انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

شما کدام محیط را برای کارهای رومیزی ترجیح میدهید؟

اوبونتو (Gnome انگلیسی)
532 (63.5%)
اوبونتو (Gnome فارسی)
67 (8%)
کوبونتو  KDE
140 (16.7%)
زوبونتو (Xfce)
42 (5%)
همه با هم
57 (6.8%)

مجموع آرای اعضا: 836

نویسنده موضوع: کدام رابط گرافیکی؟ اوبونتو، کوبونتو، یا زوبونتو؟  (دفعات بازدید: 164593 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
سعیدجان اگه درایور به صورت آزاد منتشر بشه،خواه-ناخواه طرز کار جی.پی.یو هم تا حدی لو میره و شرکت رقیب میفهمه چی به چیه
اینه که سر انتشار مستندات هم دست و دلشون میلرزه چه برسه به انتشار سورس درایور!
۱- طرز کار GPU رو با مهندسی معکوس هم میشه فهمید! مگه درایور اوپن‌سورس nVidia رو چطوری نوشتن؟ و آیا تا حالا شنیدید که شرکت ATI از سورس درایور اوپن‌سورس nVidia برای بهبود تکتولوژی GPU های خودش استفاده کرده باشه؟

۲- من فکر می‌کنم دیر یا زود برای همهٔ سخت‌افزارهای معروف، درایورهای آزاد/اوپن‌سورس وجود خواهد داشت. حالا یا توسط شرکت‌های سازنده یت توسط community پس این انحصارطلبی‌ها هیچ فایده‌ای نداره! درایور اوپن‌سورس nVidia هم که توی خود کرنل قرار گرفت. گرچه nVidia خودش رو لوث کرد و اعلام کرد که ما ازشون حمایت نمی‌کنیم!  ](*,)

۳- البته من به الکترونیک وارد نیستم، ولی فکر می‌کنم کار رابط device که device های دیگه باهاش ارتباط برقرار می‌کنن، فرق داره با طرزکار درونی و تکنولوژی بکار رفته توی اون. رابط device باید کاملاً شفاف باشه تا device های دیگه (که شرکت‌ها یا افراد دیگه تولید کردن) بتونن باهاش ارتباط برقرار کنن. مثل این می‌مونه که اتومبیل بخریم ولی بهمون نگن که چطوری میشه این اتومبیل رو روند! باید فقط راننده‌ای که نمایندهٔ اون شرکت هست این اتومبیل رو برامون برونه! (در ضمن driver به معنای راننده هست! ;))
« آخرین ویرایش: 02 اردیبهشت 1389، 05:17 ق‌ظ توسط سعید رسولی (ilius) »

آفلاین Comboy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
توروالدز معمولا از این حرفا زیاد می زنه ! پارسال که مهاجرت کرده بود به Gnome همه KDE کار ها رو احمق فرض کرده بود  :D

توروالدز را قبولت دارم، کلا یه جور خاصی حرف می زنه.

My name is Linus Torvalds and I am your god.

اسم من لینوس توروالدز هست و من خدای شما هستم

See, you not only have to be a good coder to create a system like Linux, you have to be a sneaky bastard too ;-)

یک کدنویس خوب بودن برای نوشتن لینوکس کافی نیست، علاوه بر اون باید یک کثافت عوضی باشید

Most days I wake up thinking I'm the luckiest bastard alive.

اکثر روزها در حالی از خواب پا می شم که می دونم خوش شانس ترین عوضی روی زمینم (خوش شانس ترین عوضی معاصر)

آفلاین Comboy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
گنوم 2 هر چند زیبایی نداشت ولی پایداری وراحتی اون از kde بیشتر بود در ضمن گنوم 3 هم قراره هم قدرتمندتر و هم زیبا بشه (کارهای زیادی کردند) به طوری که دیگر از kde نامی نخواهند برد .

گنوم ۲.۱۰ - فروردین ۸۴
گنوم ۲.۱۲ - مهر ۸۴
گنوم ۲.۱۴ - فروردین ۸۵
گنوم ۲.۱۶ - مهر ۸۵
گنوم ۲.۱۸ - فروردین ۸۶
گنوم ۲.۲۰ - مهر ۸۶
گنوم ۲.۲۲- فروردین ۸۷
گنوم ۲.۲۴ -  مهر ۸۷
گنوم ۲.۲۶- فروردین ۸۸
گنوم ۲.۲۸ -  مهر ۸۸
گنوم ۲.۳۰ -  فروردین ۸۹

گنوم ۳ - مهر ۸۹

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
ببخشید اوبونتو استودیو و میث اوبونتو چیه؟؟
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
اوبونتو استودیو که گنومه اون یکی هم Xfce
http://en.wikipedia.org/wiki/Ubuntu_Studio
http://en.wikipedia.org/wiki/Mythbuntu
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
پاسخ به: کدام رابط گرافیکی؟ اوبونتو، کوبون&#
« پاسخ #125 : 21 خرداد 1389، 01:13 ق‌ظ »
اوبونتو استادیو محصول همین شرکت کنونیکال هست که برای مخاطبینی که کارهای صوتی و تصویری انجام می دهند تهیه می شود! در اسمش اوبونتو هست پس می توان انتظار میزکار گنوم رو در اون داشت! نرم افزارهای مورد نیاز برای ویرایش و کار با فایل های مدیا را بطور پیش فرض نصب می کنه تا این قشر از مخاطبین محیط تخصصی خودشان را داشته باشند.
ابونتو میث هم مخاطبان کاربر فرمول های ریاضی و مهندسین رو مورد هدف قرار داده و نرم افزارهای مورد نیاز این متخصصین رو با خودش همراه داره.
معمولا نامگذاری ها در دنیای نرم افزارهای آزاد دقت خاصی دارند ;)
« آخرین ویرایش: 21 خرداد 1389، 01:15 ق‌ظ توسط ریچارد استالمن بزرگ! »
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
شاید KDE توی اوبونتو ( کوبونتو ) در مقایسه با گنوم 3 که نمی دونم قراره چی بشه  حرفی برای گفتن نداشته باشه ولی توی برخی از توزیع ها این موضوع فرق میکنم

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
سلام ببخشید
لطفا درمورد:
lubuntu
goubuntu
ubuntu gamers
super ubuntu
توضیح دهید
ممنون
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
    • کاوش‌های من
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین geramia

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
واللا بنظر من kde براي كسايي كه دنبال تنوع اساسي هستن خيلي گزينه مطلوبي هست. نرم افزارهاي بسيار خوبي هم داره. ولي بنظرم اصلا خوشدست نيست و يه مقداري بد قلقه. بنظرم گنوم خيلي خوشدست تره ولي كسي نميتونه منكر قدرت برنامه هاي kde بشه. من با اينكه خيلي با گنوم راحت ترم ولي خيلي از نرم افزارهاي kde رو استفاده ميكنم كه اصلا معادل بدربخور و جالبي تو گنوم ندارن. نمونه بارزش Krusader كه اصلا با نمونه هاي مشابه متعلق به گنوم قابل قياس نيست!

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
واللا بنظر من kde براي كسايي كه دنبال تنوع اساسي هستن خيلي گزينه مطلوبي هست. نرم افزارهاي بسيار خوبي هم داره. ولي بنظرم اصلا خوشدست نيست و يه مقداري بد قلقه. بنظرم گنوم خيلي خوشدست تره ولي كسي نميتونه منكر قدرت برنامه هاي kde بشه. من با اينكه خيلي با گنوم راحت ترم ولي خيلي از نرم افزارهاي kde رو استفاده ميكنم كه اصلا معادل بدربخور و جالبي تو گنوم ندارن. نمونه بارزش Krusader كه اصلا با نمونه هاي مشابه متعلق به گنوم قابل قياس نيست!

+1
من هم خودم با گنوم خیلی راحت بودم ولی دیدم KDE یه چیز دیگست مخصوصا در زمینه نرم افزار ها واسه همین به خودم گفتم مرگ یه بار شیون هم یه بار ( یاد حرف حسن حبیبی در مورد dev افتادم  :D ) اونقدر باهاش کار میکنم تا بیاد تو دستم
و الانم خیلی باهاش راحتم  ;)
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
من 5-6 ماهی میشه دارم KDE کار میکنم.
دلم تنگ شده واسه Gnome.
کلا عادت خاصی دارم اینه که مدتی KDE کار میکنم زده میشم میرم گنوم مدتی کار میکنم دلم واسه KDE تنگ میشه و ...... همین چرخه همچنان ادامه پیدا میکنه.....
 :D

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
مگه جستجو چشه؟!
http://en.wikipedia.org/wiki/Lubuntu
http://en.wikipedia.org/wiki/Goobuntu
http://en.wikipedia.org/wiki/Super_ubuntu
دوست عزیز، من هم قبلا search کرده بودم اما فارسی می خوام
ممنون

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
پاسخ به: کدام رابط گرافیکی؟ اوبونتو، کوبون&#
« پاسخ #133 : 31 خرداد 1389، 11:27 ق‌ظ »
سلام ببخشید
لطفا درمورد:
lubuntu
goubuntu
ubuntu gamers
super ubuntu
توضیح دهید
ممنون

شاید بدونی ولی لوبونتو یه توزیع بسیار سبک برای اوبونتو هست بعدیش رو نمیدونم و اوبونتو گیمر هم که مخصوص بازیه و من تستش نکردم ولی در مورد سوپر اوبونتو باید بگم که من تستش کردم ، دقیقا همون اوبونتو با یه سری برنامه های اضافی ، مثلا کدک های صوتی و تصویری توش نصبه ، دسکتاپشم همون گنومه و باید یه چیزی تو مایه های مینت باشه ( البته من مینت رو تست نکردم ) به super os هم معروفه
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
    • کاوش‌های من
مگه جستجو چشه؟!
http://en.wikipedia.org/wiki/Lubuntu
http://en.wikipedia.org/wiki/Goobuntu
http://en.wikipedia.org/wiki/Super_ubuntu
دوست عزیز، من هم قبلا search کرده بودم اما فارسی می خوام
ممنون
حق با شماست. جبران مافات :-X :
لوبونتو، اوبونتو با مبزکار LXDE ه.
گوبونتو یک توزیع لینوکس بر پایه نسخه های LTS اوبونتوه که گوگل از اون استفاده می کنه.
سوپر اوبونتو، اوبونتو با یه سری پکیج های از پیش نصب شده است که با Reconstructor ریمستر شده.

سلام ببخشید
لطفا درمورد:
lubuntu
goubuntu
ubuntu gamers
super ubuntu
توضیح دهید
ممنون

شاید بدونی ولی لوبونتو یه توزیع بسیار سبک برای اوبونتو هست بعدیش رو نمیدونم و اوبونتو گیمر هم که مخصوص بازیه و من تستش نکردم ولی در مورد سوپر اوبونتو باید بگم که من تستش کردم ، دقیقا همون اوبونتو با یه سری برنامه های اضافی ، مثلا کدک های صوتی و تصویری توش نصبه ، دسکتاپشم همون گنومه و باید یه چیزی تو مایه های مینت باشه ( البته من مینت رو تست نکردم ) به super os هم معروفه
مطمئنید اوبونتو گیمر یه توزیعه؟ لینکشو دارید؟
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من