انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: همکاری با نشریه سایت دبیان  (دفعات بازدید: 14741 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Thinker's designer - محمدمهدی محمدی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 194
  • من معتقدم که...
پاسخ به: همکاری با نشریه سایت دبیان
« پاسخ #45 : 30 اردیبهشت 1389، 08:30 ب‌ظ »
سلام

فکر نمی کنم درست باشه آدم ایده های دیگران رو به مسخره بگیره اقای hadi3457. شما اگه ایرادی دارید بیان کنید. نه این که هر چیزی به ذهنت رسید رو بنویسی، تازه فکر کنی خیلی بامزه است. شما که به بازاریابی علاقه مندید و پیدا کردن مخاطب واستون مهمه، فکر می کنم این موضوع رو بدونید که حتی اگه بهترین محصول رو هم تولید کنی، ولی اسم درستی نداشته باشه نمی تونی بازاریابی خوبی واسش انجام بدی. اولین چیزی که از یک مجله تو ذهن مخاطب باقی می مونه اسم مجله است. کسی هم منکر بحث محتوا نشده. اما با این استدلال هایی که شما می کنی اصلا چه ضرورتی داره مثلا این همه فروم و سایت تو اینترنت باشه؟ مثلا همون یه دونه فروم اوبونتو واسه همه اوبونتویی ها کافیه. دیگه همه از همون استفاده کنن. یا این همه مجله لینوکس به چه دردی می خوره؟ همون یه دونه لینوکس ژورنال باشه کافیه دیگه. بقیه همون رو می خونن. همون طور که خودت هم گفتی انجام یه مصاحبه با لینوس توروالدز کار خیلی سختیه. اصلا به چه دردی می خوره؟ می تونی بری ویدیوهای کنفرانس های که این آقا توش شرکت کرده ببینی. یا متن مصاحبه هاش رو تو جاهای دیگه رو بخونی. (مشابه استدلال خودتون) مسلما تشخیص مخاطب کار سختیه و اتفاقا شما در چیزی که تو ذهنتون دارید و اینجا ترسیمش کردید فقط خودتون رو به عنوان مخاطب در نظر گرفتید. چون شما فکر می کنید دونستن اینکه توروالدز از این ویندوز استفاده می کنه یا نه خیلی جالبه فکر می کنید واسه سایر خواننده ها هم همین طوره. واسه من که به شخصه این مسئله اصلا اهمیتی نداره. احتمالا تو ادامه اش هم باید رژیم غذاییش و  ساعت خوابش رو چاپ کنی.

.
.
.
.

Yasr عزیز

تشکر می شه.
اگر با هم باشیم ، بیشتر یاد می گیریم و هم بیشتر بدست می آوریم.
آزادی همین را از ما می خواهد.

شماره تماس: 09356235358

گروه کاربران نرم افزار آزاد

آفلاین yaser

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 89
« پاسخ #46 : 30 اردیبهشت 1389، 10:02 ب‌ظ »
سلام آقا هادی
قصد من این نبود که شما معذرت خواهی بکنید یا چیزی شبیه این. اما به هر حال خوشحال شدم که متوجه شدم این لحن شما بیشتر شوخی و هزل هست. به هر حال تشخیص مرز بین هزل و غیر هزل خیلی سخته و واسه بعضی ها هم ممکن نیست. متاسفانه این جور مسائل و مشکلات بیشتر به ناتوانی متن در انتقال لحن برمی گرده. از زحمتی که می کشید ممنون. امیدوارم که  یه مجله ماندگار از یک تلاش دسته جمعی و دوستانه بیاد بیرون که بتونه کاربران بیشتری رو به سوی متن باز و استفاده از لینوکس سوق بده. به امید روزهای روشن تر.

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #47 : 01 خرداد 1389، 11:21 ق‌ظ »
۱. روی جلد
۲. فهرست
۳. مقدمه و سخن مدیر مسئول
۳. اخبار لینوکس در ایران
۴. نگاه عمیق تر: مطالب حرفه ای تر راجع به لینوکس، شیوه های کارکرد داخلی و ...
۵. صفحه ثابت برنامه نویسی وب : فقط واسه این که مخاطبش بیشتره. می شه برای اسکریپت نویسی bash و ... هم باشه
۶. صفحه ثابت سرویس دهنده ها
۷. مصاحبه: ترجیحا با افراد فعال در حوزه لینوکس فارسی، شرکت های فعال در این حوزه در ایران، در صفحه وسط
۸. شانس کار: این صفحه می تونه اطلاعات مربوط به افراد توانمندی رو که دنبال کار در حوزه لینوکس می گردند یا شرکت هایی که به دنبال افرادی در حوزه لینوکس می گردند رو چاپ کنه.
۹. پاسخگویی به مشکلات و تماس های خوانندگان مجله. اگه مجله صفحه یا سایت اختصاصی داشته باشه این قسمت رو می شه نادیده گرفت.
۱۰. پروژه های فعال فارسی: در این قسمت می شه پروژه هایی رو که به صورت فعال دارن کار می کنن رو معرفی کرد و با افرادش مصاحبه کرد.
۱۱. صفحه آزاد. مطالب رسیده از خوانندگان و مطالبی که به صورت اتفاقی می رسه رو در این قسمت میشه چاپ کرد.
۱۲. تبلیغات. چند صفحه ای رو هم می شه به عنوان تبلیغات در نظر گرفت.
۱۳. .....
سلام دوستان . من با این موارد بسیار موافقم هستم . دوستان تمامی مقاله هاشونو برام ایمیل کنن . تا کم کم بتونیم تا یه ماه حداکثر البته اولین شماره رو منتشر کنیم . بسته به همکاری های صمیمانه شما این مورد می تونه سریعتر و منظم تر انجام بشه .

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
« پاسخ #48 : 01 خرداد 1389، 11:26 ق‌ظ »
۱. روی جلد
۲. فهرست
۳. مقدمه و سخن مدیر مسئول
۳. اخبار لینوکس در ایران
۴. نگاه عمیق تر: مطالب حرفه ای تر راجع به لینوکس، شیوه های کارکرد داخلی و ...
۵. صفحه ثابت برنامه نویسی وب : فقط واسه این که مخاطبش بیشتره. می شه برای اسکریپت نویسی bash و ... هم باشه
۶. صفحه ثابت سرویس دهنده ها
۷. مصاحبه: ترجیحا با افراد فعال در حوزه لینوکس فارسی، شرکت های فعال در این حوزه در ایران، در صفحه وسط
۸. شانس کار: این صفحه می تونه اطلاعات مربوط به افراد توانمندی رو که دنبال کار در حوزه لینوکس می گردند یا شرکت هایی که به دنبال افرادی در حوزه لینوکس می گردند رو چاپ کنه.
۹. پاسخگویی به مشکلات و تماس های خوانندگان مجله. اگه مجله صفحه یا سایت اختصاصی داشته باشه این قسمت رو می شه نادیده گرفت.
۱۰. پروژه های فعال فارسی: در این قسمت می شه پروژه هایی رو که به صورت فعال دارن کار می کنن رو معرفی کرد و با افرادش مصاحبه کرد.
۱۱. صفحه آزاد. مطالب رسیده از خوانندگان و مطالبی که به صورت اتفاقی می رسه رو در این قسمت میشه چاپ کرد.
۱۲. تبلیغات. چند صفحه ای رو هم می شه به عنوان تبلیغات در نظر گرفت.
۱۳. .....
سلام دوستان . من با این موارد بسیار موافقم هستم . دوستان تمامی مقاله هاشونو برام ایمیل کنن . تا کم کم بتونیم تا یه ماه حداکثر البته اولین شماره رو منتشر کنیم . بسته به همکاری های صمیمانه شما این مورد می تونه سریعتر و منظم تر انجام بشه .
سلام
به اين ايميل براتون بفرستيم: pishguy@gmail.com ؟
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین Aref

• Full Member
  • *
  • ارسال: 116
  • شهید پرفسور مجید شهریاری
« پاسخ #49 : 01 خرداد 1389، 11:47 ق‌ظ »
با سلام
من تقریبا تمام بحث‌ها را دنبال می‌کردم.

اول یک خواهشی کنم که:
کم گوی و گزیده گوی چون در

دوم این شیوه نشریه که پیشنهاد شده بسیار کار آمده خواهد بود اگر:
    ۱- همراهی دایمی افرادی در نقش نویسنده ستون (منظورم از ستون یک زیر شاخه خواص است مثلا اخبار، شبکه، برنامه‌نویسی ... نه یک قالب خاص)
    ۲- وجود شخصی برای انجام وظیفه سردبیری (انتخاب و گزینش مقالات مختلف از نویسنده‌های ستون و هر شخص آزاد دیگر متناسب با اهداف نشریه و شرایط روز)
    ۳- وجود بخشی (افراد) برای انجام کارهای گرافیکی و قالب‌بندی نشریه(بسیار مهم)
    ۴- تشکیل جلسات منظم دوره‌ای با حضور سردبیر و نویسندگان ستون و طراحان قالب قبل از هر نشر و به فراخور شرایط
    ۵- وجود مکانیزمی کارا برای ایجاد ارتباط موثر بین اعضای اصلی

بنظر بنده این چارچوب می‌تونه ما رو به اهدافمون برسوه.

آفلاین royaflash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 466
  • تلاش برای بهتر شدن بهترین شیوه زندگی است (سقراط)
    • در مفهوم اپن سورس ، گنو/لینوکس
« پاسخ #50 : 01 خرداد 1389، 11:56 ق‌ظ »
سلام بر دوستان عزیزم

من هستم

و درضمن چندین مقاله نوشتم و تو سایت خودم گداشتم میتونید از اونا استفاده کنید

http://royaflash.wordpress.com
قسمت آموزش و ایدولوژی - دانلود - مقالات

موفق و لینو کسی باشی .

وبلاگ |
وب سایت [url=http://unixmen.ir]

در صورت نیاز+ شماره تلفن 09141100257

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #51 : 01 خرداد 1389، 12:40 ب‌ظ »
این شیوه نشریه که پیشنهاد شده بسیار کار آمده خواهد بود اگر:
    ۱- همراهی دایمی افرادی در نقش نویسنده ستون (منظورم از ستون یک زیر شاخه خواص است مثلا اخبار، شبکه، برنامه‌نویسی ... نه یک قالب خاص)
    ۲- وجود شخصی برای انجام وظیفه سردبیری (انتخاب و گزینش مقالات مختلف از نویسنده‌های ستون و هر شخص آزاد دیگر متناسب با اهداف نشریه و شرایط روز)
    ۳- وجود بخشی (افراد) برای انجام کارهای گرافیکی و قالب‌بندی نشریه(بسیار مهم)
    ۴- تشکیل جلسات منظم دوره‌ای با حضور سردبیر و نویسندگان ستون و طراحان قالب قبل از هر نشر و به فراخور شرایط
    ۵- وجود مکانیزمی کارا برای ایجاد ارتباط موثر بین اعضای اصلی

بنظر بنده این چارچوب می‌تونه ما رو به اهدافمون برسوه.

بلی درست عارف جان . اگه تو همین اول کار ستون رو درست پایه ریزی کنیم تا آخر حله ولی نه که .... . همراهی دایمی دوستان شرط اول هستش . جلسات هم همیشه حداقل یک هفته قبل از انتشار نشریه خواهد بود .
به عنوان سردبیر حتما باید یه نفر انتخاب بشه . اگه کسی مایل هستش اطلاع بده
آقای royaflash عزیز حتما از مقاله های خوبتن استقبال می کنیم . آدرس ایمیل هم pishguyATgmail . منتظریم ;)

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
« پاسخ #52 : 01 خرداد 1389، 02:22 ب‌ظ »
آقا یه اسم دیگه:
MaGNU
یا مثلا
Magnu
(فکر کنم این دومیه همون بود...حالا!!!،بگذریم...)
چطوره؟
« آخرین ویرایش: 01 خرداد 1389، 06:15 ب‌ظ توسط Caesar »

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #53 : 01 خرداد 1389، 05:55 ب‌ظ »
یعنی چی M ??????

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
« پاسخ #54 : 01 خرداد 1389، 06:13 ب‌ظ »
یعنی چی M ??????
اشتباه Selecting بود که تصحیح شد. معنی هم که مشخصا اینه:
Magazine of GNU
« آخرین ویرایش: 01 خرداد 1389، 06:18 ب‌ظ توسط Caesar »

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
خوب دوستان عزیز . الان روند کار داره خوب پیش می ره . دوستانی که صدی صد درصد می تونن باشن همینجا اعلام آمادگی کنند تا بقیه کار رو پیش ببریم .
منظور از صدی صد این هستش که می تونن حداقل تا جای ممکن بشه روشون حساب کرد که برامون مقاله بفرستند . بقیه دوستان هم می تونن به صورت انفرادی مقاله بفرستند ولی ما زمانبدی خواهیم کرد و برای هر شماره از نشریه افرادی رو انتخاب می کنیم که ما رو ساپورت کنند .  :)

lomion

• مهمان
من پیشنهاد و توصیه می کنم حالا که یه جذب اولیه صورت گرفته، برای افرادی که صد در صد می خوان در نشریه همکاری کنن و همچنین پیگیری باقی ماجرا، ادامه بحثها در داخل سایت دبیان صورت بگیره که هم متمرکز تر باشه و هم مدیریت شده. کاربران دبیانی هم حتما علاقه مند به همکاری هستن و اینطوری تعامل مثمر ثمری صورت بگیره. 

آفلاین Thinker's designer - محمدمهدی محمدی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 194
  • من معتقدم که...
« پاسخ #57 : 03 خرداد 1389، 03:54 ق‌ظ »
طبق قولی که در همین تایپیک داده بودم ، طرحی برای نشریۀ ، طراحی کردم. البته این طرح یک طرح خیالی هست. چون هیچ چیزی از نشریه برای بنده مشخص نیست. چون مقاله ها رو نمی دونم که ی هستند و متناسب با آن ها طراحی کنم.

این طرح شامل دو صفحه عکس هست که برای راحتی در دانلود کردن ، آن را به صورت jpg و آرشیو zip در آوردم. هیچ رمزی هم ندارد. حجمش هم 451 کیلو بایت هست.

آدرس دانلود از سرور پرشین گیگ:

http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://zamine.persiangig.com/other/Tarhe%20majalleye%20sayte%20debian%20karane%20iran_Mohammad%20Mahdi%20Mohammadi.zip

منتظر نظرات شما دوستان هستم.

;)
اگر با هم باشیم ، بیشتر یاد می گیریم و هم بیشتر بدست می آوریم.
آزادی همین را از ما می خواهد.

شماره تماس: 09356235358

گروه کاربران نرم افزار آزاد

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #58 : 03 خرداد 1389، 07:17 ب‌ظ »
حاج محمد سلام
طرح شما رو دیدم و مشخصه که براش زحمت کشیدی اما چند تا مسئله به نظرم رسید که فکر کنم گفت و شنودش خالی از لطف نباشه:
اول اینکه حاجی توجیه روانشناسی رنگت توی این طراحی چیه؟ استفاده زیاد از رنگ های گرم و عدم تعادل سرد و گرم بودن رنگ ها باعث از دست دادن تمرکز مخاطب می شه. می دونم دبیان هست و رنگ قرمز اما این یک قانون نیست که در طراحی مجله هم رنگ قالب باید قرمز باشه
دوم اینکه حاجی معمولا بک گراند باید آبی باشه. این رنگ ، رنگ جلب اعتماد در بیزنس ها و ای کامرس هاست (سفید انتخاب اول و آبی انتخاب دومه که درباره نوشته های چاپی از سفید نمی شه استفاده نمود
سوم اینکه طرح رو به cymk تبدیل کن و مجددا بررسیش کن
چهارم اینکه یه چندتا نمونه قبل از پختن طرحت از توی اینترنت ببینی و ایده بگیری بدک نباشه و به قوام کارت کمک می کنه. نمونه های زیر رو گفتم شاید بدک نباشه ببینی:
http://www.divshare.com/download/11473324-f97 

http://www.divshare.com/download/11473339-8c2

این دومی رو از نظر استفاده از رنگ های گرم و سرد هم بررسی کن
پنجم اینکه لزوما برای طراحی جلد به اطلاعاتی بیشتر از اینکه الان داری نیاز نداری: روی جلد قرار نیست فهرست مطالب داشته باشه و در عین حال هم باید قسمت هائی برای مطالب داغ داشته باشه که در هر نسخه مطالبش عوص بشن ولی قالب خیر (هرچند اگر حوصله داری می تونی برای هر نسخه یک قالب جدید طراحی کنی اما در اون صورت باید لوگو و آرم قدری طراحی کنی مثل مجله آمریکن ژورنال یا نیو ساینتس).
ششم تا حالا چندتا مجله خوندی که روی جلدش بسم ا... هشو نوشته باشن؟ درصورتیکه همه مجله ها این کلمه رو دارن. نسخه اول حداقل الکترونیکی خواهد بود بنا بر این می تونی توی دو صفحه خلاصش نکنی و به نظرم این یک استراتژی هست که همیشه نسخه اول سنگینتر از نسخه های دیگر هست چون پر از مسائلی هست که در اول کار باید با مخاطب در میان گذاشت: هدف از اجرا ، آنچه به نام تاریخچه موضوع می شناسیم ، سوابق محلی و بومی و ................... نگران حجم هم نباش نسخه PDF بشه ده بیست صفحه جا داری بنا بر این یک طراحی پشت و رو انجام بده با دست باز
هفتم یک طراحی خوب توضیح فنی داره. محبت کن و توضیح فنیش رو اعلام کن و اگر نداره مجددا طراحی کن: چرا از خطوط شیب دار زیاد استفاده کردی؟  چرا بک گراند گرمت ابری هست؟ چرا خاکستری؟ رنگ فونت متون توی طراحی و نوعشون چی باید باشه تا با طراحی شما همخوان باشه؟
هشتم : برای مجله الکترونیکی اگر از خطوط عمودی استفاده می کنی باید بسیار خوانا و دقیق باشند چون بسیاری از مخاطبین - بلد نیستند صفحه را بچرخانند تا متن کالیگرافی شما را بخوانند-!
نهم : کادرهای خشک مربع و مستطیل شوک خاصی به محیط پر از خمش داده
دهم: این مطلب که نشریه دبین هست با لوگوی سوزه و فدورا تداخل داره. اون پنگوئن نیم رخ اون پایین خیلی عالیه و باید پخته بشه اما لوگوها خیلی ساده هستن و  مشخصا هیچ وقتی صرف اونها نشده. اون متن supporter هم قشنگ نیست و خیلی مبتدیانه می زنه
خوب من عدد شمار که می کنم به ده گانه نوشتن معروفم بنابر این تا همین جا فکر کنم زیاد هم شد. آقا این ها نظر شخصی من هست و لزوما درست نیست! قصد توهین ، بی ادبی ، هتک حرمت ، اهانت ، جسارت و ..... رو به آستانه مبارک و پر میمنت هیچ کدام از دوستان رو نداشته و ندارم و اگر کسی به هر دلیل از متن بالا رنجور گردیده در همین تاپیک اعلام کنه تا بطور رسمی از ایشان اعاده حیثیت کنم.
در آخر هم ا... اکبر ، مرگ بر صدام
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین parsibox

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 777
  • آچار فرانسه
    • سایت شخصی محسن داوری
« پاسخ #59 : 03 خرداد 1389، 08:26 ب‌ظ »
رک بگم؟
خیلی ساده بود
یعنی از خیلی ساده هم یه چیزی اون طرفتر بود.
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12830.0.html
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12928.new.htm
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12151.0.html
توجه : کلیه ی کاربران لینوکس در اصفهان که متقاضی شارژ یا راه اندازی ADSL پیشگامان یا صبانت هستند میتوانند از طریق ما 5% تخفیف بگیرند