نه نمیتونی باش سیستم عامل بنویسی چون پایتون یه زبان مفسریه.
عموما مشتری نرم افزار حسابداری تمایلی به توزیع شدگی برنامه ندارند.
درضمن توزیع شده و ابری مفاهیم جداگونه ای هستند.
پیشنهاد
اول خودت پایتون رو یاد بگیر بعد سعی کن آموزش بده
[/quote]
از نظر خوبتان ممنونم ای کاش این نظرات را در سایت هم مطرح می کردید . ببینید با پایتون خیلی کار های با ارزش می توان انجام داد چون تمام قدرت سی را در اختیار دارد . البته سیستم عاملی که در پایتون بتوان به کمک ماجول های سی بنویسید خیلی سنگین و بدرد نخور خواهد بود ولی کار های سیستمی مثل کار با فایل ها و فولدر ها را در یک برنامه براحتی می توان برروی یک شبکه با پایتون انجام بدهید از یاد نبریم پایتون زبان سازمانی گوگل و ماسا است جایی که بیش از هر جای دیگری شبکه حرف اول و اخر را می زند در مورد نرم افزار هم فکر نکنم الان نرم افزاری بدون نیاز به وب سرویس ها وجود داشته باشد البته خوب قبول دارم شاید ما عادت کردیم با سی شارپ یک چیزی را یک تنه سر هم کنیم و تحویل مشتری بدهیم جای بحث زیاد است متاسفانه فرهنگ غلط تک سکویی سی شارپ دارد روز بروز جامعه برنامه نویسان مارا مثل خوره از درون می خورد ولی در دنیا روال این است که شما نرم افزار نمی سازید مگر ان یک وب سرویس قوی داشته باشد تا کاربر برروی تبلت گوشی هوشمند رایانه لپ تاپ با هر سیستم عاملی بتواند از ان استفاده کند و نرم افزار شما باید نسخه اندروید IOS ویندوز مک و... داشته باشد مخصوصا در نسخه های تجاری که حتما با اینترنت در تماس دایم است حتما وب سرویس خواهد بود در مورد پردازش ابری هم فعلا زیاد تعریف مشخصی بین علمای داخلی نیست یک تفاوتی که میشه گفت اینه که در برنامه نویسی توزیع شده شما پردازش داده ها را توزیع می کنی و در پردازش ابری مثل این است که شما کل سیستمت را بردی وب می گم تعریف مشخصی هنوز بین علما نیست شما خودت را زیاد ناراحت نکن به ه حال من عاشق انتقاد های اتشین شما شدم حتما به سایت سر بزنید