انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: *کمک*ایمیل هام هک شدن، چکار کنم؟*کمک*  (دفعات بازدید: 15081 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین majid1364

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 48
پاسخ : *کمک*ایمیل هام هک شدن، چکار کنم؟*کمک*
« پاسخ #45 : 17 شهریور 1393، 05:07 ب‌ظ »
http://www.exploit-db.com/exploits/14783/

http://www.exploit-db.com/exploits/17974/

سلام روی فایرفاکستون ماژول الکی نصب کردید ؟ بعضی از ماژول ها یه کدی توشون هست بعد از نصب شدن فایل دیتابیس پسورد و کوکی فایرفاکس رو کش میره

آفلاین majid1364

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #46 : 17 شهریور 1393، 05:08 ب‌ظ »
- فرد هکر از کجا می دونسته که کدام ایمیل ها برای منه؟
مهندسی اجتماعی یا همون Social Engineering

شما با مهندسی اجتماعی رابطه ایمیل های

sitekhodamir

با

vavan_db_com

را به من بگو، من کلا قید ایمیل هامو میزنم.

از وی پی ان استفاده میکنی ؟ چه مدلی ؟ کلا وی پی ان های عمومی رو استفاده نکن سرور بگیر برای خودت و خانواده وی پی ان بساز

وی پی ان یعنی شبکه داخلی و امنیت در شبکه داخلی ....

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
« پاسخ #47 : 17 شهریور 1393، 06:12 ب‌ظ »
شما با مهندسی اجتماعی رابطه ایمیل های sitekhodamir با vavan_db_com را به من بگو، من کلا قید ایمیل هامو میزنم.
خوب انگار هنوز نمی‌دونی مهندسی اجتماعی یعنی چی: لینک

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 866
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
« پاسخ #48 : 17 شهریور 1393، 07:05 ب‌ظ »
http://www.exploit-db.com/exploits/14783/

http://www.exploit-db.com/exploits/17974/

سلام روی فایرفاکستون ماژول الکی نصب کردید ؟ بعضی از ماژول ها یه کدی توشون هست بعد از نصب شدن فایل دیتابیس پسورد و کوکی فایرفاکس رو کش میره

ممنون از لینک هایی که گذاشتید.
اما این باگ ها بسته شدند.

ماٰژول فقط Web Developer نصب کرده بودم.
برای Thunderbird هم ماژول راست به چپ نویسی برای زبان فارسی.

همین

از وی پی ان استفاده میکنی ؟ چه مدلی ؟ کلا وی پی ان های عمومی رو استفاده نکن سرور بگیر برای خودت و خانواده وی پی ان بساز

وی پی ان یعنی شبکه داخلی و امنیت در شبکه داخلی ....

من خودم یه سرور شخصی دارم و از امنیت سرور هم اطمینان دارم.

از OpenVPN استفاده میکنم.

و ممنون برای تعریف VPN

خوب انگار هنوز نمی‌دونی مهندسی اجتماعی یعنی چی: لینک

دوست عزیز من به شما اطمینان میدم که در هیچ جا به غیر از Thuntherbird و Pidgin نه اسمی از تمام ایمیل هام بردم. و نه استفاده کردم.

فقط برای ساختنشون از مرورگر استفاده کردم و برای استفاده فقط با Thuntherbird و Pidgin کار کردم.

به کسی هم لیست کامل ایمیل ها را ندادم.
###############################################################################################

دوستان، این بحث که چطوری به لیست و رمز ایمیل های دسترسی پیدا کردند، مهم نیست.

مهم اینکه که ایمیل های من الان دست دیگری است.

و من ایمیل هامو می خوام.

لطفا اگر می توانید به من کمک کنید که چطوری به ایمیل هام دسترسی پیدا کنم، راهنمایی فرمایید.

باتشکر

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #49 : 19 شهریور 1393، 04:48 ق‌ظ »
در رابطه با مطرح کردن لو رفتن اطّلاعات توسّط باگ‌های نرم‌افزار آزاد: http://bugy.ir/?p=112
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #50 : 19 شهریور 1393، 07:42 ق‌ظ »
آقا من هم ایمیلم رو می گذارم هر چند برام مهم نیست ولی اگر کسی هکش کرد من فقط از سیستم عامل بیل گیتس استفاده می کنم
h1229m@yahoo.com
آقا شما بیا یه دلیل منطقی بیار که رمزهات لو رفته ! من یکبار رمز بانکیم لو رفت فهمیدم قضیه از چه قراره چرا گناه خودت رو به گردن بقیه می اندازی ! زنگ بزن یاهو و جیمیل مشکلت رو بهشون بگو ، ما هکر نیستیم ، خیلی هامون متخصص امنیت و شبکه هم نیستیم ولی باید بگم بچه های ما صد در صد از بچه های انجمن آشیانه با سواد ترن (خودم اونجا بودم کلا کارشون این بود که چند تا برنامه بهم می دادن ، تعجب می کنم بچه های آشیانه چرا زیاد حرفی از توزیع لینوکس کالی نمی زنن ، اون شاخ هاشون هم خیلی کمن و از دل لینوکس کارها اومدن بیرون) و حرف مفت نمی زنن ، شما ببین مشکلت از کجا بوده دوباره تو چاه نیفتی ، احتمالا همون فلش گرانقدرت کار دستت داده ، چون اگر پاکش هم بکنی من حاضرم بازگردانیش بکنم با دو سه دستور ساده ، اون رمز بانکی من که لو رفت هم به خاطر ساده لوحی و اعتماد بی موردم بود (البته قبل از اینکه اون یارو بخواد پولی جا به جا کنه رمز رو عوض کردم ) ، بگرد مشکلت رو پیدا کن شما اگر این باگی که می گی وجود داشته باشه چرا بقیه هک نشدن ! و به قول یکی (در مورد فرضیه تکامل می گفت) می گفت چرا تکامل گزینشی انتخاب می کنه ! چرا فقط شما مورد هجوم قرار گرفتی ؟ شاید یه برنامه ای نصب کردی جاسوسی می کرد شاید یکی از آشناها این کار رو کرده ، در مورد rootkit چیز شنیدی ! در مورد localroot چیزی شنیدی از کجا خودت با دست خودت اینا رو به سیستمت راه ندادی ؟  8)
همه برنامه ها رو از مخزن نصب کردی ؟! یا از جاهای نیمه مطمئن هم نصب کردی ؟!
« آخرین ویرایش: 19 شهریور 1393، 07:48 ق‌ظ توسط ح.م »
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین Ghost Shadow

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1803
  • Linux is Secured By Design
« پاسخ #51 : 19 شهریور 1393، 11:32 ق‌ظ »
دوست عزیز من هم از Thuntherbird استفاده میکنم ولی تا حالا همچین چیزی برام پیش نیومده. :)
سعی کنید با مسئولین یاهو و جیمیل ارتباط برقرار کنین تا مشکلتون سریع تر برطرف بشه ;)

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
  • اگه کفشت پاتو می زد و از ترس قضاوت مردم پابرهنه نشدی و درد رو به پات تحمیل کردی، دیگر در مورد آزادی شعار نده...
« پاسخ #52 : 20 شهریور 1393، 02:39 ب‌ظ »
در رابطه با مطرح کردن لو رفتن اطّلاعات توسّط باگ‌های نرم‌افزار آزاد: http://bugy.ir/?p=112
ممنون

آقا من هم ایمیلم رو می گذارم هر چند برام مهم نیست ولی اگر کسی هکش کرد من فقط از سیستم عامل بیل گیتس استفاده می کنم
h1229m@yahoo.com
آقا شما بیا یه دلیل منطقی بیار که رمزهات لو رفته ! من یکبار رمز بانکیم لو رفت فهمیدم قضیه از چه قراره چرا گناه خودت رو به گردن بقیه می اندازی ! زنگ بزن یاهو و جیمیل مشکلت رو بهشون بگو ، ما هکر نیستیم ، خیلی هامون متخصص امنیت و شبکه هم نیستیم ولی باید بگم بچه های ما صد در صد از بچه های انجمن آشیانه با سواد ترن (خودم اونجا بودم کلا کارشون این بود که چند تا برنامه بهم می دادن ، تعجب می کنم بچه های آشیانه چرا زیاد حرفی از توزیع لینوکس کالی نمی زنن ، اون شاخ هاشون هم خیلی کمن و از دل لینوکس کارها اومدن بیرون) و حرف مفت نمی زنن ، شما ببین مشکلت از کجا بوده دوباره تو چاه نیفتی ، احتمالا همون فلش گرانقدرت کار دستت داده ، چون اگر پاکش هم بکنی من حاضرم بازگردانیش بکنم با دو سه دستور ساده ، اون رمز بانکی من که لو رفت هم به خاطر ساده لوحی و اعتماد بی موردم بود (البته قبل از اینکه اون یارو بخواد پولی جا به جا کنه رمز رو عوض کردم ) ، بگرد مشکلت رو پیدا کن شما اگر این باگی که می گی وجود داشته باشه چرا بقیه هک نشدن ! و به قول یکی (در مورد فرضیه تکامل می گفت) می گفت چرا تکامل گزینشی انتخاب می کنه ! چرا فقط شما مورد هجوم قرار گرفتی ؟ شاید یه برنامه ای نصب کردی جاسوسی می کرد شاید یکی از آشناها این کار رو کرده ، در مورد rootkit چیز شنیدی ! در مورد localroot چیزی شنیدی از کجا خودت با دست خودت اینا رو به سیستمت راه ندادی ؟  8)
همه برنامه ها رو از مخزن نصب کردی ؟! یا از جاهای نیمه مطمئن هم نصب کردی ؟!

اولین دلیلم که رمز هام لو رفته اینکه که نیمتونم به ایمیل هام دسترسی داشته باشم و اطلاعاتم تغییر کرده. و اگر یه مقدار هم دقت کنید حساب کاربری اصلی بنده در این انجمن هم هک شده.

شما رمز کارت را قبل از اینکه موردی پیش بیاد عوض کردید. حالا من که نمی تونم رمز عوض کنم و مشکل پیش اومده، چکار کنم؟

مطمئن باشید من تمام برنامه ها را از خوده synapstic نصب می کنم. و هیچ برنامه اضافه دیگی ای نصب نکردم.

من کارم هک و امنیت هست، rootkit و localroot را خوب بلدم.

کاری به بچه های آشیانه ندارم. چون هیچی بارشون نیست. اگر بارشون بود تاپیک های منو پاک نمی کردند.

اضافه کنم که قبلا هم گفتم که شکم به فلشم بود، ولی بعدا فهمیدم که اشتباه کردم.

در مورد بازیابی هم من خیلی راحت می تونم حتی فایل اولیه راه اندازه هارد که برای اولین تست توسط شرکت سازنده هارد استفاده میشه را برایتان ریکاوری کنم و خیلی هم راحت هست. من خودم ریکاوری بلد هستم. و کار سختی هم نیست.

قبلا هم عرض کردم که چطوری هک شدنم مهم نیست. مهم اینه که چطور الان به ایمیل هام دسترسی پیدا کنم!!!

دوست عزیز من هم از Thuntherbird استفاده میکنم ولی تا حالا همچین چیزی برام پیش نیومده. :)
سعی کنید با مسئولین یاهو و جیمیل ارتباط برقرار کنین تا مشکلتون سریع تر برطرف بشه ;)

چون شما هک نشدی دلیل نمیشه که باگ نداشته باشه.

بعدشم ممکنه thuntherbird باگ نداشته باشه و pidgin یا mozila باگ داشته باشه.

از اول هم گفتم و باز هم میگم
من در برنامه های thuntherbird , mozila , pidgin رمزهام ذخیره شده بود. که می تونه هر کدام از این برنامه های باگ داشته باشند و هنوز خبری پخش نشده باشه.

من کلی سعی کردم با یاهو و گوگل تماس بگیرم. اما نتونستم. لطفا شماره تماس ندید.
اگر ایمیلی دارید که بتونم مستقیم با گوگل و یاهو مکاتبه کنم، اینجا قرار بدین.

------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان لطفا دیگه در این رابطه که چطوری هک شدم و غیره بحث نکنید.

فقط بگید چطوری می تونم ایمیل هامو پس بگیرم تا قبل از اینکه غیرفعال بشن.

اگر خیلی بحث دوست دارید، غلط کردم که گفتم تو لینوکس یا برناهاش باگ هست.

اصلا من رفتم به هکر گفتم این لیست ایمیلها و پسورد هام.

حالا منی که این خریت را کردم، شما دانشمندان گران قدر بفرمایید که من خر چطوری باید ایمیل هامو پس بگیرم.

الان راحت شدید؟!؟!

حالا لطفا یه راه حل بهم بگین که چطوری ایمیل هامو پس بگیرم.

لطفا نگید: " ایمیل هاتو فراموش کن " یا " ایمیل هاتو غیرفعال کن "

اطلاعات ایمیل هام برام مهمه.

باتشکر

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #53 : 20 شهریور 1393، 03:27 ب‌ظ »
شما ۲ راه بیشتر پیش رو نداری ...
۱-به کسی پول بدی یا خودت ایمیل هات رو هک کنی ...
۲-زنگ برنی یاهو و جیمیل که البته من شماره اش رو ندارم (هر کی داره بگه)

اولی رو هر کی بلده پ .خ بده به آقا علیرضا ، دومی هم همچنین ... ادامه بحث فکر نکنم دیگه لازم باشه.
پ.ن
وقتی ایمیل ساتوشی هک بشه تکلیف شما مشخصه دیگه.
« آخرین ویرایش: 20 شهریور 1393، 03:39 ب‌ظ توسط ح.م »
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
« پاسخ #54 : 20 شهریور 1393، 04:20 ب‌ظ »
۱-به کسی پول بدی یا خودت ایمیل هات رو هک کنی ...

خیلی گشتم، بعد از اینکه لیست ایمیل هامو میدم بهشون دیگه جواب نمیدن.  ](*,)

۲-زنگ برنی یاهو و جیمیل که البته من شماره اش رو ندارم (هر کی داره بگه)
قبلا یکی از دوستان شما یاهو را گذاشت و هرچی تماس میگیرم جواب نمیدند.

برای همین دنبال ایمیل هستم که جواب بدن و خودم راحت تر می تونم بهشون پاسخ بدم.

در انگلیسی فقط در مکالمه ضعیف هستم  ;D

اولی رو هر کی بلده پ .خ بده به آقا علیرضا ، دومی هم همچنین ... ادامه بحث فکر نکنم دیگه لازم باشه.
ممنون

پ.ن
وقتی ایمیل ساتوشی هک بشه تکلیف شما مشخصه دیگه.

این روزا آمار هک و صحبت های مربوط به هک بالا گرفته. همه هکرا با هم شروع کردند؟؟  :o

آفلاین majid1364

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #55 : 20 شهریور 1393، 07:09 ب‌ظ »
یکی از سیستم های imap pop3 smtp ... نمیدونم کدوم ولی یکیش تازهگیا اکسپلویت شده . بعضیا میگن کاره راماچاندارانه چون تو توییترش یه همچین چیزی نوشت بعد 10 دقیقه حذف کرد mad هم دیشب یه چیزی برای فروش گزاشته بود 30 هزار دلار بعد برداشته کلا باید صبر کرد دید چی شده

آفلاین majid1364

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #56 : 20 شهریور 1393، 09:24 ب‌ظ »
یخبر : خبر : یاهو تحریم رو برداشت

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
« پاسخ #57 : 20 شهریور 1393، 10:23 ب‌ظ »
یخبر : خبر : یاهو تحریم رو برداشت
صلوات برفست  \\:D/
البته جاش توی این تاپیک نبود  ;)
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین { AliReaza }

• Hero Member
  • *
« پاسخ #58 : 21 شهریور 1393، 02:46 ب‌ظ »
خیلی عالی شد که یاهو ایران را تحریم در آورده. اما آیا می تونه در مورد بازگشت ایمیل هام بهم کمک کنه؟

راستی دوستان یه خبری از یک سایت دیدم در مورد ویروس در یاهو تقریبا برای 2 ماه پیش هست. شاید این ویروس باعث لو رفت رمز های من شده باشه

http://www.cyber-guard.org/forum/Thread-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%DB%8C%D8%A7%D9%87%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%DA%A9%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%D9%86%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%8C-%D9%85%D9%85%DA%A9%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3%DB%8C-%D8%B4%D9%88%DB%8C%D8%AF

تو این لینک در مورد ویروس زیاد ننوشته.
اما این طرف و اون طرف که گشتم، فهمیدم که به عنوان افزونه رو مرورگر نصب میشه اونم بدونه اجازه. اگه اشتباه متوجه شدم، بگین.

باتشکر

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
« پاسخ #59 : 21 شهریور 1393، 06:42 ب‌ظ »
من واقعا پوزش می‌خوام :( شاید جاش نیست ...
ولی شما که ادعا می‌کنی کارت امنیته!!!!! و درباره‌ی social engineering می‌دونی و روت‌کیت و  و و ... ، چه طور اینقدر مبتدیانه صحبت می‌کنی؟ یعنی چی یه نفر ۱ میلیون میگیره و یاهو رو هک!!!! می‌کنه؟ ( دقیقا این سبک حرف زدن شیوه‌ی آدم‌هاییه که دور هم میشینن میگن شنیدی پسر ۱۷ ساله ایرانی تنهایی پنتاگون رو هک! کرد ؟ ) شما که اینقدر خوب می‌تونی وجود یک باگ رو گزارش بدی، نمی‌تونی به جای کمک کمک کردن تو فروم‌ها یه راه حل درست پیدا کنی ؟
یکم بو میده این قضیه  !

در ضمن، وقتی به "هر شیوه‌ای" که بچه‌ها گفتن شما گفتی نمیشه، پس راهی جز تماس با شرکت‌هایی که بهت سرویس میل دادن، نداری! اگه تماس هم فایده نداره ، پس دیگه بی‌خیالش شو چون اینجا کسی معجزه نمی‌کنه !