انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

شما کدام محیط را برای کارهای رومیزی ترجیح میدهید؟

اوبونتو (Gnome انگلیسی)
532 (63.5%)
اوبونتو (Gnome فارسی)
67 (8%)
کوبونتو  KDE
140 (16.7%)
زوبونتو (Xfce)
42 (5%)
همه با هم
57 (6.8%)

مجموع آرای اعضا: 836

نویسنده موضوع: کدام رابط گرافیکی؟ اوبونتو، کوبونتو، یا زوبونتو؟  (دفعات بازدید: 164611 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033

آفلاین Lucid Lynx

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 295
  • ONLY FREEDOM
پاسخ به: کدام رابط گرافیکی؟ اوبونتو، کوبون&#
« پاسخ #76 : 03 آبان 1387، 01:00 ب‌ظ »
فقط GNOME
تایید میکنم
تکذیب میکنم  :D
تکذیب را تکدیب میکنم

من کلا هم تکذیبتونو سوپر تکذیب میکنم هم گنومو.

اینجا میتونیم دوست و دشمن را بشناسیم در ضمن حاضریم با شما مناظره تلویزیونی کنیم!!!!!
« آخرین ویرایش: 03 آبان 1387، 01:15 ب‌ظ توسط hardy »

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
فقط GNOME
تایید میکنم
تکذیب را تکدیب میکنم

اینجا میتونیم دوست و دشمن را بشناسیم در ضمن حاضریم با شما مناظره تلویزیونی کنیم!!!!!

ما حاضریم. ولی اصلا نمیتونید با ما مذاکره کنید.  باید بیشتر رو گنومتون کار کنید.

آفلاین Lucid Lynx

• Sr. Member
  • *
  • ONLY FREEDOM
پاسخ به: کدام رابط گرافیکی؟ اوبونتو، کوبون&#
« پاسخ #78 : 03 آبان 1387، 03:43 ب‌ظ »
فقط GNOME
تایید میکنم
تکذیب را تکدیب میکنم

ما حاضریم. ولی اصلا نمیتونید با ما مذاکره کنید.  باید بیشتر رو گنومتون کار کنید.

مگر kde پنجمتون حرفی برای گفتن داشته باشه
« آخرین ویرایش: 03 آبان 1387، 04:00 ب‌ظ توسط hardy »

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
جنگ تموم نشدنی!
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
فقط GNOME
تایید میکنم
تکذیب را تکدیب میکنم

KDE دهممونم حرفی واسه گفتن نداره. چون از گنوم جلوتره.

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730
پاسخ به: پاسخ به: کدام رابط گرافیکی؟ اوبونتو
« پاسخ #81 : 03 آبان 1387، 09:10 ب‌ظ »
فقط GNOME
تایید میکنم
تکذیب را تکدیب میکنم

سلام ناربه جان

آتیش این جنگو من بپا کردم  :oops:

ولی شما هم یکم دقت کن لطفا  ;) من اولین تکذیب رو زدم ولی دوستمون تکذیب منو تکدیب کرد ( دال نه ذال ) من اینو به فال نیک گرفتم البته تکدیب رو توی فرهنگ لغت پیدا نکردم ولی فکر کنم منظورشون یه چیزی تو مایه‌های تکریم بوده  :D

حالا لطفا دیگه این بحث رو ادامه ندیم ، آینده همه چیز رو مشخص میکنه

همیشه شاد باشید
« آخرین ویرایش: 03 آبان 1387، 09:12 ب‌ظ توسط HardyLaity »

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
۱۰۸ نفر به GNOME رای دادن و این یعنی اینده
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
فقط GNOME
تایید میکنم
تکذیب را تکدیب میکنم

سلام ناربه جان

آتیش این جنگو من بپا کردم  :oops:

ولی شما هم یکم دقت کن لطفا  ;) من اولین تکذیب رو زدم ولی دوستمون تکذیب منو تکدیب کرد ( دال نه ذال ) من اینو به فال نیک گرفتم البته تکدیب رو توی فرهنگ لغت پیدا نکردم ولی فکر کنم منظورشون یه چیزی تو مایه‌های تکریم بوده  :D

حالا لطفا دیگه این بحث رو ادامه ندیم ، آینده همه چیز رو مشخص میکنه

همیشه شاد باشید

نگران نباش بابا. چیزی نمیشه  ;)

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *

بیش از ۸۰٪ از مردم دنیا دارن از ویندوز استفاده میکنن و نمیدونن لینوکسی هم هست و نمیدونن چی به چیه.
اینم میشه مثل گنوم و KDE جان.

آفلاین HardyLaity

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 730

سلام گرامی

اینکه ۱۰۸ نفر به GNOME رای دادند معنی آینده نمیده چون این رای گیری مال قبل از پست من و شماست .

اما اینکه چرا من از KDE طرفداری میکنم یه قضیه قابل بحث هستش . اینجا مینویسم چون مربوط به این تاپیک میشه .

اگر به اواتار بنده دقت بفرمائید آرم اوبنتو هستش و زیرش نوشته شده آزاد شده توسط اوبنتو لینوکس و این حقیقت مطلق هستش من با اوبنتو و میز کار GNOME از بند مایکروسافت آزاد شدم و بعد از آزادی و لذت بردن از اون سعی کردم که هر کسی رو که میشناسم به این آزادی دعوت کنم .

بعد از یه مدت که یکم با این محیط آشنا شدم دیدم که خیلی از پکیجهای لینوکس متعلق به KDE هستش شما خودتون حتما به این مسئله بر خورد کردید که حتی داخل سیناپتیک که میگردید خیلی از پکیجها مختص این میز کار هستن بخصوص پکیجهای گرافیکی

از گوشه کنار هم شنیده بودم که KDE برای کارهای حرفه‌ای طراحی شده و اکثر حرفه‌ای ها از این میز کار استفاده میکنند . اما شنیده بودم که میز کار سنگینیه و نیاز یه سخت افزار قوی داره

تا یه روز توی IRC دنبال یه پلیر فیلم خوب میگشتم که همین ناربه عزیز Kaffeine رو بهم معرفی کرد . چون من فیلمهای با کیفیت خیلی بالا استفاده میکنم تقریبا هیچ کدوم از پلیرهای لینوکسی نتونسته بود تا اون زمان نیاز منو بر طرف کنه ولی کافئین این کار رو انجام داد حتی خیلی بیشتر از تصور من بود .

من خیلی لذت بردم از این پلیر بعد از یه مدت کوتاه تازه متوجه شدم که این پلیر دیفالت کوبنتو هستش . پس تصمیم گرفتم برای یه مرتبه هم که شده این KDE رو ببینم

بر خورد اول من با KDE دقیقا مثل زمانی بود که از ویندوز به GNOME اومده بودم همه چیز یه جور دیگه بود و متفاوت . حقیقت بخوام بگم شاید یکمی سخت تر از GNOME بود و هست .

خوب حالا بر میگردیم به انگیزها و نیازها : در اوبنتو من به میزان کافی آزادی دارم پس انگیزه ای برای اینکه بخوام یه تغییر جدید رو بپزیرم ندارم . این دلیل یه دلیل اصلیه به نظر من که خیلی از دوستان رو در GNOME نگه داشته

و خیلی از دوستان واقعا نیاز به کارهای گرافیکی با وضوح بالا ندارند که بخواند یه میز جدید را آزمایش کنند

اگر شما روز اول بجای اوبنتو با کوبنتو شروع به کار میکردید به شما قول میدم که حتی یک لحظه هم به GNOME فکر نمیکردید

حالا اینکه من گفتم آینده منظورم چی بود ؟ منظورم این بود که با پیشرفت KDE همونطور که احتمالا تازگی شنیدید این میز کار داره خیلی سبک و سریع میشه جوری که الان به عنوان یه میز سنگین قلمداد نمیشه ( که قبلا میشد ) و همینطور سخت افزار های قدرتمند و پر توان آینده نیاز به خود نمائی دارند که این خود نمائی به نظرم در KDE خیلی بیشتر جای مانور داشته باشه تا GNOME

اگر میبینید KDE کارها اینقدر از این میز کار طرفداری میکنند به خاطر لذت زیادی است که این میز کار به اونها میده و میخوان این لذت رو با بقیه تقسیم کنند . ( نه به خاطر جناح بندی که توی کشور ما متداوله )

اگر شما ۱۰ ساعت از زمانتون رو کنار بگذارید و بگوئید که این ۱۰ ساعت رو برای یاد گرفتن KDE کنار گذاشتم و بیائید بدون تعصب این میز کار رو بررسی کنید خیلی بعید میدونم که پشت سرتون رو نگاه کنید  ;)

و نکته آخر اینکه اگر کنونیکال به جای اوبنتو روی کوبنتو تبلیغاتش رو متمرکز کرده بود احتمالا ۱۴۲ رای KDE و یک رای GNOME داشت

موفق و شاد باشید

پینوشت : بزارید این کوبنتو ۸.۱۰ بیاد تمام این اوبنتوهائی که این مدت نصب کردم را تبدیل کنم ، به همشون میگم بیان اینجا رای بدن  :P

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
والا من زیاد از گنوم خوشم نمیاد از اینه که:
احساس میکنم گنوم یه حالت نرم و قابل اطمینان است و برای کار کردن نیست. (نظر خودمه)
با گنوم هم مخصوصا برنامه هاش زیاد مشکل داشتم و مخصوصا اون Compiz که اصلا با هر بار بوت شدن سیستم قاطی پاتی میشد و ....

برای کار KDE ۳.۵.۹ آخرشه. با ۴ زیاد کار نکردم.

خوب آخرشم که سلیقست دیگه.
(گنوم هم یه میز کاریه برا خودش)

آفلاین Lucid Lynx

• Sr. Member
  • *
  • ONLY FREEDOM
والا من زیاد از گنوم خوشم نمیاد از اینه که:
احساس میکنم گنوم یه حالت نرم و قابل اطمینان است و برای کار کردن نیست. (نظر خودمه)
با گنوم هم مخصوصا برنامه هاش زیاد مشکل داشتم و مخصوصا اون Compiz که اصلا با هر بار بوت شدن سیستم قاطی پاتی میشد و ....

برای کار KDE ۳.۵.۹ آخرشه. با ۴ زیاد کار نکردم.

خوب آخرشم که سلیقست دیگه.
(گنوم هم یه میز کاریه برا خودش)
[-X

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
نقل‌قول
و نکته آخر اینکه اگر کنونیکال به جای اوبنتو روی کوبنتو تبلیغاتش رو متمرکز کرده بود احتمالا ۱۴۲ رای KDE و یک رای GNOME داشت

+1

آفلاین Lucid Lynx

• Sr. Member
  • *
  • ONLY FREEDOM
به نظر من مهمترین خاصیت گنوم این است که به وسیله کتابخانه های آن امکان نوشتن نرم افزار تجاری وجود دارد زیرا از لایسنس Lgpl نوشته شده اند در صورتی که کتابخانه های kde بر اساس gpl نوشته شده اند وفقط با آنها میتوان نرم افزار آزاد نوشت مثلا شرکت ادوب نرم افزار acrobat۸ را برای گنوم نوشته که واقعا کیفیت آن هیچ کمی از نسخه ویندوزی ندارد