همین چند وقته که با لینوکس کار میکنم هی مجبورم 6 ماه 1 بار لینوکس جدید رو بریزم از اول روش آپدیت کنم
تا حالا سعی کردید یاد بگیرید که چه طور باید نسخه قبلی رو به نسخه جدید به روز رسانی کنید؟
باید از فایلهام پشتیبان بگیرم هر بار که واقعا رو مخم راه میره
حدس من اینه که شما /home رو داخل درایو / دارید، خوب اون رو جدا کنید.
این رو قبول کن راحتی و سادگی ویندوز رو لینوکس نداره
دو جور میشه به این قضیه نگاه کرد
۱- ویندوز بدون هیچ برنامه اضافهای مقایسه بشه با اوبونتو بدون هیچ برنامه اضافهای (منظور از نرم افزار اضافه، نرم افزاری که کاربر بعد از نصب سیستمعامل نصب میکنه که میتونه شامل راه اندازهای سخت افزاری و مرورگر و دانلود منیجر … میتونه بشه)
پاسخ، به نظر من اوبونتو آماده به کاره و ویندوز آماده نیست، و قطعا کار کردن با سیستم آماده راحتتر با سیستم آماده نشده هست.
البته این نکته هم خوبه توجه بشه که اصلا اجباری نیست من برای استفاده از اوبونتو پولی بپردازم ولی برای ویندوز باید بپردازم
قبل از بیان مورد ۲ باید بگم که، مقایسه به شکلی که در مورد ۲ انجام بشه به نظر من اشتباهه، چون قرار ویندوز و اوبونتو مقایسه بشن نه برنامههای اونها
۲- بعد از نصب برنامههای مورد نیاز با هم مقایسه بشن که این هم باید دید اون برنامههای مورد نیاز پولی هستن یا مجانی
یعنی من ویندوز + فتوشاپ رو بیام با اوبونتو + گیمپ مقایسه کنم، این بی انصافی هست یه طرف پولی و یک طرف مجانیه
پس
۲- الف- ویندوز + برنامههای مورد نیاز (مجانی) مقایسه بشه با اوبونتو + برنامههای مورد نیاز (مجانی)
پاسخ: به نظر من باز هم کار کردن با اوبونتو راحتتره.
۲- ب- ویندوز + برنامههای مورد نیاز (اعم از پولی و مجانی) مقایسه بشه با اوبونتو + برنامههای مورد نیاز (اعم از پولی و مجانی)
پاسخ: به نظر من بستگی به کاری که قراره انجام بگیره داره، و با توجه به اون کار، افرادی که در هر دو، اون کار خاص رو انجام دادن، باید نظر بدن. مثلا ویرایش حرفهای فیلم با شرایط ۲- ب در ویندوز راحتتره یا اوبونتو؟ افرادی که در هر دو این کار رو انجام دادن، باید نظر بدن.
اما نظر من: من برای کارهای خودم باز هم اوبونتو رو ترجیح میدم و اون رو راحتتر و سادهتر میدونم.
توجه: فرض بر اینه که فتوشاپ از گیمپ قویتر، سادهتر و راحتتر هست
به نظر من این ربطی به ویندوز و اوبونتو نداره بلکه به تیم توسعه دهنده فتوشاپ و گیمپ ربط داره + پولی که برای هر کدوم هزینه میشه
و نکته آخر اینه که آیا واقعا کار کردن با ویندوز راحتتر و سادهتر هست یا چون بهش عادت شده و برنامههای ویندوزی برای فلان کار شناختهتر (در سطح عام) هستند، گفته میشه که کار کردن با ویندوز راحتتر و سادهتره؟
پ.ن.تلاش من بر این بوده، که در پاسخ، ورود به فلسفه نرمافزار آزاد، انجام نگیره، و اگر قرار باشه این مورد هم، بهش توجه بشه، به نظر من بحث سالبه به انتفاء موضوع هست.