با سلام
یه انقلابی، لطفا قوانین انجمن رُ رعایت کنید.
lomion عزیز شما و تمام مدیران توانایی ویرایش یا حذف پستهای خلاف قوانین رو دارید . حالا میتونید دلیلش رو بگید میتونید هم نگید . اما من خوشحال میشم بدونم که کجای کارم خلاف بوده تا اصلاحش کنم . اگر منظور شما قسمت مربوط به آرم بوده ، احتمالا تا حالا هم واکنشهای دیگران رو دیده باشید که چگونه دارند نرمافزار آزاد رو مسخره میکنند .
آقای انقلابی عزیز، باید عرض کنم خدمتتان که ما باز هم چنین کاری را انجام دادیم اما شما چی؟ در ضمن من در هیچ جا پست نمی زنم و این موضوع را یکی از دوستان که در این انجمن فعالیت می کنند به من پیشنهاد دادند که در اینجا پست بزنم و اگر می دانستم که افرادی مثل شما فقط دنبال نشان دادن واکنش به همه چیز هستند هیچ وقت این کار را نمی کردم.
در ضمن به جای اینکه با همه تند برخورد کنید ببینید واقعیت چیه و این فعالیتهای برای چی انجام میشه.
ولی با تمام این وجود، من بازهم از شما دعوت می کنم که به ما در انجمن بپیوندید تا بتوان کارها را هرچه بهتر انجام داد.
مطمئن باشید که با جنگ و دعوا جامعه متن باز کشور به هیچ جا نمی رسه کما اینکه تاکنون چنین بوده و همه به ما ایراد می گیرند که شما جامعه متن بازها فقط با هم دعوا دارید و همدیگر را اصلا تحویل نمی گیرید.
امیدوارم همه چیز به خوبی پیش رود.
شما اگر خیلی ناراحتیت بهتره جواب پرسشها رو بدید . من هدفم شما نبودید بلکه دوستان خودم در انجمن بود .
درضمن من کسی نیستم اما این انجمن تا حالا سعی کرده جایی باشه برای حل مشکل و کمک به افراد ، کسانیکه به اینجا اعتماد دارند .
البته منم باید بگم که بزرگترین ضعف این وب سایت، استفاده از ASP.Net تکنولوژی انحصاری Microsoft در طراحی فرم عضویته که واقعا جای تاسف داره Sad
اگر این موضوع هم درست باشه که ahmed گفت که دیگه هیچی .
یا علی