انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: Points؛ برنامه ای جهت مدیریت نکته ها  (دفعات بازدید: 6846 بار)

0 کاربر و 8 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 897
    • دست نوشته هاي يه لينوكسي
پاسخ : Points؛ برنامه ای جهت مدیریت نکته ها
« پاسخ #15 : 17 آبان 1392، 06:55 ق‌ظ »
با درود فراوان
یه گلایه: این پست ۱۰۰ بار باردید شده ۹ نفر جواب دادن ولی تنها ۴ بار دانلود شده که متاسفانه باعث دلسردی میشه :(
امیدوارم در ادامه دوستان بیشتر توجه و حمایت بکنند

به خاطر اینکه وقتی این پست رو خوندم احساس نکردم که بهش نیاز دارم (فکر کنم بقیه هم همینطوری باشن) همه ی ما یه همیچین چیزی روی لپتاپ داریم و من که شخصا اینقدر از این برنامه ها امتحان کردم و راضی نبودم که دیگه نمی رم سراغ یکی جدید (یه برنامه ی جدید که هنوز کامل نیست !!) . در نتیجه مجبورم بچسبم به همون Tomboy note که فقط میشه یه عنوان گذاشت و یه متن ساده ! و این سادگی خیلی مهمه ...

نمی گم نیاز نداریم ... میگم این برنامه باید اینقدر ساده و کامل باشه که آدم بره طرفش :)

در کل کارت عالیه

حرف من هم دقیقا همینه ...
یه تعداد کاربر باید داوطلب بشن تا برنامه رو تست بکنن تا هم باگ هاش مشخص بشه هم این که اگر ایده ای در مورد برنامه داشتن بگن تا پیاده سازی بشه
فقط گفتن عالیه ادمه بده که فایده نداره؛ شاید من یه ایده داشته باشم و تا تهش هم ادامه بدم اما در نهایت چون فقط ایده خودم بوده و من فقط نیاز های خودم رو دیدم و برنامه رو نوشتم زیاد به درد همه نخوره ....
زندگی : یه بازی بزرگ که توی این بازی فقط یه جون داری , هیچ جاشو نمیشه ذخیره کرد و جایی برای اشتباه نیست !!!

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
« پاسخ #16 : 17 آبان 1392، 06:59 ق‌ظ »
بعضی از نظراتی که کیان عزیز دادن رو بررسی کردم و قصد دارم سیستم دسته؛ گروه و زیرگروه رو حذف کنم و به جاش از سیستم TAG استفاده کنم
در مورد صفحه اصلی هم قصد دارم صفحه پیشخوان وردپرس رو شبیه سازی کنم

دوستان لطفا نظراتتون رو بیان کنید تا برنامه کاربردی‌تر و مفید تر بشه
زندگی : یه بازی بزرگ که توی این بازی فقط یه جون داری , هیچ جاشو نمیشه ذخیره کرد و جایی برای اشتباه نیست !!!

آفلاین احسان☺ -

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 937
  • !no power geek
« پاسخ #17 : 17 آبان 1392، 08:59 ق‌ظ »
اگه با یه زبان رایج تر مینوشتیدش شاید بهتر میبود چون بعدا کسای بیشتری میتونستن روش کار کنن.

آفلاین afrod

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1526
« پاسخ #18 : 17 آبان 1392، 09:35 ق‌ظ »

نرم افزار رو نصب کردم اما چون بعد از آپگرید به 13.10 قسمت dash کار نمی کنه، تا تعمیرش کنم برنامه ها رو موقتااز ترمینال اجرا می کنم. دستور points در ترمینال برنامه رو باز نمی کنه چرا؟
ERROR: #2: Cannot load class '.Table.Fields': Cannot load parent class: Cannot load class '.SubCollection': Unable to load class file

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
« پاسخ #19 : 17 آبان 1392، 12:38 ب‌ظ »
این برنامه خیلی به کار من می یاد من تمام نکته های رو تو یه فایل doc. ذخیره کردم الان دانلودش میکنم و باهاش کار میکنم. ممنون که زحمت کشیدید زبان اصلی هم بهش اضافه کنید علاوه بر فارسی یعنی امکانی داشته باشه تا خود کاربر بتونه انتخاب کنه

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
« پاسخ #20 : 17 آبان 1392، 06:06 ب‌ظ »
اگه با یه زبان رایج تر مینوشتیدش شاید بهتر میبود چون بعدا کسای بیشتری میتونستن روش کار کنن.

والا گامباس هم مشکلی نداره؛ هم زبون راحتی هست هم IDE خیلی جمع و جور و درست و حسابی داره که متاسفانه زبان برنامه نویسی دیگه ای تو لینوکس ندیدم که اینقدر مرتب و درست و حسابی باشه (البته به جز lazarus)

نرم افزار رو نصب کردم اما چون بعد از آپگرید به 13.10 قسمت dash کار نمی کنه، تا تعمیرش کنم برنامه ها رو موقتااز ترمینال اجرا می کنم. دستور points در ترمینال برنامه رو باز نمی کنه چرا؟
ERROR: #2: Cannot load class '.Table.Fields': Cannot load parent class: Cannot load class '.SubCollection': Unable to load class file
شما لطف کن یه بار gambas3 رو پاک کن و دوباره نصبش کن ببین چی میشه

این برنامه خیلی به کار من می یاد من تمام نکته های رو تو یه فایل doc. ذخیره کردم الان دانلودش میکنم و باهاش کار میکنم. ممنون که زحمت کشیدید زبان اصلی هم بهش اضافه کنید علاوه بر فارسی یعنی امکانی داشته باشه تا خود کاربر بتونه انتخاب کنه
خواهش میکنم
در حال کار بر روی پروژه هستم انشاالله در نسخه های آتی پوشش داده میشه
« آخرین ویرایش: 17 آبان 1392، 06:08 ب‌ظ توسط HamidTB »

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
« پاسخ #21 : 17 آبان 1392، 08:03 ب‌ظ »
سلامی دوباره
خب انتظار ها به پایان رسید مثل اینکه کسی حاضر نیست واسه فدورا کامپایلش کنه منم که noob ی بیش نیستم  :(
رفتم مینت ریختم دانلود کردم .برنامه رو دانلود و  نصب کردم ( واسه حمایت  ::) )
ولی برنامه اجرا نمیشه هرچی روش کلیک میکنم اتفاقی نمیفته :'(
با ترمینالم که زدم این ارور رو داد :
ERROR: #2: Cannot load class 'FMain': Bytecode too recent. Please upgrade Gambas.

آقا یه چیز مهم اول اسمت رو با حرف کوچیک بنویس که تو ترمینال گیج نشیم آخه همه برنامه ها با نام کوچیک هستن (تا اونجا من میدونم)
Points ---> points  بشه بهتره :-\"

آفلاین HamidTB

• Hero Member
  • *
« پاسخ #22 : 18 آبان 1392، 06:23 ق‌ظ »
سلامی دوباره
خب انتظار ها به پایان رسید مثل اینکه کسی حاضر نیست واسه فدورا کامپایلش کنه منم که noob ی بیش نیستم  :(
رفتم مینت ریختم دانلود کردم .برنامه رو دانلود و  نصب کردم ( واسه حمایت  ::) )
ولی برنامه اجرا نمیشه هرچی روش کلیک میکنم اتفاقی نمیفته :'(
با ترمینالم که زدم این ارور رو داد :
ERROR: #2: Cannot load class 'FMain': Bytecode too recent. Please upgrade Gambas.

آقا یه چیز مهم اول اسمت رو با حرف کوچیک بنویس که تو ترمینال گیج نشیم آخه همه برنامه ها با نام کوچیک هستن (تا اونجا من میدونم)
Points ---> points  بشه بهتره :-\"

جشم در اسرع وقت نسخه rpm رو آپلود میکنم
نسخه گامباستون چند هست؛ ظاهرا گامباس مورد استفاده شما قدیمی هست؛ با دستورات زیر گامباستون رو بروز کنید
sudo add-apt-repository ppa:nemh/gambas3
sudo apt-get update
sudo apt-get install gambas3
دوستان یه سری ایده دادن قصد دارم پروژه رو از اول باز نویسی کنم و ایندفعه points با p کوچیک :)

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
    • اسفندونه
« پاسخ #23 : 18 آبان 1392، 02:45 ب‌ظ »
فقط یه کاری کن که یادداشت های این برنامه بتونه تو نسخه جدید بره و مجبور نشیم از نو یادداشت ها رو بنویسیم (اگر هم نشد مشکلی نیست  :P )
____
آپدیت کردم
اوه
چقدر کارباهاش سخته تا گروه و زیر گروه و دسته نداشته باشی امکان یادداشت نویسی نیست اولیش اجباری باشه خوبه ولی اون دوتا زیر گروه هاش رو اختیاری باشه
« آخرین ویرایش: 18 آبان 1392، 07:26 ب‌ظ توسط abbasalim »

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 748
« پاسخ #24 : 18 آبان 1392، 05:32 ب‌ظ »
چرا با نسخه‌ای که توی مخازن هست برنامه رو ننوشتی؟ اون ppa هم فقط برای اوبونتو است من که توزیعم دبیانه چه کار کنم؟ ](*,)

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
    • اسفندونه
« پاسخ #25 : 18 آبان 1392، 07:45 ب‌ظ »
This application has raised an unexpected
error and must abort.

Query failed: SQL error or missing database.
FrmAddPoint.BtnAdd_Click.145

واسه ثبت نکته جدید این ارور رو میده ](*,)
و یادداشت ها رو ذخیره نمیکنه

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #26 : 18 آبان 1392، 09:07 ب‌ظ »
در نتیجه مجبورم بچسبم به همون Tomboy note که فقط میشه یه عنوان گذاشت و یه متن ساده ! و این سادگی خیلی مهمه
اتفاقا سادگی برنامه ها برای من آزاردهنده است. یه برنامه بایدطوری طراحی بشه که ساده به نظر بیاد نه اینکه ساده (=بی امکانات) باشه. من برنامه رو امشب نصب کردم. جای کار زیادی هنوز داره. با امکانات فعلی اش اصلا ترغیب نشدم به جای calc از این استفاده کنم!

یک ویژگی مهمی که حتما باید این برنامه داشته باشه تا من  calc رو کنار بذارم اینه که نکته ها رو (با هشتک به شیوه توییتر و با لینک به شیوه ویکی پدیا) به مقصدی دیگه لینک کنه. یعنی وقتی توی یک نکته می نویسم "جهت اضافه کردن یک کاربر به یک گروه از دستورات زیر می توانید استفاده کنید"، باید خیلی ساده بتونم کلمه «گروه» رو به تگ «گروه» و یا یک نکته دیگه با عنوان گروه لینک کنم.
مثلا به صورت زیر:
"جهت اضافه کردن یک کاربر به یک #گروه از دستورات زیر می توانید استفاده کنید"
که کلمه گروه تو جمله بالا بوسیله هشتک، (اگر کلیک کنیم) میره به تگ گروه!
همینطور باید بتونیم یک بخش از یک نکته رو به یک نکته خاص دیگه لینک کنیم، دقیقا به شیوه ویکی پدیا:
در سال ۱۹۵۰ اولین اشعارش را منتشرکرد و به خاطر اجراهای [[شکسپیر]] مشهور شد. در سال ۲۰۰۵ کاندیدای [[جایزه نوبل ادبیات]] شد.
که واژه شکسپیر رو به مقاله شکسپیر (اگر وجود داشته باشه) و عبارت «جایزة نوبل ادبیات» رو به مقاله مربوطه لینک میکنه. یعنی به صورت زیر نمایش میده:
در سال ۱۹۵۰ اولین اشعارش را منتشرکرد و به خاطر اجراهای شکسپیر مشهور شد.  در سال ۲۰۰۵ کاندیدای جایزه نوبل ادبیات شد.
این قابلیت خیلی برام مهمه که تو calc برای فراهم کردنش باید زحمت اضافی بکشم!
« آخرین ویرایش: 18 آبان 1392، 09:12 ب‌ظ توسط کیان »