انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با باز کردن و خارج کردن محتوای پرونده‌ی بایگانی شده با قالب zip (حل شد)  (دفعات بازدید: 1028 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
سلام.

یک پرونده‌ی zip دارم روی رایانه‌ی خودم با سیستم عامل زوبونتو ۱۴.۰۴.۱ به روز شده، به بدبختی باز میشه و موقع خارج کردن محتواش خطا میده.
خروجی دستور unzip هم میگه چنیین zipی یا folan.zip or folan.zip.ZIP یافت نمی‌شه و آخرشم forbid

در حالی که همین پرونده بعد از انتقال به یک رایانه‌ی دیگه با اوبونتو ۱۴.۰۴ به روز شده، خیلی سریع‌تر باز میشه و محتوا را هم خارج می‌کنه. کل ۶هزار پرونده‌ی داخلش به پوشه‌ی دیگه ریخته شد.

روی رایانه‌ی خودمم اون را به مسیرهای دیگه بردم مثل خانه و آهنگ و ... ولی بازم همین مشکل هست.
هر دو هم از file-roller برای بازکردن پرونده‌های فشرده یا بایگانی  شده استفاده می‌کنند.

باید چه کنم؟
اوبونتو بجای زوبونتو نصب کنم؟ رایانه دومی مغزش خیلی میکشه corei3ه! از خودم را ارتقا بدم؟! چه ربطی داشت!!!
به هر حال ممنون که خوندید. منتظر پیشنهاداتتونم.
« آخرین ویرایش: 21 امرداد 1393، 01:08 ب‌ظ توسط اوbوnتو »
:) :)

آفلاین sajjad93

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 294
سلام.

یک پرونده‌ی zip دارم روی رایانه‌ی خودم با سیستم عامل زوبونتو ۱۴.۰۴.۱ به روز شده، به بدبختی باز میشه و موقع خارج کردن محتواش خطا میده.
خروجی دستور unzip هم میگه چنیین zipی یا folan.zip or folan.zip.ZIP یافت نمی‌شه و آخرشم forbid

در حالی که همین پرونده بعد از انتقال به یک رایانه‌ی دیگه با اوبونتو ۱۴.۰۴ به روز شده، خیلی سریع‌تر باز میشه و محتوا را هم خارج می‌کنه. کل ۶هزار پرونده‌ی داخلش به پوشه‌ی دیگه ریخته شد.

روی رایانه‌ی خودمم اون را به مسیرهای دیگه بردم مثل خانه و آهنگ و ... ولی بازم همین مشکل هست.
هر دو هم از file-roller برای بازکردن پرونده‌های فشرده یا بایگانی  شده استفاده می‌کنند.

باید چه کنم؟
اوبونتو بجای زوبونتو نصب کنم؟ رایانه دومی مغزش خیلی میکشه corei3ه! از خودم را ارتقا بدم؟! چه ربطی داشت!!!
به هر حال ممنون که خوندید. منتظر پیشنهاداتتونم.
md5 اشون رو چک کن شاید در زمان انتقال چیزی کم و زیاد شده!

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
یادم رفت بگم md5 اونا یکیه.
تازه پرونده ل روی رایانه‌ی ۱ بوده و درست عمل می‌کرده؛ اوبونتو
رونوشتی از ل به رایانه‌ی ۲ اومده و الآن مشکل داره؛ زوبونتو
رونوشتی از ل جدید به رایانه‌ی ۱ برمی‌گرده و باز درست کار می‌ده.

و md5 همه یکیه. روی ۲ (زوبونتو)‌بازم zip دارم همه تفاوت چندانی ندارن از لحاظ نوع محتوا و حاوی ۶هزار mp3 هستن اما
یکی خیلی خوب باز میشه و بیرون می‌ریزه، دومی تا حدی مشکل داره (در حد ده فایل) که روی رایانه‌ی ۱ کم‌تر مشکل داره. سومی روی ۲ داغونه و اصلا فقط باز میشه و حتی از داخلش با vlc , rthysmbox  و ... پخش نمی‌شه و خطای error while extracting میده و گزارشات قبلی (در مطلب اول).

پی‌نوشت: ۱ و ۲ توی این پاسخ و مطلب اول برعکس شد. (به خاطر توضیحات بیشتر).
خلاصه: زوبونتو و اوبونتوی یکسان با پرونده و برنامه‌ی یکسان. اوبونتو کار می‌ده و زوبونتو مشکل داره.

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
احتمالا رایانه دوم حافظه رم بیشتری داره، و رایانه اول کمتر... و چون احتمالا حجم فایل نسبتن زیاد هست، هنگام اکسترکت به مشکل برمی‌خورید.
برای امتحان یک فایل زیپ کوچک‌تر درست کنید و ببینید توی زوبونتو اکسترکت می‌شه یا نه؟!

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1618
    • در دفاع از آزادی بیان
به احتمال قریب به یقین ارتباطی به زوبونتو و اوبونتو نداره و مشکل جای دیگه است. رم، فضای هارد، اشتباه در زدن دستور، کپی اشتباه (که می گی ام دی فایو یکی است).
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
هیچ‌کدوم از موارد بالا به ذهنم نمی‌رسه باشه:
رم: این zipی که کاملا مشکل داره ۱.۳گیگه و ۶۰۰۰ پرونده‌ی سبک داره، و اون zipی که خیلی خوب باز میشه ۱.۶گیگه و همین تعداد پرونده.
و حتی وقتی باز میشه نمیشه یه فایل چند بایتی خارج کنی.
و رم هم نصف نمیشه چه برسه به ... ۱گیگ رم دارم و زوبونتو
به اندازه کافی هم فضای هارد دارم و بقیه مواردم خیلی دقت کردم و خودم روی رایانه‌ها این کارا را می‌کنم.

به هر حال صد در صد مشکل از پرونده است چون بعد از تغییر نام و امتحان با دستورات مختلف zip , unzip , zipsplit و ... چیزی دیدم که قبلا (شاید به علت مشکل اون موقع سیستم (مشکل دیگه هم بود) یا خطای من یا ...) ندیدم و اون missing end signature بود

با گزینه‌ی ‎-F هم حل نشد ولی با ‎-FF یه کارایی کرد و یک zip جدید با حجم ۲۴۵ مگ ساخت که همون تعداد پرونده را داره و برخیش را امتحان کردم درست بودن. و دوباره با کلی صبر اون قبلی را باز کردم و همه‌ی پرونده‌هاش را انتخاب کردم دیدم همون ۲۴۵ مگ نوشته. یعنی ۱.۳ گیگ به خاطر مشکل در zip شدن بوده. اینکه چرا اوبونتو بازش می‌کرده راحت‌تر و محتوا را خارج می‌کرده ولی زوبونتو نه. واقعا نمی‌دونم. اونجا دستور unzip را امتحان نکردم (اوبونتو) و گرافیکی عمل کردم. شاید به خاطر موجود بودن برنامه‌ای خاص (یا بسته‌ای خاص) در اوبونتو و نبودش در زوبونتو یا کم آوردن رایانه‌ی زوبونتو (کش یا ...) بوده.

ممنون از توجهتون. zip -F firstzip --out secondzip
و zip -FF firstzip --out secondzip را به یاد داشته باشید.