ممنون از اونایی که رای دادن و نظر خودشون رو ارسال کردن. برای اونهایی که با ارسالهای بی ربط و حمله شخصی سعی داشتن این تاپیک رو به بیراهه بکشن متاسفم.
تنها وقتی میتونیم ادعا کنیم آدمهای مترقی شدیم که بدون اتهام شخصی و دنبال منفعتهای پنهان گشتن با هم یک بحث ساده داشته باشیم.
در حال حاضر ۳۵ نفر رای دادن. به نظرم حداقل صد و وپنجاه رای لازم داریم تا بشه به یه تصویر کلی از نظر جامعه کاربری رسید. لطفا لینک این نظرسنجی رو با دوستانتون به اشتراک بگذارید. مدیر هم اگر دوست داشت این تاپیک رو داخل باکس بالای انجمن بزاره تا کاربرای بیشتری ببینن.
به شخصه انتظار داشتم رایهای بیشتری به گزینه سه و کمتر به گزینه چهار ببینم. حدس میزنم خیلیها این نظرسنجی رو غرض ورزی و بهانهای برای گرفتن مدیریت از دست عدهای خاص دونستن که باعث شده چشماشون رو به روی مشکلات سایت ببندن و به گزینه چهار رای بدن. همون طوری که تو عنوان نوشتم، این فقط یه نظر سنحی است. گزینهای که فکر میکنید درسته رو انتخاب کنید.
خیلی از موارد مثل به روز شدن ویکی, کار نکردن برخی لینک ها و... بحث شده و مدیران جواب قانع کننده ای دادند.
مثلا چه جواب قانع کنندهای؟ توضیح بده لطفا
من منظورم توجیه و یا طرفداری نبود بلکه منظورم این بود که با این شرایط که برخی از سایت های گنو/لینوکس تعطیل و یا نیمه تعطیل شدند, انجمن ابونتو خوب سرپا مونده.قبلا هم گفتم الان هم میگم انجمن رو یه روز دست ما بدند نمی تونیم اداره کنیم.
اصولا این وبسایت بالاست چون کنونیکال هاستینگ رو محیا میکنه. بود و نبود مدیر هیج فرقی به حال این وبسایت نداره.
سلام دوستان، بنظر میرسه که دارید چند تا مساله رو با هم قاطی میکنید. یک مساله جامعهی راهبران اوبونتو هست و یک مساله نحوهی مدیریت و ساماندهی این وبگاه (فورم، ویکی، ...) هست. این دو تا به هم یکی نیستند.
به طور مثال آقا مهدی مسوول این نیستند که بیان اینجا و بخوان عمدهی پستها رو بررسی کنن و مثلاً اسپمرها رو بلاک کنن. این کار توسط ناظران انجمن انجام میشه. اگر از یک بخش ناراضی هستید دلیل نمیشه که کل جامعهی راهبران اوبونتو عوض بشن.
یکی از کارهایی که جامعهی راهبران اوبونتو انجام میده برگزاری همایشها و ... هست. شاید توی فورم گفته نشه ولی برای هر همایش، ملاقاتهای حضوری بسیاری بین اعضای جامعهی راهبران اوبونتو برگزار میشه و هم ملاقاتهایی با اسپانسرها و جلب نظر اونها و تهیهی قراردادهایی که برای اسپانسری همایشها هست.
همون طوری که ۱۷ بار تو عنوان تاپیک و پست اول نوشتم، این نظر سنجی در مورد وب سایت فارسی اوبونتو هست. یعنی وبسایتی که با زدن آدرس ubuntu-ir.org توی مرورگر باز میشه. مدیریت این وبسایت با مهدی حسن پور هست. فقط مهدی حسنپور میتونه یه آپدیت ساده smf رو تو این وبسایت نصب کنه، فقط مهدی حسنپور دسترسی کافی برای به روزرسانی نرمافزار ویکی این سایت رو داره. اینکه جامعه راهبران اوبونتو چیه و عضوهاش کی هستن ربطی به این تاپیک و موضوعش نداره.. مدیر این وبسایت مهدی حسنپور هست. و اصلا متوجه نمیشم شما چطور که از یه نظرسنجی در مورد مدیریت وبسایت، عوض شدن کل جامعه راهبران اوبونتو رو نتیجه گیری کردی.
و اگر ناظران کار خودشون رو درست انجام ندن بیشتر از همه مدیر کل متوجه سرزنشهاست. یه کاربر میتونه بیاد توی این انجمن، یه تاپیک با عنوان «آخ اوبونتو خراب شد، جان عزیزتون کمک کنید» بسازه و میتونی مطمعن باشی تا اخر دنیا عنوان بد این تاپیک ثابت میمونه. ولی کافیه یه کاربری یه تاپیک بزنه و در مورد مشکل لینوکس اوبونتوش بنویسه؛ یک ساعت نشده با ناظری مواجه میشه که به زور میخواد عنوان موهونی رو کنار لینوکس بچسبونه.
حالا اگه همشون رو عوض کنیم، کی مثلاً میره با شرکتهای مختلف صحبت میکنه برای اسپانسری؟ فرق هست بین کسی که داره توی جامعهی کاربری به صورت فیزیکی فعالیت میکنه با اونکه ناظر انجمن هست.
اگر این اتفاق در سطح وبسایت افتاد، دلیلی داره این افراد که در حال حاضر چنین فعالیتی رو ظاهرا خوب انجام میدن دیگه ادامه ندن؟ من فکر میکردم مردم جشن انتشار میگیرن چون اوبونتو و نرمافزارهای آزاد رو دوست دارن نه به خاطر این که اسمشون تو چندتا صفحه مسخره launchpad هست!
اگر تا قبل از ارسال این موضوع هدف این جنجال های اخیر مشخص نبود... حالا مشخص شد. هر چند از همون اول هم معلوم بود داستان چیه.
داستان چیه؟ بگید همه بدونیم.
ویکی رو هم جامعه کاربری باید گسترش بده و به روز کنه، چه دخلی به مدیرها داره.
چقدر خوبه آدم به نظر خودش عمل کنه. من از شما میخوام بری به ویکی وبسایت، یه نام کاربری بسازی، یه مدخل جدید ایجاد کنی یا یه مدخل موجود رو یه تغییر کوچولو بدی. مثلا مدخل اوبونتو چیست رو ویرایش کن و آخرین انتشار اوبونتو رو از ۱۲.۱۰ بکن ۱۴.۱۰ بعد بیا نتیجه رو این جا گزارش بده. منتظرم!
به جای اینهمه تایپیک پیرامون مدیرها، یک تایپیک میزدید و همینقدر که پافشاری میکنید برا تغییر مدیرها رو بهبود ویکی تمرکز میکردید الان ۱۰ بار مشکلات ویکی حل شده بود. کسی که بخواد محتوای مفید در اختیار بقیه قرار بده، اینکار رو انجام میده. حالا از هر راهی که بتونه.
یا حتما باید مدیر بود تا صفحه اصلی رو Fix کرد؟ همین صفحه رو هم کاربران اگر اشتباه نکنم آماده کردند.
شما کوچکترین اطلاع از چیزی که در موردش حرف میزنی نداری. فقط برای اطلاعت بگم که بله صفحه اول رو فقط مدیر میتونه عوض کنه. من به شخصه سالها برای بهتر کردن این وبسایت (و بقیه وبسایتها فارسی جامعه کاربری نرمافزارهای آزاد) تلاش کردم و میکنم. من برای آپدیت این انجمن به نسخه فعلی چند هزار کد خط SMF خوندم و چند صد کد خط نوشتم و بیشتر از صد ساعت روش وقت گذاشتم. اگر من نبودم الان شما هنوز مجبور بودی به جای ویرایشگر WYSIWYG پستهات با BBCODE بنویسی! توهم هم حدی داره.
دوستان یک مورد کوچیک در مورد ویکی:
اگر به قدیمی بودن مستندات ویکی اعتراض دارید، مستندات جدید ترجمه کنید.
اگر نمیتونید ترجمه کنید، مطالب این انجمن که قابلیت انتقال به ویکی دارن رو به ویکی انتقال بدید.
اگر میتونید، مقالههای قبلی رو بهروز کنید.
سیستم ویکی به طور کل خرابه. از شما هم دعوت میکنم با یوزر فعلیت یا یه یوزر جدید سعی کنی یک حط از یه مدخل ویکی رو تغییر بدی. لطفا نتیجه رو اینجا بنویس.
من فقط به این بسنده کنم که از نظر من اینکه گروه ما تونست همایشی رو به صورت کاملا رایگان با حداقل ۴۰۰ نفر شرکتکننده، کارگاهها و سمینارها و پذیرایی با کیفیتی که دیدید برگزار کنه یک افتخاره بزرگه باید قدر این تیم دونست و از تک تک کسایی که دقیقهای وقت گذاشتن چه به عنوان شرکتکننده و چه ارائه دهنده تشکر کرد...
دستتون هم درد نکنه ولی دخل این موضوع به وبسایت چیه؟ اینکه تنها دفاع شما از عملکرد خودتون بعد از این همه اعتراض عنوان این هست که ما همایش برگذار کردیم خیلی چیزها رو نشون میده.
به نظر من تیمی که میتونه همایشی رو با اون کیفیت برگزار کنه قطعا میتونه سرویسهای تحت وب و خدمات شبکههای اجتماعی/مجازی که داره ارائه میده رو هم متحول کنه
تو ده سال اول که چیزی ندیدیم!
دنیای آزاد خیلی ساده است: اگر فکر می کنین چیزی خوب نیست و مهمه که خوب باشه و شما بلدین خوب انجامش بدین، خوب انجامش بدین (: وظیفه مدیر آپدیت کردن ویکی نیست و اگر کسی هست که معتقده می تونه ویکی رو آپدیت کنه ولی چون بهش نمی گن مدیر، اینکار رو نمی کنه واقعا مهمه که اصولا مدیر نشه (:
امیر خان بنده یه چیزی دیگه رو میشناسم که از دنیای آزاد هم سادهتره: از روی باد معده صحبت کردن و تخیل به هم بافتن! من شما رو هم مثل دو دوست دیگه به ساختن یه نام کاربری در ویکی و تغییر یه مدخل دعوت میکنم. منتظر جوابتون هستم.