انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: یک میلیون دلار! به FreeBSD دونیت شد  (دفعات بازدید: 13900 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
پاسخ : یک میلیون دلار! به FreeBSD دونیت شد
« پاسخ #45 : 07 آذر 1393، 08:33 ق‌ظ »
درباره‌ی BSDها قضیه چه‌طوریه ؟  اونا هم  از این بحثا دارن ؟ یا مثلاً MINIX ؟
طبق چیزی که من برداشت کردم، نه.
اونا خودشون رو کاملا جدا از جامعه ی لینوکس می دونن. راستشو بخوای زیادم از لینوکس خوششون نمیاد. از نرم افزارای گنو هم بی سر و صدا استفاده می کنن.
ولی بیشتر نرم افزارهاشون از لینوکسه که به بی اس دی پورت می شه \\:D/ ;D من راجع منابع نرم افزاریش و یا سخت افزارهای پشتیبانی و ... قبلا تحقیق کردم چون می خواستم نصب کنم
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 506
  • :(
« پاسخ #46 : 07 آذر 1393، 02:25 ب‌ظ »
با linux compatibility package هر پکیجی دلتون بخواد تو دوتاشون میتونید جابه جا کنید انگار نه انگار دو تا سیستم عامل جدا هستند. اونم بدون پورت کردن
در ضمن اینکه میبینید خیلی از پکیجا مشترکند دلیل نمیشه بگیم همه چی از لینوکس پورت شده , خیلی پکیجا از بی اس دی به لینوکس پورت شدن و شمار بیشتری همزمان برای دو پلتفرم  منتشر شدن

"مثلا دوره ای که دبیان انقدر پورتابل نبود (عهد تیر کمون شاه!) از کرنل NetBSD برای اجرا کردن اون رو پلتفرم های پشتیبانی نشده استفاده میشده (البته اون پروژه از 2002 به اینور تاریخی شد دبیان هم الان پورتابل تره) : DEBIAN Gnu/Netbsd"
« آخرین ویرایش: 07 آذر 1393، 02:28 ب‌ظ توسط sun microsystems »

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #47 : 04 دی 1393، 10:51 ب‌ظ »
خبر بسیار خوبی برای عاشقان ( ;D ) این سیستم عامل هست. فری بی اس دی ، و تقریبا همه بی اس دی ها (به جز مکینتاش) به وسعت لینوکس نه استفاده دارند، نه دونیشن و حامی، ولی مفاهیمی که در این سیستم عاملها تولید میشه، به خاطر طبیعت نرم افزار اوپن سورس میتونه خیلی سریع پخش بشه و همه ازش استفاده کنند :).

ممنون از استارتر بابت انتشار خبر.
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1274
  • دین بدون خرد مانند خرد بدون دین بی معناست
« پاسخ #48 : 06 دی 1393، 01:56 ب‌ظ »
با linux compatibility package هر پکیجی دلتون بخواد تو دوتاشون میتونید جابه جا کنید انگار نه انگار دو تا سیستم عامل جدا هستند. اونم بدون پورت کردن
در ضمن اینکه میبینید خیلی از پکیجا مشترکند دلیل نمیشه بگیم همه چی از لینوکس پورت شده , خیلی پکیجا از بی اس دی به لینوکس پورت شدن و شمار بیشتری همزمان برای دو پلتفرم  منتشر شدن

"مثلا دوره ای که دبیان انقدر پورتابل نبود (عهد تیر کمون شاه!) از کرنل NetBSD برای اجرا کردن اون رو پلتفرم های پشتیبانی نشده استفاده میشده (البته اون پروژه از 2002 به اینور تاریخی شد دبیان هم الان پورتابل تره) : DEBIAN Gnu/Netbsd"
دوستان من اگر مشکلم با پکیج های لینوکس حل بشه سعی می کنم به یه bsd مهاجرت کنم ! از چه توزیع bsd ای باید استفاده کنم که این قابلیت رو داشته باشه
عاقبت انحصار شکست و سرانجام کمونیسم گنویی دیکتاتوریست !
الگوی متن باز از هر جهت بر الگوی نرم افزار آزاد رجحان دارد
وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #49 : 06 دی 1393، 02:16 ب‌ظ »

دوستان من اگر مشکلم با پکیج های لینوکس حل بشه سعی می کنم به یه bsd مهاجرت کنم ! از چه توزیع bsd ای باید استفاده کنم که این قابلیت رو داشته باشه

برای کاربر دسکتاپ، بهترین BSD آزاد، FreeBSD هست. چون خیلی مستندات خوبی داره! اگر مدیران تاپیک رو قفل نکنن، بهترین نمونه غیرآزادش هم Mac OS ٓX هست، که البته من اصلا توصیه اش نمیکنم (اونقدری که میشه از FreeBSD مطلب یادگرفت، از مک نمیشه، و کاملا طبیعیه).
قبلا که میخواستم فلش پلاگین رو برای فایرفاکس در FreeBSD نصب کنم، یک سری ابزار که مربوط به ابزارهای لینوکسی میشد نصب کرد، و از طرفی درون port های FreeBSD، پکیج منیجر های dpkg, rpm و pacman قرار دارند (مثلا --> http://archbsd.net ).

آفلاین AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 506
  • :(
« پاسخ #50 : 06 دی 1393، 03:01 ب‌ظ »
بستگی به هدف داره
freebsd خیلی اموزش ها و پکیج هاش زیاده و انگار دارید با لینوکس کار میکنید
netbsd هم علیرغم استفاده بسیار گسترده تو صنعت انگار دارید تو کویر زندگی می کنید ! ۸۰ درصد اموزش هاش رو تیم خودش منتشر میکنه(بر عکس مینیکس که استفاده چندانی نداره , ولی سوالاتتون با چند تا سرچ جواب داده میشه :( )

--------
در باره سازگاری با لینوکس :
تیم نت بی اس دی یک اموزش داده برای نصب برنامه های لینوکسی به شکل تمام وکمال که رو بقیه هم کار می کنه (با کمی سرچ پیداش میکنید)
فری بی اس دی هم یک compatibility layer برای کرنل ساخته که درایور های لینوکس رو اجرا می کنه که امیدوارم رو بقیه هم کار کنه

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #51 : 06 دی 1393، 03:14 ب‌ظ »
دوستان من توجه کردم ما باید تایپک جدید برای این سوال ایجاد می کردیم لطفا دیگه این بحث رو اینجا ادامه ندید ، یک لحظه حواسم پرت شد ببخشید
نقل‌قول
۸. شما توافق می‌کنید که از ارسال چندین پرسش در یک عنوان پرهیز نموده و برای پرسشهای متنوع خود ارسال‌های جداگانه در انجمن‌های جداگانه داشته باشید.
« آخرین ویرایش: 06 دی 1393، 03:17 ب‌ظ توسط ح.م »

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #52 : 06 دی 1393، 03:16 ب‌ظ »
دوستان من توجه کردم ما باید تایپک جدید برای این سوال ایجاد می کردیم لطفا دیگه این بحث رو اینجا ادامه ندید.
البته اگر همیجا هم جهت «اقدام علیه امنیت بنیاد گنو، استالمن و برادران (به جز یحیی :| )»، اخطار دریافت نکنیم :)

آفلاین ح.م

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #53 : 06 دی 1393، 03:20 ب‌ظ »
آقای حقیری توصیه می کنم به شما برای اینکه دوباره لیمیت نشید ، بحث رو ادامه ندید همه که مثل من کله خراب نیستن

آفلاین milad.fashi

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 845
  • میلاد فشی
« پاسخ #54 : 17 دی 1393، 11:43 ب‌ظ »
 Jhon C. Dvorak می‌نویسد «جامعه لینوکس مقدار زیادی از انرژی خود را صرف مسائلی چون نامگذاری می‌کند (همانند نام گنو/لینوکس در مقابل لینوکس)
لینوکس ژورنال حدس می‌زند دفاع استالمن از نام ترکیبی ناشی از این ناکامی است که «لینوس افتخار آن‌چه که استالمن قصد انجامش را داشت از آن خود کرده است.»
بسیاری از کاربران و فروشندگانی که نام «لینوکس» را ترجیح می‌دهند به وجود ابزارهایی غیر گنو و غیر هسته مانند وب سرور آپاچی، سامانه پنجره اکس یا محیر میزکار کی‌دی‌ئی در سیستم‌عامل‌های مصرف‌کنندهٔ نهایی اشاره می‌کنند.
جیم گتیز، مبتکر X گفته‌است:
تعداد نفرات زیادی در این اتوبوس هستند؛ من هیچ سر و صدایی در حمایت از این‌که گنو ضروری‌تر از بسیاری دیگر از قطعات است، نمی‌شنوم. نمی‌توانید چرخی را دور بیندازید و در آخر به یک خودرو، موتور یا صندلی‌های کارا دست یابید. من به شما توصیه می‌کنم خوشحال باشید که یک اتوبوس داریم.

اگرچه «گنو/لینوکس» (تلفظ می‌شود /ɡəˈnu: slæʃ ˈlɪnəks/) اغلب بدون اسلش تلفظ می‌شود، اما استالمن می‌گوید به طور صریح کلمهٔ «اِسلَش» را بگویید تا از اشتباه این‌که هسته لینوکس جزئی از بسته‌های گنو است، جلوگیری شود.

نظر من کمترین :به احترام هر دو بزرگوار(لینوس توروالدز و استالمن) گنوو اسلش لینوکس رو درست تر و منطقی تر میدونم.

منبع : http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A8%D8%AD%D8%AB_%D9%86%D8%A7%D9%85%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C_%DA%AF%D9%86%D9%88/%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. (مک لوهان)
To love GNU/Linux, you don't need to hate Microsoft

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #55 : 17 دی 1393، 11:48 ب‌ظ »
دوستان اگر مطلب جدیدی دارید، توی یک تاپیک مجزا بفرمایید.