با سلام
اول بگم که مدیران خیلی خوب متن من رو ویرایش کردند و من خیلی راضیم .
دوم :
بنده به سهم خودم از پذیرایی گرم شما از آقای عبادی عزیز سپاسگذاری می کنم Smiley
من آقای عبادی رو نمیشناسم که بخوام در موردشون قضاوت کنم . اینهایی هم که گفتم به انجمن و موسسهای گفتم که مورد بحث بود .
من درمورد سوالهایی که کردم از دوستان( انجمن ) جواب میخوام .
چرا چندین بار در این انجمن LPI معرفی ( تبلیغ ) میشه ولی کسی نه جلوش رو میگیره نه در موردش صحبت میکنه . دوستان یکبار دیگه عنوان پست رو بخونید کاملا تبلیغ محضه .
(منظور من در این نوشته آقای عبادی نیست) کسب وکار یه چیزه ، استفاده از سفرهی پهن شده یک چیزه دیگه . اگر الان ماکروسافت بیاد و کلاس برای لینوکس بزاره و نرمافزار تولید کنه با مجوز تجاری و غیر آزاد . چه کسی استفاده میکنه ؟ برای مقالاتش هم بجای LGPL و CC و غیره از مجوزهای خودش استفاده کنه .
چه بخواهیم و چه نخواهیم ، جامعهی آزاد داره گسترش پیدا میکنه و طبق معمول کاسبها زودتر از دولت این رو فهمیدن و دارن کم کم خودشون و فرهنگشون رو هم وارد میکنن .
گذشت اون زمانی که افراد برای آزادی به خودشون سختی میدادن و از سیستمهایی استفاده میکردن که کلی مشکل داشت و خودشون با صرف وقت و هزینه درستش میکردن .
الان افرادی که دارن در هر زمینهای به جامعهی آزاد میان ، هدفشون استفاده کردن و منفعت شخصیه . چه کاربری که تازه شروع کرده و چه کسی که داره سرمایهگذاری میکنه .
از خودمون میپرسم ، الان به هرکسی که ازتون بپرسه چرا از گنو/لینوکس استفاده میکنی تا بگی بخاطر آزادی ، میگه «خوب دیگه شما هم کشتین ما رو با این آزادی ، فلان نرمافزار رو اجرا میکنه یا نه ، پول چی ، داره یا نه » .
اصلا جای این بحث اینجا نبود ولی خوب مجبور شدم تا موضوع رو اینجا باز کنم تا رفع اختلاف بشه .
باز هم منتظر جواب پست اولم و این پست هستم .
یا علی