انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: پشت کنکور موندن به خاطر "نرم افزار" دانشگاه های خوب تهران ارزش داره؟[حل شد]  (دفعات بازدید: 11322 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Rezwan.Derakhshan

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 93
  • جنسیت : دختر
تقریبا از ساعت ۱۱.۵ دیشب نتایج کنکور اومده، علی رغم تلاش یکساله و کلی وقت که گذاشتم، رتبه ام اونی که می خواستم نشده، در اصل بهتره بگم افتضاح شده،

کلا هدفم رشته ی نرم افزار یکی از این ۵ تا دانشگاه خوب تهران(شریف و امیرکبیر و علم و صنعت و خواجه نصیر و شهید بهشتی) بود که سوالای ریاضی و شیمی امسال آرزوهامو به باد داد،

پارسال با رتبه ی من نرم افزار الزهرا قبول شدن، از طرفی امسال ظرفیت کامپیوتر دانشگاه های تهران(هم نرم افزار و هم سخت افزار) نسبت به پارسال ۴۰ نفر کم شده و اگه خیلی خوش شانس باشم و خدا بهم رحم کنه به زور شاید همون الزهرا قبول شم، از طرفی الزهرا کجا و دانشگاه های خوب تهران کجا...

خلاصه این که می خوام یه سال به خاطر هدفم بمونم پشت کنکور، می خواستم ببینم نظری، توصیه ای، پندی و ... برام دارین؟

فقط این که من ۴-۳ روز بیش تر وقت ندارم.

پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنونم.
« آخرین ویرایش: 15 امرداد 1393، 01:12 ق‌ظ توسط Rezwan.Derakhshan »

آفلاین کیان

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
  • جنسیت : پسر
- اول بدون که علم چیزی نیست که فقط تو دانشگاه های خوب تهران باشه!
- دوم اینکه اینجوری نیست که استادای خوب کشور همگی تو دانشگاه های تهران باشند
- سوم چه دانشگاه های تهران باشی، چه استانهای دیگر، چه روزانه، چه نوبت دوم، بعد از 4 سال همگی می رسید به سد دومی به نام کنکور ارشد که اصلا براش مهم نیست قبلا کدوم دانشگاه بودید!
-

و اما پشت کنکور موندن یعنی چی؟
یعنی تجربه از دست دادن همکلاسی هایی که هم سن خودت هستند
یعنی به جای اینکه دانشگاهت رو در تابستان ۹۷ تموم کنی، در تابستان ۹۸ تموم می کنی.

و اما برای پاسخ سوالت، باید کمی جزییات بدونیم تا بشه نظر داد. اگر تهرانی نیستی و رتبه های دانشگاه های خوب تهران رو هم نمیاری، بدون که دنیا فقط تهرون نیست. دانشگاه های خوب زیادی در کلان شهرهای دیگه داریم.
اگر تمکن مالی خانواده ات در حد متوسط است و مشکل پرداخت شهریه ۵۰۰ هزارتومنی نداری و مصر هستی که تهران درس بخونی، که اگر تهران نباشه ترجیح میدی برای سال بعد (۳۶۵ روز دیگه!) صبر کنی، پس رشته های شبانه دانشگاه های تهران رو هم در اولویت بذار. چرا؟ چون با شبانه فرصت شرکت در کنکور سال آینده رو از دست نمیدی. بنابراین می تونی ترم اول بری دانشگاه و درخواست کنی کف واحد رو برات در نظر بگیرند و بعد از مدتی اگر دیدی شرایط راضی ات نمی کنه در اون صورت می تونی بشینی برای کنکور ۹۴ دوباره درس بخونی و درسهای ریاضی و فیزیکی که در ترم های اول و دوم دانشگاه هم قراره بخونی کمکی برای کنکورت خواهد بود ویک محل خوب هم خواهی داشت برای درس خوندن:‌ کتابخانه دانشگاه! و سال بعد که قبول شدی می تونی 20 یا 30 واحدی که امسال پاس کردی رو تطبیق بدی و دیگه از کسی عقب نخواهی بود. اگر هم دیدی دانشگاه مزاحم درس خوندنت برای کنکوره، هر موقع خواستی می تونی رهاش کنی، حذف ترم کنی، مرخصی بگیری وووو. خلاصه منظور من اینه که فرصت دانشگاه رفتن رو در اول مهر به هیچ وجه از دست نده. مدرک یک فارغ التحصیل شبانه با روزانه هیچ فرقی نمیکنه. (ضمنا دانشجویان شبانه می تونند برای نصف شهریه هر ترمشون وام بگبرند که بعد از فارغ التحصیلی باید پرداخت کنند)

آفلاین 不眠症

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 191
  • جنسیت : پسر
    • lazygeek
خیلی خیلی مهمه که به خاطر چی میخوای بری نرم افزار؟ یعنی واقعا میخوای نرم افزار یادبگیری؟ یا علاوه بر یادگیری ، اسم اون دانشگاه روی مدرکت لازم داری یعنی مدرک مهم تر از یادگیریه؟ اگر جواب سوالت گزینه اول هست و نظر من رو بخوای نه ارزش نداره!

دانشگاهای خوب تهران (و شهرستان) خوبیهای خودش رو داره: دیدن افراد قوی جه استاد و چه دوست (منظورم محیط دانشگاه)و مدرک و... ولی دلیل نمیشه دانشگاهای دیگه ضعیف باشه! یا حداقل به نظر بنده افراد قوی توی دانشگاهای دیگه بهتر پیدا میشه چون خیلی ها در زمینه نرم افزار قوی هستند ولی تنها مشکلشون اینه که مودبانه اش درس خون نیستند! که از نظر من اصلا اشکال محسوب نمیشه!

اگر میخوای خارج ادامه تحصیل بدی دانشگاه خوب هم معیار خوبیه. پس کاملا به هدفت بستگی داره که برای چی میخوای بری نرم افزار؟

تجربه خودم در دردانشگاه:
چون برام اولش ارزش داشت پشت کنکور موندم ولی به طور ناگهانی تصمیم گرفتم بی خیال پشت کنکور بشم و اینطور شد رفتم یه دانشگاه غیر از تهران! اینجا بود که وقتی درسم تموم شد واقعا خوشحالم که دانشگاهای تهران نرفتم! چون مدرک برام دیگه مهم نبود و کاری که دوست داشتم رو انجام دادم ، کلی تجربه نو! وقت آزاد برای هدفم!(چون مفاد درسی دانشگاه از رده خارج هستند و دانشگاههای خوب با تمام خوبی که دارند وقت آدم رو پر می کنند با اطلاعات از رده خارج)
 بحث کار هم که باشه با نیروهای خوب دانشگاه های خوب هم کار کردم و میکنم چون به مباحثی مسلط هستم که در این دانشگاه ها کمتر کسی پیدا میشه کار کرده باشه! یعنی روی موضوعی غیر مباحث آکادمی وقت گذاشته باشه و خیلی چیزهای دیگه که از حوصله خارجه!

این هم اشکال کجای سیستم ماست نمیدونم ولی میدونم اشکاله! همه میخوان برن دانشگاه خوب و به اصطلاح به همه بگن من فلان دانشگاه درس خوندم! در حالیکه درستش: دانشگاه باید افتخار کنه که فلان دانشجو تو دانشگاه ما درس خونده یا فارغ التحصیل شده. مثل اینه که ابن سینا بیاد بگه من یکی از افتخاراتم درس خوندن در مکتب خونه فلان جاست ولی الان کل ایران داره افتخار میکنه که همچین دانشمندی داریم! یا مطمئن هستم که امثال دکتر سمیعی و دکتر حسابی و ... اینها نمیگن فلان دانشگاه بودیم بلکه اون دانشگاهه که روی این افراد مانور میده و رزومه خودش میدونه ،  میبینید که همه چی برعکس شده متاسفانه!

حالا اگر نمیخواستی بری نرم افزار شاید این پیشنهاد رو بهت نمیکردم چون بعضی رشته‌ها واقعا اسم دانشگاه رو لازم داره یعنی برای وارد شدن به بازار کار درست و حسابی باید اول مدرکت رو ثابت کنی تا توانایی! که خوشبختانه نرم افزار اینگونه نیست!

خلاصه تصمیم گیریت با هدفت گره کور خورده!

نقل‌قول
و اما پشت کنکور موندن یعنی چی؟
یعنی تجربه از دست دادن همکلاسی هایی که هم سن خودت هستند
یعنی به جای اینکه دانشگاهت رو در تابستان ۹۷ تموم کنی، در تابستان ۹۸ تموم می کنی
بحث یک سال عمر هست
« آخرین ویرایش: 12 امرداد 1393، 08:50 ق‌ظ توسط Insomnia »

آفلاین سالار مقدم

  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • جنسیت : پسر
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
اول از همه بگم که من هنوز به کنکور نرسیدم و چون رشتم کامپیوتره اصلا نگران کنکور نیستم.

باید ببینی با دانشگاه خوب رفتن چه چیزی بدست میاری و چه چیزی از دست میدی.

با رفتن به دانشگاه خوب:
۱- یک سال از عمرت رو که میتونستی به مطالعه بپردازی به خوندن عربی میگذرونی.
۲- از نظر علمی تفاوت خاصی با دانشگاه های دیگه نمیبینی.( به جز پیام نور که دیگه واقعا شوته )
۳- یک جامعه هم فکر و هم سن رو از دست میدی.

من با خیلیا در مورد دانشگاه صحبت کردم، خیلی از دوستام تو شریف نرم افزار می خونن و هیچ کدوم از دانشگاه راضی نیستند. همه خودشون خارج از دانشگاه هر چی بخوان می خونن و دانشگاه رو فقط بخاطر فرار از سربازی و مدرک میرن.
---
من جای تو باشم همون دانشگاه رو میرم و وقتم رو برای چیز های مهم تری میذارم :)

آفلاین امیرحسین گودرزی

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 743
  • جنسیت : پسر
  • Devops engineer and AI enthusiastic
نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه نه
نمون پشت کنکور
من ۹۲ کنکور دادم و شبانه فیزیک اتمی دانشگاه قم قبول شدم و به‌هوای برق شریف موندم
اما چه می‌دونستم که سختی و خستگی و .... داره نمی‌زاره به برق برسم
امسال هم نتایج اومد دقیقاً شدم همون رتبه‌ی قبلی

به عنوان یکی که تجربه کرده اصلاً و ابدا نمون
در ضمن دانشگاه دانشگاه هست! یه علمی کاربردی فولان باشه چه شریف
در هر صورت یه چیز ناقص و نصفه و نیمه و بدون کیفیت و قدیمی بهت یاد می‌دن که اصلا به دردت نمی‌خوره و فقط وقتتو تلف می‌کنی

دقیقا حرفی که سالار زد درسته یه جامعه هم فکر رو از دست میدی و متاسفانه یک سال عمرت هم هدر میره


آفلاین QSBuntu

  • High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 613
  • جنسیت : پسر
با رفتن به دانشگاه خوب:
۱- یک سال از عمرت رو که میتونستی به مطالعه بپردازی به خوندن عربی میگذرونی.
۲- از نظر علمی تفاوت خاصی با دانشگاه های دیگه نمیبینی.( به جز پیام نور که دیگه واقعا شوته )

1- ;D ;D  آخه کدوم دانشگاه توش عربی بعنوان درس همگانی هست بجز امام صادق!!
البته اگه درصد عربی و انگلیسی و با هردرسی رو فکرکنم زیر30درصد بزنی بهت پیش میخوره ( انگلیسی پیش ،  ریاضی پیش و..) که بازم ربطی به دانشگاه و دولتی بودن و نبودنش نداره!

۲-بنظر تفاوت سطح علمی وجود داره ولی این توئی که باید ازش بتونی استفاده کنی
البته پیام نور شوت نیس اونی که شوته آزاده!! ک کلا کافیه یه مقدار هزینه بهتری پرداخت کنی تا همه رو پاس شی و زودتر به مدرک عزیزت برسی بدون خوندن یک خط جزوه!! (البته تو کل کشور  10 تا دانشگاه آزاد خوب هم پیدا میشه که حسابشون جداست! )

کلا بنظر من دانشگاه شاید بستر یادگیری رو برات فراهم کنه ولی اصلا و ابدا اونچیزی که باید رو بهت یادنمیده!! هرچی که بخوای یادبگیری رو خودت باید یاد بگیری!
اگه هدفت هم یادگیری باشه که کلا باید از بعضی حرف ها بیای بیرون که مثلا بجای 97 ، سال 98 تموم میکنی .. نه آقا..
اگه هدف یادگیری باشه باید از قید و بند پاس شدن الکی بیای بیرون و واقعا تلاش کنی..نمیگم پاس شدن بده ولی دارم بهت میگم که وقتی دانشجو شدی یکی از دغدغه های همیشگی طول تحصیلت پاس شدن میشه مگر اینکه از اول قید این مورد رو بزنی
مثال بزنم برات : یکی از دوستان تویکی از دانشگاه های خوب که قطب ریاضی کشور محسوب میشد درس میخوند ( یعنی میخونه) همین سال گذشته که المپیاد برگزار شد ایشون مدال اورد و از فکر کنم12تا سوال 8تاش رو حل کرده بود ولی شاگرد اولشون یک سوال هم حل نکرده بود و این فرد شاگرد اول نبود و ترم 12 هم بود!!!!! ولی مثله خیلی از دوستاش فقط دنبال شاگرد اولی و پاس شدن نبود و حتی تو بعضی از امتحانا چون خودش از خودش راضی نبود که این درس رو نفهمیده برگه ی سفید میداد و میومد بیرون(یکی از دوستاش میگف : مطمئنم اگه مینوشت پاس میشد که هیچ... نمره ش از منم بهتر میشد!!) ولی خب این فرد هدفش رو مشخص کرده بود و الان هم داره بورسیه میشه برای خارج...!
باید خودت ببینی چکاره میخای بشی و در چه حد مدرک برات مهمه  و...
بازم میگم:   دانشگاه چیزی بهت یاد نمیده که فورا بدردت بخوره و وقتی دانشگات تموم شه بتونی از داشته هات استفاده کنی... هرچی خودت یادبگیری همون میشی ونه هیچ چیزی دیگه...





هدفت دانشگاه خوب و رشته نرم افزاره؟؟؟ دانشگاه خوب یعنی چی؟؟ درچ حدخوب؟؟ MIT خوبه؟؟
میخای بری نرم افزار برای چی؟؟؟ هدف کاریت چیه؟؟ مطمئنی با دانشگاه بهش میرسی؟؟ در چه حد اطمینان داری؟؟ در چه حد تحقیق کردی؟؟

دوست عزیز یه مقدار حرف بزن تا دوستان هم بهتر بتونن راهنماییت کنن!
زندگی خواهم کرد... خواهم زیست ... و میجنگم حتی اگر........................

آفلاین دانیال بهزادی

  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • جنسیت : پسر
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
کلا پشت کنکور موندن به هیچ دلیلی خوب نیست! چون هیچ دانشگاهی اون کعبه‌ی آمالی که الآن در ذهن توئه نیست. سعی کن هرجوری شده بری به هر دانشگاهی که ممکنه و وقتت رو آزاد کنی برای یاد گرفتن بیشتر، چون توی هیچ دانشگاهی در هیچ‌جای جهان قرار نیست به تو چیزی یاد بدن، همه چیز به تلاش خودت برای یادگرفتن بستگی داره، چه توی MIT باشی، چه پیام نور ابرقو!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین بخند

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 248
    • iran.ir
رتبه منم زیاد جالب نشده خخ 4 رقمی میتونه بره شریف ؟!

آفلاین احسان☺

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 220
  • جنسیت : پسر
و سال بعد که قبول شدی می تونی 20 یا 30 واحدی که امسال پاس کردی رو تطبیق بدی و دیگه از کسی عقب نخواهی بود.
بیشتر توضیح میدی؟شرایطش چطوریه؟هر دانشگاهی میشه؟منبعی چیزی؟

آفلاین Риал Краесис

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • جنسیت : پسر
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
با سلام
ببخشید بی ادبیه ولی مثل من خریت نکن منم همین شرایط شما رو داشتم منتهی اول ازاد قبول شدم (فیزیک هسته ای) بعد به پیشنهاد خانواده و خواست خودم (مثلا میخواستم برم دانشگاه بهتر) 1 سال موندم و دوباره خوندم و دولتی قبول شدم زبان روسی متاسفانه اشتباه من این بود که فقط دنبال مدرک بودم و اینکه از فلان دانشگاه مدرک بگیرم الان اوضاعم خوبه ولی حالا واقعا میفهمم اگه همون فیزیک ازاد رو میخوندم صد در صد از الانم موفق تر بودم.
امید وارم که شما هم عاقلانه تصمیم بگیری.
« آخرین ویرایش: 12 امرداد 1393، 04:42 ب‌ظ توسط Риал Краесис »


If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین samis

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 112
و سال بعد که قبول شدی می تونی 20 یا 30 واحدی که امسال پاس کردی رو تطبیق بدی و دیگه از کسی عقب نخواهی بود.
بیشتر توضیح میدی؟شرایطش چطوریه؟هر دانشگاهی میشه؟منبعی چیزی؟
شرایطش اینه که آموزش قبول کنه!
که البته قشنگ دهنتو آسفالت میکنن بعدشم شاید کامل انجام نشه.بستگی به آموزش دانشکده داره دیگه
به گمانم در هیچ جای دنیا دو الف مست را پیدا نخواهید کرد! البته بجز در سردابه های الف های سیاه بیشه!

آفلاین Риал Краесис

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1178
  • جنسیت : پسر
  • !!! I FIGHT FOR THE USERS
و سال بعد که قبول شدی می تونی 20 یا 30 واحدی که امسال پاس کردی رو تطبیق بدی و دیگه از کسی عقب نخواهی بود.
بیشتر توضیح میدی؟شرایطش چطوریه؟هر دانشگاهی میشه؟منبعی چیزی؟
شرایطش اینه که آموزش قبول کنه!
که البته قشنگ دهنتو آسفالت میکنن بعدشم شاید کامل انجام نشه.بستگی به آموزش دانشکده داره دیگه

در ضمن تا اونجا که من میدونم اگه دانشگاه ازادی باشی زیر 16 رو معادل سازی نمیکنن و برا پیام نور هم زیر 14 رو معادل سازی نمی کنن.


If you do not like Arch use Gentoo and just shut up
 and If you do not like Gentoo use Arch and shut up
finaly If you do not like either use Ubuntu and shut the f*** up

آفلاین Rezwan.Derakhshan

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 93
  • جنسیت : دختر

- سوم چه دانشگاه های تهران باشی، چه استانهای دیگر، چه روزانه، چه نوبت دوم، بعد از 4 سال همگی می رسید به سد دومی به نام کنکور ارشد که اصلا براش مهم نیست قبلا کدوم دانشگاه بودید!

مثلا در مورد همین ارشد، اگه شما توی یه دانشگاه خوب تهران مثلا امیرکبیر، جزو نفرات اول کلاست باشی(معدلت از اون کفی که میگن بالاتر باشه) به عنوان استعدادهای درخشان می تونی بدون کنکور، بری ارشدتو بخونی یا اگه ارشدی، دکترا تو بخونی، [مادرم ۳ سال پیش که ارشد می خوند، شاگرد اول کلاس شون غیر از این که خیلی درس می خوند و همیشه نمره های ۱۹ و ۲۰ می گرفت، چند تا مقاله تو مجله های معتبر داخلی چاپ کرد و با یکی دوتا تحقیق جوندار، بدون اینکه برا دکترا کنکور بده، به عنوان استعداد درخشان وارد دوره ی دکترا توی یه دانشگاه دیگه که بهتر از دانشگاه خودشون بود، شد،]

خب کسی که تو دانشگاه های خوب تهران درس می خونه، مگه گذشتنش از این سد ارشد راحت تر نیست تا کسی که ۹۰۰ کیلومتر اون ورتر درس می خونه،

جدا از بحث استعداد های درخشان، برای طرح سوالای ارشد، مگه نمیان از استادای خوب کشور که اون هاهم عموما تو دانشگاه های خوب تدریس می کنند، استفاده کنند،

خوب پس وقتی تو داری با اون استادا کلاساتو می گذرونی شانس قبولیت خیلی بیش تر از کسی که این امکانات رو نداره.


بدون که دنیا فقط تهرون نیست. دانشگاه های خوب زیادی در کلان شهرهای دیگه داریم.

ولی بیش ترین امکانات تو تهران جمع شده، انواع همایش ها و کارگاه ها و نمایشگاه های مربوط به نرم افزار و کامپیوتر همه اینجاست، من می تونم نرم افزار یه شهر دیگه قبول بشم، سراسری، روزانه ولی آخه اون کجا و مثلا امیرکبیر کجا.


و اما برای پاسخ سوالت، باید کمی جزییات بدونیم تا بشه نظر داد.
من تهرانم، رتبه ام شده ۷۰۰۰، و با این رتبه سال قبل نرم افزار دانشگاه الزهرا-تهران-روزانه قبول شدن،

اما از طرفی امسال ظرفیت کامپیوتر تهران ۴۰ نفر کم شده، پارسال شهید بهشتی و عباسپور روی هم ۷۰ نفر می گرفتن که امسال شده ۵۰ نفر، الزهرا هم پارسال ۲۰ نفر بیش تر از امسال می گرفت، در کل ممکنه اصلا تهرانم قبول نشم.


پس رشته های شبانه دانشگاه های تهران رو هم در اولویت بذار.

اگه شبانه بود من حتما می زدم، پارسال شهید بهشتی و دکتر شریعتی شبانه-کامپیوتر داشتن،  ولی امسال هیچ کدوم از دانشگاه های تهران شبانه-کامپیوتر ندارن.

آفلاین Rezwan.Derakhshan

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 93
  • جنسیت : دختر

خیلی خیلی مهمه که به خاطر چی میخوای بری نرم افزار؟ یعنی واقعا میخوای نرم افزار یادبگیری؟ یا علاوه بر یادگیری ، اسم اون دانشگاه روی مدرکت لازم داری یعنی مدرک مهم تر از یادگیریه؟ اگر جواب سوالت گزینه اول هست و نظر من رو بخوای نه ارزش نداره!

خب مگه آدم نمی ره دانشگاه که به طور تخصصی یه رشته ای رو یادبگیره؟ منم می خوام برم دانشگاه و به طور تخصصی(!) و واقعا نرم افزار یاد بگیرم.(حتما می خواین بگین که نرم افزار واقعی رو تو دانشگاه یاد نمیدن ولی بالاخره بهتر از این که من با دیپلم برم این آموزشگاه و اون آموزشگاه بلکه بتونم نرم افزار واقعی رو پیدا کنم و تهش بشم فوق دیپلم فنی حرفه ای)

یا علاوه بر یادگیری ، اسم اون دانشگاه روی مدرکت لازم داری یعنی مدرک مهم تر از یادگیریه؟


خب مطمئنا یادگیری مهم تره، ولی شما خودتو بذار جای یه کارفرما، اگه ۲ نفر با شرایط مشابه بیان برای استخدام پیش شما، و تنها تفاوت شون این بود که یکی فارغ التحصیل علم و صنعت بود، یکی آزاد بندرعباس، شما کدومشون رو استخدام می کنی؟

درسته که یادگیری مهم تره، ولی بالاخره اینم مهمه که مدرکت رو از کجا گرفتی و جایی که مدرکتو ازش گرفتی هم بی اهمیت نیست.

بحث کار هم که باشه با نیروهای خوب دانشگاه های خوب هم کار کردم و میکنم چون به مباحثی مسلط هستم که در این دانشگاه ها کمتر کسی پیدا میشه کار کرده باشه! یعنی روی موضوعی غیر مباحث آکادمی وقت گذاشته باشه و خیلی چیزهای دیگه که از حوصله خارجه!

مشاورمون می گفت شما اگه یه دانشگاه خوب روزانه قبول شین، یه جای خوب می فرستنتون برای کار کردن و ادای تعهد ۴ ساله تون به خاطر تحصیل در دوره های روزانه، و اگه کارتون خوب باشه همون شرکت استخدام تون می تونه، خب اگه من مثلا پیام نور برم همچین موقعیتی برام پیش نمیادکه میاد؟   


اگر میخوای خارج ادامه تحصیل بدی دانشگاه خوب هم معیار خوبیه. پس کاملا به هدفت بستگی داره که برای چی میخوای بری نرم افزار؟

نرم افزار رشته ای که هر روز به روز می شه و همیشه در حال تغیر و تحوله و با توجه به نظام آموزشی ایران که هر ۱۰۰ سال یک بار توش تحول صورت می گیره، خب برای کسی که نرم افزار می خواد بخونه، ادامه تحصیل در خارج از کشور خیلی گزینه ی بهتریه،

ولی حالا فک کن من می خوام برای ادامه تحصیل از یه دانشگاه خوب بورس بگیرم، اگه مدرکمو از یکی از دانشگاه های خوبی که تو پست اولم گفتم(شریف و امیرکبیر و علم و صنعت و خواجه نصیر و شهید بهشتی) نگرفته باشم، به نظرت اصلا به پرونده و رزومه ام نگاهم می کنن؟

می گن این که نتونسته تو کشور خودش تو ۵ تا دانشگاه خوبش درس بخونه(که از نظر اونا این ۵ تا دانشگاهم استانداردای لازم رو ندارن)، پس لیاقت شو نداره که ما بورسش کنیم. کسی رو که تو کشور خودشم نتونسته وارد بهترین دانشگاه هاش بشه.


همه میخوان برن دانشگاه خوب و به اصطلاح به همه بگن من فلان دانشگاه درس خوندم!

برای من این که فلان و بسار چی می گن اصلا مهم نیست، واسه من اون رضایت قلبی از عملکردم مهمه، این که اگه ۲۰ سال دیگه به گذشته ام نگاه کردم، بگم من تمام تلاشم رو کردم، تو بهترین دانشگاه قبول شدم، خوب درس خوندم، تحقیق و مطالعه کردم، کار کردم و کلی تجربه ی خوب کسب کردم و اگر الان(۲۰ سال بعد) جایی که می خواستم واینستادم، به خاطر اینه که بقیه ی قضایا و شرایط از دست من خارج بوده و تا اون جایی که می تونستم و به من مربوط می شده من تلاشم رو کردم،

منظورم اینه که می خوام از اولش جوری شروع کنم که ۲۰ سال دیگه نگم مثلا ای کاش یه سال پشت کنکور می موندم و دانشگاه x قبول می شدم نه y.

مشکل اینه که تو نمی دونی آینده چی پیش میاد، برای همین می خوام جوری جلو برم که فردا پشیمون نشم که کوتاهی کردم و می تونستم بهتر از این عمل کنم.

این حس رضایتس که همیشه مشکل درست می کنه.


یا حداقل به نظر بنده افراد قوی توی دانشگاهای دیگه بهتر پیدا میشه چون خیلی ها در زمینه نرم افزار قوی هستند ولی تنها مشکلشون اینه که مودبانه اش درس خون نیستند! که از نظر من اصلا اشکال محسوب نمیشه!

خب همین بحث سواد یا درس خون بودن همکلاسی هات، فکر کن شما می خواید یه کار تحقیقاتی گروهی ارائه بدین یا می خواین مسابقه ی گروهی شرکت کنین، کدوم خوبه و با کدوما نتیجه می گیرید؟

با بچه های یه دانشگاه خوب تهران که سوادشون اگه بیش تر از شما نباشه کمتر نیست، یا با بچه های دانشگاه y که سوادشون آلبالو گیلاس می چینه،

مشکل اینه که همیشه نمی شه بری سراغ کارای انفرادی و فقط به خودت متکی باشی، خیلی وقتا به دوستایی نیاز داری که همراه و کمکت باشن و البته هم نظرت، وقتی تو میری یه دانشگاه سطح پایین که اکثر آدماش فقط اومدن برای مدرک گرفتن، خب اونا به تحقیق و مسابقه و کار گروهی اهمیتی نمیدن، به نظرم این روحیه ی تحقیق و تفحصی، اهل مسابقه و کار و تلاش و کوشش و ... فقط تو این دانشگاه ها پیدا می شه،(و احتمالا غلطه ولی من فقط بچه های این دانشگاه ها رو دیدم که فعالن)

مثلا تو هر زمینه و رشته ای مسابقه ی تحقیقی، پژوهشی یا عملی و ... باشه، پای اقلا یک گروه امیرکبیری همیشه درمیان است(مسابقات بتن سازی، سازه های ماکارونی، نجات تخم مرغ، مسابقات هوافضا، همه ی رشته های ایران اوپن، انواع المپیادا و مسابقات علمی و ...)، و این که روحیه ای که بچه های امیرکبیری و علم و صنعتی و ... دارن،این فعال بودن، زنده بودن و جریان داشتن، تو بچه های هر دانشگاهی و کلا تو هر دانشگاهی دیده و پیدا نمی شه. خب این روحیه ربطی به دانشگاه نداره؟ پس چرا ما همچین دانشجو هایی تو دانشگاه های دیگه نمی بینیم(می بینیم ولی نسبت به دانشگاه های خوب کمتر)؟

خودم چند نفر می شناسم که یکی شون علم و صنعت بود، ۴ تاشون هم امیرکبیر و هم درس می خوندن، هم کار می کردن و به موقعش کارای تحقیقاتی می کردن و مسابقه می رفتن تا درسایی که تئوری خونده بودن، تو واقعیت ببینن و بفهمن که چه قدر فاصله هست بین تئوری و واقعیت،

از طرفی دوربرمون پره از دانشجوهای رشته های مختلف توی دانشگاه های متفاوت ولی چندتاشون مثل کسایین که گفتم، غیر از این که تو "خودت" مهمی، اینم مهمه که دانشگاهت چه امکاناتی داره و چه چیزهایی در اختیارت قرار میده و چی کارا برات میکنه.[یا مهم نیست چون تو ایران برات کاری نمی کنن؟]

[گرچه می گن این جور چیزا از بیرون قشنگه و اونا برای این که این جور کارا رو  بکنن کلی دویدن و دانشگاهم هیچ کار به درد بخوری براشون نکرده، حتی دانشگاه های دولتی خوب هم این طوریند؟]

آفلاین Rezwan.Derakhshan

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 93
  • جنسیت : دختر

۳- یک جامعه هم فکر و هم سن رو از دست میدی.
   

می دونم، ولی چون متولد تیرم و نیمه اولی، تفاوتم با بچه های کنکوریه ۹۴ زیاد نیست، وضعم بهتر از دوستاییمه که امسال بامن کنکور دادن و نیمه دومی بودن.


به عنوان یکی که تجربه کرده اصلاً و ابدا نمون
در ضمن دانشگاه دانشگاه هست! یه علمی کاربردی فولان باشه چه شریف

یادمه تو پست عکس از دسکتاپ گنو/لینوکس، تصویر زمینه ی میزکارت، دانشگاه MIT بود و شما زیرش نوشته بودی که هدفت اینه که در این دانشگاه درس بخونی،

خب الان چه طور می تونی هدف و آرزوتو بی خیال شی؟، آدم زندگی می کنه که برای هدف هاش بجنگه و به اهداف و آرزوهاش برسه مگه غیر از اینه؟ برای من این قضیه قابل هضم نیست، تو فامیل به هر کی می گم به خاطر نرم افزار امیرکبیر می خوام بمونم پشت کنکور مسخره می کنن، ولی من نمی فهمم، مگه حرف عجیبه؟

می شه منم توجیه کنی که چه طور با آرزوی MIT حاضر شدی فیزیک اتمی قم بزنی؟ چون منم وقتی پارسال برای خوندن شروع کردم هدفم این بود که یه دانشگاه خوب قبول شم، که بعد بتونم از دانشگاه های خوب دنیا بورس بگیرم. ولی حالا ...