنار گذاسته میشه و برای باز گشت مجدد باید حداقل ۵ مطلب فرستاده باشه اگر هم کسی مشکل داره خودش انصراف بده تا شامل قانون ۵ ارسال نشه.
۴− برای هر انجمن صفحه ای باشه تا اعضای گروه محتوا یکی از اون مطالب رو انتخاب کنه و برای اون ثبت بشه این طور هم دوباره کاری نمیشه و هم مطالب سمت وسو درستی پیدا می کنه( گزینه های این صفحه هم بر اساس پیش بینی نیازها یا درخواست کاربران تعیین بشه)
۵- گروه محتوایی حتی مدیر هم موظف به تهیه مطلب باشه واگرنه تو یه انتخابات یکی دیگه جایگزین بشه.
۶ −گروه محتوایی دو قسمت بشه دسته اول که دو/سوم گروه است برای تهیه مطلب و یک/سوم باقی مونده برای ویرایش و بروز رسانی باشه
.........
در این صورت فکر کنم دیگران هم برای تهیه مطلب ترقیب بشن و انجمن پر محتوا تر بشه.