من از دوستان عذر میخوام! smf بهترین گذینه هست و هیچ چیز به پای اونم نمیرسه... به طور کل هم تشکر و اینجور چیز ها هم خیلی بر و اخ هستند...
به نظرم اگه اینهایی که شما میگین ملاک هست bbpress بهترین انجمن ساز دنیا هست... اپن سورس اپن سورس... اصلا برای هرکاری که میخوای باید براش کد بنویسی... توپ توپ...
دوستان اینهمه انجمن ساز اپن سورس رایگان وجود داره به نظر شما اینکه بیایم از ضعیف ترین سیستم ها که هیچی نداره استفاده کنیم بهتره؟ چرا کاربر وقتی میاد توی انجمن باید حالش بهم بخوره؟( شما دوستان و بزرگواران که کلا متفاوت هستید خودمو امثال خودمو میگم)
اصلا از هرچی استفاده میکنید بکنید چرا اینقدر هم ظاهر بده و هم بی امکانات هست؟ اصلا یکی مثل شما دوست داره فقط خودش مشکلاتش رو حل کنه.. خب افرین، حالا چرا برطرف نمیکنید؟
کاربر ها باید از کجا بفهمن که یک شخص مفید هست یا نیست؟ از روی تشکر هایی که شده نسبت به اون وگرنه تعداد پست که مهم نیست...
یکی مثل من مثلا میام 4000 تا مطلب میزنم که همشون سوال هست... یکی هم میاد 500 تا مطلب میزنه که همشون جواب هست... واقعا فرق نداره میون این دو نفر؟ من نه انجمن ندیده ام نه اینکه مثلا کمبود تشکر داشته باشم نه عزیزان من خودم تو وردپرس پارسی هستم و از فعالان هم هستم اونقدر هم تشکر شده هستم که دیگه درگیر این چیزا نباشم... تشکر باید وجود داشته باشه نه بخاطر اینکه طرف کف کنه بخاطر تشکر های بالاش نه بلکه بخاطر اینکه دیگران مخصوصا ابتدایی ها بفهمن که کی معتبر تره...
من اصلا درک نمیکنم که چرا اینقدر اینجا افرادش یک دنده هستند..