انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: یک میلیون دلار! به FreeBSD دونیت شد  (دفعات بازدید: 13895 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین abedzadeh

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1597
  • aliila
پاسخ : یک میلیون دلار! به FreeBSD دونیت شد
« پاسخ #30 : 03 آذر 1393، 03:57 ب‌ظ »
از نرم افزارای گنو هم بی سر و صدا استفاده می کنن.
جدی ؟  :D
به گروه کاربران اوبونتوی ایرانی در جامعه ی استیم بپیوندید
http://steamcommunity.com/groups/Ubuntu-Iran
بازی های تحت پوشش : Dota2

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #31 : 03 آذر 1393، 04:05 ب‌ظ »
از نرم افزارای گنو هم بی سر و صدا استفاده می کنن.
جدی ؟  :D

راستش همین الآن در این مورد سوالی برای خودم پیش اومد.
چرا با وجود اینکه BSD ها هم از نرم افزارای حیاتی گنو استفاده می کنن، اما اصراری از طرف fsf نیست که به اونم بگه GNU/BSD؟
« آخرین ویرایش: 03 آذر 1393، 06:48 ب‌ظ توسط mohsen-rashidi »

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
« پاسخ #32 : 03 آذر 1393، 04:14 ب‌ظ »
نقل‌قول
حداقل دو بار تو این انجمن سر این موضوع باهات بحث کردم، لینک‌های خارجی و چارت گذاشتم. این شما بودی که جوابی نداشتی بدی. یه بارش این‌جا.
موضوعی که هیچ موقع بش توجه نمیکنی اینه که بحث گنو / لینوکسی که استالمن مطرحش میکنه پایه تکنیکی نداره؛ کاملا جنگ قدرته. استالمن بخشی از قدرت و معروفیت لینوکس رو برای ترویج ایدئولوژیش (که به طور خاص GPL ـه نه کلا نرم‌افزارهای آزاد) میخواد و برای توجیه اش دلایلی میاره که کاملا Bull shit ـه.
عامه مردم به کل مجموعه kernel space و user-space ـی که در با عنوان فدورا و اوبونتو و ... روی رایانه‌شون نصب میکنن میگن لینوکس. اسم کرنل رو روی کل سیستم عامل گذاشتن درست نیست ولی به هرحال غلط مصطلحی هست که جا افتاده. و وقتی اکثرا به یه غلط اعتقاد دارن اون غلط میشه درست. کاریش هم نمیتونی بکنی. مثل جرم که همه بش میگن وزن
شما به جرم بگو وزن و با همین اصطلاح مقاله هم بنویس.عامه مردم در این سالها خیلی کارا کردن یعنی همشون درست بود؟
نقل‌قول
حالا استالمن میگه لینوکس غلطه، گنویی که کمتر از نه درصد این سیستم عامل‌ها رو تشکیل میده رو بزارید کنارش تا درست بشه! این احمقانه است. اگر گنو باشه چرا آپاچی نباشه؟ چرا Document foundation نباشه؟ چرا xorg نباشه؟ سهم کد هرکدوم این‌ها از گنو بیشتره. نام بردن از فدورا به عنوان لینوکس اشتباست ولی گنو / لینوکس اشتباه‌تره چون نه تنها چیزی رو درست‌تر کرده بلکه با ایجاد گمراهی ارزش اسم لینوکس رو هم پایین آورده.
به خاطر این بهش میگیم گنو/لینوکس چون توافق شده.مثل اینه که به مکینتاش بگی داروین.یا به ویندوز بگی NT.توافق شده به ویندوز بگیم ویندوز و به مکینتاش بگیم مکینتاش و به اندروید بگیم اندروید و به توزیع هایی مثل اوبونتو،فدورا و اوپن سوزه بگیم گنولینوکس اوبونتو،فدورا یا اوپن سوزه.حالا از نظر شما سهم لینوکس بیشتره(که نیست)و در حد کرنلش ظلم میشه و ..... هیچ ربطی به اسم سیستم عامل نداره.هردوشون وقتی به وجود اومدن یه سیستم ناقص بودن و باهم کامل شدن.
هردوشون هم بدون یک دیگه تو جاهای مختلف کار میکنن(لینوکس مثل اندروید و گنو مثل گنو/هرد و قسمت هایی از بسیاری از bsd ها)
نقل‌قول
و نگو لینوکس کرنل بدون گنو بی استفاده است. لینوکس با گنو هم بی استفاده است. وقتی mpd نباشه که باش آهنگی گوش بدی (بدون کدک‌های user space حتی یک بوق نمیتونی از رایانه‌ات صدا خارج کنی) htttpd نباشه که باش صفحات وب serve کنی، محیط گرافیکی و مرورگری نباشه که باش تو اینترنت بچرخی و واژه پردازی نباشه که باش سند ینویسی، میخوای با این سیستم چه کار کنی؟
کدوم سیستم عامل بدون این ها با استفاده اس؟
نقل‌قول
فکر نکنم نیازی به نقل قول‌های بیشتر باشه. کاربری که با بلوتوثش مشکل داره یا نمیتونه آهنگ پخش کنه با اسم بی سر و ته گنو مواجه میشه و به جای این که به جواب برسه سوال‌های بیشتر ذهنش رو مشغول میکنه.
ایشون خوبن.من اگه برم تو یه انجمن اندروید بگم لینوکس یا اگه برم تو انجمن ویندوزی بگم win32 و اصلا برم انجمن مکینتاش بگم داروین منو اخراج میکنن ip ام رو هم بلاک میکنن!
نقل‌قول
اندورید یه توزیع لینوکسه ولی من نه هیج موقع بش میگم لینوکس نه کنارش از لینوکس اسم میبرم چون این سیستم عامل اسم داره همه با اسمش میسناشنش! تشنه قدرت هم نیستیم که پروپاگندا راه بندازیم که چرا اسم لینوکس توش نیست! یه سوال. چرا شما که ادعا میکنی گنو / درسته به اندروید نمیگی Linux / ART ؟ شاید چون خیلی احمقانه است
چون که اسمش اندرویده نه ART/linux
نقل‌قول
این شرکت‌ها نیستن که باعث موفقّیت نرم‌افزار آزاد می‌شن. نرم‌افزارهای آزاده که باعث پیشرفت شرکت‌ها می‌شن. نرم‌افزار آزاد نیازی به سرمایه‌گذاری شرکت‌ها روش نداره، ولی شرکت‌ها نیاز به نرم‌افزار آزاد برای سودآوری دارن.
و خب این هم واضح و مبرهنه که اگه من تو نرم‌افزارم از کتاب‌خونه‌ی آزاد استفاده می‌کنم باید نرمآفزار خودم رو هم آزاد منتشر کنم. این روشیه که باهاش نرم‌افزار آژاد پیشرفت می‌کنه، نه سرمایه‌گذاری شرکت‌ها!
متأسّفانه خیلی‌ها هنوز فکر می‌کنن شطرنج رو هم با قواعد منچ بازی کرد!
خوب برنامه نویس نرم افزار ازاد از کجا پول نان شبشو دربیاره؟از دونیت ها؟
الان میدونین گوگل چه سرمایه گذاری روی لینوکس انجام میده؟اصلا همه دوینت هایی که تاحالا لینوکس به دست اورده رو جمع کنیم به نصف یکی از دونیت هاش میرسه؟میدونین که منبع اصلی درامد فایرفاکس گوگله؟اگه شرکتی مثل رد هت نبود ما الان باید تماما از ابزار های kde استفاده میکردیم چون چیزی به نام گنوم از بین رفته بود.و مطمئن باشین اینا فی سبیل الله دونیت نمیکنن و چند برابر دونیتشون به صورت سود بهشون برمیگرده.
نقل‌قول
درباره‌ی BSDها قضیه چه‌طوریه ؟  اونا هم  از این بحثا دارن ؟ یا مثلاً MINIX ؟
اونا هم یه سیستم عاملن منتها یه کم موفق تر.ما الان به زبان بیسیک و پاسکال هم سیستم عامل داریم.
چیزی که متاسفانه زیاده سیستم عامل

این تایپک از یک خبر به محل جنگ و دعوا تبدیل شد.خدا شانس بده اگه من مستیقما این سوالو مطرح میکردم که بی اس دی خوبه یا لینوکس تایپکم ده تا بازدید داشت بعد دو ساعت هم یه مدیر میومد تایپکو پاک میکرد منو هم اخراج

آفلاین v.taghavi68

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 915
« پاسخ #33 : 03 آذر 1393، 04:26 ب‌ظ »
نقل‌قول
مدل تجارشون
یعنی چیزی که تو ایران اصلا بهش فکر نمیکنن!! یعنی آرزو به دلم موند مفاهیم درس مهندسی نرم افزار رو ی دانشجو بلد باشه!!!
نقل‌قول
لینوکس موفقه چون لشکری از شرکت‌هایی تجاری توسعه‌اش میدن
۱+
مطالب جالبی تو این پست ها دیدم (به لحاظ تکنیکی)
وای بر شما اگر این علم اندک وسیله ای برای طغیانتان شود

آفلاین mahrooz

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
« پاسخ #34 : 03 آذر 1393، 06:04 ب‌ظ »
مهروز جان ...  با تشکّر از لطفت نیازی هم به دفاع ندارم. اگه با صحبت‌هاش مخالفی می‌تونی بحث کنی، ولی من رو وارد نکن لطفاً (:

سلام
آقای بهزادی  متأسفانه سوءتعبیر نموده‌اید. من قصد دفاع از شخص را نداشته‌ام (چرا که به گفته خودتان و  به قول ایشان شما عاقل و بالغ هستیدو  نیاز به دفاع ندارید . البته ایشان نعل وارونه می‌زند) چرا که من وکیل شما نیستم و گمان می‌کردم با ذکر جمله «بروید مشکل خود را حل کنید» آن را روشن کرده باشم. در حقیقت من رعایت بند ۱ قوانین عمومی انجمن
نقل‌قول

۱. شما توافق می‌کنید که در طول مدت استفاده از این انجمن، هیچ‌گونه ارسال کذب، افتراآمیز، ناصحیح، توهین آمیز، مبتذل،  منافی ادب و عفت عمومی، منفور، آزار دهنده، موهن، کفرآمیز، جنسی، تهدید آمیز، آشکار کننده مسائل شخصی و خصوصی زندگی افراد و یا به نحوی مخالف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران نخواهید داشت.
را با بیانی دیگر، عنوان کرده‌ام اما شاید به علت آنکه ذکر این مطلب در ارتباط با بحث فی‌مابین شما و ایشان بوده موجب چنین تصور نابجایی گردیده است. من موضوعی را مطرح نمودم که از وظایف مدیران وناظران انجمن بوده و حد اقل دراین  مورد خاص، بند۲ بخش رفع مسئولیت خط مشی رفتاری انجمن
نقل‌قول
۲. لطفاً به یاد داشته باشید که ما به طور دائم ارسالها را مشاهده و بررسی نمی‌کنیم و بنابراین هیچ‌گونه مسئولیتی در قبال محتوای ارسال‌ها بر عهده صاحبان انجمن نخواهد بود.
صادق نبود، اما با وجود این مغفول مانده بود.
آیا نوشتن جمله «خطبه‌های حجت الاسلام والمسلمین استالمن» مصداق بند ۷ بخش اخطارها و الزامات خط مشی رفتاری انجمن
نقل‌قول
۷. لطفاً بدون حاشیه، پاسخ‌های همسو و در مورد عنوانِ پرسش یا بحث داشته باشید. انجمن‌های فارسی اوبونتو از پذیرش کاربران ماجراجو، بی‌مسئولیت، بی‌ادب، پرحاشیه، تحریک‌آمیز و گستاخ معذور است.
نیست؟ آیا چنین نحوه بیانی مصداق بی‌ادبی و گستاخی نسبت به رهبر معنوی دنیای نرم‌افزارهای آزاد و همچنین به سخره گرفتن باورهای مذهبی نیست و مستحق عکس‌العمل نمی‌باشد؟
من بحث را احساسی نکرده‌ام بلکه ایشان برای فرار از بحث فنی که به زعم خودشان بی نتیجه بوده و ناتوانی در اقناع شخص شما ( باز هم برخورد شخصی!)  با بیانی غیر منطقی و استهزا آمیز و بی احترامی به شخصیت مورد احترام ما، بحث را احساسی نموده‌اند.
لذا خواهشمندم اگر این یادداشت و یادداشت قبلی من خلاف مقررات انجمن است آن را حذف نمایید و بر اساس بند ۱۰ قوانین عمومی انجمن یادداشت آقای ساسان را  ویرایش نموده نسبت به مطالب استهزا آمیر و همچنین برخوردهای شخصی تمیزکاری نموده و تذکر لازم نیز به اطلاع ایشان برسانید.

آفلاین AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 506
  • :(
« پاسخ #35 : 03 آذر 1393، 06:34 ب‌ظ »
یکی این تاپیک رو ببنده راحت شیم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #36 : 03 آذر 1393، 08:04 ب‌ظ »
راستش همین الآن در این مورد سوالی برای خودم پیش اومد.
چرا با وجود اینکه BSD ها هم از نرم افزارای حیاتی گنو استفاده می کنن، اما اصراری از طرف fsf نیست که به اونم بگه GNU/BSD؟
چون اون‌ها سیستم‌عامل خودشون رو دارن و فقط یه سری از برنامه‌های گنو رو استفاده می‌کنن. همون‌طور که توی سیستم‌عامل گنو هم خیلی از بسته‌های BSD مثل openssh و… استفاده شده و این دلیل نمی‌شه که بهش بگیم گنو/بی‌اس‌دی/هرد مثلاً. بنیاد نرم‌افزار آزاد بر خلاف نظر دوستان رویای قدرت نداره، بلکه دغدغه‌ی درست استفاده شدن تعریف‌ها رو داره.
« آخرین ویرایش: 03 آذر 1393، 08:07 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #37 : 03 آذر 1393، 08:23 ب‌ظ »
اسم کرنل رو روی کل سیستم عامل گذاشتن درست نیست ولی به هرحال غلط مصطلحی هست که جا افتاده. و وقتی اکثرا به یه غلط اعتقاد دارن اون غلط میشه درست. کاریش هم نمیتونی بکنی. مثل جرم که همه بش میگن وزن
اما آزار دهنده‌تر از تمام این‌ها، پاسخ شما به تاپیک‌های تازه کارهای این انجمنه که به جای اینکه پاسخی برای مشکلشون داشته باشی ایدئولوژی بی سر و ته استالمن رو  تو صورتشون پرت میکنه.
خب فکر کنم ریشه‌ی مشکل ما همین‌جاست. اگه بقّال سر کوچه‌ی ما به جرم بگه وزن حرجی بهش نیست، ولی انتظار نداریم یه دانشجوی فیزیک (نه نیوتون!) هم این اشتباه رو تکرار کنه. کسی که می‌خواد شروع بع استفاده از یک چیز بکنه باید بدونه دقیقاً با چی داره کار می‌کنه، وگرنه هیچ‌وقت نمی‌تونه در کار باهاش موفق باشه.

حالا استالمن میگه لینوکس غلطه، گنویی که کمتر از نه درصد این سیستم عامل‌ها رو تشکیل میده رو بزارید کنارش تا درست بشه! این احمقانه است. اگر گنو باشه چرا آپاچی نباشه؟ چرا Document foundation نباشه؟ چرا xorg نباشه؟ سهم کد هرکدوم این‌ها از گنو بیشتره.
و نگو لینوکس کرنل بدون گنو بی استفاده است. لینوکس با گنو هم بی استفاده است. وقتی mpd نباشه که باش آهنگی گوش بدی (بدون کدک‌های user space حتی یک بوق نمیتونی از رایانه‌ات صدا خارج کنی) htttpd نباشه که باش صفحات وب serve کنی، محیط گرافیکی و مرورگری نباشه که باش تو اینترنت بچرخی و واژه پردازی نباشه که باش سند ینویسی، میخوای با این سیستم چه کار کنی؟ صبح تا شب تو دایرکتوری‌هات جابه‌جا شی؟ استالمن به سیستم خودش که یه bash و Emacs هست میتونه بگه گنو / لینوکس ولی نه به فدورا و اوبوتتو.
باز هم من فکر می‌کنم دلیل این حرفت اینه که به تعریف سیستم‌عامل دقّت نمی‌کنی! آپاجی یا لیبره‌آفیس بخشی از سیستم‌عامل نیستن و فقط یه اپلیکیشن هستن، چون مستقیماً با کرنل کار نمی‌کنن.. لطفاً سیستم‌عامل رو از توزیع جدا کن و اون‌وقت ببین سهم هرکدوم چه قدره! من مشکلی با این که اسم لینوکس توی سیستم‌عامل باشه ندارم، چون به هرحال لینوکس پروژه‌ی بزرگ، مهم و خوبیه و ما همه دوستش داریم. فقط نکته اینه که لینوکس همه‌ی سیستم‌عامل نیست. خود توروادز لینوکس رو به عنوان یه کرنل نوشت و بعدها به گونه‌ای تغییرش داد که بتونه روی سیستم‌عامل گنو کار کنه.

یه سوال. چرا شما که ادعا میکنی گنو / درسته به اندروید نمیگی Linux / ART ؟ شاید چون خیلی احمقانه است
خیلی ساده‌است. چون اندروید یه کرنل بیش‌تر نداره. اگه روزی گوگل یه کرنل دیگه براش بنویه به نام فو، من به این می‌گم اندروید/لینوکس و به اون جدیده می‌گم اندروید/فو. همون‌طوری که کسی قبل از اومدن لینوکس روی گنو بهش نمی‌گفت گنو/هرد و همه می‌گفتن گنو. بعد که لینوکس و هسته‌ی فری‌بی‌اس‌دی و… اومدن شد گنو/هرد، گنو/لینوکس، گنو/کی‌فری‌بی‌اس‌دی و…

یه کرنلن دو userspace  متفاوت. runtime dependency برنامه‌های اندروید رو روی لینوکست نصب کن، اجرا میشن.
خودت می‌دونی که به این سادگی‌ها نیست دیگه؟ اگه می‌شد تا الآن صدبار این کار رو کرده بودن! انجام این کار مستلزم اینه که کل سیستم‌عامل اندروید رو (عیر از کرنل) برای یوزر‌اسپیس گنو پورت کنی…
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین محمد فدوی

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 485
  • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
    • آغاز آزادی از رایانهٔ شخصی
« پاسخ #38 : 03 آذر 1393، 09:19 ب‌ظ »
اول معذرت خواهی بابت طرح سؤال نا مربوط به عنوان...
یعنی الان که هم ماشین مجازی Dalvik روی اندروید ارائه شده و هم ART باید بگیم الان ART/Android داریم و Dalvik/Android؟
یا مثلا ART/Linux و Dalvik/Linux؟!  ???
اگر به بهداشت و فرهنگ رفتار با حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
وبلاگ شخصی من: http://fadavi.net

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #39 : 03 آذر 1393، 09:30 ب‌ظ »
اول معذرت خواهی بابت طرح سؤال نا مربوط به عنوان...
یعنی الان که هم ماشین مجازی Dalvik روی اندروید ارائه شده و هم ART باید بگیم الان ART/Android داریم و Dalvik/Android؟
یا مثلا ART/Linux و Dalvik/Linux؟!  ???
ماشین مجازی با کرنل فرق داره و جزو سیستم‌عامل نیست، بلکه یک اپلیکشن محسوب می‌شه. همون‌طور که ماشین مجازی جاوا جزئی از سیستم‌عامل ویندوز یا مک یا… نیست.
اسم سیستم‌عامل اندرویده و هسته‌اش لینوکس.

آفلاین احسان☺

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220
« پاسخ #40 : 03 آذر 1393، 09:41 ب‌ظ »

حتی Application software ها هم جزو یوزر اسپیس حساب میشن.(جدول رو هم نگاه کنید.جالبه.;) )

آفلاین ساسان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 991
« پاسخ #41 : 04 آذر 1393، 03:42 ق‌ظ »
نقل‌قول
درباره‌ی BSDها قضیه چه‌طوریه ؟  اونا هم  از این بحثا دارن ؟ یا مثلاً MINIX ؟
BSD هم مثل لینوکس توزیع‌های مختلف داره و سیاست‌های هر کدوم با اون یکی فرق داره.
FreeBSD تو هر انتشار داره سعی میکنه کد GPL رو با کدی که مجوز Permissive تر داره جایگزین کنه. تو انتشار آخرشون LLVM Clang رو جایگزین GCC کردن.
نقل‌قول
کدوم نرم‌افزارهای حیاتی؟ بابا این گنو رو خیلی بزرگ کردین :) )
جواب سوالت هم ساده است چون توزیع‌های BSD قدرت و پول لینوکس رو ندارن. BSD به پول برسه حاج ریچارد استالمنیان میره بالای منبر.
نقل‌قول
به خاطر این بهش میگیم گنو/لینوکس چون توافق شده.مثل اینه که به مکینتاش بگی داروین.یا به ویندوز بگی NT.توافق شده به ویندوز بگیم ویندوز و به مکینتاش بگیم مکینتاش و به اندروید بگیم اندروید و به توزیع هایی مثل اوبونتو،فدورا و اوپن سوزه بگیم گنولینوکس اوبونتو،فدورا یا اوپن سوزه.حالا از نظر شما سهم لینوکس بیشتره(که نیست)و در حد کرنلش ظلم میشه و ..... هیچ ربطی به اسم سیستم عامل نداره.هردوشون وقتی به وجود اومدن یه سیستم ناقص بودن و باهم کامل شدن.
چه توافقی؟ کی توافق کرده؟ نه اوبونتو، نه فدورا، نه اوپن سوزه خودشون رو توزیع گنو / لینوکس میدونن بلکه خودشون رو توزیع لینوکس معرفی میکنن.
البته این‌ها خودشون هیچی نمیدونن که! حاج ریچارد هرچی میگه درسته.
نقل‌قول
ایشون خوبن.من اگه برم تو یه انجمن اندروید بگم لینوکس یا اگه برم تو انجمن ویندوزی بگم win32 و اصلا برم انجمن مکینتاش بگم داروین منو اخراج میکنن ip ام رو هم بلاک میکنن!
به خاطر یه کلمه بلاکت نمیکنن، به خاطر این بلاکت میکنن که میری گنو اللهی بازی درمیاری و اعصاب همه رو خورد میکنی. منم بودم بلاکت میکردم.

نقل‌قول
خیلی ساده‌است. چون اندروید یه کرنل بیش‌تر نداره. اگه روزی گوگل یه کرنل دیگه براش بنویه به نام فو، من به این می‌گم اندروید/لینوکس و به اون جدیده می‌گم اندروید/فو. همون‌طوری که کسی قبل از اومدن لینوکس روی گنو بهش نمی‌گفت گنو/هرد و همه می‌گفتن گنو. بعد که لینوکس و هسته‌ی فری‌بی‌اس‌دی و… اومدن شد گنو/هرد، گنو/لینوکس، گنو/کی‌فری‌بی‌اس‌دی و…
شما آشکارا معنی user-space و kernel-space رو نمیدونی. بزار از پایه‌ها شروع کنیم. میشه این بخش‌های حیاتی سیستم عامل گنو که لینوکس رو از کرنلی بی استفاده تبدیل به یه سیستم عامل همه کاره تبدیل کرده بم معرفی کنی؟ خودم دوتا رو بت کمک میکنم: glibc و gcc. اپلیکیشن قبول نیست. منتظر جوابم.
نقل‌قول
خودت می‌دونی که به این سادگی‌ها نیست دیگه؟ اگه می‌شد تا الآن صدبار این کار رو کرده بودن! انجام این کار مستلزم اینه که کل سیستم‌عامل اندروید رو (عیر از کرنل) برای یوزر‌اسپیس گنو پورت کنی…
انجامش دادن و Sailfish OS داره ازش استفاده میکنه. منبع
« آخرین ویرایش: 04 آذر 1393، 11:36 ق‌ظ توسط ساسان »
برای تماس با من: hello [at] sasan.me

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #42 : 04 آذر 1393، 08:36 ق‌ظ »
نقل‌قول
کدوم نرم‌افزارهای حیاتی؟
حیاتین دیگه ;)
حتی اگر امروز نباشن یه روزی واقعا حیاتی بودن.
خودت بهتر از من میدونی که بدون gcc و make و gdb و ld و غیره توسعه لینوکس به هیچ وجه ممکن نبود.
بگذریم از اینکه خیلی از نرم افزار های یونیکسی که کاربرد روزانه دارن رو هم همین گنو ساخته.
« آخرین ویرایش: 04 آذر 1393، 08:37 ق‌ظ توسط mohsen-rashidi »

آفلاین احسان☺

• Full Member
  • *
  • ارسال: 220
« پاسخ #43 : 05 آذر 1393، 05:40 ق‌ظ »
نقل‌قول
کدوم نرم‌افزارهای حیاتی؟
حیاتین دیگه ;)
خودت بهتر از من میدونی که بدون gcc و make و gdb و ld و غیره توسعه لینوکس به هیچ وجه ممکن نبود.
بگذریم از اینکه خیلی از نرم افزار های یونیکسی که کاربرد روزانه دارن رو هم همین گنو ساخته.

اسم برنامه: Hello world.
#include <iostream>

int main()
{
    std::cout << "Hello World!" << std::endl;
    return 0;
}
خب!الان با Gdb یه نگاهی بهش انداختم و با G++ هم کامپایل کردم.
معرفی میکنم:
Gnu/Hello world
#include <iostream>

int main()
{
    return 0;
}

جدولی که گفتم رو دیدید؟
چندتا از اعضاش رو اینجا نقل میکنم:
نقل‌قول
X11,GTK+, Qt, EFL, SDL , LibreOffice, Apache OpenOffice, Blender, 0 A.D., Mozilla Firefox,systemd, runit

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #44 : 05 آذر 1393، 10:26 ق‌ظ »
نقل‌قول
کدوم نرم‌افزارهای حیاتی؟
حیاتین دیگه ;)

اسم برنامه: Hello world.
#include <iostream>

int main()
{
    return 0;
}
خب!الان با Gdb یه نگاهی بهش انداختم و با G++ هم کامپایل کردم.
معرفی میکنم:
Gnu/Hello world
#include <iostream>

int main()
{
    return 0;
}

جدولی که گفتم رو دیدید؟
چندتا از اعضاش رو اینجا نقل میکنم:
نقل‌قول
X11,GTK+, Qt, EFL, SDL , LibreOffice, Apache OpenOffice, Blender, 0 A.D., Mozilla Firefox,systemd, runit

شما از کجای پستای من برداشت کردی که چون لینوکس با اینا ساخته میشه پس باید بهش بگیم گنو/لینوکس؟ ???