انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

شما کدام محیط را برای کارهای رومیزی ترجیح میدهید؟

اوبونتو (Gnome انگلیسی)
532 (63.5%)
اوبونتو (Gnome فارسی)
67 (8%)
کوبونتو  KDE
140 (16.7%)
زوبونتو (Xfce)
42 (5%)
همه با هم
57 (6.8%)

مجموع آرای اعضا: 836

نویسنده موضوع: کدام رابط گرافیکی؟ اوبونتو، کوبونتو، یا زوبونتو؟  (دفعات بازدید: 167942 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سالار مقدم

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2074
  • هر چقدر بدونی بازم کمه.
    • سالار مقدم
MHA152 جان خیلی خیلی معذرت می‌خوام. این مسخره‌بازی‌ها چیه؟ تا کی راهنمایی اشتباه؟ عزیزم مجبوری مگه؟

پوریا مشکلت هیچ ربطی به این چیزایی که نوشته‌اند نداره. مشکل اینجا است که توی لینوکس می‌شه برای اسم فایل‌ها از «:» (دونقطه) استفاده کرد. ولی ویندوز این کرکتر رو غیرمجاز می‌دونه. می‌بینی که اسم اسکرین‌شات داخلش دونقطه وجود داره. پس راه حل خیلی ساده است. دونقطه‌ها رو پاک کن :|
آفرین آرمان خیلی جالب بود! با این پستت به من و خیلیای دیگه یکی از دروس kiis رو درس دادی :) تشکر

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
MHA152 جان خیلی خیلی معذرت می‌خوام. این مسخره‌بازی‌ها چیه؟ تا کی راهنمایی اشتباه؟ عزیزم مجبوری مگه؟

پوریا مشکلت هیچ ربطی به این چیزایی که نوشته‌اند نداره. مشکل اینجا است که توی لینوکس می‌شه برای اسم فایل‌ها از «:» (دونقطه) استفاده کرد. ولی ویندوز این کرکتر رو غیرمجاز می‌دونه. می‌بینی که اسم اسکرین‌شات داخلش دونقطه وجود داره. پس راه حل خیلی ساده است. دونقطه‌ها رو پاک کن :|
آفرین آرمان خیلی جالب بود! با این پستت به من و خیلیای دیگه یکی از دروس kiis رو درس دادی :) تشکر
در ادامه صحبت‌های آرمان عزیز که به‌نظرم حرف دل خیلی‌ها توی این انجمن هست باید عرض کنم؛
دوستان کار بلد لطف کنن یک نگاه کلی به پست‌های این دوست عزیز ما بندازن، من حاضرم قسم بخورم بیشتر از ۸۰٪ یا اشتباهه یا ربطی به موضوع نداره.
مدیریت باید یک فکری به حال چنین کاربرهایی بکنه واقعا! :|

یک صحبت دوستانه بی غرض هم به MHA عزیز دارم؛
به قول سعدی: «تا مرد سخن نگفته باشد / عیب و هنرش نهفته باشد»
آدم‌ها به‌صورت عادی نمی‌تونن تو هر زمینه‌ای کار بلد بشن، چه خوبه اگر در مورد مطلبی اطلاعات درست نداریم، اظهار نظر هم نکنیم. این‌جا کسی مجبور نیست به همه ارسال‌ها جواب بده...
آخرش هم برای خودت بَد می‌شه، مث الان...
امیدوارم موفق باشی :‌)

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
نقل‌قول
در مورد GNOME بهترین لینوکس همون اوبونتو هست

عذر میخوام جناب پوریا؛ بر چه مبنایی این ادعا رو دارید؟

آفلاین Vahid.yazdani

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
من کلا یه هفته است اومدم اوبونتو استفاده میکنم واقعا خیلی خوبه!
اصن آدم متعصبی نیستم
امروز Gnome و KDE رو نصب کردم! Gnome که به نظرم هیچی نداشت! ولی KDE خیلی قشنگ و گرافیکی بود! ولی بسیار سنگین (با اینکه من Corei5 دارم) و خیلی شبیه ویندوز بود خوشم نیومد!
یکی از دلایلی که من روی اوبونتو موندم سادگی - سبک بودن - تفاوت ظاهری و منطقی زیاد با ویندوز بود
و همیشه هم کاربر یونیتی خواهم موند  \\:D/
با تشکر از تاپیک عالی کلی چیز میز یاد گرفتم
« آخرین ویرایش: 13 مهر 1392، 11:33 ب‌ظ توسط Vahid.yazdani »

آفلاین Vahid.yazdani

• Newbie
  • *
دوستان یه سوالی!
من این KDE‌رو  گرفتم ولی الان دیگه همش با همین بالا میاد و خیلی هم سنگینه!
چطوری باید پاکش کنم ؟

آفلاین Vahid.yazdani

• Newbie
  • *
من کلا یه هفته است اومدم اوبونتو استفاده میکنم واقعا خیلی خوبه!
اصن آدم متعصبی نیستم
امروز Gnome و KDE رو نصب کردم!  KDE خیلی قشنگ و گرافیکی بود! ولی بسیار سنگین (با اینکه من Corei5 دارم) و خیلی شبیه ویندوز بود خوشم نیومد!
یکی از دلایلی که من روی اوبونتو موندم سادگی - سبک بودن - تفاوت ظاهری و منطقی زیاد با ویندوز بود
و همیشه هم کاربر یونیتی خواهم موند  \\:D/
با تشکر از تاپیک عالی کلی چیز میز یاد گرفتم

آفلاین geramia

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
من حدودا از سال ۲۰۰۶ از اوبونتو دارم استفاده میکنم. اولش با genom شروع کردم . طبیعی هم هست که باهاش راحت بوده باشم و برای من که تازه از ویندوز به سمت لینوکس کوچ کرده بودم قابل فهم تر بود.اون زمان نمیتونستم با kde ارتباط برقرار کنم چون خیلی از مفاهیم محیطش رو خصوا ویجت رو نمیفهمیدم. واقعیتش اینه که این محیط با ظاهر بسیار ساده و روان و دسترسی راحت به تمام بخشعای سیستم و قابلیت customize کردن دسکتاپ به هر شکلی که بخوایم گزینه خوبی برای کاربرا خصوصا تازه کار ها باشه.

اما بعد از چند سال کم کم احساس کردم نمیتونه تمام نیازام رو براورده کنه. بعنوان یه واقعیت باید بپذیریم که kde از نظر نرم افزاریوهم از نظر گرافیکی خیلی جلو تره هرچند که نرمافزارهای kde هم تو محیط جنوم با نصب کامپوننت های لازم قابل اجرا هستن.  kde کسایی که به محیطش عادت کنن وهمینطور کاربرایی که از سیستم مک به اوبونتو مهاجرت کرده باشن خیلی راحت با kde انس میگیرن. در حال حاضر بنظر من بهترین گزینه kde هست هرچند بعضی وقتا هم از جنوم استفاده میکنم.

در مورد یونیتی من معتقدم یه اشتباه بسیار بزرگ برای تیم اوبونتو بوده و اصولا اینترفیس مزخرفی داره. درسته که برای یوزرای تازه کار خیلی سهل و راحت شده ولی اینکه تمام دسترسی ها به همه کس و همه چیز بسته بشه و برای هرکار جزیی باید دست بدامن ترمینال بشی بنظرم یه جورایی عاقلانه نمیاد. خیلی شبیه سیستم iOS تبلت های آی پد هست! هیچ کاریش نمیشه بکنی!

در مجموع من اصلا خوشم نیومد. البته برای جاهایی کهکامپیوتر در اختیار چند نفر هست و یوزرهای فضول هم داره اینترفیس کاملا مناسبیه چون اصلا انگولک پذیر نیست!

در خصوص XFCE هم باید بگم که یه مدت نصبش کردم ولی هیچ دلیل خاصی برای استفاده از اون ندیدم. هیچ برتری خاصی هم در اون ندیدم! یادم افتاد به لینوکسای خیلی قدیمی دهه ۷۰ و اوایل دهه ۸۰ (هجری).

البته این روزای اینترفیسهای متنوع تر دیگه ای هم اومده که من الان قصد دارم  Cinnamon رو امتحانش کنم ببینم چی کارس!

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
من حدودا از سال ۲۰۰۶ از اوبونتو دارم استفاده میکنم. اولش با genom شروع کردم . طبیعی هم هست که باهاش راحت بوده باشم و برای من که تازه از ویندوز به سمت لینوکس کوچ کرده بودم قابل فهم تر بود.اون زمان نمیتونستم با kde ارتباط برقرار کنم چون خیلی از مفاهیم محیطش رو خصوا ویجت رو نمیفهمیدم. واقعیتش اینه که این محیط با ظاهر بسیار ساده و روان و دسترسی راحت به تمام بخشعای سیستم و قابلیت customize کردن دسکتاپ به هر شکلی که بخوایم گزینه خوبی برای کاربرا خصوصا تازه کار ها باشه.

اما بعد از چند سال کم کم احساس کردم نمیتونه تمام نیازام رو براورده کنه. بعنوان یه واقعیت باید بپذیریم که kde از نظر نرم افزاریوهم از نظر گرافیکی خیلی جلو تره هرچند که نرمافزارهای kde هم تو محیط جنوم با نصب کامپوننت های لازم قابل اجرا هستن.  kde کسایی که به محیطش عادت کنن وهمینطور کاربرایی که از سیستم مک به اوبونتو مهاجرت کرده باشن خیلی راحت با kde انس میگیرن. در حال حاضر بنظر من بهترین گزینه kde هست هرچند بعضی وقتا هم از جنوم استفاده میکنم.

در مورد یونیتی من معتقدم یه اشتباه بسیار بزرگ برای تیم اوبونتو بوده و اصولا اینترفیس مزخرفی داره. درسته که برای یوزرای تازه کار خیلی سهل و راحت شده ولی اینکه تمام دسترسی ها به همه کس و همه چیز بسته بشه و برای هرکار جزیی باید دست بدامن ترمینال بشی بنظرم یه جورایی عاقلانه نمیاد. خیلی شبیه سیستم iOS تبلت های آی پد هست! هیچ کاریش نمیشه بکنی!

در مجموع من اصلا خوشم نیومد. البته برای جاهایی کهکامپیوتر در اختیار چند نفر هست و یوزرهای فضول هم داره اینترفیس کاملا مناسبیه چون اصلا انگولک پذیر نیست!

در خصوص XFCE هم باید بگم که یه مدت نصبش کردم ولی هیچ دلیل خاصی برای استفاده از اون ندیدم. هیچ برتری خاصی هم در اون ندیدم! یادم افتاد به لینوکسای خیلی قدیمی دهه ۷۰ و اوایل دهه ۸۰ (هجری).

البته این روزای اینترفیسهای متنوع تر دیگه ای هم اومده که من الان قصد دارم  Cinnamon رو امتحانش کنم ببینم چی کارس!

با کلیت نظراتت موافق نیستم و به نظرم خیلی تند داری میری  :) هر چند سلیقه ای هست  ;)
kde بسیار چشم نواز هست ولی سنگینه! من شخصا ترجیح میدم میزکارم سبک و سریع باشه!برای همین هیچ وقت KDE انتخابم نیست(حداقل انتخاب اولم نیست)
و اینکه شما میگی در xfce چیزی ندیدم خب احتمالا آدم بی دقتی هستی ! xfce یعنی کاربر فوق العاده آزاده و میتونه هر چی رو که دلش میخوات شخصی سازی کنه و در عین داشتن یک میزکار سبک و سریع، زیبایی و انعطاف رو هم داشته باشه و xfce برای من یعنی آزادی و سرعت و زیبایی و انعطاف!و همینه که میبینید بسیار این میزکار محبوبیت داره و حتی دبیان در ورژن بعدی خودش تصمیم داره به جای GNOME از XFCE به عنوان پیش فرض استفاده کنه
درباره یونیتی هم باهات در باره اینکه یونیتی مزخرفه! موافق نیستم گرچه بحث سلیقست ، به نظر من بسیار زیباست و سعی کرده با یک سری ابداع ها چیز جدیدی به میز کار ها اضافه کنه و با یونیتی همه چی سریعا! در دسترسه و یه لانچر بسیار زیبا داره که بسیار کارها رو سریع میکنه و dash (البته اگر لنز رو ازکار بندازی!چون من هم از مخالفان لنز خرید آمازون هستم) تونسته به پیدا کردن فایل ها و برنامه ها واقعا سرعت بده که در میز کار های دیگه اینو نمیبینیم ، و خیلی خلاقیت های دیگه !مثلا شما دکمه super رو در یونیتی نگه دار! ببین چقدر شرتکات های خوبی برای دسترسی به برنامه ها وجود داره و ...
و باید توجه کرد که یونیتی هنوز نوپاست و به این نکته باید توجه کرد که کنونیکال از مهندسان و طراحان و گرافیست های پرقدرتی تشکیل شده و چهارتا بچه بیکار نیستند! و میشه آینده روشنی رو برای یونیتی دید
« آخرین ویرایش: 15 آبان 1392، 09:53 ب‌ظ توسط علیرضااااا »

آفلاین Ma3X

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 877
  • It is Matrix
    • ماتریکس. آی آر
البته KDE در حال حاضر از گنوم سبک‌تر هستش یه کم...

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
من دو روزی هست که روی زوبونتو cinnamon نصب کردم
عااااااااالیه!هم خیلی سنگین نیست و هم زیباست و افکت های خوبی هم داره و...
 واقعا داره ازش خوشم میاد و امیدوارم که فقط به مینت محدود نشه!حیفه!

آفلاین DebianGod

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • Ruby

اونی که واسه مینت هست اسمش مگه lmde نیست ؟
بدلیل متنفر بودن از ابونتو دیگه این فروم نمیام

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من

اونی که واسه مینت هست اسمش مگه lmde نیست ؟
lmde اسم میزکار نیست ، یکی از زیر مجموعه های مینت هست که مخفف linux mint debian edition هست که هم با میزکار mate ارائه میشه هم با میز کار cinnamon

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من

ای خائن  :D
من واسه تعریف های تو از xfce ، دست از cinnamon کشیدم و مهاجرت کردم به xfce ، حالا تو خودت رفتی طرف cinnamon
برگرد به اصل خودت(xfce)  :D
بچه های فروم همچین درباره من فکر میکنن انگار با xfce قرارداد دارم ;D
خیییییالت راحت xfce سرجای خودشه ، سینامون رو هم روی xubuntu نصب کردم
ولی داره ازش خوشم میاد ::)  لا مصب چیز خوبیه ;D

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من

ای خائن  :D
من واسه تعریف های تو از xfce ، دست از cinnamon کشیدم و مهاجرت کردم به xfce ، حالا تو خودت رفتی طرف cinnamon
برگرد به اصل خودت(xfce)  :D
بچه های فروم همچین درباره من فکر میکنن انگار با xfce قرارداد دارم ;D
خیییییالت راحت xfce سرجای خودشه ، سینامون رو هم روی xubuntu نصب کردم
ولی داره ازش خوشم میاد ::)  لا مصب چیز خوبیه ;D
ها cinnamon عالیه فقط بخش تغییر زبان و اپلت بلوتوثش و ... تو بقیه توزیع ها کار نمیکنه(نمیدونم چرا هنوز هیچ توزیعی cinnamon رو میزکار اصلیش قرار نداده!!!)
برای من که هم تغییر زبانش داره کار میکنه هم اپلت بلوتوثش  :o
« آخرین ویرایش: 02 دی 1392، 02:49 ب‌ظ توسط علیرضااااا »

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
آره تنظیماتش که هست
برای من که اصلا نیاز به تنظیم هم نبود از همون تنظیماتی که برای xfce کرده بودم توی این هم تنظیم بود وقتی نصب کردم!