انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: خداحافظ اوبونتو. بيا2  (دفعات بازدید: 26478 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
خداحافظ اوبونتو. بيا2
« : 19 اردیبهشت 1389، 10:50 ق‌ظ »
این نوشته حرف دل من بعد از تقریبا 2 سال کار کردن با گنو- لینوکسه.
بی مقدمه شروع می کنم: خداحافظ گنو-لینوکس خداحافظ اوبونتو خداحافظ کوبونتو خداحافظ اوپن سوزی...
بعد از 2 سال کار کردن با لینوکس به این نتیجه رسیدم که لینوکسی بودن چیزی جز مشکل و درد سر نداره.
واقعا از اوبونتو که اکثرا میگن بهترین توزیع لینوکسه دلسرد شدم.
چرا هر ورژن جدیدی که از اوبونتو منتشر میشه به جای رفع شدن باگ های پیشین کلی باگ جدید به سیستم اضافه میشه؟!!
پس مسئولان اوبونتو چه میکنند؟! فقط میتونند تم عوض کنند؟! تم جدیدشونم که...
چرا کاربرای اوبونتو برای نصب گرافیک و مودمشون باید این همه به زحمت بیفتند؟کی این مشکلات حل میشه؟حل که نشده تازه بدتر هم شده...
چرا حتی در صورت نصب گرافیک این همه باگ گرافیکی وجود داره؟ چرا نمیشه از همه ی قدرت گرافیک در اوبونتو استفاده کرد؟
 چرا اوبونتو نبايد درايوهاي CD و DVD منو بشناسه؟
چرا هيچ اثري از درايوهاي CD و DVD در فايل fstab من نيست؟
چرا کیبرد من در اوبونتو 10.04 مشکل داره؟!
چرا بايد خودمو خفه كنم تا به اينترنت وصل بشم؟
چرا نشانه گر موس من دائما بدون دليل به شكل Please Wait در مياد؟

بگذريم...
چرا مسئولان اوبونتو زور میزنند تا هر 6 ماه یک نسخه ی پر از باگ منتشر کنند؟چرا کمی صبر نمیکنند و یک نسخه ی کم نقص و کم باگ منتشر نمی کنند؟
چرا ما لینوکسی ها دم از فلسفه ی لینوکس و آزادی و رایگان بودن نرم افزار می زنیم و میگیم ویندوز و نرم افزار های تجاری جیزن! ولی نرم افزاری به نام "واین" میسازیم تا نرم افزارهای اخ و جیز و تجاری ویندوز رو در لینوکس نصب کنیم؟ واقعا چرا؟
ببخشید حرفام زیاده دارم از هر دری میگم.
حتی اگه ویندوز 400 دلار هم باشه ( که در ایران 500 تومانه) آدم دلش نمیسوزه. یه پولی میده ولی دیگه راحته.
بهتر از اینه که اوبونتو نصب کنی و 6 ماه تمام در سایت ها و فروم های ایرانی و خارجی سگ دو بزنی تا مشکلات و کمبودهاشو رفع کنی و بعد نسخه ی جدید از راه میرسه و دوباره روز از نو روزی از نو...
تازه با باگهای جدید و عجیب جدیدی روبرو میشیم.
مگر انسان از یه سیستم عامل غیر از راحتی چی می خواد؟
سیستم عامل باید در خدمت انسان باشه یا انسان در خدمت سیستم عامل؟
در لینوکس انسان باید در خدمت سیستم عامل باشه.همیشه باید دنبال رفع مشکلاتش باشیم.
نه اینترنت درست حسابی داریم نه گرافیک درست حسابی داریم نه بازی درست حسابی داریم نه نرم افزار درست حسابی داریم. چرا خودمونو گول می زنیم؟
به نظر من اوبونتو با نسخه ی جدیدش از لحاظ تعداد کاربر ریزش شدیدی پیدا می کنه.
تنها من بعد از 24 ساعت که از نصب اوبونتو 10.04 میگذره  با حدود 10 مشکل جدید روبرو شدم که هیچ کدام از این مشکلات در اوبونتو 9.04 نبود.
همینجا اعلام میکنم بنده 2 سال وقت خودمو تلف کردم و با اعصاب خودم بازی کردم.
پس کی قراره راحتی در لینوکس از راه برسه؟2 سال تجربه کافی نیست؟
امیدوارم حذف نشه...

BYE BYE LINUX

اگه مخالفيد يا موافقيد نظرتونو بگيد.

« آخرین ویرایش: 19 اردیبهشت 1389، 10:54 ق‌ظ توسط m0si »

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
پاسخ به: خداحافظ اوبونتو. بيا2
« پاسخ #1 : 19 اردیبهشت 1389، 11:18 ق‌ظ »
چرا مسئولان اوبونتو زور میزنند تا هر 6 ماه یک نسخه ی پر از باگ منتشر کنند؟چرا کمی صبر نمیکنند و یک نسخه ی کم نقص و کم باگ منتشر نمی کنند؟
100% موافقم...
در واقع كار ما در لينوكس به جاي استفاده كاربردي از نرم افزارهاي مختلف شده سر و كله زدن با ايرادهاي مختلف سيستم عامل، كه اين مسئله رو هيچ كاربري حتي كاربر حرفه‌اي كامپيوتر هم نمي پسنده؛ كابر عادي كه جاي خود داره...
« آخرین ویرایش: 19 اردیبهشت 1389، 11:21 ق‌ظ توسط Smart_Boy »
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #2 : 19 اردیبهشت 1389، 12:20 ب‌ظ »
مساله اینه که اونها حق دارن هر کاری دوست دارن بکنن (: همونطور که شما حق دارین از توزیع دیگه ای استفاده کنین که سیاست دیگه ای داره (مثلا دبیان استیبل ممکنه به دردتون بخوره) یا من ترجیح می دم از آرچی استفاده کنم که اصولا توش مفهوم نسخه وجود نداره.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #3 : 19 اردیبهشت 1389، 12:34 ب‌ظ »
درود

من در مورد مشکلات صحبتی نمی کنم :)
فقط چند نکته رو می گم

۱- اگر می بینید درایور ها کمبود دارن و یا برای بعضی از سخت افزار ها درایور مناسبی وجود نداره این مشکل از طرف سازندگان سخت افزار هست و باید شما از اونها بخواید که درایور مناسب رو هم تولید کنند
۲- اینکه چرا توزیع اوبنتو انتشار ۶ ماهه داره بر می گرده به سیاست شرکت ( که اکثر کاربران لینوکس هم دوست دارن زود به زود از امکانات جدید استفاده کنند )
در عین حال نسخه های قبلی هم پشتیبانی میشن و شما نیازی ندارید که حتماً زود به زود نسخه جدید رو نصب کنید
نسخه های با پشتیبانی ۳ ساله و ۱۸ ماهه هستند
در ضمن شما می تونید از توزیع های دیگه که چرخه انتشار شون طولانی تر هست هم استفاده کنید

۳- در مورد پولی بودن شما هستید که تصمیم می گیرید که آیا بهایی که پرداخت می کنید برای شما بهتر هست یا خیر :)

۴-در مورد این قسمت

نقل‌قول
در لینوکس انسان باید در خدمت سیستم عامل باشه.همیشه باید دنبال رفع مشکلاتش باشیم

جواب شما خیر هست :)
خرف شما در مورد کاربر عادی شاید تا مقداری درست باشه ولی اگر بخوایم واقعیت رو ببینیم

دنیای IT  بدون لینوکس -   BSD - Solaris و ... مسخره و بی معنی هست
کاربر های عادی هم نیاز به سیستم هایی مثل google - yahoo- facebook -,.........  دارند که اصلاً نمی تونن  از سیستم عامل هایی مثل ویندوز استفاده کنند ( یا سیستم های تجاری و سازمانی که کاربران عادی غیر مستقیم ازشون استفاده می کنند یا سود می برند )

ویندوز یک سیستم عامل هست با تمام مزایا و معایب خودش :) ولی اصلاً سیستم عامل حرفه ای برای کار های بزرگ و حساس نیست :)

این شما هستید که بر اساس نیازتون تشخیص می دید که معایب کدوم سیستم عامل رو قبول می کنید تا از مزایاش استفاده کنید
این یعنی آزادی
موفق باشید
« آخرین ویرایش: 19 اردیبهشت 1389، 12:39 ب‌ظ توسط کرگدن »

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #4 : 19 اردیبهشت 1389، 12:55 ب‌ظ »
یاد مناجات نامه خواجه عبدالله افتادم!
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #5 : 19 اردیبهشت 1389، 01:10 ب‌ظ »
مساله اینه که اونها حق دارن هر کاری دوست دارن بکنن (: همونطور که شما حق دارین از توزیع دیگه ای استفاده کنین که سیاست دیگه ای داره (مثلا دبیان استیبل ممکنه به دردتون بخوره) یا من ترجیح می دم از آرچی استفاده کنم که اصولا توش مفهوم نسخه وجود نداره.

+1

در ادامه حرف جادی اضافه می کنم که با آرچ غیر از این که نسخه جدید مفهمومی نداره ٫ آپدیت بودن رو همراه با پایداری تجربه می کنید
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #6 : 19 اردیبهشت 1389، 01:11 ب‌ظ »
اما عرض کنم که:

از نسخه ۶.۰۶ در حال کار با اوبونتو هستم. دقیقا از همان دوران با هیچ یک از مشکلاتی که شما با آن مواجه شده اید روبرو نشده ام. به راحتی به اینترنت وصل شده ام کارت گرافیکم شناخته شده لوازم جانبی مانند پرینتر و اسکنر و کیبورد و ماوس و... هم به خوبی کارکرده اند و...
تنها مشکل من با اوبونتو زمانی بود که در نسخه بتا ۱۰.۰۴ امکان تغییر زبان وجود نداشت که با چند بروزرسانی مشکل حل شد.
دوستان می دانند که مشکل من با اوبونتو این است که هیچ مشکلی با آن ندارم!!!

اما مشکلات شما از کجا شروع می شود:

کرده اید
۲- در مورد رابطه سخت افزارها و سیستم عامل چیزی نمی دانید به همین دلیل شناخته نشدن مودم و کارت گرافیک را مشکل سیستم عامل می دانید نه سازنده سخت افزار
۳- توان حل مشکلات را ندارید و همواره باید مشکلاتتان را برایتان حل کنند
۴- برای انتخاب همواره از روی احساس عمل کرده اید و نه شناخت چرا که انتخاب همراه با شناخت بدون شک نتایج بهتری در بر خواهد داشت
۵- در همین رابطه برای انتخاب وسیله هرگز به میزان کارآیی آن در مقابل خواسته ها و نوع استفاده ای که می خواهید ببرید توجه ننموده اید
نکته: شما که در نسخه ۹.۰۴ با مشکلات کمتری مواجه بوده اید به چه دلیل نسخه جدیدتر را نصب کردید؟ در حالی که مخالف ارایه نسخه جدید در هر ۶ ماه هستید!

اما: صلاح کار خویش خسروان دانند
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین G99057G1HGEQ

• Full Member
  • *
  • ارسال: 173
    • دالبا.وردپرس.کام
« پاسخ #7 : 19 اردیبهشت 1389، 01:47 ب‌ظ »
نقل‌قول
بعد از 2 سال کار کردن با لینوکس به این نتیجه رسیدم که لینوکسی بودن چیزی جز مشکل و درد سر نداره.
نظر من چیز دیگریست، البته من هم با مشکلات زیادی در لینوکس مواجه بوده و هستم، ولی غلبه کردن بر این مشکلات خودش یک سرگرمی بزرگه، از طرف دیگه لینوکس همیشه جذابیت‌های خودشو واسه من داشته

نقل‌قول
چرا هر ورژن جدیدی که از اوبونتو منتشر میشه به جای رفع شدن باگ های پیشین کلی باگ جدید به سیستم اضافه میشه؟!!
چون امکانات و برنامه‌های جدیدی اضافه میشه، و این برنامه‌های جدید هنوز کامل تست نشدن، البته این یک مشکل بزرگه و نباید اینطوری باشه، ولی با کمک جامعه‌ی کاربری خیلی زود اکثر مشکلات برطرف میشن و میشه امیدوار بود که در آینده مشکلات کمتر بشه. توزیع‌های استیبل‌تری هم وجود دارند.

نقل‌قول
یعنی واقعا فکر می‌کنید در نسخه‌ی جدید فقط تم عوض شده؟

نقل‌قول
چرا ما لینوکسی ها دم از فلسفه ی لینوکس و آزادی و رایگان بودن نرم افزار می زنیم و میگیم ویندوز و نرم افزار های تجاری جیزن! ولی نرم افزاری به نام "واین" میسازیم تا نرم افزارهای اخ و جیز و تجاری ویندوز رو در لینوکس نصب کنیم؟ واقعا چرا؟
استفاده از واین بهتره یا استفاده از ویندوز کرک شده؟ (از نظر اخلاقی می‌گم). من فکر می‌کنم خیلی از ما هنوز درست متوجه فلسفه‌ی نرم‌افزارهای آزاد نشدیم

نقل‌قول
حتی اگه ویندوز 400 دلار هم باشه ( که در ایران 500 تومانه) آدم دلش نمیسوزه. یه پولی میده ولی دیگه راحته.
به نظر من کسی که تفاوتی بین ویندوز ۵۰۰ تومنی و ۴۰۰دلاری قائل نیست، بهتره از همون ویندوز ۵۰۰ تومنی استفاده کنه و سراغ لینوکس نیاد. اما اگر واقعا حاضرید ۴۰۰ دلار پول بدین، می‌تونین از آسایش و راحتی نسبی در ویندوز بهره‌مند بشین، ولی به هر حال اسیر انحصار طلبی‌های ویندوز هم خواهید شد، چیزی که شاید برای خیلی‌ها بی‌اهمیت باشد.

نقل‌قول
بهتر از اینه که اوبونتو نصب کنی و 6 ماه تمام در سایت ها و فروم های ایرانی و خارجی سگ دو بزنی تا مشکلات و کمبودهاشو رفع کنی و بعد نسخه ی جدید از راه میرسه و دوباره روز از نو روزی از نو...
از این زاویه‌ی خاص، بدون شک بهتره! کاملا موافقم!

نقل‌قول
برای من آزادی هم ملاک مهمی بوده.

نقل‌قول
رابطه‌ی دوطرفه هم قابل تصوره

نقل‌قول
در لینوکس انسان باید در خدمت سیستم عامل باشه.
موافق نیستم.

نقل‌قول
همیشه باید دنبال رفع مشکلاتش باشیم.
خوب شما مشکلات سیستم عاملتون رو پیدا و رفع می‌کنید، از اون طرف از خدماتش بهره‌مند می‌شین

نقل‌قول
نه اینترنت درست حسابی داریم نه گرافیک درست حسابی داریم نه بازی درست حسابی داریم نه نرم افزار درست حسابی داریم. چرا خودمونو گول می زنیم؟
من که با اینترنت مشکلی ندارم، این مشکلاتی هم که با مودم و کارت گرافیکتون دارین بیشتر از اینکه به اوبونتو برگرده، به شرکت سازنده برمی‌گرده. ولی قرار نیست خودمونو گول بزنیم، به عنوان یک واقعیت می‌پذیریم و اگر بتونیم سعی می‌کنیم با کمک هم، همه‌ی این چیزهای درست حسابی رو به دست بیاریم.

نقل‌قول
گمان نکنم

نقل‌قول
تنها من بعد از 24 ساعت که از نصب اوبونتو 10.04 میگذره  با حدود 10 مشکل جدید روبرو شدم که هیچ کدام از این مشکلات در اوبونتو 9.04 نبود.
قبول دارم که این نسخه‌ی تازه مشکلات زیادی داشته. با این حال برای من که خیلی خوب کار کرده و راضیم.

نقل‌قول
امیدوارم حذف نشه...
مگه کسی شما رو مجبور کرده بود ۲ سال با اعصابتون بازی کنید؟
اون راحتی که شما می‌خواین شاید هیچوقت نرسه، منتظرشم نباشید.
ازین بابت که مسیر خودتان را پیدا کردید خوشحالم و از اینکه جامعه‌ی کاربران لینوکس یک عضو خود را از دست می‌دهد ناراحت.
« آخرین ویرایش: 19 اردیبهشت 1389، 04:58 ب‌ظ توسط Mr.DalBa »

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
« پاسخ #8 : 19 اردیبهشت 1389، 02:23 ب‌ظ »
سلام
یعنی می گی محصولات مایکروسافتی بهتر از لینوکسه ؟
چون درایو گرافیک توش نصب میشه ! چون مودم توش نصب میشه ! چون صداش راحت نصب میشه ! چون همه فایلی پخش میکنه و 1000 تا چون دیگه !!
جوابش راحته ، تو سی دی نصب درایور ها و نصب کدک ها رو بگذار کنار حالا بیا ببینم لینوکس بهتره یا ویندوز
ببین چقدر لینوکس قوی و کار آمده با اینکه این شرکت ها براش درایور قابل نصب نمی دن خودش میاد سخت افزار رو با سیستم مچ میکنه ، صد سال سیاه ویندوز نمی تونه
من مودم intel 536 ep داشتم توی ویندوز با سی دی نصب میشد ولی آیا اگه سیدی نبود می تونستم به اینترت وصل بشم ؟
ولی توی لینوکس یه آدم بامرام به اسم  Stephen Pinker میاد و درایور مخصوصش رو کامپایل میکنه و در اختیار بقیه قرار میده
عشق است لینوکس
عشق است این همه کاربر با مرام که دست من کوچیک رو میگیرن و به بالا میکشن
عشق است فلسفه انسان دوستانه لینوکس
یک میلیارد باگ که داشته باشه دوستش دارم
اصلا همین دردسر هاش رو دوست دارم
از لقمه آماده بدم میاد ، خودت می دونی داری چیکار میکنی ،
چه لذتی میده وقتی تایپ می کنی  make install و این خط فرمان بهت نشون می ده چیکار میکنی
دوستت دارم لینوکسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس

آفلاین بهزاد (beh7)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
  • یک نفر با کلی آرزو
« پاسخ #9 : 19 اردیبهشت 1389، 02:41 ب‌ظ »
این نوشته حرف دل من بعد از تقریبا 2 سال کار کردن با گنو- لینوکسه.
بی مقدمه شروع می کنم: خداحافظ گنو-لینوکس خداحافظ اوبونتو خداحافظ کوبونتو خداحافظ اوپن سوزی...
واقعا از اوبونتو که اکثرا میگن بهترین توزیع لینوکسه دلسرد شدم.
چرا کاربرای اوبونتو برای نصب گرافیک و مودمشون باید این همه به زحمت بیفتند؟کی این مشکلات حل میشه؟حل که نشده تازه بدتر هم شده...
چرا حتی در صورت نصب گرافیک این همه باگ گرافیکی وجود داره؟ چرا نمیشه از همه ی قدرت گرافیک در اوبونتو استفاده کرد؟
 چرا اوبونتو نبايد درايوهاي CD و DVD منو بشناسه؟
چرا هيچ اثري از درايوهاي CD و DVD در فايل fstab من نيست؟
چرا کیبرد من در اوبونتو 10.04 مشکل داره؟!
چرا بايد خودمو خفه كنم تا به اينترنت وصل بشم؟
چرا نشانه گر موس من دائما بدون دليل به شكل Please Wait در مياد؟

بگذريم...
ببخشید حرفام زیاده دارم از هر دری میگم.
تازه با باگهای جدید و عجیب جدیدی روبرو میشیم.
در لینوکس انسان باید در خدمت سیستم عامل باشه.همیشه باید دنبال رفع مشکلاتش باشیم.
تنها من بعد از 24 ساعت که از نصب اوبونتو 10.04 میگذره  با حدود 10 مشکل جدید روبرو شدم که هیچ کدام از این مشکلات در اوبونتو 9.04 نبود.
امیدوارم حذف نشه...

BYE BYE LINUX

اگه مخالفيد يا موافقيد نظرتونو بگيد.

+1
اگر شما با ویندوز راحتید برای شما عالیه و استفاده از سیستم عامل لینوکسی بی هدفه
هر کسی هرطور که راحتتر است باید از سیستم خود کار بکشد غیر این هم منطقی نیست ولی نباید با بسنده به یک نسخه خاص مثل اوبونتو بل کل درباره سیستم عامل ها قضاوت کرد اگر به خاطر داشته باشید ویستا خود گندی بیش نبود حتی به خاطر اون خیل زیادی به سیستم عامل های دیگر کوچ کردند ولی بعد از منتشر شدن 7 خیل بسیار زیادی را حتی از سیستم عامل قدرتمند ایکس پی به 7 دعوت کرد به نظرم 7 هم اکنون بی نظیره چون کار زیادی روش انجام شده باید واقع بین بود
ولی اپن سوزه 11.2 هم میتونه برای شما عالی باشه>هرچند خودتان مختارید
اگر هم نخواستید هیچکس شما را نمیتواند مجبور کند
اوبونتو یعنی زندگی

آفلاین farshid_616

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
« پاسخ #10 : 19 اردیبهشت 1389، 02:46 ب‌ظ »
سلام من درکت می کنم ولی شما باید از همه دیدگاه ها به قضیه نگاه کنی

من با  کر گدن موافقم

آفلاین aref3d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
« پاسخ #11 : 19 اردیبهشت 1389، 02:55 ب‌ظ »
فکر کنم منظور دوستمون از (امیدوارم حذف نشه ...) حذف لینوکس نیست. بلکه مطلبشون بوده.
موندن توی لینوکس بر می‌گرده به دیدگاه و نوع کاربری ما.

آفلاین حسنک‌وزیر

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 92
  • جنگ صلحه - آزادی برده‌گیست - نادانی قدرت است
    • از لینوکس تا انیمه
« پاسخ #12 : 19 اردیبهشت 1389، 03:03 ب‌ظ »
اکثر انتقادات شما از کارکرد سیستم عامل اوبونتو روی دستگاه شما درست است و همه جای بحث داره که دوستان اشاره کرده اند به برخی. منم اضافه میکنم که کاربر گناهی نداره و نباید ازش برای آزمایش نسخه بتا استفاده کرد و اونوقت همه زمان و هزینه رو صرف ساخت تم های بنفش کرد، اوبونتو داره به وجهه لینوکس ضربه وارد میکنه. می‌خواهم اول این رو گوشزد کنم که «آزادی نرم‌افزار» بلیط یک طرفه به آزادی نیست و نباید ازش برای توجیه ناکارامدیهای یک سیستم استفاده ابزاری کرد. آزادی نرم‌افزار از اولین آزادی شروع میشه که اینه:
۰ - کاربر باید بتواند نرم‌افزار خود را اجرا و از آن استفاده کند
خب اگه این کاربر ما نتونه نرم‌افزارش را درست اجرا کنه و از آن درست استفاده کنه که از این نظر شکست خورده و نتونسته به آزادی‌هایش دسترسی پیدا کنه!

بعد از ذکر مطلب بالا من جواب این قسمت را که قرمز نوشته بودید را میدم:

نقل‌قول
در لینوکس انسان باید در خدمت سیستم عامل باشه.همیشه باید دنبال رفع مشکلاتش باشی

کامپیوتر در زندگی من چیز بسیار حیاتی هست، بدون کامپیوتر جدا همه کارم فلجه، نه میتونم درست درس بخونم، کارکنم و نه می‌تونم از دوستانم، دوروبرم و دنیا به خوبی خبردار بشم. برای همین توقع‌های دیگه‌ای هم از کامپیوترم دارم که از مبل و تلویزونم ندارم. میخوام صاحب کامپیوترم باشم نه اینکه سازنده کامپیوتر صاحب من باشه و به هر طرف که میلش کشید من رو بکشه و مثل iPhone باهام مثل یک بچه رفتار کنه. من دستگاه کامپیوترم رو خریدم، اجاره نکردم که فلان رئیس شرکت پشت میز نشین برایم تعین کنه که چطوری حق دارم ازش استفاده بکنم و چطور حق ندارم.
وب‌نوشت من: http://hassanakevazir.wordpress.com/

اگر سرعت و دسترسی محدودی به اینترنت دارید و نیاز به کسی دارید که با اینترنت سرعت بالا به شما کمکی بکند با من از طریق پیغام خصوصی تماس بگیرید ( برای دریافت فایل‌های تحریمی، torrentها، تکه کردن فایل‌های پر حجم و ... )

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #13 : 19 اردیبهشت 1389، 03:30 ب‌ظ »
سلام فعلا نظر خاصی درباره این موضوع ندارم تا بعد  :)

در عین تایید برخی موارد تو پستهای قبلی پست حسنک‌وزیر رو صد در صد تایید میکنم عالی بود  ;)

پاینده باشید
« آخرین ویرایش: 19 اردیبهشت 1389، 03:32 ب‌ظ توسط Freeman »

آفلاین رضا مظاهری

• Full Member
  • *
  • ارسال: 120
  • من چون تو بُدم * تونیزچون من باشی
« پاسخ #14 : 19 اردیبهشت 1389، 05:13 ب‌ظ »
فکر میکنم بیشتر مشکلاتی که برای امثال من و شما کاربران غیرحرفه ای کامپیوتر توی لینوکس وجود داره کم بودن تعداد کاربران خانگی این سیستم عامله. بخاطر همینه که اکثر شرکتهای سازنده قطعات نیازی به ایجاد درایورهای لینوکسی درکنار تولیداتشون احساس نمیکنن. اون چیزی که از دست من بعنوان یه کاربر خانگی این سیستم عامل اینکه که یه ایمیل به اون شرکتها بزنم و اعتراض خودم رو اعلام کنم و برای همین هم یه ایمیل آماده کردم و فقط نام شرکتها رو توش عوض میکنم و برای هرکدوم میفرستم. فکرش رو بکنید اگر بعد از نصب ویندوز درایورهای مربوط به سخت افزارهات رو نداشی فکر میکنید چه اتفاقی میافتاد؟ ???
درخصوص مشکلات نرم افزاری هم اگه تعداد کاربران افزایش چشمگیری پیدا کنه -که حالا حالاها خیلی بعید میدونم این اتفاق بیافته- خیلی زودتر باگها شناسایی و رفع خواهند شد و همچنین کاربران مثل من و شما دوستان بیشتری خواهند داشت که بتوانند درخصوص رفع اینگونه مشکلات ازشون کمک بگیرند.  [-o<
من چون تو  بُدم * تونیزچون من باشی