انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: آماده کردن مطلب برای جشن  (دفعات بازدید: 14957 بار)

0 کاربر و 8 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Behnam Golds

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1368
پاسخ به: آماده کردن مطلب برای جشن
« پاسخ #45 : 08 اردیبهشت 1387، 12:52 ب‌ظ »
یه  فولدر   درست   کن  ،   چند  تا  فایل   هم  بریز  توش   چند  تا  عکس  و...  با   فرض   اینکه   اسم  فولدر    fol   باشه   :
sudo chown -R root:root fol
sudo chmod -R 755 fol
اینجوری  محتویات   فولدر  رو  میتونی   بخونی    ولی   نمیتونی   تغییرش   بدی  یا   پرمیشن  هارو  عوض  کنی .

جناب  مرتضی   علیرضایی    به  نظر  من  تمام  این  مباحث    مربوط   به  این  تاپیک  هستن  ...  Blossom  جان  میخواد  در  مورد  لینوکس  برای   مردم  صحبت   کنه   و  باید  شک و شبهه های  خودش  در  این  زمینه   از  بین   بره  تا   بتونه   کار  رو  به  نحو  احسنت   انجام   بده   ،   یعنی   نمیخواد   دروغ   و  یا   حرف های  دیگران   رو   بدون  دلیل  و  مدرک   تحویل  ملت  بده ...  ضمنا  فرض  کنید  کسی  همین سوال  رو  در  روز  ارائه ی  مطلب  بپرسه  ... از  انتقاد   شما  هم  ممنونم  ولی  کاش  در  راستای   بحث   انتقاد  می کردید  ،  همونطور  که   میبینید   من  هم  تجربه ی کافی  ندارم   ولی   با  هم فکری  و  صحبت  میشه  از  پس  مشکلات  بر  اومد .... 
« آخرین ویرایش: 08 اردیبهشت 1387، 01:15 ب‌ظ توسط Behnam Golds »

آفلاین مرد مرده

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 371
  • So Close No Matter How Far
    • وب نوشت های مرد مرده
« پاسخ #46 : 08 اردیبهشت 1387، 01:18 ب‌ظ »
نظر سنجی::
آقا اگه دفعه ی اول ات بود که می خواستی با لینوکس آشنا بشی!  به نظرتون چی از همه بیشتر جذب می کرد اتون!
۱) پیتون
۲) شل
۸) لینوس توروالدز که بود
۳) گراب
۴) نسخه ی زنده
۹) فلسفه ی متن آزاد
۵) آفیس
۶) کامپیز فیوژن
۷) گنو چیست

اگه همه ی دوستان ی نظری بدن! متشکر می شم! و اگه راهی هست که اوتوماتیک ی آمار جمع بشه! که چ بهتر

به نظر من اول دیسک زنده و بعد از اون کامپیز فیوژن ...

آفلاین مرد مرده

• Sr. Member
  • *
    • وب نوشت های مرد مرده
« پاسخ #47 : 08 اردیبهشت 1387، 01:31 ب‌ظ »
منم دقیقا برای همین پرسیدم!   کسی که اولین بار می خواد با این دنیا آشنا بشه! اصلا فلسفه و این چرا ممکنه حوصله اش روسر ببره! شاید هم شاکی بشه که چقدر قصه میگی!  هدف اول اینکه که افراد رو جذب کنیم! البته نمی خواهیم کسی رو که گول بزنیم!  :D

ولی برای تازه کارا همین که ببینم توی ی محیط خوب و جذاب می تونند ب کار های اداری و تحصیلی شون برسند و البته محیط هم محیط زببایی باشه! کافی ی ....
:) حالا این نظر منه ! شاید خیلی اولین بار هی گنو / لینوسک / لینوس / متن باز / نرم افزار آزاد  رو شنیدن جالب نباشه . :)   اما لازم هست ی کمی

ولی تا طرف ندونه سیستم عامل چیه و اوبونتو چیه، من چطور در مورد کامپیز بگم براش؟

حرف شما درست ولی مگه اکثر اونایی که از ویندوز استفاده می کنند میدونن که سیستم عامل چیه ؟ پس دلیلی نداره که بگی سیستم عامل چیه و اینا !!! کافیه بهشون 4 تا دمو از کامپیز نشونشون بدی !!! خودشون جذب میشن !!! (استفاده از دیسک زنده هم خفن جواب میده !!!) حالا کاری که باید بکنی اینه که نذاری سرد بشن !!! باید با مثال های متنوع از معادل نرم افزار های ویندوزی که کار میکنن توی لینوکس و ذکر برتری های اونها نصبت به مشابه ویندوزی اونا رو مصمم به استفاده از لینوکس کنی ...

بعدش تازه اول کارت شروع میشه، کلی وقت لازم داری برای کمک توی نصب، رفع اشکال، پاسخ به هزار و یک سوالی که براشون ایجاد شده ...

همین ...

موفق باشی ...

آفلاین مرد مرده

• Sr. Member
  • *
    • وب نوشت های مرد مرده
پاسخ به: پاسخ به: آماده کردن مطلب برای جشن
« پاسخ #48 : 08 اردیبهشت 1387، 01:42 ب‌ظ »
آهان   منظورت    از  اون   کرماست   :D    ،   در  هر  صورت permission    رو   برای   همین  گذاشتن   اگر  میخوای    اطلاعاتت  سالم   بمونه   برای  کاربر  خودت   روی   فولدر  عکسا   دسترسی  برای   نوشتن   رو  حذف  کن...

به  خاطر  همینه  که  میگن  برای  مبارزه  با   حملات  در  لینوکس   به  جای   انتی  ویروس  و ...   به  کاربرا   آموزش  بدین  که  چجوری  با  همین  امکانات   از  خودشون   محافظت  کنه...   
آها! الان گرفتی! اما این پرمیشن رو خود کرم هم می‌تونه عوض کنه. در صورتی نمی‌تونست که پرمیشن رو روت یا شخصی غیر از صاحب فایل داده باشه. در صورتی که من با کاربر خودم اگه پرمیشن ها رو تغییر بدم، ویروسی که من اجراش می‌کنم هم می‌تونه اون پرمیشن رو عوض کنه. باور نداری؟ توی یه فایل این ها رو بنویس و تست کن.
cd ~/Desktop
echo 'It is my file' > myFile
chmod 777 myFile
echo 'My file permission is 777' >> myFile
بعد این فایل رو اجرایی کن. حالا فرض می‌کنیم این فایل رو از اینترنت گرفتین و اجرا می‌کنید!

خوب sudo بدرد همینجور جاها میخوره دیگه !!! اگه قرار باشه همه کارمون رو با root انام بدیم که نمیشه که !!! کاربر root  وظیفه ش مدیریت سیستمه !!!  خیلی راحت شما با کاربر عادی میاین بالا و اگه نیاز به مدیریت داشتین یه sudo ی ناقابل جلو دستورتون اضافه می کنین !!!

آفلاین مرتضی علیرضایی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 214
    • ALIREZAEI.ir
« پاسخ #49 : 08 اردیبهشت 1387، 06:14 ب‌ظ »
جناب  مرتضی   علیرضایی    به  نظر  من  تمام  این  مباحث    مربوط   به  این  تاپیک  هستن  ...  Blossom  جان  میخواد  در  مورد  لینوکس  برای   مردم  صحبت   کنه   و  باید  شک و شبهه های  خودش  در  این  زمینه   از  بین   بره  تا   بتونه   کار  رو  به  نحو  احسنت   انجام   بده   ،   یعنی   نمیخواد   دروغ   و  یا   حرف های  دیگران   رو   بدون  دلیل  و  مدرک   تحویل  ملت  بده ...  ضمنا  فرض  کنید  کسی  همین سوال  رو  در  روز  ارائه ی  مطلب  بپرسه  ... از  انتقاد   شما  هم  ممنونم  ولی  کاش  در  راستای   بحث   انتقاد  می کردید  ،  همونطور  که   میبینید   من  هم  تجربه ی کافی  ندارم   ولی   با  هم فکری  و  صحبت  میشه  از  پس  مشکلات  بر  اومد .... 

دوست عزیز من منظوری نداشتم. این مشکل از طبیعت فروم ناشی میشه. مرتب بزرگ و بزرگتر میشه و موضوعات مختلفی در صفحات اون مطرح میشه.
عنوان مطلب کاملا مشخص هست ولی وقتی یک نفر تازه وارد می خواد از این مطالب نتیجه گیری کنه باید هوارتا صفحه را بخونه تا بتونه به یک مطلب بدرد بخور برسه.
شما در این جور مواقع می تونید از طریق چت یا پست الکترونیکی یا اصلا یک تاپیک دیگه این مشکل امنیت در لینوکس یا هر مطلب دیگه را بررسی کنید. بعد نتیجه بحثها را به این تاپیک انتقال بدید یا ویکی کنید.
من جز مدیران نیستم و یک کاربر کوچیک در این جمع بزرگ هستم من هم مثل شما اومدم یک چیزی یاد بگیرم.
این پست من خودش یک اف تاپیک حسابی شد....!

آفلاین Blossom

• Full Member
  • *
  • ارسال: 129
    • سار
« پاسخ #50 : 09 اردیبهشت 1387، 01:29 ق‌ظ »
در مورد ویروس این مطلب خوبه:
http://freekeyboard.net/spip.php?article417

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #51 : 19 اردیبهشت 1387، 12:31 ب‌ظ »
ماشالا شما ۴ صفحه بحث کردین ولی متاسفانه هنوز هیچ کاری نکردید. من توی اصفهان لاگ که بودم هفته پیش تور ویژگیهای نسخه هاردی رو ارائه دادم. میتونید از اسلایدهای اون هم کمک بگیرید. http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=1172.0

به نظر من هرکسی هر اسلایدی که میتونه درست کنه. هرچی مد نظرش هست. اینطور اسلایدهای متنوعی داریم با موضوعات متنوع. توی هر جشنی هم میتونیم با توجه به جو اونجا، انتخاب کنیم که کدوم بهتره. :)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Blossom

• Full Member
  • *
  • ارسال: 129
    • سار
« پاسخ #52 : 21 اردیبهشت 1387، 10:46 ق‌ظ »
بچه‌ها، ممنون که کمکم کردین. ۱۵ اردیبهشت، طبق برنامه‌ی قبلی من جشن رو برگزار کردم. به زودی اسلاید‌ها وکلیپ‌ها رو upload می‌کنم. هرکسی هم مطلبی در مورد جشن خواست من در خدمتن.