هیچکدوم از موارد بالا به ذهنم نمیرسه باشه:
رم: این zipی که کاملا مشکل داره ۱.۳گیگه و ۶۰۰۰ پروندهی سبک داره، و اون zipی که خیلی خوب باز میشه ۱.۶گیگه و همین تعداد پرونده.
و حتی وقتی باز میشه نمیشه یه فایل چند بایتی خارج کنی.
و رم هم نصف نمیشه چه برسه به ... ۱گیگ رم دارم و زوبونتو
به اندازه کافی هم فضای هارد دارم و بقیه مواردم خیلی دقت کردم و خودم روی رایانهها این کارا را میکنم.
به هر حال صد در صد مشکل از پرونده است چون بعد از تغییر نام و امتحان با دستورات مختلف zip , unzip , zipsplit و ... چیزی دیدم که قبلا (شاید به علت مشکل اون موقع سیستم (مشکل دیگه هم بود) یا خطای من یا ...) ندیدم و اون missing end signature بود
با گزینهی -F هم حل نشد ولی با -FF یه کارایی کرد و یک zip جدید با حجم ۲۴۵ مگ ساخت که همون تعداد پرونده را داره و برخیش را امتحان کردم درست بودن. و دوباره با کلی صبر اون قبلی را باز کردم و همهی پروندههاش را انتخاب کردم دیدم همون ۲۴۵ مگ نوشته. یعنی ۱.۳ گیگ به خاطر مشکل در zip شدن بوده. اینکه چرا اوبونتو بازش میکرده راحتتر و محتوا را خارج میکرده ولی زوبونتو نه. واقعا نمیدونم. اونجا دستور unzip را امتحان نکردم (اوبونتو) و گرافیکی عمل کردم. شاید به خاطر موجود بودن برنامهای خاص (یا بستهای خاص) در اوبونتو و نبودش در زوبونتو یا کم آوردن رایانهی زوبونتو (کش یا ...) بوده.
ممنون از توجهتون. zip -F firstzip --out secondzip
و zip -FF firstzip --out secondzip را به یاد داشته باشید.