انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب ویندوز xp کنار اوبونتو بدون درد و خونريزى!  (دفعات بازدید: 6395 بار)

0 کاربر و 9 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
اگر هيچ مشکلى پيش نياد گويا موفق شدم با همين واين مشکل رو حل کنم. البته تا اينجا تونستم مرحلهٔ نصب آفيس رو انجام بدم با واين.
حالا نمى‌دونم چطور بايد word رو بالا بيارم! پيداش نمى‌کنم که کجا نصب شده.
از play on linux استفاده کن.خودش افیس رو تو لیست برنامه هاش داره و میتونه کارت رو راه بندازه تا بعد ها که بتونی wine رو خوب یاد بگیری و خودت افیس رو توش اجرا کنی

آفلاین ورگ

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 461
  • I am a dead man.
    • ورگ (ادبیات و فرهنگ گیلک)
از play on linux استفاده کن.خودش افیس رو تو لیست برنامه هاش داره و میتونه کارت رو راه بندازه تا بعد ها که بتونی wine رو خوب یاد بگیری و خودت افیس رو توش اجرا کنی

من الان با کمک wine آفيس ۲۰۰۷ رو نصب کردم. اگر به من ياد بديد که حالا (بعد از نصب آفيس ۲۰۰۷ توسط wine) چطور مى‌تونم word رو با کمک wine بالا بيارم ممنون مى‌شم. يا در واقع کدوم فايل با چه اسم و پسوندى و در کدوم مسير رو بايد کليک کنم تا word بالا بياد؟
www.v6rg.com
ادبیات و فرهنگ گیلک

آفلاین علی ۵۰۰

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 775
اگر هيچ مشکلى پيش نياد گويا موفق شدم با همين واين مشکل رو حل کنم. البته تا اينجا تونستم مرحلهٔ نصب آفيس رو انجام بدم با واين.
حالا نمى‌دونم چطور بايد word رو بالا بيارم! پيداش نمى‌کنم که کجا نصب شده.
فکر کنم در مسیر زیر نصب شده.
/home/نام‌کاربری/.wine/drive_c

آفلاین ورگ

• Sr. Member
  • *
  • I am a dead man.
فکر کنم در مسیر زیر نصب شده.
/home/نام‌کاربری/.wine/drive_c
بله. درسته. اما اين مسير و در شاخه Program Files (x86) حاوى چند تا فولدره:
Microsoft Office
Microsoft Works
Office 2007 Enterprise sp2
که من نمى‌دونم بايد به کدوم برم و تازه تو هرکدوم اينها يک عالمه فايله که من نمى‌دونم بايد کدوم فايل رو اجرا کنم. سوال من هم از اول همين بود که بايد چه فايلى رو ران کنم؟
www.v6rg.com
ادبیات و فرهنگ گیلک

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2151
  • Nelliel Tu Odelschwanck
نیازی نیست شما مثل همون ویندوز چند تا نکست بزن تا نصب شه بعدم استفاده کن !! :)
طرفدار انیمه و مانگا - کاربر آرچ لینوکس

آفلاین AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 506
  • :(
اگه یونیتی داری تو Dash سرچ کن   
office
برات میاره
----
نیازی نیست شما مثل همون ویندوز چند تا نکست بزن تا نصب شه بعدم استفاده کن !! :)
میگن نصب کردم نمیدونم چجوری باز کنم
اول سوالو بخون بعد جواب بده! ;D
« آخرین ویرایش: 31 خرداد 1394، 12:15 ب‌ظ توسط sun microsystems »

آفلاین Masoud92m

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1350
ویندوز xp روی ویرچوال باکس رم زیادی لازم نداره ها ! کلا با 256 مگ رم کارش راه میافته !
زمانی که رمم ۲ گیگ بود با ویندوز xp روی ویرچوال باکس و آفیس 2010 پایان نامم رو تحویل دادم :D
منتظر نباش که مرگ تو کی میاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه کسی سمت تو نمیاد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
حتی اگه میبینی که کسی حرفتو نمیخواد / آزاد باش مثل من مثل خیلی ها
مثل من مثل خیلی ها ..... آزاد باش مثل من مثل خیلی ها

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
میگن نصب کردم نمیدونم چجوری باز کنم
اول سوالو بخون بعد جواب بده! ;D

D:

;D ;D ;D

منظورم این بود که اگه موقع نصب تغییر دایرکتوتری نداده باشه و فقط نکست نکست زده باشه وقتی توی دش یونیتی سرچ میکنه باید بیاره من توی یونیتی افیس نصب نکردم توی xfce بود و توی اسلینگشات منو به راحتی برام اورد

مثل همون ویندوز هم منظور اینه که خود ویندوز را که نصب میکنی با چند تا نکست حل میشه برنامه هاش را هم با چند تا نکست میتونی نصب و استفاده کنی

حالا که فکر میکنم میبینم خییییییلی بد وشته بودم  ;D ;D ;D  خخخخ
« آخرین ویرایش: 31 خرداد 1394، 12:30 ب‌ظ توسط حسین حیدری »

آفلاین ورگ

• Sr. Member
  • *
  • I am a dead man.
یا زهرا! آفيس ۲۰۰۷ با wine بالا اومد بدون مشکل. يعنى من باید به احترام Wine تعظیم کنم.
فقط یه سری مشکل هست که خوشحال میشم اهل تجربه منو راهنمایی کنن:
نیمفاصله توی محيط ورد که با واين بالا اومده عمل نمیکنه. چی کار میشه کرد؟
همین طور به طرز عجیبی توی مسیر option و بعد advanced اون گزینه numeral که برای هندی/عربیک کردن عددها کاربرد داشت وجود نداره!

به نظر می‌رسه این دو مشکل به بالا اومدن آفیس با واینه. یا چی؟
www.v6rg.com
ادبیات و فرهنگ گیلک

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول

اگه منظورت فاصله ی مجازی هست باید بگم توی ویندوز یه فایلی با فرمت دی ال ال را میریختیم توی سیستم 32 اصلا شما سیستم 32 داری اگه هم داشته باشی و فایل را بریزی نمیدونم جواب بده یانه ؟؟؟؟؟ کاش رفته بودی سراغ ورشوال باکس ویندوز 7 نصب میکردی ؟؟؟

آفلاین ورگ

• Sr. Member
  • *
  • I am a dead man.
نقل‌قول

اگه منظورت فاصله ی مجازی هست باید بگم توی ویندوز یه فایلی با فرمت دی ال ال را میریختیم توی سیستم 32 اصلا شما سیستم 32 داری اگه هم داشته باشی و فایل را بریزی نمیدونم جواب بده یانه ؟؟؟؟؟ کاش رفته بودی سراغ ورشوال باکس ویندوز 7 نصب میکردی ؟؟؟

هیچ توجه کردی از اولی که من مشکلم رو مطرح کردم تو فقط حرف خودت رو زدی؟   ;D
من با واین بالا آوردم اينو. حالا اگر راهی برای نیم‌فاصله نداشت به روی چشم. میرم یه سیستم با رو قوی‌تر می‌خرم که بتونم توش با ویرچوال‌باکس ویندوز ۷ نصب کنم.
در حال حاضر راهیبه ذهن کسی نمی‌رسه که مشکل نیمفاصله و اعداد هندی/عربی حل شه؟
www.v6rg.com
ادبیات و فرهنگ گیلک

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
هیچ توجه کردی از اولی که من مشکلم رو مطرح کردم تو فقط حرف خودت رو زدی؟   ;D

آره توجه کردم  ;D ;D ;D ;D

من با واین بالا آوردم اينو. حالا اگر راهی برای نیم‌فاصله نداشت به روی چشم. میرم یه سیستم با رو قوی‌تر می‌خرم که بتونم توش با ویرچوال‌باکس ویندوز ۷ نصب کنم.

عزیزم من با رم یک بتلفید کالاف دیوتی 8 بازی میکردم شما رمت 2 ویندوز 7 را میگی نمیکشه  ;D

در حال حاضر راهیبه ذهن کسی نمی‌رسه که مشکل نیمفاصله و اعداد هندی/عربی حل شه؟

من که قرار نیست نخود هر آش بشم توی تاپیکی که بلد نیستم پست بدم پس این سوال را جوابش را میذارم به عهده ی اساتید بزرگ اوبونتویی

آفلاین ورگ

• Sr. Member
  • *
  • I am a dead man.
من که قرار نیست نخود هر آش بشم توی تاپیکی که بلد نیستم پست بدم پس این سوال را جوابش را میذارم به عهده ی اساتید بزرگ اوبونتویی

ببين! من قبلتر تلاش کردم به کمک ويرچوال باکس ويندوز ۸ نصب کنم. درست لحظه بالا اومدن ویندوز سیستمم هنگ کرد و مجبور شدم دکمه پاور رو نگه دارم که خاموش شه! وگرنه من هم از خدامه راه راحت‌تر و منطقی‌تر رو برم.
اما یادمه موقع راه منطقی‌تر هم باز تو تاکيد داشتی که من xp نصب نکنم. من که فقط هدفم استفاده از word هست ديگه چه فرقى مى‌کنه کدوم نسخه باشه؟ دست‌کم xp سبک‌تر از ورژن‌هاى بعدى خودشه. اين طور نيست؟
www.v6rg.com
ادبیات و فرهنگ گیلک

آفلاین Sadrolla

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 443
من که فقط هدفم استفاده از word هست ديگه چه فرقى مى‌کنه کدوم نسخه باشه؟ دست‌کم xp سبک‌تر از ورژن‌هاى بعدى خودشه. اين طور نيست؟

دو مطلب

۱.
دوست عزیز من دیشب به این نتیجه رسیدم که wine برای برنامه ‌ویندوزی که داشتم مناسب نیست هر چند برنامه اجرا می‌شد اما موقع کپی کردن اذیت می‌کرد و متن رو به هم می‌ریخت راجع به آفیس دقیقا نمی دونم به چه شکلی هست
بعد اون برنامه خاص رو در ویرچوال با xp اجرا کردم نتیجه خیلی جالب بود اجازه بدید اسم برنامه رو بزاریم app.exe

app.exe با wine منابع سخت‌افزاری بیشتری نیاز دارد
app.exe با xp  در ویرچوال باکس منابع کمتری نیاز دارد

تا اینجا که نوشتم xp در ویرچوال بالا اومد رفتم برای ازمایش و یه فایل word که با 2013 نوشته بودم رو با word 2010 باز کردم
نتیجه برای خودم باور نکردنی بود
هیچ تفاوتی در سرعت احساس نکردم
سرعت کار در فایل docx با word 2010 در xp مجازی نصب شده = xp واقعی نصب شده

مشخصات سیستم من
cpu تک هسته‌ای سلرون با قدرت ۲.۲ گیگاهرتز
ram ۲ گیگ

مشخصات سیستم عامل
نسخه ۶۴ بیتی solydx که همون دبیان پایداره با میزکاره Xfce که آماده به کاره (wine هم پیش‌فرض نصبه)
که بعد از نصب مخزن دبیان پایدار حذف و مخزن دبیان sid فعال و کل سیستم رو به روز کردم
در واقع الآن من دبیان سید دارم + ۵ برنامه از مخزن solydx که در مخازن دبیان نیستند + mintstick که مربوط یه رایت iso روی فلشه و محصول لینوکس مینته که این هم در مخازن دبیان نیست.

من دبیان سید دارم + ۶ برنامه که در مخازن دبیان نیست

منابعی که به xp تخصیص داده شده
استفاده کامل از cpu
استفاده از ram به میزان ۵۱۲ مگابایت

فکر کنم همون xp در ویرچوال بی دردسر تر باشه

------------------------------------------

۲.
آفیس مایکروسافت در نسخه‌های ۲۰۰۷ و ۲۰۱۰ و ۲۰۱۳ برای ذخیره سازی از فرمت docx استفاده می‌کنه
من خودم شخصا فایلی رو با ۲۰۱۳ تولید کردم و در ۲۰۰۷ بدون هیچ گونه مشکل استفاده کردم پس برای پشتیبانی از فرمت doc و docx هیچ فرقی بین ۲۰۰۷ و ۲۰۱۰ و ۲۰۱۳ نیست
من همیشه احساسم این بوده که ۲۰۱۰ سریع‌تر از ۲۰۰۷ - حالا کسی هم این مطلب رو ثابت کرده یا نه نمی‌دونم اما احساسم این بوده و هست
با توجه به این مطلب که ۲۰۱۰ در xp قابل استفاده هست

پیشنهاد من اینه که یه xp رو در ویرچوال نصب کنی و همون آفیس ۲۰۰۷ رو که داری رو نصب کن اگر دیدی سرعتش یه خورده پایینه ۲۰۱۰ رو هم امتحان کن شاید احساس من درست باشه اگر سرعت xp خوبه ولی ۲۰۱۰ هم یه خورده سنگین بود ۲۰۰۳ رو نصب کن و بهشون بگو با فرمت doc ذخیره کنن و بهت بدن (فکر نکنم این قدر لجباز باشن)
اگر xp هیچ رقمه راه نیومد بیا ببین آفیس رو چه طور باید با wine هماهنگ کرد

-------------

کلا پیشنهاد من اینه که اول سعی کن با ویرچوال کارت راه بیفته اگه نشد برو با wine سر و کله بزن
خودم بعد از کلی سر و کله زدن با wine به این نتیجه رسیدم که بهتره از ویرچوال استفاده کنم و wine رو به طور کامل پاک کنم
به هر حال مورد شما جزء مواردی که من بهش علاقه دارم و مشتاقم که بدونم آخرش چی میشه (برام جذاب شده مشکلت - یه جواریی مشکل خودم هم هست)
« آخرین ویرایش: 31 خرداد 1394، 07:29 ب‌ظ توسط Sadrolla »
اول قوانین خدا را به طور کامل رعایت کنیم بعد انتظار حمایت کامل رو از خدا داشته باشیم.

آفلاین Nelliel

• High Hero Member
  • *
Sadrolla جان دمتگرم کاملا بات موافقم مخصوصا حرف اخر که رفتن سراغ ویرشوال باکس بود اینم بت بگم ورگ عزیز واین با ویندوز XP هییییییییییچ فرقی نداره  :)
« آخرین ویرایش: 31 خرداد 1394، 07:49 ب‌ظ توسط حسین حیدری »