انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: انتخابات  (دفعات بازدید: 8236 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
انتخابات
« : 31 فروردین 1388، 08:44 ق‌ظ »
سلام دوستان . الان یه چیزی به ذهنم رسید گفتم اینجا مطرح کنم . چند وقت دیگه انتخابات ریاست جمهوری شروع میشه و همه میریم پای صندوق رای .
این جامعه هم اپن سورس هستش و گفتم ما نمی تونیم خودمون برای خودمون ناظر انجمن تعیین کنیم ؟ سوای انتخاب توسط آقای حسن پور ما هم فکر کنم بتونیم از میان تعدای دوستان که انتخاب می کنیم و به رای می ذاریم کسانی رو به عنوان ناظر انجمن انتخب کنیم  ;)
ناظر انجمن باید شرایط خاصی داشته باشه و کسانی که انتخاب میشن باید اون شرایط و ضوابط رو دارا باشند
نظر شما در این مورد چیه ؟ ???

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
پاسخ به: انتخابات
« پاسخ #1 : 31 فروردین 1388، 06:40 ب‌ظ »
1+

یه رای گیر می زاشتی تا نظر دادن راحت تر باشه. ;)

اما موضوع انتخابات از اونجایی که جامعه لینوکس رو آزاد می نامند و انتخاب کردن جزو لاینفک آزادی است من موافقم  \\:D/

ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
« پاسخ #2 : 31 فروردین 1388، 11:14 ب‌ظ »
ما رای میدهیم. چندتا گزینه میدادی حداقل  ;D

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 01 اردیبهشت 1388، 09:48 ق‌ظ »
خوب بیایین اسامی رو نام ببرید شما چه کسایی مد نظرتون هستش؟
من بهنام گلد و کرگدن مد نظرم هستش .
البته ناگفته نماند کسایی که انتخاب می کنیم باید این شرط رو بپذیرند که جزو فعالان فروم باشند و همیشه حاضر و آماده . نه اینکه ناظر بشن چند ماهی ازشون خبری نباشه . این مورد باید جزو قوانین می بود که نشده

lomion

• مهمان
« پاسخ #4 : 01 اردیبهشت 1388، 02:16 ب‌ظ »
ظاهرا وظیفه ناظرین با ساپورت (پشتیبانی) رسمی اوبونتو اشتباه گرفته شده. گروه ناظرین یه گروه داوطلبه که وظیفه حفظ قوانین انجمن رُ دارن. پست زدن یا نزدن ربطی به این موضوع نداره.  

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #5 : 01 اردیبهشت 1388، 05:40 ب‌ظ »
گروه کاربران ایرانی اوبونتو سوای گروه مستندات و... یه گروه راهبران داره و یک گروه ناظران که فعلا حدود ۲۰ نفرن. اعضای گروه راهبران و ناظران رو گروه راهبران کاندید و انتخاب میکنن... البته پیشنهادات از طرف کاربران هم همیشه بوده (به صورت پیغامهای خصوصی). این روحیه همکاری و مشارکت شما برای بهتر شدن گروه خیلی عالیه و قابل تقدیر ما حتما در مورد افرادی که معرفی میکنید تصمیم گیری میکنیم البته شایدم کرده باشیم ولی خودشون مایل به همکاری نبوده باشن.

علاوه بر این زحمت، میخواستم ازتون خواهش کنم که برای عضویت در گروه مستندات هم افرادی رو معرفی کنید و ازشون بخواهید که این شرط رو بپذیرند که جزو فعالان باشند و همیشه حاضر و آماده، چون در حال حاضر واقعا اولویت اول برای ما گروه مستندات هست...

ممنون
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین Armageddon

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 379
  • violence solve everything
    • به دلیل رعایت قانون کپی رایت حذفش کردم
« پاسخ #6 : 01 اردیبهشت 1388، 06:28 ب‌ظ »
همیشه حاضر و آماده . نه اینکه ناظر بشن چند ماهی ازشون خبری نباشه .

++1

ظاهرا وظیفه ناظرین با ساپورت (پشتیبانی) رسمی اوبونتو اشتباه گرفته شده. گروه ناظرین یه گروه داوطلبه که وظیفه حفظ قوانین انجمن رُ دارن. پست زدن یا نزدن ربطی به این موضوع نداره.  

گیریم قبول اما همیشه افراد فعال که جواب بقیه رو میدن رو عضو گیری میکنید که بعد از اون دیگه پیداشون نمیشه.

یه پیشنهاد دیگه:
یه گروه مستند سازی تشکیل بشه. متشکل از گروه ناظرین و اعضایی که واقعا قبول مسولیت کنن. با یه برنامه مشخص قسمتهای مختلف رو مستند سازی کنن. چند نفری هم مسول بروز رسانی آنها برای نسخه های جدید بشن.

بزودی هم جشن نسخه جدید رو داریم میتونیم تو اون انتخابات رو انجام بدیم.
ممکن است کسی که دایم سوال می کند ابله به نظر برسد ولی کسی که هرگز سوال نمی کند در تمام عمر ابله باقی می ماند  ( لویی پاولز )

دست هایی که کمک می رسانند مقدس تر از لبانی هستند که دعا می خوانند. ( ویلیام شکسپیر )

lomion

• مهمان
« پاسخ #7 : 01 اردیبهشت 1388، 09:18 ب‌ظ »
«همیشه افراد فعال که جواب بقیه رو میدن رو عضو گیری میکنید که بعد از اون دیگه پیداشون نمیشه.»

بخش اول تا حد زیادی قبوله، اما بخش دوم صحبتتون فکر کنم بی انصافیه. :) 

برای تیم مستندات موافقم. مهمه و خیلی موثر! کلی هم کار هست.

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 02 اردیبهشت 1388، 12:25 ب‌ظ »
ببینید بچه ها بحث اصلی سر این موضوع نیست که حاضر هستند و یا نیستند و یا ناظر هستند و کی هستند .
مبحث اصلی همون توط که مهدی گفت و بهش بسیار احترام میذارم این هستش که گروهی باشه که واقعا قبول مسویت بکنن .منظور من از ناظر اون طوری که لوموین گفت نه اصلا نیست . به هر حال کسانی که انتخاب میشن یعنی اینکه که قدرت جواب دهیشون از سایرین بالاست و روحیه مشارکتشون هم مثال زدنیه . ناظران انجمن هم از این قاعده که باید جوابگو باشن و انجمن رو نظارت کنن نباید مستثنی باشند . در غیر اینصورت بهنحوی کف گفت می تونیم گروه بندی کنیم اعضایی رو برای نظارت . اعضایی رو برای جواب دهی و مشارکت در فورم و اعضایی رو برای مستند سازی و غیره

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 02 اردیبهشت 1388، 01:39 ب‌ظ »
خوب این هم از ویکی . مشارکت کنید http://wiki.ubuntu-ir.org/Election

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 897
    • دست نوشته هاي يه لينوكسي
« پاسخ #10 : 02 اردیبهشت 1388، 05:48 ب‌ظ »
خوب این هم از ویکی . مشارکت کنید http://wiki.ubuntu-ir.org/Election
سلام
من در حد این حرفا نیستم پس قبل از گفتن حرفام معذرت میخوام
مهدی جون شروطش یه کم سخته
فکر نکنم کسی بتونه همه این شروط رو بپذیره ; بالاخره برای هرکسی ممکنه گرفتاری یا مشکلی پیش بیاد که شروط رو نقض میکنه
زندگی : یه بازی بزرگ که توی این بازی فقط یه جون داری , هیچ جاشو نمیشه ذخیره کرد و جایی برای اشتباه نیست !!!

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 02 اردیبهشت 1388، 05:58 ب‌ظ »
برای این شرط ها رو سخت کردم تا اونهایی که واقعا تمایل به همکاری دارن تو گروه باشن نه اینکه همه عضو گروه باشند و هیچ فعالیتی انجام نشه . درسته ؟؟
پس کار دو نفر به صورت گروهی و نتیجه بر بهتر از این هستش که فعالیتهای بسیار زیادی انجام بشه و هیچ کدودم حتی به مرحله اجرا هم نرسه .
شروط زیاد هم سخت نیستن .

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 897
    • دست نوشته هاي يه لينوكسي
« پاسخ #12 : 02 اردیبهشت 1388، 06:15 ب‌ظ »
درسته از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم  :oops:
زندگی : یه بازی بزرگ که توی این بازی فقط یه جون داری , هیچ جاشو نمیشه ذخیره کرد و جایی برای اشتباه نیست !!!

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #13 : 02 اردیبهشت 1388، 06:41 ب‌ظ »
فکر میکنم بهتره یه نظر سنجی از نام کاربرای فعال انجمن برگزار بشه. ویکی فکر خوبیه اما نظر سنجی فروم بهتره.
Godisnowhere

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #14 : 02 اردیبهشت 1388، 07:36 ب‌ظ »
تو ویکی راحت تر میشه همه کار کرد . بقیه موارد تماما در ویکی انجام خواهد شد . کاربرانی که فکر می کنید فعال هستن یه قسمتی بهشون اختصاص داده شده اون جا رو کامل کنید
آخر صفحه رو بخونید متوجه میشید