ولی من فکر نمی کنم تحت تاثیر کاربران فدورا قرار گرفته باشه . چون این یک وبلاگ هست نه یک فروم برای فدورا کار ها . جالب اینکه اکثر کسانی که به وبلاگ من سر می زنن فدورا کار نیستند ( تا اونجایی که من می دونم و اونایی که نظر می دن رو می گم ) . به هر حال یک نظر سنجی هست دوست من
. من خودم به اوپن سوزه رای میدم ولی این که فدورا رای آورده دیگه باید دید دیگر کاربرانی که فدورا کار می کنن ولی توی فروم اوبونتو نیستند و خبر از رای گیری در اینجا ندارند یا تمایل نداشتن که رای بدن چرا به فدورا رای دادن .
به هر حال من خوشحال می شم کسی بیاد و رای خودش رو بذاره که هر کسی فقط یک رای می تونه بده با توجه به IP سیستم طرف .
این رای گیری هم یک رای گیری دولتی نیست
که تقلبی در اون باشه
این نظر شخصی بنده است و ناراحت نشین . ولی من فدورا که کار می کردم توی میزکار KDE بسیار ناپایدار بود ولی چاکرا که اینقدر طرفدار داره وقتی من نصب کردم از فدورا ناپایدار تر بود نسخه ی آلفای 4 رو دارم با فدورا 12 مقایسه می کنم . به طوری که وقتی 5 بار با برنامه ی گیمپ طرحی رو ذخیره می کردم بار 6 یا 7 توم میزکار برای خودش ریستارت می شد و یکدفعه وارد صفحه ی لاگین می شد و غیره . خوب با این وضع من ترجیح میدم به همون فدورا برگردم تا چاکرا .
بحث روی توزیع خاصی نیست . بحث پایداری هست که روی سیستم من چاکرا فوق العاده ناپایدار بود . حالا ممکنه شما این مشکل رو نداشته باشین و چاکرا برای شما پایدار بوده ولی اینکه میگین همه می گن فدورا ناپایداره شما هم یک بار نصب کن و تجربه کن . من دفاع از فدورا نمی کنم چون به نسبت اوپن سوزه ناپایداره روی سیستم من . و چاکرا از همه بدتر .
حالا شاید توی آلف 5 خوب شده باشه که باید آلفای 5 رو با فدورا 13 که داره میاد مقایسه کنیم .
موفق باشین