و کسی که خودش رو به خواب زده باشه رو هم نمیشه هرگز بیدار کرد
خوشبختانه یکی از چیزای خیلی خوبی که از زیکانف پارسال یاد گرفتم این بود که تفکر آزادی درحالی که تماما داریم از سخت افزار غیرآزاد استفاده میکنیم بیشتر شبیه به یک توهمه.خوشبختانه شما دانیال جان اونجا بودین و ارئه رو دیدین پس نیازی به لینک چیزی نمیبینم.
من از شما تعجب میکنم چطور با این وضع هنوز مخالفانتون رو اینجوری خطاب میکنین؟؟؟؟؟
شما اگه تا ابد هم سعی داشته باشین نرم افزارهای آزاد رو در بستر سخت افزارهای کاملا انحصاری اجرا کنین هیچوقت آزاد نخواهید بود و به نظر من این دقیقا منظور حرف معین خان هست.یعنی انحصار شرکت های سخت افزاری به خوبی تونسته به شما توهم آزادی بده.
هروقت شما از سخت افزار و نرم افزار کاملا آزاد استفاده کردین من از این حرفام خجالت زده میشم ولی تا اون زمان به خودم برای همچین حرفایی حق میدم.بنده معتقدم کسی که هر روز خرما میخوره نباید کسی رو از خوردن خرما منع کنه.با اون اطلاعی که بنده دارم شما از سخت افزار کاملا انحصاری و سیستم عامل نچندان آزاد اوبونتو با کرنل بسیار مشکوک لینوکس استفاده میکنین که امیدوارم اینارو به عنوان شاهد حرفای من بپذیرید.
من هیچوقت از نصیحت های کسی مث استالمن نمیتونم کوچکترین ایرادی بگیرم چون هیچکدوم از دلایل بالا رو در اختیار ندارم.و باید عرض کنم که ما هنوز خیلی کار داریم که بخواییم حرفای ایشون رو از زبون خودمون بزنیم.
صرفا جهت اطلاع!!!!