انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: موانع حقیقی تولید نرم افزار و سیستم عامل بومی متن باز  (دفعات بازدید: 14662 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 83
در این تاپیک قصد دارم دوستان ازادانه و بدون ملاحظه بگویند چه موانعی برای تولید نرم افزار و سیستم عامل بومی است

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
هیچ مانعی نیست! دلیلی وجود نداره و امکان هم نداره!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین KraToS

• Full Member
  • *
  • ارسال: 148
    • KraToS . Ir
شما به این پاسخ بدین که چه دلیلی داره یکی بیاد از اول چرخ رو اختراع کنه ؟
Information is POWER. But like all POWER, There are those who want to keep it for themselves.
- Aaron Swartz
1986-2013

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
به خاطر اینکه سیستم عامل چرخ نیست . خواهشا این حرف ها را برای کسانی بگویید که نمی فهمند نمی شنوند نمی بینند . لینوکس کانامایا ونزیولا لینوکس دیپین چین لینوکس بهارات هند لینوکس پارادوس ترکیه سیستم عامل مک امریکا سیستم اصلا خود لینوکس اروپا تمام این سیستم عامل ها نه تنها مثل اینجا با جمله ( اختراع دوباره چرخ ) تحقیر نمی شوند بلکه با حمایت 100% دولت تشویق هم می شوند . ایران هم دیر یا زود باید یک سیستم عامل ملی با لینوکس یا بدون لینوکس بسازد. چنانچه ما لینوکس را انتخاب کنیم حتما باید برای ساخت وب سرویس ها در داخل هم فکری بکنیم  ](*,) حالا چرا ساخت سیستم عامل  به چند دلیل

اولا ویندوز رایگان نیست  ](*,) و نرم افزار های ویندوز هم رایگان نیستند مثلا Win rar قیمتش 30 دلار است

دوما ویندوز بسوی تبدیل به یک وب سرویس OS بوسیله رابط کاربری مترو یا بدون ان دارد تبدیل می شود  ](*,) یعنی حتی اگر خود سیستم عامل رایگان تهیه شود دیگر بدون اینترنت و مجوز انلاین مایکروسافت قادر به استفاده از ان نیستید مانند اپ استور

سوما نمی توان به ویندوز اطمینان کرد منظورم البته فیسبوک شما نیست  ](*,) بلکه به  درباره امنیت اطلاعات در مراکز حساس صحبت می کنم

چهارما با پیوستن به WTO ما ملزم به رعایت کپی رایت هستیم  ](*,) و اگر شانس بیاوریم و به پرداخت غرامت به مایکروسافت متهم نشویم از تحمل هزینه نرم افزار ها و اموزش ویندوز بر نمی اییم

آفلاین KraToS

• Full Member
  • *
  • ارسال: 148
    • KraToS . Ir
به خاطر اینکه سیستم عامل چرخ نیست . خواهشا این حرف ها را برای کسانی بگویید که نمی فهمند نمی شنوند نمی بینند . لینوکس کانامایا ونزیولا لینوکس دیپین چین لینوکس بهارات هند لینوکس پارادوس ترکیه سیستم عامل مک امریکا سیستم اصلا خود لینوکس اروپا تمام این سیستم عامل ها نه تنها مثل اینجا با جمله ( اختراع دوباره چرخ ) تحقیر نمی شوند بلکه با حمایت 100% دولت تشویق هم می شوند . ایران هم دیر یا زود باید یک سیستم عامل ملی با لینوکس یا بدون لینوکس بسازد. چنانچه ما لینوکس را انتخاب کنیم حتما باید برای ساخت وب سرویس ها در داخل هم فکری بکنیم  ](*,) حالا چرا ساخت سیستم عامل  به چند دلیل

اولا ویندوز رایگان نیست  ](*,) و نرم افزار های ویندوز هم رایگان نیستند مثلا Win rar قیمتش 30 دلار است

دوما ویندوز بسوی تبدیل به یک وب سرویس OS بوسیله رابط کاربری مترو یا بدون ان دارد تبدیل می شود  ](*,) یعنی حتی اگر خود سیستم عامل رایگان تهیه شود دیگر بدون اینترنت و مجوز انلاین مایکروسافت قادر به استفاده از ان نیستید مانند اپ استور

سوما نمی توان به ویندوز اطمینان کرد منظورم البته فیسبوک شما نیست  ](*,) بلکه به  درباره امنیت اطلاعات در مراکز حساس صحبت می کنم

چهارما با پیوستن به WTO ما ملزم به رعایت کپی رایت هستیم  ](*,) و اگر شانس بیاوریم و به پرداخت غرامت به مایکروسافت متهم نشویم از تحمل هزینه نرم افزار ها و اموزش ویندوز بر نمی اییم
خب حرفای شم کاملا درسته ٫ ولی همین اوبونتویی که من الان دارم استفاده میکنم چه چیزی از همین سیستم عامل بومی متن باز کم خواهد داشت ؟ اصلا فکر کنیم که اومدیم و همین اوبونتو رو بومی سازی کردیم ٫ چیکارا قراره باهاش بکنیم و چه چیزایی بهش اضافه کنیم ؟ آیا وقت و هزینه گزاشتن رو همچین چیزی بهتره یا اینکه بیایم ۴ تا نرم افزار متن باز برا این بنویسیم ؟ مثلا همین پرشین کلندر ٫ یا پرشین دانلود منیجر
ما زیاد به خودمون حال بدیم و بومی سازی میکنیم فارسیش میکنیم و یه اسم و ورژن بهش اضافه میکنیم و میگیم انقدر هزینه کردیم و گنو لینوکس بومی دادیم بیرون !
در کل به عقیده ی من یه سیستم منسجم رایگان با نرم افزارهای بومیه بیشتر خیلی بهتر از یه سیستم عامل بومیه رایگان بدون نرم افزار بومیه !
در مورد پیوستن به WTO باید خدمتتون عرض کنم که این لینک رو بخونین به عمق فاجعه پی خواهید برد :
http://www.taamolnews.ir/fa/news/14583
« آخرین ویرایش: 13 فروردین 1394، 02:18 ب‌ظ توسط KraToS »
Information is POWER. But like all POWER, There are those who want to keep it for themselves.
- Aaron Swartz
1986-2013

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
1) به جای اختراع دوباره اختراعات (که الان انجام میدیم) بهتره اجری بر ساختمان علم بشری بگذاریم.دوره خودبسی اقتصادی خیلی خیلی وقته گذشته.همه چیز از فرهنگ تا اقتصاد در هم تندیده و کشورها وابسته به هم هستند.
2)بهتره به جای وارد کردن فن‌اوری، فرهنگ صنعتی شدن را وارد کشور کنیم.بهتره به جای بومی کردن سیستم عامل ها که برای جداسازی کشور از دنیای خارج اجرا میشه، بهتره توزیعی براساس نیازهای کشور و مردم درست بشه.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
خداییش دم همگی گرم  ](*,) در کدام کشوری ویندوز مجانی است در کدام کشور محصولات ادوبی رایگانند بر اساس همان اصول بین المللی کشور هایی مثل هند چین ترکیه اروپا امریکا دارند حداقل از لینوکس به جای ویندوز غیر قانونی استفاده می کنند و البته در ایران بنا به حساسیت های امنیتی باید سیستم عامل ملی حداقل بر اساس لینوکس و البته حتما با مخازن داخلی تولید و عرضه شود بیایید کمی واقع بین باشیم ان چرخ هایی ( ویندوز ویژوال استدیو وینرر ادوبی افیس و ... ) حداقل طبق بر اورد یک منبع غیر رسمی به نقل از دویچله المان معادل دوازده میلیون تومن روی هر رایانه اماتور ایرانی به شکل غیر قانونی هستند که اگر ما بخواهیم عضو همین اقتصاد جهانی بشویم باید یا غرامت بپردازیم و یا با یک حساب سر انگشتی هر پنج سال معادل یک سال بودجه ایران صرف خرید نرم افزار بشود

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
صحبت اینه که اصلاً عبارتی به اسم نرم‌افزار ملّی یا بومی بی‌معنیه. برای داشتن یه نرم‌افزاری که کاملاً ایرانی باشه نیاز به یه زبان برنامه‌نویسی ایرانیه و متاب‌خانه‌های ایرانی برای اون زبان ایرانی. این زبان ایرانی باید بتونه به کد ماشین ایرانی ترجمه بشه. برای داشتن کد ماشین ایرانی، باید سخت‌افزار کاملاً ایرانی داشته باشیم. برای داشتن سخت‌افزار ایرانی، باید هم دانش الکترونیک ایرانی داشته باشیم که نیازمند داشتن فیزیک ایرانیه و هم نیاز به قطعات الکترونیک ایرانی که نیازمند داشتن دستگاه‌های ایرانی که با دانش ایرانی تولید ششده باشن داره و همین‌طور مواد اولیه ایرانی که از ایران و با تلاش ایرانی به دست اومده باشه.
سوالی که در این‌جا پیش می‌اد اینه که چرا؟؟؟؟
شما همین اوبونتو رو بگیر و بگو این سیستم‌عامل ملّی ماست. مشکلش چیه؟ من اطمینان دارم هیچ کم و کاستی‌ای نداره. اگه فکر می‌کنی مشکلی داره، راه درستش اینه که سعی کن اون مشکل‌ها رو رفع کنی، نه این که دوباره بری فیزیک رو اختراع کنی!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
با سلام خدمت شینوبی اپن سورس 8)

امیدوارم از عبارت شینوبی ناراحت نباشید . راستش شما مغز مطلب را ادا کردید . بله سیستم عامل ایرانی همه این ها را می طلبد و اتفاقا بله لینوکس می تواند خلا این موضوع را تا حدودی پر کند حرف من سر دو موضوع اصلی است
اولا اگر روزی کل ویندوز مانند اپ استور برای ایران بسته شد چه باید کرد این موضوع با حرکت اخیر میکی موس در رایگان کردن اپدیت وین ۱۰ کاملا مشهود است
دوما اگر ما عضو WTO بشویم باید خودمان مثل همین موضوع اخیر که نمی خواهم مطرح کنم خودمان به حول هراس می افتیم که چه کنیم پس باید به سوی استفاده از لینوکسی برویم که مخازنش سالم باشد و انقدر به ان اطمینان بکنیم که بشود در یک وزارت خانه از ان استفاده کنیم

اینجاست که لینوکس ملی مطرح می شود مثل هند ترکیه چین اروپا و همه همین کشور هایی که چرخ را دوباره اختراع نمی کنند ما باید لینوکس ملی داشته باشیم این لینوکس دو تا ویژگی دارد

اول حداقل شخصی سازی برای یک کارمند و کاربر ایرانی را دارد
دوم مخازنش در داخل ایران و حتی در شرایط تحریم سالم است

باز هیچ تضمینی به امنیت ان نیست مسیله امنیت خیلی مهم است نه در ایران بلکه حتی در خود امریکا مطرح است نمی توان عضو جامعه بین الملل بود و با کمال شرمندگی از اوبونتو در ادارات استفاده کنیم

یک راه دیگر هم داریم طبق اماری که قبلا گفتم روی هر رایانه ایرانی دوازده میلیون تومن نرم افزار غیر قانونی است که باید بخریم این عدد را با ارفاق بسیار ضرب در دو میلیون رایانه بکنید حالا با ارفاق باید ارزی معادل یک سال بودجه ایران هر پنج سال یکبار از کشور خارج شود ایا واقعا توان این کار را داریم این را اضافه کنید به هزینه فراوان اموزشی که باید برای یک سیستم عامل بیگانه برای یک ویندوز کار باید صرف اموزش وی برای یادگیری اوبونتو بکنیم همه که مثل اقای مهندس بهزادی گیگ و برنامه نویس نیستند

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
سوال من اینه که اوبونتو همین الآن کدوم این ویژگی‌هایی که گفتی رو نداره؟

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
هیچ کدام اولین مشکل این است اگر اوبونتو مثل pear pena ylmf ... توزیعش متوقف شود ما چکاری می توانیم بکنیم  ](*,) و از همه مهمتر مخازن ان در کجاست  ](*,) من اخیرا قاصدک را زدم جالب بود که هیچ مشکلی نداشت فقط به اینترنت وصل نمی شد که داشت فریاد می زد  ](*,) ای کاش چرخ را دوباره اختراع می کردید تا من بتوانم سخت افزار شما را تشخیص بدهم یا می گفت ای کاش فکری به حال مخازن من می کردید اینجاست که شما باید اوبونتو و چرخدنده های ریز درشت ان را بشناسید قبل از اینکه همین لینوکس را هم از ما بگیرند ویندوز ده رایگان یعنی اژیر خطر یعنی یک وب سرویس او اس که براحتی مثل اپ سنتر ویندوز قابل بستن است استفاده از وی پی ان هم خطرات خود را دارد از یاد نبریم وی پی ان یک وب سرویس اپلیکیشن است که شما فقط یک اپلیکیشن با قابلیت send/get که احتمالا دوستان مشترک جایی در خارج می شوند نمی شود که اطلاعات یک اداره را فرستاد به ناکجااباد بله منی که خانه هستم چهار میلیون تومن می ده لپ تاپ پنجاه تومن وی پی ان دویست تومن ADSL و.. اما یک کشور و یک تفکر تجاری اینهمه هزینه را قبول نمی کند نتیجه اش فردا این است لیسانس نرم افزار دکان پلی کپی می زند چون تولید نکرده  ](*,)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
هیچ کدام اولین مشکل این است اگر اوبونتو مثل pear pena ylmf ... توزیعش متوقف شود ما چکاری می توانیم بکنیم  ](*,)
من اطمینان می‌دم به این زودی‌ها متوقّف نمی‌شه، چون به یک شخص و شرکت وابسته نیست و توزیعی مبتنی بر جامعه‌ی کاربریه. پس تا زمانی که جامعه‌ی کاربری اون بخواد که اوبونتو وجود داشته باشه، توسعه داده می‌شه. اگه ایران هم از اوبونتو استفاده کنه، متخصّصین ایرانی هم به حامعه‌ی کاربری اون افزوده می‌شن که این اظمینان رو می‌ده که حداقل تا زمانی که ایران بخواد ازش استفاده کنه، اوبونتو توسعه داده می‌شه.

و از همه مهمتر مخازن ان در کجاست  ](*,)
در همه‌جای دنیا از جمله ایران!

من اخیرا قاصدک را زدم جالب بود که هیچ مشکلی نداشت فقط به اینترنت وصل نمی شد که داشت فریاد می زد  ](*,) ای کاش چرخ را دوباره اختراع می کردید تا من بتوانم سخت افزار شما را تشخیص بدهم یا می گفت ای کاش فکری به حال مخازن من می کردید
من نگفتم مزخرفاتی مثل قاصدک. گفتم خود اوبونتو! طبیعیه که وقتی کسی اوبونتو رو بدون داشتن دانش کافی دستکاری کنه، ممکنه مشکلات فراوانی رو به بار بیاره

اینجاست که شما باید اوبونتو و چرخدنده های ریز درشت ان را بشناسید
بله، هرکسی باید بدون داره از جی استفاده می‌کنه. ولی این چه ربطی به توزیع ایرانی داره؟

قبل از اینکه همین لینوکس را هم از ما بگیرند
کی بگیره؟ لینوکس نرم‌افزار آزاده و طبق قانون کپی‌رایت نمی شه جلوی دسترسی کسی رو بهش گرفت

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
البته بهتر نیست قبل از تعصب به اوبونتو به دبیان اعتقاد داشت قدرت اوبونتو در این است که توزیعی از دبیان است بسیاری از توزیع های محبوب ریشه در دبیان دارند به نظرم باز اوبونتو قابل اطمینان برای استفاده رسمی در ایران نیست مگر اینکه ما بر اساس دبیان توزیعی مثل استارا (روسی) تولید کنیم که تمام مخازن ان در ایران باشد هم در ظاهر و زبان ایرانی باشد هم در ساختار متناسب مراکز اموزشی اداری بانکی ... باشد بهتر است جناب مهندس بهزادی در باره استارا لینوکس سیستم عامل رسمی وزارت دفاع روسیه مطالعه کنید همچنین بد نیست درباره بهارات لینوکس هندی پارادوس ترکیه مطالعه کنید تا بفهمیم قاصدک اشغال نیست حاصل تلاش امثال من و شما است برای توسعه تفکر متن باز است  \\:D/

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
۱. قاصدک آشغاله و این عبارت قابل مذاکره نیست D: چون خودم شخصاً بررسی‌اش کردم!
۲. اوبونتو یه مثال بود. این حرف برای هر توزیعی که مبتنی بر جامعه‌ی کاربری باشه درسته و دبیان هم اتّفاقاً بهترین نمونه‌ی اونه
۳. سوال من اینه که مگه خود اوبونتو یا دبیان یا… چه مشکلی دارن که قرار باشه ما بیایم یه توزیعی مثل پاردوس درست کنیم که بعد چند سال از بین بره؟

آفلاین ا م

• Jr. Member
  • *
الان چیکار کنیم بگیم کارمند با سابقه بیست سال بیا انگلیسی و اوبونتو یاد بگیر من اطمینانی ندارم که حتما اوبونتو تا ابد ادامه پیدا کند ضمن اینکه جواب من را ندادید ایا بهارات هند دیپین چین پارادوس ترکیه استارا روسیه ایا اینها اشتباه هستند حتی خود گیگ ها کالی لینوکس را بنا به نیاز خود ایجاد کردند و ما هم حتما باید یک توزیع ملی ایرانی و با مخازن داخلی ایجاد کنیم انهم نه یک توزیع شاید چند توزیع لازم شود اوبونتو هم سر جایش می ماند و خیال ما هم راحت است که پایان اوبونتو یک شکست و درد سر برای کاربران تجاری و عادی نیست شما توجه نکردید ویندوز رایگان ده یک امتیاز برای همه به غیر از ایرانیان است و قسمت اعظم کاربران ویندوزی هستند مثل اپ سنتر اپل و مک که یا بسته اند یا فقط روی یک سخت افزار خاص هستند جایگاهی در اینده ایران نمی توانند داشته باشند تازه اگر شانس بیاوریم و کار ویندوز به وی پی ان نکشد