سلام دوستان
خوب همون طوری که آقای nixoeen گفتن من باید بطور دیگه ای حرفم رو بزنم و فقط روی یک سوال متمرکز بشم من هم می خواهم همین کار رو بکنم.
سوال اصلی من اینه که نحوه تعیین مدیران و ناظران این انجمن به چه شکلی هست و آیا این شکل تعیین مدیران و ناظران مناسب هست یا نه ؟
.
.
.
.
.
.
ولی سیستم اشتباه یک چیز است ، شخص نا مناسب یک چیز دیگر .
یکی از محقق های ایرانی که اسمشو الان حضور ذهن ندارم یه کتاب در مورد ایراد دموکراسی نوشته
توی جامعه یه عوام داریم و یه خواص که خواص تعدادشون کمتره و دانششون بیشتر و عوام تعدادشون بیشتره و دانششون کم ولی توی رای گیری همشون حق یک رای و دارن و همچین کسانی که به عنوان نامزد می یان اونهایی که بتونن با عوام بهتره ارتباط برقرار کنن پیروز این میدان خواهند بود که این تو محیط غیر مجازی که خود این تیپ رای گیری به نظرم خودمم ایراد داره
حالا تو محیط مجازی که هویت اشخاص معلوم نیست (یه نفر با چندتا یوزر ) بیاد رای بده همین خودش رای و بهم می ریزه
برای مدیر بودن تو این فوروم هم که فقط تعداد پست و دانش گنو / لینوکسی نیست
مدیر باید یه سری مسایل مدیریتی و بدونه و به قول بچه های مدیریت مدیریت تو ذاتش باشه
نمی شه با چندین کاربر توی یک فوروم تشخیص داد کی بهتره
یا اونهایی که زیر 18 سال هستن حق رای ندارن آخه از کجا می شه فهمید که واقعا چند سال داره تازه ممکنه کاربری که زیر 18 سال داره از من 23 سال تشخیص بهتری در مورد مدیریت داشته باشه
یا هر دو سال رای گیری برای مدیران انجام بشه اصلا مدیریت بدون ثبات معنی نداره
نمی خوام بگم اینهایی که الان هستن عالی هستن ولی اگه کسای دیگه بودن شاید وضیعت خیلی نابسامانی رو داشتیم که حتی الان نمی شه تصورش هم کرد
به نظر منم هم همین همین ها با یه خورده ارفاق خوب هستن
ولی یه انتقاد اساسی دارم این انجمن تعداد مدیران و ناظراش بیشتر از اون چیزی هستن که ما می بینیم فعال هستن چرا بقیه فعال نیستن که اگه بودن وضعیت فوروم خیلی بهتر می شه از نظر علمی و . . .
من خودم همیشه چند تا ناظر یا مدیر ثابت می بینم نه بیشتر