جناب مرتضی علیرضایی به نظر من تمام این مباحث مربوط به این تاپیک هستن ... Blossom جان میخواد در مورد لینوکس برای مردم صحبت کنه و باید شک و شبهه های خودش در این زمینه از بین بره تا بتونه کار رو به نحو احسنت انجام بده ، یعنی نمیخواد دروغ و یا حرف های دیگران رو بدون دلیل و مدرک تحویل ملت بده ... ضمنا فرض کنید کسی همین سوال رو در روز ارائه ی مطلب بپرسه ... از انتقاد شما هم ممنونم ولی کاش در راستای بحث انتقاد می کردید ، همونطور که میبینید من هم تجربه ی کافی ندارم ولی با هم فکری و صحبت میشه از پس مشکلات بر اومد ....
دوست عزیز من منظوری نداشتم. این مشکل از طبیعت فروم ناشی میشه. مرتب بزرگ و بزرگتر میشه و موضوعات مختلفی در صفحات اون مطرح میشه.
عنوان مطلب کاملا مشخص هست ولی وقتی یک نفر تازه وارد می خواد از این مطالب نتیجه گیری کنه باید هوارتا صفحه را بخونه تا بتونه به یک مطلب بدرد بخور برسه.
شما در این جور مواقع می تونید از طریق چت یا پست الکترونیکی یا اصلا یک تاپیک دیگه این مشکل امنیت در لینوکس یا هر مطلب دیگه را بررسی کنید. بعد نتیجه بحثها را به این تاپیک انتقال بدید یا ویکی کنید.
من جز مدیران نیستم و یک کاربر کوچیک در این جمع بزرگ هستم من هم مثل شما اومدم یک چیزی یاد بگیرم.
این پست من خودش یک اف تاپیک حسابی شد....!