با سلام خدمت شینوبی اپن سورس
امیدوارم از عبارت شینوبی ناراحت نباشید . راستش شما مغز مطلب را ادا کردید . بله سیستم عامل ایرانی همه این ها را می طلبد و اتفاقا بله لینوکس می تواند خلا این موضوع را تا حدودی پر کند حرف من سر دو موضوع اصلی است
اولا اگر روزی کل ویندوز مانند اپ استور برای ایران بسته شد چه باید کرد این موضوع با حرکت اخیر میکی موس در رایگان کردن اپدیت وین ۱۰ کاملا مشهود است
دوما اگر ما عضو WTO بشویم باید خودمان مثل همین موضوع اخیر که نمی خواهم مطرح کنم خودمان به حول هراس می افتیم که چه کنیم پس باید به سوی استفاده از لینوکسی برویم که مخازنش سالم باشد و انقدر به ان اطمینان بکنیم که بشود در یک وزارت خانه از ان استفاده کنیم
اینجاست که لینوکس ملی مطرح می شود مثل هند ترکیه چین اروپا و همه همین کشور هایی که چرخ را دوباره اختراع نمی کنند ما باید لینوکس ملی داشته باشیم این لینوکس دو تا ویژگی دارد
اول حداقل شخصی سازی برای یک کارمند و کاربر ایرانی را دارد
دوم مخازنش در داخل ایران و حتی در شرایط تحریم سالم است
باز هیچ تضمینی به امنیت ان نیست مسیله امنیت خیلی مهم است نه در ایران بلکه حتی در خود امریکا مطرح است نمی توان عضو جامعه بین الملل بود و با کمال شرمندگی از اوبونتو در ادارات استفاده کنیم
یک راه دیگر هم داریم طبق اماری که قبلا گفتم روی هر رایانه ایرانی دوازده میلیون تومن نرم افزار غیر قانونی است که باید بخریم این عدد را با ارفاق بسیار ضرب در دو میلیون رایانه بکنید حالا با ارفاق باید ارزی معادل یک سال بودجه ایران هر پنج سال یکبار از کشور خارج شود ایا واقعا توان این کار را داریم این را اضافه کنید به هزینه فراوان اموزشی که باید برای یک سیستم عامل بیگانه برای یک ویندوز کار باید صرف اموزش وی برای یادگیری اوبونتو بکنیم همه که مثل اقای مهندس بهزادی گیگ و برنامه نویس نیستند