انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل فرهنگ پایین ماست  (دفعات بازدید: 8510 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
پاسخ : مشکل فرهنگ پایین ماست
« پاسخ #45 : 03 اردیبهشت 1392، 12:37 ب‌ظ »
نقل‌قول
پ.ن : منتظر پیشنهاد ها هستم

اگر از اول هیچ امیدی وجود نداشت اصلا ادامه دادن این بحث اشتباه بود. من جامعه شناس نیستم، روانشناس هم نیستم. فکر نمیکنم نسخه‌ای هم وجود داشته باشه. هدف نشون دادن رفتارهای زشت به خودمون و سعی در تصحیحشون بود.
شاید بهترین کار در قدم اول کمی فکر کردن به عادت‌های زشتمون باشه.
اگه همه بخوان، هر چند خیلی سخته اما میشه. باید از خودمون شروع کنیم و کم کم بسطش بدیم. این قسمت از یه آهنگ معروف دقیقا حال . روز الان ایران ماست و راه چاره‌اش هم همینه که گفته شده:

دشت بی فرهنگی ما، هرزه تموم علفاش
خوب اگه خوب ؛ بد اگه بد، مرده دلای آدماش
دست من و تو، باید این پرده ها رو پاره کنه
کی می‌تونه جز من و تو، درد مارو چاره کنه؟

بشنوید:
https://soundcloud.com/farab-alipanah/yare-dabestanie-man
زیگموند میتونه :دی
کتاب آینده یک پندار دقیقا به موضوع تایپک ما پرداخته
البته خود زیگموند توی کتاب میگه که من تنها به مشکلات اشاره میکنم و توضیح میدم راه حل نمیدم
حلش با جامعه هست
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
« پاسخ #46 : 03 اردیبهشت 1392، 01:08 ب‌ظ »

نقل‌قول
منبع مهرنیوز!!! دوست عزیز غرض‌ورزی این رسانه‌ها به همه ثابت شده. مثل فارس‌نیوز. دقت کردی چقدر شخص مصاحبه شونده رو بالا برده؟ به نظرت طبیعیه؟
والا من کارمندش نیستم و مشکلی هم با هیچ کدوم از اینها ندارم،توی کلینیک اتفاقی روی میز با روزنامه ای با عنوان مصاحبه با دکتر سریع القلم درباره سبک زندگی ایرانی اشنا شدم توی اینترنت جستجو زدم به این ادرس رسیدم.

نقل‌قول
متاسفانه تفکرات دایی‌جان ناپلئونی و دشمن‌پنداری در تمام عرصه‌های زندگی ما ریشه دوانده. طرف فکر میکنه آمریکا جهان خواره و انگلیس همه‌ی دنیا رو میچرخونه. بعد تازه خودش از همه بدتره و میگه چرا اونا به ما مسلط باشند، ما باید به اونا مسلط بشیم! اونوقت داعیه‌ی لینوکس و آزادی هم داره.
همین زنده‌بادها و مرده‌بادها ما رو به اینجا رسونده.

من از تفکرات شما اشنایی ندارم برای صحبتم هم دلیل خودم رو دارم من کسی نیستم با تکنولوژی غرب بخواهیم هویتم رو زیرپا بذارم و ارزوی تکنولوژی غرب رو هم ندارم هر چند که  بیشتر این تکنولوژی به قول دوستمون از شرقی ها بدست اومده.

مگه جنگ بروی فالکلند هم مردم فلسطین وغزه هستن ؟
انگلیس از اون سر دنیا کوبیده رفته آمریکای جنوبی ادعای مالکیت جزایر ارژانتین رو داره،!!؟

نقل‌قول
10 آوریل 1982: هزاران آرژانتینی با حضور در میدان دِ مایو ی بوینس آیرس حمایت خود را از رئیس جمهور لئوپولد گالتری برای بازگرداندن جزاری فالکلند با خاک آرژانتین نشان دادند.

http://fararu.com/fa/news/108351/%D9%86%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%DB%8C%D8%B3-%D9%88-%D8%A2%D8%B1%DA%98%D8%A7%D9%86%D8%AA%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%B1-%D8%B3%D8%B1-%D8%AC%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D9%81%D8%A7%D9%84%DA%A9%D9%84%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1

نقل‌قول
این جزایر همچنان متعلق به بریتانیا است
محل جغرافیایی نقشه رو نگاه کنید؟!انگلیس کجاست اون جزایر کجا هستن.

https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AC%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B1_%D9%81%D8%A7%D9%84%DA%A9%D9%84%D9%86%D8%AF

این همه آدم توی افریقا توسط فرانسه داره کشته میشه بخاطر آزادی یا بخاطر نفت آفریقا اینها هم غزه و فلسطین هستن!

این همه ادم کشی امریکا توی عراق بخاطر چی بود؟تبلیغ جدیدترین سلاح های کشتار از جمله اسلحه M 14 نسل جدیدتر ژ3 .
این همه ادم کشی توی افغانستان به چه خاطر بود برای نسل جدید M16 که نتیجه این جنگ ها و ادم کشی ها، درامدهای میلیارد دلاری امریکاست که از  فروش به کشورهای جهان از جمله عربستان بدست اومده.
فک کردین آمریکا و انگلیس و فرانسه به خاطر من و شما داره دنیا رو اباد میکنه؟باید عرض کنم :

خیر

این همه پهباد های بدون سرنشین امریکایی  که هر روز دارن زن و کودک پاکسانی رو قتل عام میکنن مسئولیتش با چه کسی هست؟

اینجا ژاپن نیست که بمب هسته ای روی سر ما برِزن و بعد با گوشی هوشمند و یخچال پیشرفته ،ماشین های مدرن ما رو راضی کنن؟
خیر،اینجاایران است.
ما خودمون کشورمون رو میسازیم بدون نیاز به کسی و خوشحالیم به امثال هیتلر و استالین و بوش ،خانم تاچر وصل نیستیم و به همین هویت هم افتخار میکنیم.
و ما میطوانیم

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #47 : 03 اردیبهشت 1392، 01:28 ب‌ظ »
دوستان عزیز من وارد بحث نمی‌شم فقط یک نکته رو در مورد «فالکلند آیلندز» بگم. در یه همه‌پرسی دو روزه که تقریبا یک ماه پیش انجام شد، ۹۹٫۸ درصد از اهالی فالکند رای دادن که دوست دارن زیر حاکمیت بریتانیا باشن. این که می‌بینید الآن بازدوباره در مورد سر و صدا شده بخاطر نفتی هست که اون‌جا کشف شده.
http://www.reuters.com/article/2013/03/12/us-falklands-referendum-idUSBRE92B02T20130312

آفلاین MR. B

• Full Member
  • *
  • ارسال: 243
  • Open your source, Open your mind
« پاسخ #48 : 03 اردیبهشت 1392، 01:29 ب‌ظ »
نقل‌قول
اینجا ژاپن نیست که بمب هسته ای روی سر ما برِزن و بعد با گوشی هوشمند و یخچال پیشرفته ،ماشین های مدرن ما رو راضی کنن؟

آفلاین امیرمسعود مهرابیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
    • http://ammir.ir
« پاسخ #49 : 03 اردیبهشت 1392، 01:30 ب‌ظ »
جسارتا این خدمت شما باشه فعلا،

فکر کنم مدیران نظارت کافی روی محتوای تولیدی ندارن یا از ترس کاربران که نگن آزادی نیست اقدامی صورت نمیدن چون تاپیک بیهوده ای هست و تازه از همون بحث بیهوده هم منحرف شده.
Freedom and community are important

آفلاین بهنام …

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1028
  • إن أحسنتم أحسنتم لأنفسكم وإن أسأتم فلها
« پاسخ #50 : 03 اردیبهشت 1392، 01:35 ب‌ظ »
پرانتز(
خیلی جالبه!!!!!
تا حرفی را از کتاب‌های "قرآن" و "نهج البلاغه" و ... می‌زنیم میگن متعصبه, نفهمه, عقب افتاده است.
ولی بقیه که از یه نفر یا یه کتاب نقل قول میکنن, خلاف این است.

کامل و جامع و صحیح و راهگشا و ... بودن این کتابا بر اکثریت معلومه, اگه نبود در قانون دانمارک و آلمان و بقیه ازشون استفاده نمیشد, اون هم بدون کم و کاست. و یا آمریکا نمیومد ده تا از بهترین پروفسوراشو بذاره برای تحلیل و استفاده از quran. ولی اینو از من ... بگیر که اون کتابایی که معرفی میکنی یه زمانی مفید بودن و الآن دستخوش تغییرات زیادی شدن و اگه میخوای بهتر به نتیجه برسی(اگر ...) یه نگاهی هرچند کوچک به کتابای ما هم بنداز تا آزادی و فرهنگ و نظم و استقلال و ... را بهتر درک کنی هرچند میدونم خودت بیشتر خوندی. در خانه اگر کس بود یک حرف بس بود که قبلا هم دوستان دیگه به شکل دیگه در همین تاپیک گفتن.
در پرانتز گفتم که نگید بیربط بود یا بحث منحرف شد و اینا. ببخشید
)/پرانتز
:) :)

آفلاین فاراب

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1352
  • آزادی
    • پروفایل لینکداین
« پاسخ #51 : 03 اردیبهشت 1392، 01:54 ب‌ظ »
جسارتا این خدمت شما باشه فعلا،

فکر کنم مدیران نظارت کافی روی محتوای تولیدی ندارن یا از ترس کاربران که نگن آزادی نیست اقدامی صورت نمیدن چون تاپیک بیهوده ای هست و تازه از همون بحث بیهوده هم منحرف شده.

اتفاقا بحث به نتیجه رسید و تموم شد اما دقیقا همون آدمهای بیسواد و پر ادعا دارن باز هم شعارهای مسمومشون رو میدن.
آف تاپیک و تورلینگ هم دقیقا از این بد اخلاقی‌ها هستن. ما داریم راجع به جامعه ایران و مشخصا انجمن‌های علمی صحبت میکنیم، اون یکی میاد از بریتانیا بد میگه. آخه عزیز چه ربطی داره؟ اگر نمیتونی خودت از چیزی استفاده کنی جلوی استفاده چند نفر دیگه رو هم نگیر لطفا.
راه حلش اینه که جدیشون نگیریم.
مرسی از اینکه شرکت کردید در بحث. نتیجه در پست قبلی که نوشتم هست.
خواهش میکنم اگر نوشته‌ای رو دوست ندارید، با اظهار نظرهای بچگانه این پیج رو خراب نکنید. بیاید یک بار هم که شده توی یه جمع درست صحبت کنیم و نتیجه گیری کنیم. اینجا نتونیم تمرین دموکراسی کنیم پس توی جامعه چطور میخواهیم این کار رو بکنیم؟
از موقع بازکردن این تاپیک تا الان وقت و انرژی زیادی گذاشتم و امیدوارم کمترین تاثیر رو در ذهن شما هم میهنان انجمن فارسی ابونتو گذاشته باشه.
فراموش نکنیم ابونتو یه فرهنگ و هر فرهنگی هم پیش نیاز‌های خودش رو میطلبه.
من خودم که از همه بی‌فرهنگ‌ترم، در این مدت زیاد فکر کردم و سعی کردم خیلی از عادت‌های زشت و رفتارهای ناپسند که متاسفانه ما ایرانی‌ها در دنیا بهشون شهره شدیم رو ترک کنم. دوست عزیز من که به دنبال آزادی اومدی داخل این انجمن، لطفا شما هم بدون تعصب و غرض و پیش‌داوری همین کار رو بکن.
لطفا بعد از این مطلب اگر مطلب مفیدی ندارید دیگه چیزی نذارید که هم مطلب به حاشیه نره هم اگه کسی بعدا مراجعه کرد یه چیزی برداشت کنه و پیش خودش بگه عجب! یه انجمن با فرهنگ ایرانی هم وجود داره.

ممنون از توجه همه.
Godisnowhere

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #52 : 03 اردیبهشت 1392، 01:59 ب‌ظ »
خوب به نظرم این روزا کارای واجب‌تری مثل این داریم که باید بهشون برسیم. لطفا اگر مایلید و وقت دارید ما رو یاری کنید :)
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom