انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: StarCalendar 1.5.0  (دفعات بازدید: 42444 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین افشین

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 318
    • لیبره‌آفیسِ فارسی
پاسخ به: StarCalendar 1.5
« پاسخ #30 : 13 اسفند 1388، 11:39 ق‌ظ »
گاهی پیش می آید در حالی که دقایقی تا پایان روز جاری باقی مانده است، تقویم تاریخ روز بعد را نمایش می‌دهد!

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #31 : 13 اسفند 1388، 02:50 ب‌ظ »
گاهی پیش می آید در حالی که دقایقی تا پایان روز جاری باقی مانده است، تقویم تاریخ روز بعد را نمایش می‌دهد!
عجیبه! اگه میشه دفعهٔ بعد که اینطوری شد، ببیند دقیقا چه مدتی قبل از ساعت ۱۲ شب، تازیخ برنامه تغییر می‌کنه. و همون موقع ببینید دستور date چه تاریخی رو نشون میده.

آفلاین افشین

• Sr. Member
  • *
    • لیبره‌آفیسِ فارسی
« پاسخ #32 : 14 اسفند 1388، 01:55 ق‌ظ »
تصویر زیر را ببینید لطفاً. تقویم تاریخ ۱۴ اسفند را نمایش می‌دهد در حالی که پنجره اصلی تاریخ ۱۳ اسفند را!

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #33 : 14 اسفند 1388، 03:40 ق‌ظ »
تصویر زیر را ببینید لطفاً. تقویم تاریخ ۱۴ اسفند را نمایش می‌دهد در حالی که پنجره اصلی تاریخ ۱۳ اسفند را!
خب این که مشکل نیست! یک «روز انتخاب شده» یا Selected Day داریم که ربط خاصی به «امروز» نداره! غیر از اینکه:
۱- موقع شروع برنامه، Selected Day ست میشه به «امروز».
۲- با زدن دکمهٔ «امروز» که آیکون خانه (Home) داره، Selected Day تغییر پیدا می‌کنه به «امروز».

شاید اشکال برنامه این باشه که توی پنجرهٔ اصلی دور روز جاری (امروز) خط نمی‌کشه. یعنی شاید بهتر بود همونطور که Selected Day رو مشخص کرده(دورش خط کشیده با عنوان «مکان‌نما»)، دور «امروز» هم خط می‌کشید(با رنگ و ضخامت متفاوت). ولی شخصاً خودم چون احساس نیاز نکردم و با توجه به اینکه تنظیمات خیلی شلوغ می‌شد، اینو اضافه نکردم. اگه فکر می‌کنید بهتره اینم اضافه بشه، بگید.

آفلاین افشین

• Sr. Member
  • *
    • لیبره‌آفیسِ فارسی
« پاسخ #34 : 15 اسفند 1388، 07:31 ق‌ظ »
به‌نظر می‌رسد حق با شما است و تشخیص این حقیر اشتباه بوده است.
با این حال بیشتر روی این موضوع دقت می‌کنم تا کاملاًُ مطمئن شوم که آیا واقعاً آن روز را انتخاب کرده بودم یا این‌که برنامه در تشخیص روز جاری اشتباه کرده بوده!

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #35 : 17 اسفند 1388، 01:17 ب‌ظ »
ساختار برنامه رو به کلی تغییر دادم و بصورت چندلایه‌ای پیاده‌سازی کردم. هسته برنامه از رابط گرافیکی جداست. و رابطهای گرافیکی مختلفی هم می‌تونه همزمان داشته باشه. همینطور دارم به تدریج بخش‌های مختلف برنامه رو با PyQt بازنویسی می‌کنم، تا توی ورژن ۲ هر دو رابط گرافیکی(PyGTK و PyQt) رو همزمان داشته باشه. حالا یه نظر از شما می‌خوام:
به نظر شما تنظیمات مربوط به رابط PyQt از تنظیمات مربوط به رابط PyGTK کاملاً جدا باشه(یعنی وقتی یکی رو تنظیم می‌کنید توی اون یکی هیچ تأثیری نذاره). یا اینکه تنظیماتشون (تا حد امکان) مشترک باشه؟
اگه کاملاً جدا باشن، برای من خیلی راحت‌تره. چون بعضی پارامترها، منطقشون بین GTK و Qt فرق داره و من اگه بخوام اینا رو یه جا ذخیره کنم، مر بار موقع لود شدن و سیو شدن، باید تبدیل بشه.

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
« پاسخ #36 : 17 اسفند 1388، 04:34 ب‌ظ »
ساختار برنامه رو به کلی تغییر دادم و بصورت چندلایه‌ای پیاده‌سازی کردم. هسته برنامه از رابط گرافیکی جداست. و رابطهای گرافیکی مختلفی هم می‌تونه همزمان داشته باشه. همینطور دارم به تدریج بخش‌های مختلف برنامه رو با PyQt بازنویسی می‌کنم، تا توی ورژن ۲ هر دو رابط گرافیکی(PyGTK و PyQt) رو همزمان داشته باشه. حالا یه نظر از شما می‌خوام:
به نظر شما تنظیمات مربوط به رابط PyQt از تنظیمات مربوط به رابط PyGTK کاملاً جدا باشه(یعنی وقتی یکی رو تنظیم می‌کنید توی اون یکی هیچ تأثیری نذاره). یا اینکه تنظیماتشون (تا حد امکان) مشترک باشه؟
اگه کاملاً جدا باشن، برای من خیلی راحت‌تره. چون بعضی پارامترها، منطقشون بین GTK و Qt فرق داره و من اگه بخوام اینا رو یه جا ذخیره کنم، مر بار موقع لود شدن و سیو شدن، باید تبدیل بشه.
اگه یکی باشه بهتره، چون در غیره این صورت کاربر باید ۲ بار انجام بده که کمی ناخوشاینده

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #37 : 17 اسفند 1388، 06:28 ب‌ظ »
تنظیمات پیش‌فرض رو توی
/etc/starcal2/بذارم یا توی همون پوشه خودش(که سورس‌ها و همه چی اونجاست):
/usr/share/starcal2/کدومش؟

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
« پاسخ #38 : 17 اسفند 1388، 09:41 ب‌ظ »
فک کنم etc بهتر باشه، معمولا فایل‌های تنظیمات (configuration) رو اونجا میزارن

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #39 : 18 اسفند 1388، 04:23 ق‌ظ »
فک کنم etc بهتر باشه، معمولا فایل‌های تنظیمات (configuration) رو اونجا میزارن
ممنون.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #40 : 21 اسفند 1388، 01:21 ب‌ظ »
وقتی نسخه 1.5.1 را در خط فرمان اجرا می‌کنم با خطای زیر مواجه می‌شوم:
Ubuntu 9.10
Python 2.6.4 (r264:75706, Dec  7 2009, 18:45:15)  [GCC 4.4.1]
Warning: configuration file "/home/falatooni/.starcal/pref" not exists
PyGTK 2.16.0

** (starcal.py:2475): CRITICAL **: atk_object_set_name: assertion `name != NULL' failed

** (starcal.py:2475): CRITICAL **: atk_object_set_name: assertion `name != NULL' failed

Building cache (1388, 12)
Traceback (most recent call last):
  File "/usr/share/starcal/src/starcal.py", line 2585, in <module>
    scal = StarCal(trayMode=3)
  File "/usr/share/starcal/src/starcal.py", line 152, in __init__
    self.dialog=maindialog.MainDialog(self.year,  self.month,  self.day,  self)
  File "/usr/share/starcal/src/maindialog.py", line 619, in __init__
    self.move(com.winX, com.winY)
AttributeError: 'module' object has no attribute 'winX

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #41 : 21 اسفند 1388، 01:29 ب‌ظ »
ممنون جناب فلاطونی.
این باگ رو برطرف کردم (در صورتیکه قبلاً فایل تنظیمات برنامه موجود نباشه این مورد پیش میومد)
چند باگ هم قبلا برطرف کرده بودم. در نتیجه ورژن 1.5.2 رو آپ می‌کنم:
starcal_1.5.2_all.deb
starcal-1.5.2-2.noarch.rpm

حجم کد برنامه خیلی زیاد شده(بیشتر از ده هزار خط) و کمی نامنظم شده. ورژن ۱٫۵ بیشتر شبیه یه انبوهی از کد هست که روی هم ریخته شده(خودم موندم چطوری این همه کد نوشتم!) پس بوجود اومدن این باگ‌ها هم تقریباً طبیعی هست.
توی ورژن ۲ یکی از اهدافم منظم کردن و چندلایه‌ای کردن ساختار برنامه هست. که تقریبا هم این کار رو انجام دادم. الآن دارم یک سری تغییرات کلی دیگه هم ایجاد می‌کنم که شاید بعدا در موردش بیشتر نوشتم.

آفلاین افشین

• Sr. Member
  • *
    • لیبره‌آفیسِ فارسی
« پاسخ #42 : 21 اسفند 1388، 04:43 ب‌ظ »
ممنونم.
گرچه بعد از نصب، این تقویم به فهرست اپلت‌های گنوم اضافه می‌شود اما من هر چند بار روی دکمه Add کلیک می‌کنم تا این برنامه به‌عنوان یک اپلت به پنل گنوم اضافه شود هیچ اتفاقی نمی‌افتد!
متشکرم.

آفلاین افشین

• Sr. Member
  • *
    • لیبره‌آفیسِ فارسی
« پاسخ #43 : 21 اسفند 1388، 05:09 ب‌ظ »
درست شد! کلاً پنل گنوم را اصطلاحاً Kill کردم و درست شد! اما برایم عجیب بود که چرا در حالی که سیستم کاملاً به‌روز بوده این مشکل پیش آمده!

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #44 : 23 اسفند 1388، 03:56 ق‌ظ »
ورژن 1.5.2 رو توی سورس‌فورج گذاشتم. اگه نمی‌تونید از سورس‌فورج دانلود کنید، مثلاً از این میرور استفاده کنید:
http://202.55.147.10/sourceforge/s/project/st/starcal/starcal/