گفتم که سیستم عاملی هست که پوسته و کتابخانه و بوت لودر نداشته باشه و هست نمونش RTOS
۱. کی پوسته رو تو تعریف سیستمعامل آورده؟
۲. ممکنه ویکیپدیا اشتباه باشه و من هم نرفتم خیلی بررسی حقیقت کنم،ولی اونجا نوشته:
سیستمعامل بیدرنگ بر پایه Unix که توسط شرکت LynuxWorks ارائه میشود. این سیستم عامل منطبق با استاندارد POSIX و سازگار با Linux میباشد و دارای ویژگی چند نخی است و برای کاربردهای بیدرنگ پیچیده ای که نیاز به پاسخگوییهای سریع و قطعی دارند، طراحی شدهاست.
]
چیزی که برپایهٔ یونیکسه و استاندارد پازیکس رو داره، از کتابخونههای زمان اجرای پازیکسی استفاده میکنه و نمیذاره برنامههای روش مستقیم با کرنل در تماس باشن. در انتهاش هم نوشته که سازگار با لینوکسه که یعنی:
۱. کرنل خالی نیست، چون اونوقت نمیگفت سازگار با لینوکسه؛ میگفت لینوکسه!
۲. میشه مثل گنو، کرنلش رو عوض کرد و با کرنل سازگار دیگهای جایگزین کرد.
من نگفتم که سیستم عامل فقط یک کرنله
تا حالا که داشتی این رو میگفتی. وقتی میگی این سیستمعامل لینوکسه، یعنی سیستمعامل فقط کرنله!
ولی مهم ترین جزء سیستم عامل همون کرنله
نه. کرنل فقط وظیفهٔ ارتباط با سختافزار رو در سییتمعامل برعهده داره. شما میتونی به راحتی در گنو یا سیستمعاملهای دیگهای که این کار رو پشتیبانی میکنن، کرنل رو عوض کنی و تقریباً هیچ چیزی فرق نمیکنه. دبیان گنو/لینوکس، همون دبیان کیفری بیاسدیه. همون برنامهها روش اجرا میشن، همون شکلیه، همون منطق رو داره و…. ولی دبیان گنو/لینوکس با اندروید زمین تا آسمون متفاوتن، با این که هردوتا دارن از یه کرنل استفاده میکنن.
مثلا گوگل مرض نداره که لینوکس رو برای کرنل اندروید استفاده کنه.
معلومه که مرض نداره. یه سیستمعامل داره و براش دنبال کرنله. چرا از لینوکس استفاده نکنه که آزاد و رایگانه؟ کرنل که نمیتونه روی سیستمعامل تأثیری بذاره… البته صحبتهای هست مبنی بر این که در اندروید هم فیوشه رو جایگزین لینوکس کنن. چون لینوکس یکپارچهاست و محدودیتهایی در بخش مصرف منابع و… داره.
انجام وظایف یک سیستم عامل به عهده کرنل هست حتی اگه کاربر نتونه به صورت مستقیم با اون ارتباط برقرار کنه
فکر میکنم مشکلت اینه که نمیدونی «وظایف یک سیستم عامل» چیه. همون کتاب تتنباوم رو بخونی، خوب توضیح داده.