در رابطه با مطرح کردن لو رفتن اطّلاعات توسّط باگهای نرمافزار آزاد: http://bugy.ir/?p=112
ممنون
آقا من هم ایمیلم رو می گذارم هر چند برام مهم نیست ولی اگر کسی هکش کرد من فقط از سیستم عامل بیل گیتس استفاده می کنم
h1229m@yahoo.com
آقا شما بیا یه دلیل منطقی بیار که رمزهات لو رفته ! من یکبار رمز بانکیم لو رفت فهمیدم قضیه از چه قراره چرا گناه خودت رو به گردن بقیه می اندازی ! زنگ بزن یاهو و جیمیل مشکلت رو بهشون بگو ، ما هکر نیستیم ، خیلی هامون متخصص امنیت و شبکه هم نیستیم ولی باید بگم بچه های ما صد در صد از بچه های انجمن آشیانه با سواد ترن (خودم اونجا بودم کلا کارشون این بود که چند تا برنامه بهم می دادن ، تعجب می کنم بچه های آشیانه چرا زیاد حرفی از توزیع لینوکس کالی نمی زنن ، اون شاخ هاشون هم خیلی کمن و از دل لینوکس کارها اومدن بیرون) و حرف مفت نمی زنن ، شما ببین مشکلت از کجا بوده دوباره تو چاه نیفتی ، احتمالا همون فلش گرانقدرت کار دستت داده ، چون اگر پاکش هم بکنی من حاضرم بازگردانیش بکنم با دو سه دستور ساده ، اون رمز بانکی من که لو رفت هم به خاطر ساده لوحی و اعتماد بی موردم بود (البته قبل از اینکه اون یارو بخواد پولی جا به جا کنه رمز رو عوض کردم ) ، بگرد مشکلت رو پیدا کن شما اگر این باگی که می گی وجود داشته باشه چرا بقیه هک نشدن ! و به قول یکی (در مورد فرضیه تکامل می گفت) می گفت چرا تکامل گزینشی انتخاب می کنه ! چرا فقط شما مورد هجوم قرار گرفتی ؟ شاید یه برنامه ای نصب کردی جاسوسی می کرد شاید یکی از آشناها این کار رو کرده ، در مورد rootkit چیز شنیدی ! در مورد localroot چیزی شنیدی از کجا خودت با دست خودت اینا رو به سیستمت راه ندادی ؟
همه برنامه ها رو از مخزن نصب کردی ؟! یا از جاهای نیمه مطمئن هم نصب کردی ؟!
اولین دلیلم که رمز هام لو رفته اینکه که نیمتونم به ایمیل هام دسترسی داشته باشم و اطلاعاتم تغییر کرده. و اگر یه مقدار هم دقت کنید حساب کاربری اصلی بنده در این انجمن هم هک شده.
شما رمز کارت را قبل از اینکه موردی پیش بیاد عوض کردید. حالا من که نمی تونم رمز عوض کنم و مشکل پیش اومده، چکار کنم؟
مطمئن باشید من تمام برنامه ها را از خوده synapstic نصب می کنم. و هیچ برنامه اضافه دیگی ای نصب نکردم.
من کارم هک و امنیت هست، rootkit و localroot را خوب بلدم.
کاری به بچه های آشیانه ندارم. چون هیچی بارشون نیست. اگر بارشون بود تاپیک های منو پاک نمی کردند.
اضافه کنم که قبلا هم گفتم که شکم به فلشم بود، ولی بعدا فهمیدم که اشتباه کردم.
در مورد بازیابی هم من خیلی راحت می تونم حتی فایل اولیه راه اندازه هارد که برای اولین تست توسط شرکت سازنده هارد استفاده میشه را برایتان ریکاوری کنم و خیلی هم راحت هست. من خودم ریکاوری بلد هستم. و کار سختی هم نیست.
قبلا هم عرض کردم که چطوری هک شدنم مهم نیست. مهم اینه که چطور الان به ایمیل هام دسترسی پیدا کنم!!!
دوست عزیز من هم از Thuntherbird استفاده میکنم ولی تا حالا همچین چیزی برام پیش نیومده.
سعی کنید با مسئولین یاهو و جیمیل ارتباط برقرار کنین تا مشکلتون سریع تر برطرف بشه
چون شما هک نشدی دلیل نمیشه که باگ نداشته باشه.
بعدشم ممکنه thuntherbird باگ نداشته باشه و pidgin یا mozila باگ داشته باشه.
از اول هم گفتم و باز هم میگم
من در برنامه های thuntherbird , mozila , pidgin رمزهام ذخیره شده بود. که می تونه هر کدام از این برنامه های باگ داشته باشند و هنوز خبری پخش نشده باشه.
من کلی سعی کردم با یاهو و گوگل تماس بگیرم. اما نتونستم. لطفا شماره تماس ندید.
اگر ایمیلی دارید که بتونم مستقیم با گوگل و یاهو مکاتبه کنم، اینجا قرار بدین.
------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان لطفا دیگه در این رابطه که چطوری هک شدم و غیره بحث نکنید.
فقط بگید چطوری می تونم ایمیل هامو پس بگیرم تا قبل از اینکه غیرفعال بشن.
اگر خیلی بحث دوست دارید، غلط کردم که گفتم تو لینوکس یا برناهاش باگ هست.
اصلا من رفتم به هکر گفتم این لیست ایمیلها و پسورد هام.
حالا منی که این خریت را کردم، شما دانشمندان گران قدر بفرمایید که من خر چطوری باید ایمیل هامو پس بگیرم.
الان راحت شدید؟!؟!
حالا لطفا یه راه حل بهم بگین که چطوری ایمیل هامو پس بگیرم.
لطفا نگید: " ایمیل هاتو فراموش کن " یا " ایمیل هاتو غیرفعال کن "
اطلاعات ایمیل هام برام مهمه.
باتشکر