در نتیجه مجبورم بچسبم به همون Tomboy note که فقط میشه یه عنوان گذاشت و یه متن ساده ! و این سادگی خیلی مهمه
اتفاقا سادگی برنامه ها برای من آزاردهنده است. یه برنامه بایدطوری طراحی بشه که ساده به نظر بیاد نه اینکه ساده (=بی امکانات) باشه. من برنامه رو امشب نصب کردم. جای کار زیادی هنوز داره. با امکانات فعلی اش اصلا ترغیب نشدم به جای calc از این استفاده کنم!
یک ویژگی مهمی که حتما باید این برنامه داشته باشه تا من calc رو کنار بذارم اینه که نکته ها رو (با هشتک به شیوه توییتر و با لینک به شیوه ویکی پدیا) به مقصدی دیگه لینک کنه. یعنی وقتی توی یک نکته می نویسم "
جهت اضافه کردن یک کاربر به یک گروه از دستورات زیر می توانید استفاده کنید"، باید خیلی ساده بتونم کلمه «گروه» رو به تگ «گروه» و یا یک نکته دیگه با عنوان گروه لینک کنم.
مثلا به صورت زیر:
"جهت اضافه کردن یک کاربر به یک
#گروه از دستورات زیر می توانید استفاده کنید"
که کلمه
گروه تو جمله بالا بوسیله هشتک، (اگر کلیک کنیم) میره به تگ
گروه!
همینطور باید بتونیم یک بخش از یک نکته رو به یک نکته خاص دیگه لینک کنیم، دقیقا به شیوه ویکی پدیا:
در سال ۱۹۵۰ اولین اشعارش را منتشرکرد و به خاطر اجراهای [[شکسپیر]] مشهور شد. در سال ۲۰۰۵ کاندیدای [[جایزه نوبل ادبیات]] شد.که واژه شکسپیر رو به مقاله شکسپیر (اگر وجود داشته باشه) و عبارت «جایزة نوبل ادبیات» رو به مقاله مربوطه لینک میکنه. یعنی به صورت زیر نمایش میده:
در سال ۱۹۵۰ اولین اشعارش را منتشرکرد و به خاطر اجراهای
شکسپیر مشهور شد. در سال ۲۰۰۵ کاندیدای
جایزه نوبل ادبیات شد.
این قابلیت خیلی برام مهمه که تو calc برای فراهم کردنش باید زحمت اضافی بکشم!