دوستان من از همه عذر میخوام ، تازه عضو انجمن شدم و نمیدونستم بحث تکراریه ...
با سلام
یه موردی برای بنده پیش اومده چرا به مجموعه سیستم عامل های آزاد که ریچارد استالمن بنیان گذارش بوده میگن لینوکس ؟؟ در صورتی که خود شخص ریچارد استالمن اسم این پروژه را گنو گذاشته و کلی روش کار کرده ، اونوقت یه آدمی مثل لینوس توروالدز یه هسته کوچیک در مقایسه با پروژه گنو میسازه و اسم لینوکس رو این سیستم عامل ها میمونه
دوست عزیز لینوکس یعنی هسته مرکزی:
شما ای کامپیوتر بساز و روی اون کامپیوتر هسته مرکزی (CPU)نذار بعد اون کامپیوتر میشه اسباب بازی بچه ها
البته من خودم عضو(فرقه جهادی گنو)هستم.
ولی نه باید کار آقای لینوس توروالدز رو کوچک جلوه بدی ( کار خیلی بزرگی کرد با خلق هستهای لینوکس)
پس شما به کیس کامپیوترت بگو CPU ، به کل این سیستم میگن کیس و نمیگن کیس/CPU
بارها بحثش انجام شده.. سیستمعامل مجموعهی کرنل و نرمافزارهای سیستمیای هست که مستقیما با کرنل کار میکنن.. پس مجموعهی گنو و لینوکس باهم به سیستمعامل رو تشکیل میدن.. حالا این که اسمش چی باشه مساله است. درستش اینه که بگیم گنو، چون لینوکس هم یه کرنل برای سیستمعامل گنو هست.. ولی از اونجا که وقتی میگیم گنو، معلوم نیست منظورمون گنو با کدوم کرنل هست، استالمن خواسته که به جای گنوی خالی، بگیم گنو/لینوکس، گنو/هرد، گنو/تریکس، گنو/مینیکس، گنو/کیفریبیاسدی و..
این جواب تقریبا قانع کننده ای بود مرسی از شما
فقط یه سوال ، سیستم عامل های اوبنتو و ردهت و فدورا و ... هسته شون لینوکسه ، چه سیستم عامل های مطرحی هسته غیر لینوکس دارند؟