اگه هدف یادگیری باشه باید از قید و بند پاس شدن الکی بیای بیرون و واقعا تلاش کنی..نمیگم پاس شدن بده ولی دارم بهت میگم که وقتی دانشجو شدی یکی از دغدغه های همیشگی طول تحصیلت پاس شدن میشه مگر اینکه از اول قید این مورد رو بزنی
هدفت دانشگاه خوب و رشته نرم افزاره؟؟؟ دانشگاه خوب یعنی چی؟؟ درچ حدخوب؟؟ MIT خوبه؟؟
میخای بری نرم افزار برای چی؟؟؟ هدف کاریت چیه؟؟ مطمئنی با دانشگاه بهش میرسی؟؟ در چه حد اطمینان داری؟؟ در چه حد تحقیق کردی؟؟
دوست عزیز یه مقدار حرف بزن تا دوستان هم بهتر بتونن راهنماییت کنن!
گرچه دبیرستان با دانشگاه فرق داره، ولی تو طول سالای دبیرستان بچه ی درس خونی بودم اما نه خیلی و بیش تر تو کلاسا گوش می کردم و همیشه یادگیریم تو کلاس بود، شاگرد اول، دوم، سوم نبودم(معدل دیپلمم ۱۹.۲۸ شد که معمولیه چون کلی آدم هست که معدل دیپلم شون ۲۰، کلی ۱۹.۹۸ کلی ۱۹.۹۷ و همین طور بگیر برو پایین تا به من برسی) ولی همیشه که سرکلاس معلما وسط درس سوال شفاهی می دادن یا مثلا مسئله می دادن زودتر از بقیه جواب می دادم و یا زودتر مسئله رو حل می کردم، چون قبلش خوب گوش داده بودم و درسو فهمیده بودم،
تو دانشگاهم همینه اخلاقم، اگه درسو کامل استاد داد(اصلا داریم که استاد درسو کامل بده؟!) و فهمیدم، میرم دنبال مطالب بیش تر و اضافه تر، اگرم نفهمیدم، اون قدر سوال می پرسم، تو اینترنت می گردم یا کتابای کتابخونه ها رو زیر و رو می کنم تا درسو کامل بفهمم و بعد میرم دنبال مطالب اضافه تر و ارتباط درس با چیزهایی که من بهشون علاقه دارم. تمام تلاشم اینه که تو دانشگاه این روحیه مو حفظ کنم.
هدفت دانشگاه خوب و رشته نرم افزاره؟؟؟ دانشگاه خوب یعنی چی؟؟ درچ حدخوب؟؟ MIT خوبه؟؟
میخای بری نرم افزار برای چی؟؟؟ هدف کاریت چیه؟؟ مطمئنی با دانشگاه بهش میرسی؟؟ در چه حد اطمینان داری؟؟ در چه حد تحقیق کردی؟؟
دوست عزیز یه مقدار حرف بزن تا دوستان هم بهتر بتونن راهنماییت کنن!
بزار بگم قصه از کجا شروع می شه، ما وقتی سوم راهنمایی بودیم یه آزمون هوش و ریاضی دادیم برای ورود به کلاسایی به اسم ربوکاپ، این کلاسا عموما ۳ ترمه(بعضی جا ها ۴ ترمه)،توی ترم اول برنامه نویسی ساخت یافته با ++C به ما یاد دادن، ترم دوم شی گرا درحد کلاس ها و اشیا و وراثت و مثلا(!) قالب های کلاس استاندارد مثل vector که درنهایت به ترم سوم که اصل کاری بود برسیم و بتونیم شبیه سازی فوتبال دو بعدی کارکنیم،
توی این شبیه سازی دوبعدی شما یه بیس داری، و یه سرور شبیه ساز، این بیس جوری نوشته شده که شما باهاش بتونی با سرور ارتباط برقرار کنی، حالا شما انواع الگوریتم های نوشته و نانوشته(یعنی از خودته، مال کسی نیست یا الگوریتم معروف و خاصی نیست) رو روی بازیکنات پیاده می کنی(با++C)، تا اونا بتونن مثل آدما فکر کنن، تصمیم بگیرن و ذخایر انرژی شون رو مدیریت کنن و ... این جا و تو این کلاسا بود که ما با مفاهیم خیلی ساده ی هوش مصنوعی آشنا شدیم و همون جا بود که با اوبونتو، فدورا، اوپن سوسه، ردهت، دنیای نرم افزار های آزاد و خیلی چیزای دیگه آشنا شدیم.
خلاصه من از اون جا بود که تصمیم گرفتم یا نرم افزار بخونم و بعد برم هوش مصنوعی بخونم، یا همون نرم افزار بخونم و برنامه نویس بشم و نرم افزارای کاربردی بنویسم و این که دوست داشتم یه روزی بعد اینکه خیلی با سواد شدم، تجربه کسب کردم و کلی اطلاعاتم رو بالا بردم، بتونم خودمو توی تیم توسعه ی یه توزیع گنو/لینوکسی جا بدم،
برای همین اصرار دارم نرم افزار بخونم(نه سخت افزار و نه IT) و توی یه دانشگاه خوب، مثلا همین پارسیدورا، آقای وطن خواه مگه امیرکبیر درس نخوندن؟
برای همین احساس می کنم که دانشگاه خوب ارزش یه سال موندن رو داره.
دانشگاه خوب یعنی چی؟؟ درچ حدخوب؟؟ MIT خوبه؟؟
منظورمو از دانشگاه خوب تو پست اولم گفت:
کلا هدفم رشته ی نرم افزار یکی از این ۵ تا دانشگاه خوب تهران(شریف و امیرکبیر و علم و صنعت و خواجه نصیر و شهید بهشتی) بود...
گرچه به نظر من فقط ۳ تای اول دانشگاه خوبن،
در مورد MIT هم خب کیه که بدش بیاد تو بهترین دانشگاه فنی-مهندسی دنیا درس بخونه ولی من فقط یه نفرو (ایرانی) می شناسم که از MIT بورس گرفته که اونم هم مدال المپیاد جهانی ریاضی داشت و هم کامپیوتر و دوران دانشجویی اشم شریف بود که اون موقع هم المپیاد ریاضی دانشجویی مدال اورد(رویا بهشتی زواره)و الانم تو یکی از دانشگاه های آمریکا استاد دانشگاهه و از شریفیام می شناسم که MIT درس خوندن ولی به خرج خودشون نه بورس(البته بورسیه هم هست بین شون ولی من اسماشونو دقیق نمی دونم)
با این وضع به نظرت اگه کسی مدرکشو از جایی غیر از شریف گرفته باشه، MIT بهش نگاهم می کنه؟ منظورم اینه که شما بخوای یه دانشگاه خوب بورس بگیری، خب اونام براشون مهمه که کجا درس خوندی. حالا هر دانشگاه خوبی.