انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: توسعه میزکار و کاربرپسند بودن توزیعهای لینوکس چه اهمیتی دارد؟  (دفعات بازدید: 14447 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sirslacker

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
پارسی باکس عزیز بنده اصولا در باب این سوالات شما مطلبی رو مطرح نکردم. من نه در مورد عدم توسعه میزکار حرف زدم، نه در مورد ناپایدار بودن توزیع مورد استفادم، نه سعی کردم از توزیعی بخواهم کنار بکشه! قطعا متوجه هستم چند پست بنده طولانی بودند، اما بد نیست مطالعه کنیم.
در عین حال من قطعا سعی نداشتم برای کسی تکلیف معین کنم، یا به کسی گیر بدم! اگر در ایران دموکراسی نباشه، در یک  دنیا مجازی شما محق به انجام انچه دوست دارید هستید و دیگران هم محق یه اعتراض.
از نظر من تیتر تایپیکی که این مسئله در اونجا مطرح شد، به غایت عجیب بود و نشان از یک درک ناصحیح میداد! این عنوان که کدام میزکار بهتر kde رو اجرا میکنه، به نظر خیلی دور از تفکر لینوکس میاد. این مثل این میمونه که من بگم کدام فایرفاکس رو بهتر اجرا میکنه؟ ویندوز، مک یا لینوکس! فکر کنم نیاز به توضیح نباشه این مایکروسافت نیست که فایرفاکس رو اماده باید بکنه!! یا مک در کامپتیبل کردن فایرفاکس برای مک نقشی ایفا نکرده. اما متاسفانه کاربران از ابونتو امده این انتظار رو از یک توزیع موفق دارند که میزکار رو براشون اماده کنه!!!‌
من مخالف زیبایی نیستم، همونطور که گفتم خودم همیشه یک مک استفاده میکنم، اما این اعتیاد به زیبایی و این روند توسعه توزیع ها، باعث از بین رفتن شعار برای هر سلیقه یک لینوکس داره میشه. زیبایی نسبی است و نسبت نشان از شباهت داره، دور نیست که با این مرکز ثقل قرار دادن میزکار بسیاری از توزیع ها  در این بازی میزکار بهینه سازی از بین برند و مابقی هم رنگ های متفاوت یک تغییر با یک موجودیت یکسان باشند.

a slacker guy!

آفلاین parsibox

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 777
  • آچار فرانسه
    • سایت شخصی محسن داوری
من آخرش متوجه نشدم.
پست هاتون را هم خونده بودم.
شما نگرانیت از چیه؟
میشه مثل کتابها و آدم بزرگا صحبت نکنی و راحت توضیح بدی؟
من اصلا اعتراضی نکردم.
درخواست های کاربران نشاندهنده ی نوع عملکرد اوبونتو نمیشه.
مثل این هست که من از اوبونتو توقع داشته باشم ie را روی سی دی اصلیش نصب کنه.آیا این دلیل میشه که تیم اصلی اوبونتو دارند ie را روی سی دی اصلیشون اضافه میکنند؟
واضح هست که خیر!
ولی این یک توقع بی جا از  طرف یک کاربری هست که اوبونتو را داره استفاده میکنه.
====
یه مورد دیگه اینکه کاربران را حتما باید راضی نگه داشت و داشتن ظاهر زیبا و توجه به ظاهر هم بخش اعظمی از موفقیت در جذب کاربر است.
====
شما نمیتونی وقتی یک پکیج جلوت میزارند و میگن این پکیج را دوست داری یا نه بگی آره قسمت a , b را دوست دارم ولی c را نه!
این پکیج هست و شما نمیتونید پکیج را تفکیک کنید.
حالا این چه ربطی داشت؟
ربطش این هست که اوبونتو میخواد سهمش را از بازار کاربران زیادتر کنه و نیاز داره یک سری از کارها را انجام بده که یکیشون توجه به ظاهر هست.
===
یک سوال هم داشتم.
یک نفر که با اوبونتو کار میکنه بیشتر با کدوم قسمت سیستم کار داره؟؟؟؟؟
مگه غیر از این هست که بیشتر از هر چیزی با میزکار سر و کار داره؟
پس نباید توجه به این قسمت بیشتر از سایر قسمت ها باشه؟
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12830.0.html
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12928.new.htm
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12151.0.html
توجه : کلیه ی کاربران لینوکس در اصفهان که متقاضی شارژ یا راه اندازی ADSL پیشگامان یا صبانت هستند میتوانند از طریق ما 5% تخفیف بگیرند

آفلاین sirslacker

• Newbie
  • *
من هم متاسفانه متوجه نشدم شما جواب چه چیز را داده اید.
a slacker guy!

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
من درک نمی کنم... این پیشرفته... چرا باید از پیشرفت ترسید؟ خوبی لینوکس اینه که برای همه ی سلیقه هاست... شما که سلیقتون اینجوریه اسلک کار می کنین و من که سلیقم اینطوریه چاکرا... دلیلی نداره که... کی گفته لینوکس می خواد افراد رو آزار بده؟ توی اون هم سادگی و زیبایی اهمیت زیادی داره... اگر لینوکس میخواست همیشه مثل اسلک بمونه و با پیشرفت زمان جلو نره ۱ صدم این کاربرا رو هم نداشت... اونوقت می شد یه چیز خاص برای طبقه ی خاصی از افراد... با اینکه فلسفه ی لینوکس اینه که هر کسی بتونه ازش استفاده کنه و یه ابزار طبقاتی نباشه... فلسفش اینه که همه بتونن از آزادیش لذت ببرن... در عین حال ابزاری توی زندگیشون باشه (نه هدف) و به اونا کمک کنه... هیچ نیازی نیست منی که سوادم توی کامپیوتر پایینه آزادی رو درک نکنم و ازش استفاده نکنم... هیچ نیازی نیست که لینوکس ۱۰۰۰۰۰۰۰۰ دولوپر داشته باشه و هر کسی که ازش استفاده میکنه برنامه نویس باشه... من شاید برنامه نمینویسم ولی اینقدر انسان هستم که آزادی رو درک کنم و از آزاد بودنم لذت ببرم... اگه نمیتونم با برنامه نویسی کمکی کنم... می تونم افرادی رو باهاش آشنا کنم و از حاصل تفکر افراد متفکر استفاده کنم...اگه یک متفکر و برنامه نویس برای یه کاربر عادی مثل من ننویسه اصلا برنامش به چه دردی میخوره؟ متاسفانه از نظر من sirslacker جان... شما فلسفه ی لینوکس رو درک نکردید!
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین sirslacker

• Newbie
  • *
پیام عزیز من نگفتم لینوکس باید زشت و کریه باشه! کما اینکه در اسلاکور قبل از همه ی توزیع های دیگه KDE 4 بر روی ورژن جاری نصب شد و ما هم شروع به نوشتن باگها به KDE کردیم تا KDE 4 به این وضع این روزها دربیاد! حتی مخالفتی با پیشرفت ندارم، کما اینکه ما در اسلاکور تمام کمکهامون رو به پت برای ۶۴ بیتی شدن اش کردیم.
متاسفانه طولانی بودن و عدم مطالعه تمام پست های بنده باعث میشه من پاسخگوی یک پیش برداشت ذهنی دوستان باشم که اصلا حرف من نیست. Aref عزیز به مورد نظر من بیشتر از سایر دوستان اشاره داشتن که فکر کنم مربوط به پست دوم من باشه. در عین حال فکر میکنم من انتقال دهنده ی خوبی برای یک نظر بودم که بوسیله ی قشری از علاقه مندان لینوکس دنبال میشه. در عین حال اعتقاد دارم تکرار مدوام یک بحث باعث پریدن به شاخه هایی میشه که اصلا مقصد و منظور نیست. به همین خاطر سعی میکنم سکوت کنم و فرصت تامل بیشتری رو در این بابت به دوستان بدهم.
a slacker guy!

آفلاین bahramwhh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 80
به نظرم اینجا داره یه مشکل بزرگ پیش میاد! مقصر هم ابونتو هست!
...
من فکر کنم بعد از ابونتو خیلی از هدف گذاری ها یه چهره ظاهری و بدون عمق پیدا کرده. رای ام رو هم به اسلاکور دادم چون پاتریک در این ۱۸ سال به این قاعده همیشه پایبند بوده.

خیلی جالب بود !
ولی باور کنید بعضی از برنامه‌ها ( مثل همین میزکارها و ... ) چنان سطحی از کد زنی ( برای تغییر ) رو می‌خوان که فکر نکنم حتی یکی دو تا رو در ایران بشه پیدا کرد !
ولی در مورد سایر موارد ( مثل گزارش باگ ، documentation و ... ) چرا که نه ! همه تا زمانی که تونستن این کار رو انجام دادن ( خودم به شخصه انجام دادم )
اینکه توزیع‌ها میان و در محیط گرافیکی میزکار تغییر ایجاد می‌کنن به نظر شما چقدره ؟! الان مثلا کوبونتو چقدر تغییر در KDE اضافه کرده ؟! می‌تونم بگم هیچ !  :( یه قالب qt-gtk-engine نصب کرده و یه پلاسموید فیدبک برای کوبونتو ! فقط همین !  :D )
واقعا شما به این چیزا میگید دست بردن در میزکار ؟! ( اینا رو که هر بچه هم میتونه تغییر بده )

ولی در مورد اینکه با وجود اومدن ابونتو ( و حتی دبیان ) هیچ کاربر ( حتی با تجربه‌ای ) هم زحمت کامپایل کردن ساده‌ی یک برنامه رو به خودشون نمی‌دن جای تاسف داره. و فکر نمی‌کنم تقصیر توزیع باشه. مثل این میمونه که یه سیب پوست‌کنده رو به یه سیب ( دارای پوست !  ;D ) ترجیح بدید . خوب هر انسان راحت طلبی این کار رو خواهد کرد. و اینکه صرف بودن اینها واقعا انسان‌ها را که راحت‌طلب هستند ، ترغیب به درک ماهیت درونی برنامه‌ها و اصولا فلسفه‌ی گنو نمی‌کنه !
فرد میتونه ( من خود من !  ;D ) یه توزیع ابونتو استفاده کنه و حتی یه برنامه‌اش رو هم از apt-get و از مخازن نگیره و خودش دست به تجربه و کامپایل بزنه. ( باور کنید لذتی که از کامپایل برنامه‌هایی مثل آپاچی ، MySQL ، PHP و حتی کرنل لینوکس می‌برید غیر قابل چشم پوشی است - حتی اگه چیزی هم در جریان کامپایل نفهمید که بعیده !  )

در نهایت من فکر می‌کنم بحث شما بر می‌گرده به طرز نگاه کاربران و فرهنگ استفاده از گنو/لینوکس

آفلاین everplays

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
من ۱۰۰٪ با SirSlacker موافقم.

ببینید وقتی کسی درگیر این مواردی که SirSlacker گفت بشه باعث
پیشرفت گنو/لینوکس می‌شه، برای نمونه کسی رو فرض کنین که با
git سورس رو می‌گیره و خودش کامپایل می‌کنه به جز این که می‌دونه
هیچ دخل و تصرفی تو کد‌ها نشده می‌تونه اگه باگی بود ریپرت کنه و یا
اگه می‌تونه خودش درستش کنه! اما وقتی یک نرم‌افزار رو به صورت
باینری نصب می‌کنین نه تنها نمی‌دونین کسی که اونو کامپایل کرده
توی کدها دست برده یا نه شما حتی به بهتر شدن نرم‌افزار هم کمک
نمی‌کنین، چون احتمالا اون نرم‌افزار شما آخرین نسخه‌ی پایدار باشه.

اما الان تمام توجه ها به این جزب شده که وقتی فلان دیسترو رو نصب
می‌کنی بکگراندش خوشگله یا تم دیفالتش بهتر از فلان دیسترو هست.
مشکل اینه! اینا باعث پیشرفت نمی‌شه، بلکه روند پیشرفت رو کند و
در بعضی موراد متوقف می‌کنه.

وقتی یک مصرف کننده‌ی *محض* باشین! وقتی معیار انتخاب یک
دیسترو تم/بکگراند باشه. این جا ویندوز نیست که شما انتظار داشته
باشین همه چیز آماده در اختیار شما قرار بگیره، در مقابل چیزی که
استفاده می‌کنین باید یک کار مثبت انجام بدین.

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
من ۱۰۰٪ با SirSlacker موافقم.
ببینید وقتی کسی درگیر این مواردی که SirSlacker گفت بشه باعث
پیشرفت گنو/لینوکس می‌شه، برای نمونه کسی رو فرض کنین که با
git سورس رو می‌گیره و خودش کامپایل می‌کنه به جز این که می‌دونه
هیچ دخل و تصرفی تو کد‌ها نشده می‌تونه اگه باگی بود ریپرت کنه و یا
اگه می‌تونه خودش درستش کنه! اما وقتی یک نرم‌افزار رو به صورت
باینری نصب می‌کنین نه تنها نمی‌دونین کسی که اونو کامپایل کرده
توی کدها دست برده یا نه شما حتی به بهتر شدن نرم‌افزار هم کمک
نمی‌کنین، چون احتمالا اون نرم‌افزار شما آخرین نسخه‌ی پایدار باشه.
اما الان تمام توجه ها به این جزب شده که وقتی فلان دیسترو رو نصب
می‌کنی بکگراندش خوشگله یا تم دیفالتش بهتر از فلان دیسترو هست.
مشکل اینه! اینا باعث پیشرفت نمی‌شه، بلکه روند پیشرفت رو کند و
در بعضی موراد متوقف می‌کنه.
وقتی یک مصرف کننده‌ی *محض* باشین! وقتی معیار انتخاب یک
دیسترو تم/بکگراند باشه. این جا ویندوز نیست که شما انتظار داشته
باشین همه چیز آماده در اختیار شما قرار بگیره، در مقابل چیزی که
استفاده می‌کنین باید یک کار مثبت انجام بدین.
هر چی استاد بگه همونه! من هم ۱۰۰ درصد باهاش موافقم.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
وای! چه قدر زیاد بود. ولی همشو خوندم :دی
به نظر من هرکسی حق انتخاب داره. شما که می‌فهمی این کد داره چی کار می‌کنه، می‌تونی بشینی همش رو از اول بخونی، هرجاشو دوس نداشتی تغییر بدی و بعد کامپایل و نصبش کنی. ولی فکر کن من یه همکلاسی دارم که به زور وادارش کردم حداقل یه بار لینوکس رو تست کنه. اگه اون هم بخواد از اول بشینه پای ترمینال و همه چیزو کامپایل کنه که جور د نمی‌اد. ماکزیمم یه هفته با لینوکس کار می‌کنه و بعد فورمت.
اون باید اول با محیط گرافیکی آشنا بشه. بتونه از این که کامپیز رو تنظیم می‌کنه احساس غرور کنه. بعد دوتا برنامه‌ی ساده برای خودش کامپایل کنه. بعد یه سورس کد رو بگیره و نصب کنه. بعد از اون هم می‌تونه همین طور مراحل رو ادامه بده و خدا رو چه دیدی! بشه یه دولوپر لینوکس.
خلاصه‌ی حرفم این که این مراحل باید طی بشن و هدف از این تاکید اوبونتو بر میزکار اینه که افراد با پیش‌نیازهای کم‌تری به لینوکس جذب بشن تا در آینده تعداد دولوپرهای لینوکسی بیشتر بشه.
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو خوب بیان کنم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Aref

• Full Member
  • *
  • ارسال: 116
  • شهید پرفسور مجید شهریاری
با سلام

نقل‌قول
وای! چه قدر زیاد بود. ولی همشو خوندم :دی
واقعا راست گفتید. خسته نباشید.

اگر دوستان اجازه بدهند سوالی رو مطرح کنم که شاید از این بحث مفصل به یک نتیجه کاربردی برسیم. (شاید حداقل برای خودمان)!

اکثر دوستان توجه به توسعه میزکاری -از طرف توسعه دهنده های توزیع ها- را با هدف درست جذب کاربر و کاربرپسندی! توجیه می کنند.
که به نظر  حقیر هم قابل پذیرش است.

اما حتما می پذیرید که علاوه بر میزکاری، موارد بسیار مهم دیگری هم وجود داره که باید مورد توجه توسعه دهنده ها و کاربران قرار بگیرد.
وجود میزکار بسیار زیبا و افکتهای خارق العاده داره کم کم به تنها خصوصیت جذاب گنو/لینوکس برای کاربر جدید تبدیل می شه.!

خوب حتما الان می گویید که : خوب سوال چی شد؟!!

این سوال مطرحه که چه خصوصیات منحصر به فردی در گنو/لینوکس وجود داره (به غیر از میزکار) که می توان برای جذب مخاطب و کاربر جدید از اون استفاده کرد.(بیشتر منظورام کاربر ایرانی است.)؟؟
به بیان دیگر، باید توجه خودمان را به کدام مشخصه منحصر به فرد گنو/لینوکس که برای جذب کاربر ایرانی مفید است؛ جلب کنیم؟

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
سلام
چرا دیگه ادامه نمی دید ؟ داشت به جاهای خوب می رسید
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین بهزاد (beh7)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
  • یک نفر با کلی آرزو
خوب هر توزیع هرچه که زیبا تر باشد مورد توجه است
به قول دوستمان که ماشین رو مثال زد    ماشین اسپورت بهتره یا کلاسیک ؟

اماخداییش هرکس این عنوان رو بخونه باید یک شب بیدار باشه     خلاصه تر خوب مینوشتین   :دی
اوبونتو یعنی زندگی

آفلاین h4x0r

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
    • h4x0r's homepage
خب با این تفاسیر باید جامعه‌ی کاربری لینوکس را محدود کنیم به برنامه‌نویسان برای بررسی کدها، سیس‌ادمین‌ها برای بررسی لاگ سیستم و بازاریاب‌هایی برای تبلیغ یک هسته‌ی قدرتمند اما زشت و بد قواره.
این که تمامی کاربران کامپیوتر دنیا به لینوکس اعتقاد داشته باشند و همگی قدرت کدخوانی و سروکله زدن با ریزترین مسائل سیستم‌عامل را داشته باشند یک آرزوی بسیار زیباست اما تحقق این آرزو تقریبا  محاله. ما هیچ وقت نمی‌تونیم یک خبرنگار را مجبور کنیم برای نصب یک نرم‌افزار ساعت‌ها کد را مرور کنه و بعدا اقدام به نصب کنه، یک خبرنگار میخواد به محض روشن کردن کامپیوترش سیستم‌عامل آماده به کار بشه و در پایدارترین و امن‌ترین بستر اقدام به مرور و انتشار اخبار کنه.
از طرفی هم امکان‌پذیر نیست که یک هسته و چند نرم‌افزار جدا از هم به او تحویل بدیم و بگیم که این همان چیزیه که شما میخوای و شما دوستش بدار!
علاوه بر خواست‌های متفاوت پیش‌نیازهای متفاوتی هم هست، به عنوان مثال میشه کاربران را مجبور کنیم که از یک نوع سخت‌افزار استفاده کنند؟ نه مسلما نه، همین الان که در یک وضعیت نرمال از لحاظ پشتیبانی سخت افزاری هستیم یک نسخه از فرضا مینت روی دستگاه من جواب میده و روی دستگاه بغل دستیم با همان کانفیگ جواب نمیده! پس جمع و جور کردن یک سیستم‌عامل که هم از لحاظ تنظیمات ابتدایی (بخصوص میزکار) بدون مشکل یا حداقل کم مشکل باشه همچین کار راحتی هم نیست.

پس اگر به فکر گسترش آزادی، سیستم‌عامل لینوکس و باقی موارد هستیم باید نیازهای همه در نظر گرفته بشه. کاری که شرکت اپل در حال انجامش هست اما با ایجاد محدودیت و زیرپا گذاشتن حقوق کاربر و ایجاد یک تجارت پرسود

همانطور که امکان از نو نوشتن یک نرم‌افزار در جهت اعطای حق آزادی از شما گرفته نشده پس نباید امکان داشتن یک محیط راحت و آزاد از من مبتدی هم گرفته بشه  :)
سال‌ها طول کشید تا درصد نسبتا کمی از کاربران متوجه بشن لینوکس فقط محیط متنی، کد و دردسر نیست، الان کار اشتباهیه که این موفقیت را فدای خواسته‌های خودمون کنیم.
تا تیرماه ۱۳۸۹ نیستم

آفلاین SAM1

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 382
  • LONG LIVE FREEDOM
این سوال مطرحه که چه خصوصیات منحصر به فردی در گنو/لینوکس وجود داره (به غیر از میزکار) که می توان برای جذب مخاطب و کاربر جدید از اون استفاده کرد.(بیشتر منظورام کاربر ایرانی است.)؟؟
به بیان دیگر، باید توجه خودمان را به کدام مشخصه منحصر به فرد گنو/لینوکس که برای جذب کاربر ایرانی مفید است؛ جلب کنیم؟
من عاشق احساس آزادی و امنیتی که تو لینوکس بهم دست میده هستم. این که تنها نیستم. این که همیشه چند نفری تو اینترنت هستن که بابت مشکلی بدون هیچ گونه چشمداشتی باهام هفکری کنن. این که از میلیون ها بدافزار مخرب ویندوزی در امان هستم. این که برای چیزی که احتیاج نیاز دارم نمی خواد حق کس دیگه ای را پایمال کنم. و البته متفاوت بودن با اکثریت کاربران PC!
رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند، به پای هرزه علفهای باغ کال پرست

وطنم

آفلاین Linux

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 296
    • تبریزلاگ
من هم با sirslacker موافقم. ببینید گنو/لینوکس متعلق به هیچ سازمان یا شرکتی نیست بلکه این جامعه کاربری هستن که وظیفه‌ی توسعه و پیشرفت رو به عهده دارند . اگه این کاربران رفته رفته رو به مصرف گرایی بیارند پس چه کسانی این سیستم رو توسعه میدن ؟

جواب این سوال واضحه , همون کاربران منتظر میمونن تا شرکت هایی مثل کانونیکال, ردهت , ناول و... بیان براشون سیستم عاملی رو توسعه بدن . میدونید آخر این سناریو چی میشه ؟

ــ توزیع X , توزیع بدیه چون همراهش نرم‌افزار Vlc وجود نداره ! 
ــ توزیع Y بهتر از توزیع X چون kde اون دوتا widgets بیشتر از توزیع X داره !

پس معنی نرم‌افزار آزاد چی میشه ؟ آیا ما باید مستعمره چند شرکت باشیم که مهمترین چیز براشون منافع خودشونه ؟
Before death knock on your door,share whatsoever you have.You can sing a beautiful song? sing it,share it.
You can paint a picture? Paint,share it ...
come across a man who has not much to share