من تا حالا تجربه استفاده از این برد یا برد های مشابه رو نداشتم ، اما اخیرا نسبت به کاراییش کنجکاو شدم و اینکه واقعا چقدر میتونه بهمون کمک کنه و ازش کار بکشیم . در کل برداشت خوبی داشتم از این برد و یه سری برنامه که حتما بعد از خریدنش عملیش میکنم
کارایی که دوست دارم حتما انجام بدم:
راه اندازی FTP سرور لوکال و انتقال فایل بین دیوایس هایی که تو خونه دارم
راه اندازی LAMP لوکال واسه تست پروژه هام روی دیوایس های مختلفم
اتصال همون LAMP سرور به اینترنت و در کل یه وب سرور که با آی پیم فراخوانی بشه و پروژه هام رو خارج از خونه تست کنم یا بدم کسی تست کنه
راه اندازی مدیا سنتر و بعضا وب گردی و خوندن
شیر کردن یه هارد اکسترنال که قراره بهش وصل شه
مونیتور دائمی سرورم و اطلاع بعد از هر قطعی + گزارش از مدت قطعی ها و اینجور چیزا
چک کردن دائم ایمیل هام و اس ام اس زدن بعد از گرفتن ایمیل از یه سری فرستنده های خاص یا شایدم عناوین مورد نظرم
شاید بعضی مواقع به عنوان یه قاب عکس واسم کار کنه
نمیدونم این برد دوست داشتنی میتونه بدون مشکل این کارا رو بکنه یا نه اما تمایل دارم بعد از انجام این چیزای نه چندان خاص (صرف نظر از مصرف برق و سرو صدای فن و... خاص نیست چون همه این کارا رو یه لپ تاپ هم انجام میداد)
یه کم هوشمندانه تر هم عمل کنه واسم
مثلا چی؟!
مثلا،یه وبکم بهش وصل کنم و سر وقتی که بهش میگم روی خطوطی که کف خونه تعریف میکنم حرکت کنه و از اطراف عکس و فیلم بگیره و بعد به اکانتم توی دراپ باکس ارسال کنه . یا بهش بگم صدای اطرافو آنالیز کن و هر وقت یه صدای بلندی شنیدی شروع به فیلم برداری کن . سر ساعت X چراغ اتاقمو روشن کن و بعد از Y ساعت خاموشش کن . وقتی در اتاقم باز شد با یه اس ام اس خبرم کن و ...