انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

شما کدام محیط را برای کارهای رومیزی ترجیح میدهید؟

اوبونتو (Gnome انگلیسی)
532 (63.5%)
اوبونتو (Gnome فارسی)
67 (8%)
کوبونتو  KDE
140 (16.7%)
زوبونتو (Xfce)
42 (5%)
همه با هم
57 (6.8%)

مجموع آرای اعضا: 836

نویسنده موضوع: کدام رابط گرافیکی؟ اوبونتو، کوبونتو، یا زوبونتو؟  (دفعات بازدید: 167961 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
این دستور رو وارد میکنم این پیغام رو میده
گفتم که آخرش آدرس فایل را بذارید
ببخشید آخرش یعنی چی؟ من نفهمیدم باید چی کار کنم میشه کمی توضیح بدید
آدرس فایلتون چیه؟
مثلا اگه home/file باشه باید این آدرس را به آخر دستور اضافه کنید یعنی دستور را به این شکل تغیر بدید
sudo chmod 777 /home/file
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین Pouriya Ubuntu

• Newbie
  • *
  • ارسال: 19
داخل این عکس آپلود کرده یک فایل عکس هست که میخوام عملیات رو روی اون انجام بدم ولی دستور رو دادم نشد.باید موقع دستور اسم فایل هم ذکر بشه مثلا چطوری؟ دستورم در عکس اشتباه است؟
ممنون میشم کمکم کنید
سرمایه عمر آدمی یک نفس است - وین یک نفس از برای یک همنفس است - گر با همنفسی، نفسی بنشینی - مجموع حساب عمر همان یک نفس است

آفلاین Pouriya Ubuntu

• Newbie
  • *

آدرس فایلتون چیه؟
مثلا اگه home/file باشه باید این آدرس را به آخر دستور اضافه کنید یعنی دستور را به این شکل تغیر بدید
sudo chmod 777 /home/file
اسم فایل رو هم اوردم ولی فکر کنم نشد
سرمایه عمر آدمی یک نفس است - وین یک نفس از برای یک همنفس است - گر با همنفسی، نفسی بنشینی - مجموع حساب عمر همان یک نفس است

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
توی اسم فایلتو پرانتز هست برای همین باید توی کوتیشن قرار بدید
اسم فایل را یا تب کامل کنید تا از این مشکلات پیش نیاد.
جیمیلم

آفلاین Pouriya Ubuntu

• Newbie
  • *
میگم شما که میدونید من کدوم فایلم رو میخوام.برای همین خواهشی داشتم.شما بهتر نیست این دستور مربوط به فایل من رو در سایت تایپ کنید که ببینم چه طوری هست.

آفلاین Pouriya Ubuntu

• Newbie
  • *
توی اسم فایلتو پرانتز هست برای همین باید توی کوتیشن قرار بدید
اسم فایل را یا تب کامل کنید تا از این مشکلات پیش نیاد.
کوتیش یعنی چی؟
حالا اسم فایلم رو عوض کردم و گذاشتم test.png ولی باز هم پیغام میده

pouriya@pouriya-K45VD:~$ sudo chmod 777 /media/pouriya/C8F2255FF225534C/Untitled Folder 2/Test.png
[sudo] password for pouriya:
chmod: cannot access ‘/media/pouriya/C8F2255FF225534C/Untitled’: No such file or directory
chmod: cannot access ‘Folder’: No such file or directory
chmod: cannot access ‘2/Test.png’: No such file or directory
[/pre]
[/pre]

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
میدونستید با دکمهی تب می تونید عبارت ناقص را کامل کنید؟پس حتما این کار را بکنید
برای این که کاراکتر های خاص در بش برامون مشکل ساز نشدند باید از "" استفاده کنیم پس یا آدرس فایل را در آن قرار می دهیم به شکل زیر
sudo chmod 777 "/media/pouriya/C8F2255FF225534C/Untitled Folder 2/Test.png"
یا اینکه قبل از هر کاراکتر خاص یک \ قرار میدهیم یعنی به شکل زیر
sudo chmod 777 /media/pouriya/C8F2255FF225534C/Untitled\ Folder\ 2/Test.png
« آخرین ویرایش: 28 امرداد 1392، 11:45 ب‌ظ توسط MHA152 »
جیمیلم

آفلاین Pouriya Ubuntu

• Newbie
  • *
میدونستید با دکمهی تب می تونید عبارت ناقص را کامل کنید؟پس حتما این کار را بکنید
برای این که کاراکتر های خاص در بش برامون مشکل ساز نشدند باید از "" استفاده کنیم پس یا آدرس فایل را در آن قرار می دهیم به شکل زیر
"sudo chmod 777 "/media/pouriya/C8F2255FF225534C/Untitled Folder 2/Test.png
یا اینکه قبل از هر کاراکتر خاص یک \ قرار میدهیم یعنی به شکل زیر
sudo chmod 777 /media/pouriya/C8F2255FF225534C/Untitled\ Folder\ 2/Test.png
سلام دوست عزیز.فکر کنم خستت کردم شرمنده
خیلی ممنون برای تایپ دستورات ولی متاسفانه فکر کنم هیچ کدوم نشودند نزدیک نیم ساعت کار کردم ولی نشد
عکس اولی مربوط به دستور اولی هست که وقتی کپی و پیست کردم خودش مستقیم وارد عمل شد(یعنی اینتر نزدم) و این پیغام رو داد(داخل عکس)
عکس دومی از من رمز خواست رمز رو صحیح وارد کردم بعد اینتر زدم ولی اون هم کاری نکرد
ممنون میشم کمکم کنید شرمنده
« آخرین ویرایش: 28 امرداد 1392، 05:49 ب‌ظ توسط Pouriya Ubuntu »

آفلاین Pouriya Ubuntu

• Newbie
  • *
عکس اولی مربوط به دستور اولی

آفلاین Pouriya Ubuntu

• Newbie
  • *
عکس دومی مربوط به دستور دومی

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2374
MHA152 جان خیلی خیلی معذرت می‌خوام. این مسخره‌بازی‌ها چیه؟ تا کی راهنمایی اشتباه؟ عزیزم مجبوری مگه؟

پوریا مشکلت هیچ ربطی به این چیزایی که نوشته‌اند نداره. مشکل اینجا است که توی لینوکس می‌شه برای اسم فایل‌ها از «:» (دونقطه) استفاده کرد. ولی ویندوز این کرکتر رو غیرمجاز می‌دونه. می‌بینی که اسم اسکرین‌شات داخلش دونقطه وجود داره. پس راه حل خیلی ساده است. دونقطه‌ها رو پاک کن :|
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین Pouriya Ubuntu

• Newbie
  • *
پوریا مشکلت هیچ ربطی به این چیزایی که نوشته‌اند نداره. مشکل اینجا است که توی لینوکس می‌شه برای اسم فایل‌ها از «:» (دونقطه) استفاده کرد. ولی ویندوز این کرکتر رو غیرمجاز می‌دونه. می‌بینی که اسم اسکرین‌شات داخلش دونقطه وجود داره. پس راه حل خیلی ساده است. دونقطه‌ها رو پاک کن :|
سلام دوست خوبم.ببخشید متوجه نشدم کدوم دو نقطه.اگه امکان داره بیشتر راهنمایی کنید

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2374
سلام دوست خوبم.ببخشید متوجه نشدم کدوم دو نقطه.اگه امکان داره بیشتر راهنمایی کنید
اسم فایل اسکرین‌شات یه چنین چیزیه: Screenshot from 2013-08-18 17:24:25.png
اون دو تا دونقطه‌ی قرمز رنگ رو از توی اسم فایل حذف کن.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین Pouriya Ubuntu

• Newbie
  • *
اسم فایل اسکرین‌شات یه چنین چیزیه: Screenshot from 2013-08-18 17:24:25.png
اون دو تا دونقطه‌ی قرمز رنگ رو از توی اسم فایل حذف کن.
\\:D/ایول.حل شد خیلی راحت بود اینقدر توی این چند روز درگیر این موضوع بودم که اصلا فکرم جای دیگه رفت داشتم ترمینال رو چک میکردم.
خیلی ممنون از شما آقا آرمان
از آقای MHA152 برای گذاشتن وقتشون هم ممنون

آفلاین Pooya.m1377

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
اگه شما تصمیم داری از KDE استفاده کنی من اصلا کوبونتو رو بهت پیشنهاد نمیکنم و به نظر من openSUSE بهتره.در مورد زوبونتو هیچ نظری ندارم و در مورد GNOME بهترین لینوکس همون اوبونتو هست.شما ممکنه این رابط کاربری رو در openSUSE هم دیده باشی که اصلا اون حس خوبی که اوبونتو به شما میده رو در اونجا نداری.(برای امتحان کردن GNOME در openSUSE باید در هنگام نصب بهش بگی که کدوم رابط ها رو نصب کنه و موقع لاگین کردن میتونی انتخابشون کنی!) 8)