جسارتا این خدمت شما باشه فعلا،
فکر کنم مدیران نظارت کافی روی محتوای تولیدی ندارن یا از ترس کاربران که نگن آزادی نیست اقدامی صورت نمیدن چون تاپیک بیهوده ای هست و تازه از همون بحث بیهوده هم منحرف شده.
اتفاقا بحث به نتیجه رسید و تموم شد اما دقیقا همون آدمهای بیسواد و پر ادعا دارن باز هم شعارهای مسمومشون رو میدن.
آف تاپیک و تورلینگ هم دقیقا از این بد اخلاقیها هستن. ما داریم راجع به جامعه ایران و مشخصا انجمنهای علمی صحبت میکنیم، اون یکی میاد از بریتانیا بد میگه. آخه عزیز چه ربطی داره؟ اگر نمیتونی خودت از چیزی استفاده کنی جلوی استفاده چند نفر دیگه رو هم نگیر لطفا.
راه حلش اینه که جدیشون نگیریم.
مرسی از اینکه شرکت کردید در بحث. نتیجه در پست قبلی که نوشتم هست.
خواهش میکنم اگر نوشتهای رو دوست ندارید، با اظهار نظرهای بچگانه این پیج رو خراب نکنید. بیاید یک بار هم که شده توی یه جمع درست صحبت کنیم و نتیجه گیری کنیم. اینجا نتونیم تمرین دموکراسی کنیم پس توی جامعه چطور میخواهیم این کار رو بکنیم؟
از موقع بازکردن این تاپیک تا الان وقت و انرژی زیادی گذاشتم و امیدوارم کمترین تاثیر رو در ذهن شما هم میهنان انجمن فارسی ابونتو گذاشته باشه.
فراموش نکنیم ابونتو یه فرهنگ و هر فرهنگی هم پیش نیازهای خودش رو میطلبه.
من خودم که از همه بیفرهنگترم، در این مدت زیاد فکر کردم و سعی کردم خیلی از عادتهای زشت و رفتارهای ناپسند که متاسفانه ما ایرانیها در دنیا بهشون شهره شدیم رو ترک کنم. دوست عزیز من که به دنبال آزادی اومدی داخل این انجمن، لطفا شما هم بدون تعصب و غرض و پیشداوری همین کار رو بکن.
لطفا بعد از این مطلب اگر مطلب مفیدی ندارید دیگه چیزی نذارید که هم مطلب به حاشیه نره هم اگه کسی بعدا مراجعه کرد یه چیزی برداشت کنه و پیش خودش بگه عجب! یه انجمن با فرهنگ ایرانی هم وجود داره.
ممنون از توجه همه.