با سلام
من دو تا سوال راجع به ترمینال دارم دوستانی که اینکاره اند جواب بدن !؟؟؟؟
۱ - من میخوام از طریق ترمینال به نرمافزار هایی که کنار ساعت هستند دسترسی پیدا کنم یعنی مثلا jupiter که در اون مکان هست با ترمینال به منوش دسترسی پیدا کنم یا هر نرم افزار دیگه ای اصلا کلا راهی هست ....؟
۲ - ما تونستیم یه نرم افزار رو اجرا کنیم مثل vlc اونم از طریق ترمینال . حالا چه دستوری توی ترمینال بنویسیم که تنظیمات اون نرم افزار دسترسی داشته باشم (و اینکه اصلا چنین راهی هست یا نه ؟) مثلا بتونیم با دستورات ترمینال صدا رو کم و زیاد کنیم یا فیلمو عقب جلو ببریم ؟
واسه این چنین کارایی از کجا باید دستورو فهمید یعنی یه چیزی باشه مثل man vlc البته میدونم این کار نمیکنه ها ولی آیا همچین راهی هست ؟
درود
این شیوهی فکر یه کم اشتباهه ! یعنی داری دقیقا نسبت به درگاه ترمینال گرافیکی فکر میکنی!
ترمینال جاییه که دستور از آدم میگیره و به جایی که لازمه میفرسته(اجرا میکنه) و جواب رو به آدم نشون میده ! هنگامی که یه برنامهنویس چیزی مانند VLC مینویسه، کنترل و بسیاری از مواردی که شما میخوای رو در قالب خود برنامه فراهم میکنه! یعنی seek کردن یک فیلم کاریه که برنامه در اختیارت گذاشته و شما با موس یا کیبورد این کار رو انجام میدی !
نمیگم همهی برنامهها اینجوریان و نمیشه تنظیماتشون رو کنترل کرد. معمولا optionهایی که شما میگی هنگامیه که برنامه رو میخوایم راه اندازی کنیم. یعنی با optionهای مختلف، مدهای مختلف برنامه رو درخواست میکنیم و اجرا میکنیم.
پس، نرمافزارهای کنار ساعت!!! باید ببینی چی هست و چیکار میکنه ! ممکنه برنامهنویسش تنظیماتش رو با دستوراتی از درگاه ترمینال بالا و پایین کنه ( که من ندیدم یا یادم نیست اکنون ) و یا ممکنه از روش بهتر گرافیکی.
نکتهی پایانی، نیاز به برنامهها باعث میشه سیستمها شکل بگیرن. آیا نیازی به کم و زیاد کردن صدا از درگاه ترمینال داریم؟ ( هرچند میشه این کار رو کرد اما ... )