۱۰۸ نفر به GNOME رای دادن و این یعنی اینده
سلام گرامی
اینکه ۱۰۸ نفر به GNOME رای دادند معنی آینده نمیده چون این رای گیری مال قبل از پست من و شماست .
اما اینکه چرا من از KDE طرفداری میکنم یه قضیه قابل بحث هستش . اینجا مینویسم چون مربوط به این تاپیک میشه .
اگر به اواتار بنده دقت بفرمائید آرم اوبنتو هستش و زیرش نوشته شده آزاد شده توسط اوبنتو لینوکس و این حقیقت مطلق هستش من با اوبنتو و میز کار GNOME از بند مایکروسافت آزاد شدم و بعد از آزادی و لذت بردن از اون سعی کردم که هر کسی رو که میشناسم به این آزادی دعوت کنم .
بعد از یه مدت که یکم با این محیط آشنا شدم دیدم که خیلی از پکیجهای لینوکس متعلق به KDE هستش شما خودتون حتما به این مسئله بر خورد کردید که حتی داخل سیناپتیک که میگردید خیلی از پکیجها مختص این میز کار هستن بخصوص پکیجهای گرافیکی
از گوشه کنار هم شنیده بودم که KDE برای کارهای حرفهای طراحی شده و اکثر حرفهای ها از این میز کار استفاده میکنند . اما شنیده بودم که میز کار سنگینیه و نیاز یه سخت افزار قوی داره
تا یه روز توی IRC دنبال یه پلیر فیلم خوب میگشتم که همین ناربه عزیز Kaffeine رو بهم معرفی کرد . چون من فیلمهای با کیفیت خیلی بالا استفاده میکنم تقریبا هیچ کدوم از پلیرهای لینوکسی نتونسته بود تا اون زمان نیاز منو بر طرف کنه ولی کافئین این کار رو انجام داد حتی خیلی بیشتر از تصور من بود .
من خیلی لذت بردم از این پلیر بعد از یه مدت کوتاه تازه متوجه شدم که این پلیر دیفالت کوبنتو هستش . پس تصمیم گرفتم برای یه مرتبه هم که شده این KDE رو ببینم
بر خورد اول من با KDE دقیقا مثل زمانی بود که از ویندوز به GNOME اومده بودم همه چیز یه جور دیگه بود و متفاوت . حقیقت بخوام بگم شاید یکمی سخت تر از GNOME بود و هست .
خوب حالا بر میگردیم به انگیزها و نیازها : در اوبنتو من به میزان کافی آزادی دارم پس انگیزه ای برای اینکه بخوام یه تغییر جدید رو بپزیرم ندارم . این دلیل یه دلیل اصلیه به نظر من که خیلی از دوستان رو در GNOME نگه داشته
و خیلی از دوستان واقعا نیاز به کارهای گرافیکی با وضوح بالا ندارند که بخواند یه میز جدید را آزمایش کنند
اگر شما روز اول بجای اوبنتو با کوبنتو شروع به کار میکردید به شما قول میدم که حتی یک لحظه هم به GNOME فکر نمیکردید
حالا اینکه من گفتم آینده منظورم چی بود ؟ منظورم این بود که با پیشرفت KDE همونطور که احتمالا تازگی شنیدید این میز کار داره خیلی سبک و سریع میشه جوری که الان به عنوان یه میز سنگین قلمداد نمیشه ( که قبلا میشد ) و همینطور سخت افزار های قدرتمند و پر توان آینده نیاز به خود نمائی دارند که این خود نمائی به نظرم در KDE خیلی بیشتر جای مانور داشته باشه تا GNOME
اگر میبینید KDE کارها اینقدر از این میز کار طرفداری میکنند به خاطر لذت زیادی است که این میز کار به اونها میده و میخوان این لذت رو با بقیه تقسیم کنند . ( نه به خاطر جناح بندی که توی کشور ما متداوله )
اگر شما ۱۰ ساعت از زمانتون رو کنار بگذارید و بگوئید که این ۱۰ ساعت رو برای یاد گرفتن KDE کنار گذاشتم و بیائید بدون تعصب این میز کار رو بررسی کنید خیلی بعید میدونم که پشت سرتون رو نگاه کنید
و نکته آخر اینکه اگر کنونیکال به جای اوبنتو روی کوبنتو تبلیغاتش رو متمرکز کرده بود احتمالا ۱۴۲ رای KDE و یک رای GNOME داشت
موفق و شاد باشید
پینوشت : بزارید این کوبنتو ۸.۱۰ بیاد تمام این اوبنتوهائی که این مدت نصب کردم را تبدیل کنم ، به همشون میگم بیان اینجا رای بدن