بعد از 2 سال کار کردن با لینوکس به این نتیجه رسیدم که لینوکسی بودن چیزی جز مشکل و درد سر نداره.
نظر من چیز دیگریست، البته من هم با مشکلات زیادی در لینوکس مواجه بوده و هستم، ولی غلبه کردن بر این مشکلات خودش یک سرگرمی بزرگه، از طرف دیگه لینوکس همیشه جذابیتهای خودشو واسه من داشته
چرا هر ورژن جدیدی که از اوبونتو منتشر میشه به جای رفع شدن باگ های پیشین کلی باگ جدید به سیستم اضافه میشه؟!!
چون امکانات و برنامههای جدیدی اضافه میشه، و این برنامههای جدید هنوز کامل تست نشدن، البته این یک مشکل بزرگه و نباید اینطوری باشه، ولی با کمک جامعهی کاربری خیلی زود اکثر مشکلات برطرف میشن و میشه امیدوار بود که در آینده مشکلات کمتر بشه. توزیعهای استیبلتری هم وجود دارند.
پس مسئولان اوبونتو چه میکنند؟! فقط میتونند تم عوض کنند؟! تم جدیدشونم که...
یعنی واقعا فکر میکنید در نسخهی جدید فقط تم عوض شده؟
چرا ما لینوکسی ها دم از فلسفه ی لینوکس و آزادی و رایگان بودن نرم افزار می زنیم و میگیم ویندوز و نرم افزار های تجاری جیزن! ولی نرم افزاری به نام "واین" میسازیم تا نرم افزارهای اخ و جیز و تجاری ویندوز رو در لینوکس نصب کنیم؟ واقعا چرا؟
استفاده از واین بهتره یا استفاده از ویندوز کرک شده؟ (از نظر اخلاقی میگم). من فکر میکنم خیلی از ما هنوز درست متوجه فلسفهی نرمافزارهای آزاد نشدیم
حتی اگه ویندوز 400 دلار هم باشه ( که در ایران 500 تومانه) آدم دلش نمیسوزه. یه پولی میده ولی دیگه راحته.
به نظر من کسی که تفاوتی بین ویندوز ۵۰۰ تومنی و ۴۰۰دلاری قائل نیست، بهتره از همون ویندوز ۵۰۰ تومنی استفاده کنه و سراغ لینوکس نیاد. اما اگر واقعا حاضرید ۴۰۰ دلار پول بدین، میتونین از آسایش و راحتی نسبی در ویندوز بهرهمند بشین، ولی به هر حال اسیر انحصار طلبیهای ویندوز هم خواهید شد، چیزی که شاید برای خیلیها بیاهمیت باشد.
بهتر از اینه که اوبونتو نصب کنی و 6 ماه تمام در سایت ها و فروم های ایرانی و خارجی سگ دو بزنی تا مشکلات و کمبودهاشو رفع کنی و بعد نسخه ی جدید از راه میرسه و دوباره روز از نو روزی از نو...
از این زاویهی خاص، بدون شک بهتره! کاملا موافقم!
مگر انسان از یه سیستم عامل غیر از راحتی چی می خواد؟
برای من آزادی هم ملاک مهمی بوده.
سیستم عامل باید در خدمت انسان باشه یا انسان در خدمت سیستم عامل؟
رابطهی دوطرفه هم قابل تصوره
در لینوکس انسان باید در خدمت سیستم عامل باشه.
موافق نیستم.
همیشه باید دنبال رفع مشکلاتش باشیم.
خوب شما مشکلات سیستم عاملتون رو پیدا و رفع میکنید، از اون طرف از خدماتش بهرهمند میشین
نه اینترنت درست حسابی داریم نه گرافیک درست حسابی داریم نه بازی درست حسابی داریم نه نرم افزار درست حسابی داریم. چرا خودمونو گول می زنیم؟
من که با اینترنت مشکلی ندارم، این مشکلاتی هم که با مودم و کارت گرافیکتون دارین بیشتر از اینکه به اوبونتو برگرده، به شرکت سازنده برمیگرده. ولی قرار نیست خودمونو گول بزنیم، به عنوان یک واقعیت میپذیریم و اگر بتونیم سعی میکنیم با کمک هم، همهی این چیزهای درست حسابی رو به دست بیاریم.
به نظر من اوبونتو با نسخه ی جدیدش از لحاظ تعداد کاربر ریزش شدیدی پیدا می کنه.
گمان نکنم
تنها من بعد از 24 ساعت که از نصب اوبونتو 10.04 میگذره با حدود 10 مشکل جدید روبرو شدم که هیچ کدام از این مشکلات در اوبونتو 9.04 نبود.
قبول دارم که این نسخهی تازه مشکلات زیادی داشته. با این حال برای من که خیلی خوب کار کرده و راضیم.
همینجا اعلام میکنم بنده 2 سال وقت خودمو تلف کردم و با اعصاب خودم بازی کردم.
پس کی قراره راحتی در لینوکس از راه برسه؟2 سال تجربه کافی نیست؟
امیدوارم حذف نشه...
مگه کسی شما رو مجبور کرده بود ۲ سال با اعصابتون بازی کنید؟
اون راحتی که شما میخواین شاید هیچوقت نرسه، منتظرشم نباشید.
ازین بابت که مسیر خودتان را پیدا کردید خوشحالم و از اینکه جامعهی کاربران لینوکس یک عضو خود را از دست میدهد ناراحت.