انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

شما کدام محیط را برای کارهای رومیزی ترجیح میدهید؟

اوبونتو (Gnome انگلیسی)
532 (63.5%)
اوبونتو (Gnome فارسی)
67 (8%)
کوبونتو  KDE
140 (16.7%)
زوبونتو (Xfce)
42 (5%)
همه با هم
57 (6.8%)

مجموع آرای اعضا: 836

نویسنده موضوع: کدام رابط گرافیکی؟ اوبونتو، کوبونتو، یا زوبونتو؟  (دفعات بازدید: 164448 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sorooshe_asemani

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
سلام ، به نظر میاد سادگی گنوم رو اگر با امکانات و برنامه‌های قدرتمند کی دی ای بیامیزیم نتیجه‌ی بسیار بهتری میگیریم تا اینکه بخواهیم مطلقا به یکیشون پایبند باشیم همچنین تلفیقی از فایرفاکس و اپرا میتونه اکثر نیازهای اینترنت مارو برآورده کنه.

آفلاین SAHARNET

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
برای کسانی که تازه با اوبونتو و حتی گنو/لینوکس آشنا شدن، بعد از انتخاب توزیع مناسب، ممکنه انتخاب محیط گرافیکی مطلوب خودشون باشه. فرم نظرسنجی بالای این عنوان هم ممکنه بتونه کمی به تصمیم گیری کمک کنه.
شما هم نظر بدید!
\\:D/ سلام
محیط های کا دی یی و گنوم . . .
به نظر من هر دو دارای محاسن و تکمیل کننده هم دیگه هستن به طوری که حتی کاربران کا دی یی هم بعضی وقت ها سراغ گنوم میرن . منکر گنجاندن نرم افزار های زیاد بروی محیط کا دی یی نیستم اما همون نرم افزار ها یا معاول اونها رو میشه روی گنوم هم نصب کرد . گنوم محیط گرافیکی و ظریفی ندارد کار با گنوم تقریبا شبیه کار با استارت منوی ویندوز است برای کاربران مبتدی مناسبه و فکر میکنم برای شروع نقطه مناسبی باشه ! اما بالطبع بعد از مدتی کاربران لینوکس به محیط های حرفه ای تری روی خواهند آورد . کا دی یی هم یکی از همون گزینه هایی هست که فکر میکنم کاربران بعد از گنوم به کار کردن به این محیط علاقه نشون بدن . ببخشید زیاد حرف زدم . مرسی . بای :P

آفلاین m0H53n

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
آقا KDE خداس!
من کلا از این جنگ و دعوای قدیمی Gnome  و  KDE خاطرات خوبی ندارم، چون دقیقاً نمیدونم Gnome در برابر KDE به چی خودش مینازه؟ :D
در جواب دوستانی هم که سادگی Gnome را در برابر زیاد بودن ابزار و Option های KDE می اورند باید گفت، در KDE همه چیز تنظیم شدنیست. شما میتوانید KDE خود را در حد یک WM بسیار ساده تنظیم کنید، و در عین حال میتوانید آن را چنان سنگین و پرمحتوا کنید که از  MAC و VISTA نیز پیشی بگیرد. و این است قدرت KDE! انعطاف پذیری بالا به همراه نرم افزارهای فراوان.
<div style="visibility: hidden">Save your identity my friend! The big brother is watching.</div>

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
نقل‌قول
و این است قدرت KDE! انعطاف پذیری بالا به همراه نرم افزارهای فراوان.
و همچنین crash کردن های فراوان... ;)

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
نقل‌قول
و این است قدرت KDE! انعطاف پذیری بالا به همراه نرم افزارهای فراوان.
:lolflag:
کُلی خندیدم... پسر خدا نکشت... به جنگ و دعوا ادامه بدین داره کم‌کم از این بحث خوشم میاد بگین بخندیم!
Humanity to others...

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom

والا ما که چندین ساله داریم از KDE استفاده میکنیم و این جور که شما میگین کرش! ، چیزی ندیدیم! :)) من حدس میزنم دلیل اینکه بعضی دوستان سیستمهاشون ناپایداره، user misconfiguration هست و نه سیستم! ;)

کُلی خندیدم... پسر خدا نکشت... به جنگ و دعوا ادامه بدین داره کم‌کم از این بحث خوشم میاد بگین بخندیم!

'گنوم رو که نصب میکنی انگار پاتو گذاشتی تو یه کویر! هیچی دور و برت نیست! حتی چیزای به درد بخور! اما خب وقتی از چند تا از برنامه‌های kde کمک میگیریم باز خیلی بهتر میشه!
از حق نگذریم، هر چند جلوه‌های تصویری گنوم هم انصافا خیلی جالبن و عالی! :)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین m0H53n

• Newbie
  • *
  • ارسال: 23
اما خب وقتی از چند تا از برنامه‌های kde کمک میگیریم باز خیلی بهتر میشه!
\\:D/

از حق نگذریم، هر چند جلوه‌های تصویری گنوم هم انصافا خیلی جالبن و عالی!
:D
<div style="visibility: hidden">Save your identity my friend! The big brother is watching.</div>

آفلاین amin

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 454
  • We live, as we dream - Joseph conrad
 ;D ;D ;D ;D
gnome+kde software
من هنوز موندم قبلا چطور kde کار میکردم! گیج کننده ترین محیط رو داره :o
@cybertux
no sign

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
گیج کننده ترین محیط رو داره :o
کاربراش (که تعدادشون اگر از گنومی‌ها بیش‌تر نباشه کم‌تر نیست) این نظر رُ ندارن! ;)
این جور جنگ و دعواها یکی از شیرینی‌های دنیای نرم‌افزارهای آزاد هست ;D
« آخرین ویرایش: 20 اسفند 1386، 10:09 ب‌ظ توسط ابراهیم »
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین Sepehrnoush

• Full Member
  • *
  • ارسال: 151
  • سپهرنوش
البته kde فرزند دنیای غیر‌آزاده. ;)
همین یه دلیل کافی بود که من گنوم استفاده کنم!
ubuntu 8.04, parsix 1.0

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
KDE برای همیشه

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
البته kde فرزند دنیای غیر‌آزاده. ;)
یاد قدیما به خیر... سال ۱۹۹۶ ، ۱۹۹۷ اینا بود که Qt آزاد نبود، نه؟! اما این به KDE چه ربطی داره؟
KDE که از همون اول یک نرم‌افزار آزاد بوده و الآن خیلی وقت هست که Qt هم یک نرم‌افزار کاملاً آزاد هست. به نظرم اصلاً درست نیست که KDE رُ «فرزند دنیای غیرآزاد» بخونیم.
http://en.wikipedia.org/wiki/KDE#History
« آخرین ویرایش: 21 اسفند 1386، 08:58 ب‌ظ توسط ابراهیم »
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
'گنوم رو که نصب میکنی انگار پاتو گذاشتی تو یه کویر! هیچی دور و برت نیست! حتی چیزای به درد بخور! اما خب وقتی از چند تا از برنامه‌های kde کمک میگیریم باز خیلی بهتر میشه!
میدونی که جونورای موزیه زیادی تو کویر‌ها زندگی میکنن، جونورایی که با شرایط بد و سخت سازگار شدن، جونورایی که قدرتشون مثال زدنی هست. آره آفتاب گرم و سوزان باعث میشه که این جونورا به چشم نیان اما اون پشت هستن و اماده برای ارایه خدمت.
من برام سواله که به چه نرکافزار اضافی ممکنه احتیاج داشته باشیم؟ کافیه فقط یه شب به اون بالا نیگا کنی... واووو منظرش شگفت انگیزه  هزاران ستاره‌ی درخشان رو میبینی.
تازه اگرم یک کسی نتونه چیزی که احتیاج داره رو توی این کویر پیدا کنه به gnome ربطی نداره... حساب میز کارها با نرمافزارهای اون جداست همونطور که یک kde کار ممکنه firefox یا gimp رو ببره تو دسکتاپ خودش استفاده کنه...

Humanity to others...

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
کافیه فقط یه شب به اون بالا نیگا کنی... واووو منظرش شگفت انگیزه  هزاران ستاره‌ی درخشان رو میبینی.
+1  :guitar:
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین شایان

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 284
سلام به همگی
ببخشید که در حضور این همه آدم خفن اظهار نظر می‌کنم ولی به نظر من kde به هیچ وجه با اهداف اولیه‌ی اوبونتو سازگار نیست
مگر نه این که باید محیطی فراهم بشود که کاربران بتوانند کم‌کم از محیط ویندوز جذب محیط لینوکس شوند. آیا به نظر شما کسی
که در اولین قدم با محیط زیبا ولی پیچیده و سنگین kde  آشنا شود به این راه ادامه می‌دهد؟!
اصلاً‌ زوج اوبونتو و kde یا همان kubuntu  چیز خوبی از آب در نیامده. کسی که آن‌قدر توانایی دارد که با kde کار کند توانایی این
را هم دارد که با توزیع  های پایدار تر لینوکس مانند دبیان کار کند.
ضمناً‌ در جواب دوستانی که از لینوس توروالدز نقل می‌کنند که gnome به درد نمی‌خورد عرض کنم که ایشان عملاً‌ در صحبت هایشان
توزیع هایی مانند اوبونتو و سوزه را گامی در جهتی اشتباه می‌دانند  ( به علت این که سرعت و پایداری را فدای سادگی در کار می‌کنند.)
و طرز فکر ایشان با طرز فکر پیش‌گامان نهضت متن‌باز بسیار متفاوت است.
من خودم شخصاً اوبونتو را با gnome ترجیح می‌‌دم. ولی سعی می‌کنم روی سیستمی که دبیان دارم از kde استفاده کنم.
کلاً‌ هنگامی که از همه‌ی نرم‌افزار های kde می‌توان در gnome استفاده کرد اصرار در استفاده از kde در اوبونتو را نمی‌فهمم.
Your object is to save the world, while still leading a pleasant life
http://nillux.blogspot.com