میدونم خواستین یه جوری تشبیش کنید ، قبلا هم این تشبیه رو شنیدم . ولی این فرق میکنه .
شما ها اگر وافعا دوست دارید ویندوز رو مشکلی نیست ، لینوکس چون آزاده و ... من خواستم تبلیغش کنم . در خیلی از موارد مثال شما با من نمیخونه . امشب دیگه حوصله ی بحث کردن ندارم
میدونم ممکنه باورش سخت باشه ، ولی من نسبت به ویندوز و لینوکس ندانم گرا هستم
کار خودمو میکنم. گاهی با ویندوز ، گاهی با لینوکس
منظورم اینه که از اون افرادی نیستم که یقه ی خودمو برای ویندوز پاره کنم یا برعکس ، به لینوکس بی احترامی کنم. اما اینکه به زور افرادی رو به لینوکس بکشونیم شبیه به کاری هست که « فاشیست » ها انجام میدادن! بدون هیچ کم و کاستی
مورد دوم و اصلی ، ما الآن هم خودمون قاضی شدیم ، و هم خودمون متهم ، و هم خودمون وکیل!!
باید چندتا آدم که یه عمر با ویندوز زندگی کردن رو بیاریم و یه مدت ازشون خواهش کنیم با لینوکس کار کنن ، در آخر هر مشکل یا ایرادی بود رو بشنویم و حتما این نکته رو مد نظر داشته باشیم که
از کوره در نریم!یادمون نره چیزی رو با
باید نمیشه پیش برد ، چون طبق اصول روانشناسی هم همین «باید» باعث میشه اشخاص سرکش تر بشن
مثلا توی لینوکس وقتی یک فایل رو Delete میکنیم مستقیما میره به سطل آشغال ، و هیچ پرسشی نمیشه! ( تکرار میکنم. وقتی که Delete میکنیم ، قضیه ی Delete کردن بدون انتقال به سطل آشغال بحثش جداست )
خب توی ویندوز اینطوری نیست ، یعنی به صورت پیش فرض یه سوال میپرسه که مطمئنید میخواید این رو به سطل آشغال ببرین یا نه.
یه گیک لینوکسی میگه این کار نیاز نیست! چرا که اگر سهواً هم کسی فایل رو به سطل آشغال منتقل کرد میتونه برش گردونه
اما یک شخص ویندوزی میگه این کار نیازه و ممکنه استدلال هایی هم برای خودش داشته باشه مثل اینکه زمان تلف میشه و..
متاسفانه مایکروسافت داره راه جدای خودش رو پیش میره ، همین #C و پلتفرم NET. رو ببین. خطایابی هاش کاملا خودکاره و در اثر کوچکترین خطاها کامل ترین راهنمایی برای رفع خطا رو بهت پیشنهاد میده!!
این به نظر من خوب نیست چون برنامه نویس رو آماده خور به بار میاره! خب ، برای اینکه بتونیم چنین جماعتی رو سمت Linux ببریم اولین کار اینه که از کوره در نریم
حق با شماست من عذرخواهی میکنم.
به نظرم کوشا هم باید معذرت خواهی کنه ، اگر هر کدوم از ما رسالت ترویج لینوکس رو بر عهده بگیریم اولین گام این رسالت اینه که
زود از کوره در نریم!