خیلی عالی بود ممنون !
خواهش میکنم.
فقط به نظرت یه ویندوزی میاد اینا را بخونه ؟؟؟؟؟
یا اصلا براش مهه ؟؟؟؟
این مطلب اصلا برای کسایی که Windows کار می کنند، نیست.
این مطلب برای افرادیه که هنوز فرق GNU/Linux با Windows را نمی دونند.
این مطلب برای افرادیه که فکر می کنند هرچی در Windows هست باید در GNU/Linux باشه.
به نظر شخصیم دیگه زشتی استفاده از ویندوز که حرام است توی ایران از بین رفته چون سال ها و سال ها مردم استفاده کردند و آدم ها را باید طور دیگه عاشق لینوکس کرد ولی این هم خوبه که در حین کار با لینوکس بدونن دزدی نیست.
من به خیلی از افراد و حتی سازمان هایی که رفتم، گفتم شما وقتی به این شکل از Windows استفاده می کنی داری مال حروم وارد شرکت میکنی، پس چطوری میتونی به خودتون و دیگران بگین نمازتون قبوله؟ و...
طرف بجای اینکه بگه راه حل برای این مشکل چیه؟ درجا عصبانی میشه و...
در حالی که خیلی از کارهاشون فقط و فقط در حد باز گردن مرورگر ، Office یا اجرای برنامه های نوشته شده مدارس هست که اکثرشون با Cpp نوشته که میشه راحت برای GNU/Linux هم بهینشون کرد.
بقیه برنامه ها هم میشه وقت گذاشت و برای GNU/Linux نوشت. مثلا با JAVA یا Python و...
درکل مقالت عالیه یه نظر کوچولوی دیگه هر چی مطلب اضافه میکنی سر پست اول کن و توی پست ها وسط تاپیک نذار.
فعلا دارم یه برنامه می نویسم. همین که تموم بشه شروع می کنم به اصلاح و تکمیل کردن ارسال اول.
یکی از دوستان به صورت خصوصی از بنده درمورد یک قسمت از مقاله:
اون ۵٪ هم برنامه های معادل نبود، مثل IDM. تا این که بلاخره PDMT اومد
پرسیدن:
برای اون ۵٪ تا قبل از اومدن pdmt ویندوز و IDM رو خریده بودید؟
و ازم توضیح خواستند.
در جواب ایشون می گم:
بله، حتی اگر بخواهید می تونید تشریف بیارید و از نزدیک تمام EMailهای دریافتی از Microsoft برای Windows های XP و Seven به همراه رسیدهای انتقال وجه و... را بهتون نشون بدم.
این را هم اضافه کنم که برای Office هم Key خریدم. ( اولین بار زمانی که 2007 اومد. )
نکته جالب اینجاست که تمام Key ها دارای اعتبار مادام العمر هستند.
اما نکته ای که وجود داره فقط در یک Windows میشه ازشون استفاده کرد، و یک بار چون بی دقتی کرده بودم در ۳ تا Windows به صورت همزمان یک Key زده بودم، ناچار به پرداخت جریمه شدم.
در حال حاضر هم به صورت مجازی از Windows 8 به همراه Office 2013 و Windows XP SP3 استفاده می کنم.
اصل استفاده من از Windows امتحان برنامه هایی که می نویسم هست که در همه جا به درستی کار کنند.
باز هم دوستان تاکید می کنم، این مطلب برای افرادی که Windows استفاده می کنند نیست.
فقط برای افرادی هست که فکر می کنند GNU/Linux هم مثل Windows براش می تونند هر برنامه ای گیر بیارند و شکایت می کنند چرا GNU/Linux برنامه نداره و...