انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

شما کدام محیط را برای کارهای رومیزی ترجیح میدهید؟

اوبونتو (Gnome انگلیسی)
532 (63.5%)
اوبونتو (Gnome فارسی)
67 (8%)
کوبونتو  KDE
140 (16.7%)
زوبونتو (Xfce)
42 (5%)
همه با هم
57 (6.8%)

مجموع آرای اعضا: 836

نویسنده موضوع: کدام رابط گرافیکی؟ اوبونتو، کوبونتو، یا زوبونتو؟  (دفعات بازدید: 164462 بار)

0 کاربر و 11 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
اصولا فرق بین اوبونتو، کوبونتو و زوبونتو فقط رابط گرافیکیه؟
اصولا فکر میکنم kde خیلی بیشتر از گنوم نرم‌افزار داشته باشه. شما تقزیبا نیاز چندانی به ترمینال ندارید!
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
اصولا فکر میکنم kde خیلی بیشتر از گنوم نرم‌افزار داشته باشه. شما تقزیبا نیاز چندانی به ترمینال ندارید!
[/quote]
درسته . و برای همینه من از kde استفاده نمی کنم چون بیشتر با رابط گرافیکی سر و کار داری تا ترمینال ;)

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
سلام
به نظز من می شه گفت میز کارها هم خیلی با رابط گزافیکی سر و کار دارن
هم خیلی نرادن و خیلی ربط ندارند
دزسته که نمی شه منکر رابطشون شد
اما اگه یادتون بیاد چند وقت پیش یه آقایی به اسم سلامت
ایشون یک لب تاپ خفن گرافیکی با cpu 64bit دو هسته ای داشتن که با هیچ توزیعی خوب جواب نمی داد تا رسیدیم سر توزیعایی که با میز کار xfce هستن
این میز کار با تمام static بودنش خوب داره جواب می ده
واسم عجیبه!!!!!!!!!!!!!!!!
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین m_torabi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • هرچه علمم فزون میگردد جهلم بیشترهویدامیشود
من برای نصب بسته هاترجیح میدم از shell  استفاده کنم باوجود اینکه ابزارهای راحت وگرافیکی دیگه ای هستش  ???

حتی برای دانلود هم بیشتر وقتها از ترمینال بیشتر خوشم میاد :o

مهم اینه که با چه محیطی راحتترانس میگیری واحساس رضایتمندی داری   :D
چو ایستاده ای دست افتاده گیر

lomion

• مهمان
البته این وسط یه چیزی هم هست. تا جایی که من می‌دونم، برای مدیران پنجره ها (Window Managers)‌ مانند Beryl، Compiz و Compiz-Fusion محیط گنوم خیلی راحتره و باگهای کمتری توی این برنامه ها داره. و ضمنا برای من توی توزیعهای متفاوتی که قبل از اوبونتو امتحان کردم (Suse 9.3 up to 10.2 ، Fedora Core 1 to 6 و Redhat 7.3 up to 9 ) محیط گنوم برای من خیلی پایدار تر بود، ولی کوبونتو و محیطهای کی دی ای نه.

ولی اصل مساله سلیقه س که هر کس با چه محیطی راحت تره. من الان به گنوم عادت کردم و خیلی با اون محیط راحتم به خصوص که Compiz-Fusion فوق العاده س ;D  . البته حتما KDE 4.0 رو هم وقتی اومد یه امتحانی می کنم  ;).

آفلاین amirnaderi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
من تازه واردم
یکی بگه کدوم توزیع گرافیگی و کار باهاش راحت تره؟

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
دوست عزیز اگر هیچ کدومش رو امتحان نکردی حداقل عکساشو نگاه کن هر کدوم دوست داشتی .
-------
من که بعد از چند ماهی از اوبونتو استودیو رفتم رو کوبونتو ولی اصلا باهاش حال نکردم حالا دوباره برگشتم توی اوبونتو استودیو و گنوم . به نظرم شلوغ پلوغ نیست البته من خیلی به برل و Compize اعتقادی ندارم چون بنظرم سیستم زیادی سنگین میشه که البته برای پز دادن خوبه ولی من اصلا باهاش موافق نیستم

آفلاین hasannoori

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 423
    • ق
من تازه واردم
یکی بگه کدوم توزیع گرافیگی و کار باهاش راحت تره؟

به نظرم تو اوبونتو گنوم رو شروع کنی بهتره.

آفلاین Ali N

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
کلا استفاده از Gnome راحت تر از KDE هست ولی خوب در KDE  محیط رو مطابق میل خود در آوردن راحت تر هستش!

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
توی kde شما تقریبا برای هرکاری برنامه‌ای گرافیکی دارید و تقریبا نیازی به ترمینال ندارید. بسته‌های نرم‌افزاری کوبونتو خیلی غنی و کاملند و توی اونها هر مدل نرم‌افزاری بخواین پیدا میکنید! از رصد ستاره‌ها گرفته تا آموزن زبان و جدول تناوبی و ...
این برنامه‌ها شاید توی گنوم هم اجرا بشن اما مخصوص kde ساخته شدن!
توی کا‌دی‌ای شما میونید سیتمتونو بیشتر از بقیه میزکارها سفارشی کنید و از اون لذت ببرید... در ضمن منتظر kde4 هم باشید! میگن یک انقلاب توی رومیزی‌ها حساب میشه!  :)
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین cartoonist

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
به نظر من kde از زمان تولیدش تا حالا خیلی پیشرفت کرده! من یادمه وقتی با RedHat 9 کار می کردم kde باگ های زیادی داشت. اون موقع گنوم خیلی stable تر بود. ولی الان kde رو خیلی راحت میشه سفارشی کرد و  از برنامه های متنوعش استفاده کرد. ( که این تنوع رو توی گنوم ندیدم. )
اگر چه با ترمینال کار کردن یه حاله دیگه ای داره  :)  ولی نه برای یه کاری مثله رایت CD!! علاوه بر اون دسکتاپ باید زیبا و کارا باشه؛ هر چند بعد از login با ترمینال کار کنی!

آفلاین Master

• Full Member
  • *
  • ارسال: 117
    • یادگیری عمیق- Deep Learning
A mans dreams are an index to his greatness...

آفلاین MElmi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 99
  • newbie
    • وبلاگ شخصی
نظر لینوس توروالدز درباره گنوم
http://www.desktoplinux.com/news/NS2990254780.html
گاریچی!

آفلاین ابراهیم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1295
  • راه‌رو گر صد هنر دارد توکل بایدش
    • سلام!
سلام،
مهم این هست که کاربر بتونه با راحتی و [bold]کیفیت بالا[/bold] (و نه فقط راحتی) کارهاش رو انجام بده. مثلا من چه توی KDE باشم و چه توی Gnome، یه Konsole می‌ذارم بغل دستم و خیلی از کارهام رو توی کنسول انجام می‌دم.
با این حال Gnome یه مشکل بزرگ داره: ممکنه کاربر رو به حداقل‌ها قانع بکنه و عادت بده تا جایی که switch کردن به KDE براش کار مشکلی بشه! (;
و این جنگ ادامه دارد...!!!
« آخرین ویرایش: 14 مهر 1386، 10:45 ب‌ظ توسط ابراهیم »
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم     ...     موجیم که آسودگی ما عدم ماست

آفلاین spart

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
نمی‌دونم ولی یه کتاب می‌خوندم که می‌گفت سعی کن به هیچ چیز عادت نکنی حتی نفس کشیدن تا درک کنی داری چیکار می‌کنی .
منم فکر می‌کنم بیشتر عادته که مارو به این سمت و اون سمت میکشونه با اینکه این محیطها با هم فرق داره . البته سلیقه هم توی این قضیه بی تاثیر نیست .