انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ssh به ایپی دینامیک (خبر خوب برای دوستانی که مشکل ایپی استاتیک دارند)  (دفعات بازدید: 4528 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین PunkGeek

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 573
سلام
متسفانه داخل ایران همیشه مشکل ایپی هستش (پارس انلاین که فقط 6 ماهه میده که من نیازم نمیشه و مخابرات هم که 10 بار زنگ زدیم گفتن نداریم)
خوب من یه چند تا سرور مجازی از لینوکس و ویندوز و کریو ... دارم
گفتم که از ایپی این سرویس ها استفاده کنم تا بتونم از راه دور به کامپیوتر خودم ریموت کنم
چیزی که به فکرم امده اینه که یه پورت برای ssh کامپیوترم قرار بدم و اون رو داخل سرور لینوکس بازش کنم و از یه وی پی ان یا هر درگاهی وصل بشم به لینوکس به این صورت که مثلا ایپی کامپیوترم باشه 192.168.1.3
اول باssh وصل بشم به سرور لینوکس و از داخل ssh لینوکس دستور
ssh root@192.168.1.3
رو وارد کنم که وصل بشم به کامپیوتر خودم
عملی هستش؟

--- update ---

خبر خوب!
جواب داد! و من تونستم بدون نیاز به ایپی استاتیک به کامپیوترم کانکت بشم
خوب حالا میخوام کریو رو به یه سویچ تبدیل کنم
هر اکانت قابلیت ادد کردن ایپی رو داره داخل کریو
خوب من یه کارت شبکه جدید ادد میکنم و یه ایپی اختصاصی دوم از سرورم رو داخلش ادد میکنم و اون ایپی رو اختصاص میدم به اون اکانت که هر موقع اون ایپی پینگ گرفته شد، سویچ کنه به کامپیوترم که بتونم مستقیم به اون ایپی کانکت بشم
دوستان لطفا در این پروزه کمی همکاری کنید فکر میکنم بدرد هممون میخوره
« آخرین ویرایش: 14 امرداد 1393، 11:23 ق‌ظ توسط PunkGeek »

آفلاین hira_m2

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
  • امروز اولین روز از بقیه عمر ماست...
می‌شه بگید دقیقا می‌خواید چیکار کنی و هدفتون چی هست؟
زندگی میکنم...
حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!
چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد
بگذار هر چه از دست میرود برود؛ من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد،
حتی زندگی را

آفلاین PunkGeek

• High Sr. Member
  • *
می‌شه بگید دقیقا می‌خواید چیکار کنی و هدفتون چی هست؟
در اول تاپیک هم ذکر کردم
بدون نیاز به داشتن ایپی استاتیک، از راه دور بتونیم کامپیوتر شخصی رو مدیریت کنیم

آفلاین بخند

• Full Member
  • *
  • ارسال: 248
    • iran.ir
DynDns که راحت تر هست یک وی پی ان بهت میده بعد کانکت میشی و بعد یک نیم سرور به این شکل بهت میده username.Dyndns.net بعد دامنه هم میتونی روش ست کنی

آفلاین hira_m2

• Full Member
  • *
  • ارسال: 109
  • امروز اولین روز از بقیه عمر ماست...
در اول تاپیک هم ذکر کردم
بدون نیاز به داشتن ایپی استاتیک، از راه دور بتونیم کامپیوتر شخصی رو مدیریت کنیم

همون طور که noobs عزیز گفتن می‌تونید از DynDns استفاده کنید.
اگر هم می‌خواهید خودتون پیاده سازی کنید با توجه به این که وی پی اس دارید می‌تونید به صورت مرتب مثل هر نیم ساعت ای پی سیستم خودتون رو چک کنید و در صورت تعییر ای‌پی با استفاده از دستور scp ای‌پی جدید ور به وی‌پی‌اس‌تون کپی کنید و از اوجا راحت سیستم خودتون رو مدیریت کنید.
با یه اسکریپت ساده می‌شه انجامش داد.
زندگی میکنم...
حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!
چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد
بگذار هر چه از دست میرود برود؛ من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد،
حتی زندگی را

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
من از
noip.com
استفاده میکنم، یوزرنیم و پسورد رو توی مودم adsl ست کردم و پورت مورد نیاز رو فوروارد کردم روی کامپیوتر خودم، حالا یک ساب دامین دارم که اگه روش ssh کنم، میرسه به کامپیوتر
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین PunkGeek

• High Sr. Member
  • *
من از
noip.com
استفاده میکنم، یوزرنیم و پسورد رو توی مودم adsl ست کردم و پورت مورد نیاز رو فوروارد کردم روی کامپیوتر خودم، حالا یک ساب دامین دارم که اگه روش ssh کنم، میرسه به کامپیوتر

اموزشش رو لطف میکنید؟

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1349
من از
noip.com

اموزشش رو لطف میکنید؟

وارد سایت noip.com بشید اکانت بسازید و بعد از لاگین گزینه hosts/redirect رو بزنید که وارد این آدرس میشید
https://www.noip.com/members/dns

add a host رو بزنید، اسم ساب دامین مورد نظر رو وارد کنید و دامین مورد نظرتون رو انتخاب کنید و هاست جدید رو بدون بسازید (همون تنظیمات پیشفرض رو قرار بدید)

وارد تنظیمات مودم بشید و در بخش dynamic dns دامین و یوزر و پس رو اد کنید، مودم ها تفاوت دارن اما معمولا گزینه سایت no-ip وجود داره

بعد از هر با روشن شدم مودم، ip شما بعد از چند لحظه ست میشه

در مودمتون باید پورت های لازم رو بفرستید رو کامپیوترتون، اول ip ثابت رو روی مک ادرس کامپیوتر انتخاب کنید، بعد هم پورت ها رو از بخش port forwarding بفرستید، پورت هایی که من زدم 80 برای آپاچی و 21 و 20 برای ssh و ftp هست .

اگه تنظیمات مودم رو نتونستید انجام بدید، مدل مودم و کار مورد نظر رو گوگل کنید به جواب میرسید .

پ ن: 3 تا ساب دامین رایگان در noip داده میشه، که البته باید ماهی یک بار وارد سایت بشید تا دامین فعال بمونه !
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین PunkGeek

• High Sr. Member
  • *
من از
noip.com

اموزشش رو لطف میکنید؟

وارد سایت noip.com بشید اکانت بسازید و بعد از لاگین گزینه hosts/redirect رو بزنید که وارد این آدرس میشید
https://www.noip.com/members/dns

add a host رو بزنید، اسم ساب دامین مورد نظر رو وارد کنید و دامین مورد نظرتون رو انتخاب کنید و هاست جدید رو بدون بسازید (همون تنظیمات پیشفرض رو قرار بدید)

وارد تنظیمات مودم بشید و در بخش dynamic dns دامین و یوزر و پس رو اد کنید، مودم ها تفاوت دارن اما معمولا گزینه سایت no-ip وجود داره

بعد از هر با روشن شدم مودم، ip شما بعد از چند لحظه ست میشه

در مودمتون باید پورت های لازم رو بفرستید رو کامپیوترتون، اول ip ثابت رو روی مک ادرس کامپیوتر انتخاب کنید، بعد هم پورت ها رو از بخش port forwarding بفرستید، پورت هایی که من زدم 80 برای آپاچی و 21 و 20 برای ssh و ftp هست .

اگه تنظیمات مودم رو نتونستید انجام بدید، مدل مودم و کار مورد نظر رو گوگل کنید به جواب میرسید .

پ ن: 3 تا ساب دامین رایگان در noip داده میشه، که البته باید ماهی یک بار وارد سایت بشید تا دامین فعال بمونه !

خیلی ممنونم اما متسفانه در مودم بنده فقط سه گزینه هستش:
This page allows you to add a Dynamic DNS address from DynDNS.org ,3322 or TZO.

آفلاین بخند

• Full Member
  • *
  • ارسال: 248
    • iran.ir

خیلی ممنونم اما متسفانه در مودم بنده فقط سه گزینه هستش:
This page allows you to add a Dynamic DNS address from DynDNS.org ,3322 or TZO.

مدل مودمتون چیه؟

آفلاین PunkGeek

• High Sr. Member
  • *

آفلاین robotic

• Full Member
  • *
  • ارسال: 176
من از
noip.com

در مواردی که اینترنت عمومی است (مانند دانشگاه) و دسترسی به روتر ندارید ، چه کار می کنید؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
در این موارد می‌تونید از reverse ssh استفاده کنید
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین robotic

• Full Member
  • *
  • ارسال: 176
در این موارد می‌تونید از reverse ssh استفاده کنید

تا آنجا که می دانم reverse ssh وقتی استفاده می شود که خودم آی پی استاتیک داشته باشم و طرف که مقابل از نوع عمومی

اما وقتی که هر دو طرف از اینترنت عمومی استفاده می کنند چه کار باید بکنند؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
باید یک سرور با ip ثابت داشته باشید، بعد از روی رایانه ای که میخواید بهش ssh بزنید یه اتصال به اون سرور بزنید. بعد میتونید از هرجا با وصل شدن به سرور، از reverse ssh برای وصل شدن به اون رایانه استفاده کنید
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن