انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

کدام پوسته را برای سایت www.pythonfreelearn.ir مناسب تر می دانید ؟

صحیفه (پوسته فعلی)
0 (0%)
Fifteenth
4 (80%)
دوهزار چهارده
0 (0%)
هیچکدام ( پوسته جدیدی را در فروم پیشنهاد دهید )
1 (20%)

مجموع آرای اعضا: 5

نویسنده موضوع: یادگیری پایتون با www.pythonfreelearn.ir  (دفعات بازدید: 15174 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 83
پاسخ : یادگیری پایتون با www.pythonfreelearn.ir
« پاسخ #15 : 09 فروردین 1394، 01:26 ق‌ظ »

نه نمیتونی باش سیستم عامل بنویسی چون پایتون یه زبان مفسریه.
عموما مشتری نرم افزار حسابداری تمایلی به توزیع شدگی برنامه ندارند.
درضمن توزیع شده و ابری مفاهیم جداگونه ای هستند.
پیشنهاد
اول خودت پایتون رو یاد بگیر بعد سعی کن آموزش بده
[/quote]

از نظر خوبتان ممنونم ای کاش این نظرات را در سایت هم مطرح می کردید . ببینید با پایتون خیلی کار های با ارزش می توان انجام داد چون تمام قدرت سی را در اختیار دارد . البته سیستم عاملی که در پایتون بتوان به کمک ماجول های سی بنویسید خیلی سنگین و بدرد نخور خواهد بود ولی کار های سیستمی مثل کار با فایل ها و فولدر ها را در یک برنامه براحتی می توان برروی یک شبکه با پایتون انجام بدهید از یاد نبریم پایتون زبان سازمانی گوگل و ماسا است جایی که بیش از هر جای دیگری شبکه حرف اول و اخر را می زند در مورد نرم افزار هم فکر نکنم الان نرم افزاری بدون نیاز به وب سرویس ها وجود داشته باشد البته خوب قبول دارم شاید ما عادت کردیم با سی شارپ یک چیزی را یک تنه سر هم کنیم و تحویل مشتری بدهیم جای بحث زیاد است متاسفانه فرهنگ غلط تک سکویی سی شارپ دارد روز بروز جامعه برنامه نویسان مارا مثل خوره از درون می خورد ولی در دنیا روال این است که شما نرم افزار نمی سازید مگر ان یک وب سرویس قوی داشته باشد تا کاربر برروی تبلت گوشی هوشمند رایانه لپ تاپ با هر سیستم عاملی بتواند از ان استفاده کند و نرم افزار شما باید نسخه اندروید IOS ویندوز مک و... داشته باشد مخصوصا در نسخه های تجاری که حتما با اینترنت در تماس دایم است حتما وب سرویس خواهد بود در مورد پردازش ابری هم فعلا زیاد تعریف مشخصی بین علمای داخلی نیست یک تفاوتی که میشه گفت اینه که در برنامه نویسی توزیع شده شما پردازش داده ها را توزیع می کنی و در پردازش ابری مثل این است که شما کل سیستمت را بردی وب می گم تعریف مشخصی هنوز بین علما نیست شما خودت را زیاد ناراحت نکن به ه حال من عاشق انتقاد های اتشین شما شدم حتما به سایت سر بزنید

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #16 : 09 فروردین 1394، 01:36 ق‌ظ »
شایعه سیستم عامل نوشته شده با پایتون رو شنیده بودم
لینکی ازش داری؟

دوست عزیز یک حرف هایی هست ولی مسلما حتما نیاز به اسمبلی خواهد بود و حتی در خود پایتون شما تنها از طریق ماجول هایی از جنس سی چنین کاری را می توانی بکنی در حقیقت برای سیستم عامل شما باید از سی و اسمبلی استفاده کنی چون پایتون یک زبان سطح بالا است و نوشتن چنین سیستم عاملی باعث ایجاد یک سیستم عامل بسیار سنگین و کند می شود حالا منظور من در مورد توانایی های بسیار پایتون است شما قدم به قدم با سایت بیا انقدر کار خوب می توانی انجام بدهی سیستم عامل توش دیده نمیشه یک حرفی هم که من همیشه به تازه کار ها یا علاقه مندان ساخت سیستم عامل می گویم بر حسب تجربه این است کسانی می توانند هکر واقعی ((یعنی کسی که واقعا به سیستم مسلطه نه کسی که از یک باگ استفاده می کنه)) و طراح سیستم عامل بشوی که کاملا به سخت افزار و الکترونیک مسلط بشی تا بدونی داری با سی و اسمبلی چه می کنی و زمانی می توانیم سیستم عامل ملی بسازیم که سخت افزار ان کامپیوتر را خودمان از صفر بسازیم یعنی هم در الکترونیک هم در نحوه پردازش خودمان فلک را سقف بشکانیم و طرحی نو در اندازیم

دوستار شما

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #17 : 09 فروردین 1394، 01:40 ق‌ظ »

خب یبار گفتین کافیه دیگه الان هم اسم تاپیک همینه هم مرتب میگی بیاین ببینین... 8) 8)
خب همون که پست اول رو گذاشتی اومدیم... ;)

سلام دوست عزیز

به موضوع خوش امدید به سایتتان مراجعه کردم سایت بسیار خوبی دارید توصیه می کنم حتما توزیع http://www.distroastro.org/ را دانلود و نصب کنید مخصوص شما است یک توزیع پر از ابزار فوق العاده نجوم با کلی تلسکوپ انلاین و ابزار مختلف نجومی است . اگر توزیعی از لینوکس را دارید فکر کنم این توزیع بدون هیچ مشکلی خودش در کنار ان توزیع نصب بشود و خودش اتوماتیک پارتیشن را تنظیم کند

آفلاین سید اشرار

• Full Member
  • *
  • ارسال: 139
« پاسخ #18 : 09 فروردین 1394، 01:44 ق‌ظ »
1- نه پایتون تمام قدرت سی رو نداره من فکر میکنم شما مفهوم کامپایلر و مفسر رو درک نکردید.
2- شما نمیتونی یه سیستم عامل رو با پایتون (حتی با ماژول های سی ) بنویسید.
3- چیزی به نام زبان سازمانی (حتی در گوگل و ماسا!) وجود نداره
4-عموما چیزی به نام فرهنگ برنامه نویسی نداریم چه برسه به اینکه یه چیزی مثل خوره توش بیوفته!
5-برنامه نویسی یه شغله که باید ازش پول دربیاری اینو فراموش نکن.شما پول رو از بازار در میاری. دو چیز تو بازار خیلی مهمه "زمان"و"نیرو".
6- اتفاقا معنی و مفهو توزیع شدگی و ابری به صورت کاملا شفاف تو نت قابل رویته ، فقط کافی کمی جستجو کنی.
7-منم چون عاشقتم واست اینا رو مینویسم

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #19 : 09 فروردین 1394، 03:09 ق‌ظ »
1- نه پایتون تمام قدرت سی رو نداره من فکر میکنم شما مفهوم کامپایلر و مفسر رو درک نکردید.
2- شما نمیتونی یه سیستم عامل رو با پایتون (حتی با ماژول های سی ) بنویسید.
3- چیزی به نام زبان سازمانی (حتی در گوگل و ماسا!) وجود نداره
4-عموما چیزی به نام فرهنگ برنامه نویسی نداریم چه برسه به اینکه یه چیزی مثل خوره توش بیوفته!
5-برنامه نویسی یه شغله که باید ازش پول دربیاری اینو فراموش نکن.شما پول رو از بازار در میاری. دو چیز تو بازار خیلی مهمه "زمان"و"نیرو".
6- اتفاقا معنی و مفهو توزیع شدگی و ابری به صورت کاملا شفاف تو نت قابل رویته ، فقط کافی کمی جستجو کنی.
7-منم چون عاشقتم واست اینا رو مینویسم

به هر حال پایتون زبان جالبی من هم از هر وسیله ای برای تبلیغ ان استفاده می کنم مهمترین برتری پایتون به  زبان بازاری مثل سی شارپ چند سکویی بودن ان است اگر هم بنا باشه من زبان کامپایلری یاد بگیرم ترجیح می دهم سی پلاس را یاد بگیرم با پایتون خیلی کارها میشه کرد چون به قول شما تفسیری است ضمنا شما با ما همراه باش تا قدرت سیستمی پایتون را از نزدیک ببینی فکر کنم در گفته هام اشاره کردم که پایتون انقدر توانایی دارد که سیستم عامل نویسی در اون به چشم نمی اید که ایا بشود یا نشود در مورد پردازش ابری هم فی الواقع فعلا در این سطح برای من و مراجعه کنندگان سایتم فکر نکنم حالا زیاد مهم باشد ما حالا با الف ب شروع کنیم موضوع برای مطالعه انقدر هست که نوبت به انجاها نمی رسد فقط خواهشا این را مد نظر بگیر که زبان بازاری مثل سی شارپ هیچ گاه اینده ای در برنامه نویسی مدرن ندارد زمان ان گذشته که شما بدون اینترنت و وب سرویس و فقط برای یک پلتفرم برنامه بنویسی البته قبول دارم که ما در ایران به ویندوز رایگان عادت کردیم ولی از یاد نبر در دنیا اگر شما بخواهی برنامه بنویسی همه از عهده هزینه های ویندوز چه در سمت کاربر چه سرور بر نمی ایند الان شما به هند و چین و حتی اروپا نگاه کن مخصوصا هند با چه سرعتی دارد به سوی نرم افزار های اپن سورس پیش می رود

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 452
« پاسخ #20 : 09 فروردین 1394، 05:42 ق‌ظ »
بحث بسیار جالبه :D
فقط یه سوال دارم.آیا ممیشه با پایتون برای موبایل برنامه نوشت؟یا حتی برای میکرو کنترلر و...
اگرم نشه مهم نیست فقط یه سواله :)

آفلاین سید اشرار

• Full Member
  • *
« پاسخ #21 : 09 فروردین 1394، 11:32 ق‌ظ »
فقط یه سوال دارم.آیا ممیشه با پایتون برای موبایل برنامه نوشت؟یا حتی برای میکرو کنترلر و...
اره میشه
برای شروع پایتون برای موبایل
https://ep2013.europython.eu/conference/talks/programming-mobile-apps-with-python
و اینم برای شروع پایتون برای میکروکنترولر
http://micropython.org/

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #22 : 09 فروردین 1394، 01:35 ب‌ظ »

پایتون یک زبان تفسیری فوق العاده است شما می توانید فرم اپلیکیشن چند سکویی طراحی وب برنامه نویسی سخت افزار (روبات میکروکنترلر..) برنامه نویسی موبایل (QT) حتی شما با نصب QPYTHON3 در گوشی های ایفون و اندروید می توانید همین ابتدای کار برای موبایل بدون هیچ ابزار اضافی برنامه بنویسید فقط نوع خروجی APK نمی شود ولی بعدا در سایت یاد خواهیم گرفت چگونه برنامه هایی بنویسیم که علاوه بر خروجی APK شما هم زمان خروجی برای هر سیستم عاملی بگیرید خلاصه پایتون محدودیتی ندارد

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #23 : 09 فروردین 1394، 01:54 ب‌ظ »
با سلام

می بینم از بحث استقبال خوبی شده  \\:D/ ولی خیلی خوشحال تر می شدم اگر از نظراتتان مستقیما در سایت استفاده می کردم در داخل هر مطلبی در سایت در قسمت پایین شما می توانید نظرات خود را بنویسید حتی اگر بخواهید نظرتان منتشر نمی شود این سایت کاملا رایگان و بدون هیچ سودی برای مدیران ان و فقط برای جامعه اپن سورس می باشد مسلما مراجعه شما و معرفی ان به دوستان و اعضای فروم می تواند باعث ایجاد حرکت بزرگی به سوی ساخت نرم افزار های بومی و چند سکویی بشود

با تشکر مدیران سایت

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #24 : 09 فروردین 1394، 02:40 ب‌ظ »
با سلام

می بینم از بحث استقبال خوبی شده  \\:D/ ولی خیلی خوشحال تر می شدم اگر از نظراتتان مستقیما در سایت استفاده می کردم در داخل هر مطلبی در سایت در قسمت پایین شما می توانید نظرات خود را بنویسید حتی اگر بخواهید نظرتان منتشر نمی شود این سایت کاملا رایگان و بدون هیچ سودی برای مدیران ان و فقط برای جامعه اپن سورس می باشد مسلما مراجعه شما و معرفی ان به دوستان و اعضای فروم می تواند باعث ایجاد حرکت بزرگی به سوی ساخت نرم افزار های بومی و چند سکویی بشود

با تشکر مدیران سایت
خب دوست عزیز حتما همین کار رو میکنیم...

آفلاین amir2009

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 452
« پاسخ #25 : 09 فروردین 1394، 03:34 ب‌ظ »
سید اشرار عزیز ممنون که جواب دادی.دیگه هیچ بهانه ای برای یاد نگرفتن این زبان ندارم ::)
فقط گفته شده آموزشها در محیط لینوکسه ولی ... ](*,)
در کل کار بسیار جالبیه و جدید و کاربردی.موفق باشید.

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #26 : 09 فروردین 1394، 03:46 ب‌ظ »
سید اشرار عزیز ممنون که جواب دادی.دیگه هیچ بهانه ای برای یاد نگرفتن این زبان ندارم ::)
فقط گفته شده آموزشها در محیط لینوکسه ولی ... ](*,)
در کل کار بسیار جالبیه و جدید و کاربردی.موفق باشید.

با سلام  :( :oops:

اره من قول دادم در محیط لینوکس اموزش بدهم ولی متاسفانه در اوبونتو ابزار قدرتمندی برای ضبط و ادیت پیدا نکردم مجبور شدم برگردم با کامتازیا ضبط کنم ولی سعی خواهم کرد با یک ویرچوال ادامه اموزش را در اوبونتو بدهم ولی شما اصلا نگران نباشید برای اینکه محیط یکسان است و هیچ فرقی باهم ندارم اتفاقا انتخاب پایتون به خاطر چند سکویی ان بود شما می توانی کامل در لینوکس برنامه بنویسی ببری در ویندوز اجرا بکنی بدون هیچ مشکل و dll اضافی  \\:D/

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #27 : 09 فروردین 1394، 03:53 ب‌ظ »
 \\:D/ با سلام

از امروز بخش جدید به نام زنگ تفریح اضافه شده کسانی که علاقه به همکاری دارند مقالات و مطالب خود را در باره موضوعات علمی . متن باز . کامپیوتر به ایمیل pythonfreelearn@gmail.com بفرستند تا در سایت نمایش داده شود .

متن باز برای همه

مدیر سایت

آفلاین سید اشرار

• Full Member
  • *
« پاسخ #28 : 09 فروردین 1394، 04:14 ب‌ظ »
pythonfreelearn عزیز:
پایتون چند سکویی نیست!
والا ، بلا نیست
عموما بحث بلتفروم زمانی میاد وسط که شما از زبان های کامپایلری استفاده کنید و نه مفسری که خودش یه بحث طولانیه. برای شروع:
لطفا قبل از اموزش دادن یاد بگیر
http://en.wikipedia.org/wiki/Cross-platform

برای ضبط
http://recordmydesktop.sourceforge.net/about.php
برای ادیت
http://www.pitivi.org/
« آخرین ویرایش: 09 فروردین 1394، 07:06 ب‌ظ توسط سید اشرار »

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #29 : 09 فروردین 1394، 06:50 ب‌ظ »
سلام دوست عزیز

ای کاش این نظراتت را در سایت می گذاشتید  ](*,) ببینید در کل هدف من اموزش پایتون است . من سوال دارم ایا سی پلاس و جاوا چند سکویی هستند ؟! نه بلکه محیط هایی مثل اکلیپس و SDK  کمک می کنند با جاوا برای اندروید هم بنویسیم یا سی پلاس یا هر چیز دیگری شما چرا اینقدر در بحر تعاریف مانده اگر در اموزش های من من 2+2 را کردم 4 و درست شد دیگر حل است هدف من چیز دیگری است برای پایتون هم محیط هایی هستند که انرا چند سکویی بکنند بله اسکریپتی است تفسیری است قبول اتفاقا همین ان قشنگ است وگرنه من هم مثل بقیه سی شارپ درس می دادم ضمن اینکه پایتون وسع گسترده ای از سیستم عامل ها را نسبت به جاوا پشتیبانی می کند که این یک مزیت بزرگ است

با تشکر