حاج محمد سلام
طرح شما رو دیدم و مشخصه که براش زحمت کشیدی اما چند تا مسئله به نظرم رسید که فکر کنم گفت و شنودش خالی از لطف نباشه:
اول اینکه حاجی توجیه روانشناسی رنگت توی این طراحی چیه؟ استفاده زیاد از رنگ های گرم و عدم تعادل سرد و گرم بودن رنگ ها باعث از دست دادن تمرکز مخاطب می شه. می دونم دبیان هست و رنگ قرمز اما این یک قانون نیست که در طراحی مجله هم رنگ قالب باید قرمز باشه
دوم اینکه حاجی معمولا بک گراند باید آبی باشه. این رنگ ، رنگ جلب اعتماد در بیزنس ها و ای کامرس هاست (سفید انتخاب اول و آبی انتخاب دومه که درباره نوشته های چاپی از سفید نمی شه استفاده نمود
سوم اینکه طرح رو به cymk تبدیل کن و مجددا بررسیش کن
چهارم اینکه یه چندتا نمونه قبل از پختن طرحت از توی اینترنت ببینی و ایده بگیری بدک نباشه و به قوام کارت کمک می کنه. نمونه های زیر رو گفتم شاید بدک نباشه ببینی:
http://www.divshare.com/download/11473324-f97 http://www.divshare.com/download/11473339-8c2این دومی رو از نظر استفاده از رنگ های گرم و سرد هم بررسی کن
پنجم اینکه لزوما برای طراحی جلد به اطلاعاتی بیشتر از اینکه الان داری نیاز نداری: روی جلد قرار نیست فهرست مطالب داشته باشه و در عین حال هم باید قسمت هائی برای مطالب داغ داشته باشه که در هر نسخه مطالبش عوص بشن ولی قالب خیر (هرچند اگر حوصله داری می تونی برای هر نسخه یک قالب جدید طراحی کنی اما در اون صورت باید لوگو و آرم قدری طراحی کنی مثل مجله آمریکن ژورنال یا نیو ساینتس).
ششم تا حالا چندتا مجله خوندی که روی جلدش بسم ا... هشو نوشته باشن؟ درصورتیکه همه مجله ها این کلمه رو دارن. نسخه اول حداقل الکترونیکی خواهد بود بنا بر این می تونی توی دو صفحه خلاصش نکنی و به نظرم این یک استراتژی هست که همیشه نسخه اول سنگینتر از نسخه های دیگر هست چون پر از مسائلی هست که در اول کار باید با مخاطب در میان گذاشت: هدف از اجرا ، آنچه به نام تاریخچه موضوع می شناسیم ، سوابق محلی و بومی و ................... نگران حجم هم نباش نسخه PDF بشه ده بیست صفحه جا داری بنا بر این یک طراحی پشت و رو انجام بده با دست باز
هفتم یک طراحی خوب توضیح فنی داره. محبت کن و توضیح فنیش رو اعلام کن و اگر نداره مجددا طراحی کن: چرا از خطوط شیب دار زیاد استفاده کردی؟ چرا بک گراند گرمت ابری هست؟ چرا خاکستری؟ رنگ فونت متون توی طراحی و نوعشون چی باید باشه تا با طراحی شما همخوان باشه؟
هشتم : برای مجله الکترونیکی اگر از خطوط عمودی استفاده می کنی باید بسیار خوانا و دقیق باشند چون بسیاری از مخاطبین - بلد نیستند صفحه را بچرخانند تا متن کالیگرافی شما را بخوانند-!
نهم : کادرهای خشک مربع و مستطیل شوک خاصی به محیط پر از خمش داده
دهم: این مطلب که نشریه دبین هست با لوگوی سوزه و فدورا تداخل داره. اون پنگوئن نیم رخ اون پایین خیلی عالیه و باید پخته بشه اما لوگوها خیلی ساده هستن و مشخصا هیچ وقتی صرف اونها نشده. اون متن supporter هم قشنگ نیست و خیلی مبتدیانه می زنه
خوب من عدد شمار که می کنم به ده گانه نوشتن معروفم بنابر این تا همین جا فکر کنم زیاد هم شد. آقا این ها نظر شخصی من هست و لزوما درست نیست! قصد توهین ، بی ادبی ، هتک حرمت ، اهانت ، جسارت و ..... رو به آستانه مبارک و پر میمنت هیچ کدام از دوستان رو نداشته و ندارم و اگر کسی به هر دلیل از متن بالا رنجور گردیده در همین تاپیک اعلام کنه تا بطور رسمی از ایشان اعاده حیثیت کنم.
در آخر هم ا... اکبر ، مرگ بر صدام