یکی از دوستان درخواست منبع کرده بود (برای عضویت بیل گیتس در بیلدربرگ )
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Bilderberg_participants
حتما شما توقع ندارید که یکی از مهمترین محفل های ماسونی جهان که بانفوذ ترین و قدرتمند ترین افراد از سراسر جهان در ان شرکت میکنند فعالیت هایش را بصورت شفاف انجام دهد و یا اسناد زیادی به بیرون درز کند !!!!
تشکر بابت ارائه منبع اما
ویکیپدیا رو هرکسی میتونه ویرایش بکنه
و
دوست عزیز خوبه خودتون هم میگید نباید انتظار داشت چنین کارها… رو به صورت علنی انجام بدن و شما هم خیلی راحت ازشون مدرک بگیری.
خب پس با این حساب شما حرفای خودتون رو نقض میکنید که.
این بحثی که شما باز کردید و واردش شدید
یا منبعی دارید(موثق نه ویکیپدیا) و یه بحثی بی ربط به موضوع تاپیک میکنید و ما هم قبول میکنیم.یا اینکه مدرک ندارید
و بحثی که قبلا مطرح شده بود
استفاده از Crack و Patch و... همان وسوسه شیطان هست.
کسی که ادعا میکنه که حرام نمی خوره و... و از Windows استفاده میکنه، در صورتی می تونه بگه مال حرام ندارم که بابت Windows پول پرداخت کرده باشه.
من هرچه فکر میکنم جدای از درست بودن یا نادرست بودن مباحث مطرح شده، ربطی به این انجمن نداره
اینجا نه انجمن سیاسی هست که بخوایم بحث کنیم راجع به اینکه بیل گیتس تصمیم گرفته ۲/۳ جمعیت جهان حذف بشه
اینجا نه انجمن ویندوزی هست که بخوایم بحث کنیم راجع به اینکه کرک کردن ویندوز و برنامههاش به سازنده ضرر مبرسونه
اینجا نه انجمن مذهبی هست که بخوایم بحث کنیم راجع به اینکه کرک کردن حلاله یا حرام
نظر شخصی کسی که عضو کوچکی از این جامعه و این انجمن هست: لطفا این مباحث رو ادامه ندیم، بیاییم با کمک هم دیگه گنو/لینوکس رو بیشتر یاد بگیریم تا نیازی به استفاده از ویندوز نداشته باشیم
برای شروع، یه برنامه برای bookmark کذاشتن در فایلهای pdf (آزاد و رایگان) به من معرفی کنید (هر چه گشتم پیدا نکردم)