من از
noip.com
استفاده میکنم، یوزرنیم و پسورد رو توی مودم adsl ست کردم و پورت مورد نیاز رو فوروارد کردم روی کامپیوتر خودم، حالا یک ساب دامین دارم که اگه روش ssh کنم، میرسه به کامپیوتر
اموزشش رو لطف میکنید؟
وارد سایت noip.com بشید اکانت بسازید و بعد از لاگین گزینه hosts/redirect رو بزنید که وارد این آدرس میشید
https://www.noip.com/members/dnsadd a host رو بزنید، اسم ساب دامین مورد نظر رو وارد کنید و دامین مورد نظرتون رو انتخاب کنید و هاست جدید رو بدون بسازید (همون تنظیمات پیشفرض رو قرار بدید)
وارد تنظیمات مودم بشید و در بخش dynamic dns دامین و یوزر و پس رو اد کنید، مودم ها تفاوت دارن اما معمولا گزینه سایت no-ip وجود داره
بعد از هر با روشن شدم مودم، ip شما بعد از چند لحظه ست میشه
در مودمتون باید پورت های لازم رو بفرستید رو کامپیوترتون، اول ip ثابت رو روی مک ادرس کامپیوتر انتخاب کنید، بعد هم پورت ها رو از بخش port forwarding بفرستید، پورت هایی که من زدم 80 برای آپاچی و 21 و 20 برای ssh و ftp هست .
اگه تنظیمات مودم رو نتونستید انجام بدید، مدل مودم و کار مورد نظر رو گوگل کنید به جواب میرسید .
پ ن: 3 تا ساب دامین رایگان در noip داده میشه، که البته باید ماهی یک بار وارد سایت بشید تا دامین فعال بمونه !